- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.521
karammgünaydın canlarım nasılsınız? bu sabah kan vermeye gittim sağlık ocağına dönüşte de gebelik testi aldım hemen yaptım ama ne yazık ki sonuç yine hüsrankoskocaman negatif. bakalım yarında kan sonucunu alıcam ama zerre kadar umudum yok. yarın doktora gidicem artık adet söktürücü verirr adet olurum. şu an o kadar kötüyüm ki anlatamam bağıra bağıra ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
karammuzulme bitanem daha umut var genede dcem ama ne bilim hele kan sonucun ciksn belki o yuksek ckar umudumuzu yitirmeyelim..ynede her sonuca hazr ol tabi kendini kaptrma dualarim seninle
günaydın canlarım nasılsınız? bu sabah kan vermeye gittim sağlık ocağına dönüşte de gebelik testi aldım hemen yaptım ama ne yazık ki sonuç yine hüsrankoskocaman negatif. bakalım yarında kan sonucunu alıcam ama zerre kadar umudum yok. yarın doktora gidicem artık adet söktürücü verirr adet olurum. şu an o kadar kötüyüm ki anlatamam bağıra bağıra ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
kuzummmmmmmmmm canımmm.. ağlama bebeğimmm.. dur bakalım birazz.. belki kanda çıkar belki de geç döllenmedir.. Eğer hiç bebişş yoksaa da Rabbim hayırlısını versin kuzummmm... ama bak hep hayırlısını versin diyoruzzz..bebişş gelmeyince de oturup ağlıyoruzz..olmazz öleee...Rabbimin gönlüne güç varmasın bebeğimm benim... toparlan bakalım.. gelirse de Rabbim den gelmezse de Rabbimden..
belki bitanem belkiöyle hayırlıısı olsun ben kendime kızıyorum eşimde kaç kere uyardı kaptırma kendini diye ama olmuyo işte.
Rabbim inşallah daha fazla bekletmeden verecek bebeğini kuzucumm.. dua edelimm bizzz datlımmm..
karam moralim çoookk bozuk gttm veee malesef yine kimyasalmışikinci kez aynı şeyleri yaşıyorumm kafayı yiycemmm ((
karam moralim çoookk bozuk gttm veee malesef yine kimyasalmışikinci kez aynı şeyleri yaşıyorumm kafayı yiycemmm ((
Nasilsin habibtemmmmmm inanki cepten yazmk o kadar gicikki herkese yazamiyorummmmm nasilsin bitanemmmmmmm
kuzummm hadi gözünn aydınn... bizim minnakk tosuna dönüşüyor galibaaa
günaydın canlarım nasılsınız? bu sabah kan vermeye gittim sağlık ocağına dönüşte de gebelik testi aldım hemen yaptım ama ne yazık ki sonuç yine hüsrankoskocaman negatif. bakalım yarında kan sonucunu alıcam ama zerre kadar umudum yok. yarın doktora gidicem artık adet söktürücü verirr adet olurum. şu an o kadar kötüyüm ki anlatamam bağıra bağıra ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
kuzum benim üzülme.. biliyorum ,, böyle sonuç beklenildiği zaman insan çok kötü oluyor ama, bi zaman geliyor, daha bi sımsıkı direniyosun, çocuksuzluğa.. hani bu dediğimden yalnış anlaşılır mıyım bilmiyom da..
acıyı yaşadıkça insan güçleniyo.. ağla ağlayabildiğin kadar.. çünkü o acı sonuna kadar ağlamadan o an için geçmiyo..
ben 4. tüp ten sonra içimdeki acıyı anlatamam, acım geçene kadar günlerce ağlamışdım ='(
hani ben öyle oldum bu aralar, sanki istemiyom, amaann olmasın...... bunu deyip duruyom nedense bu günlerde.. böyle bi his var içimde.. :26::26:
bu subat ayından beri içtiğim onca hap, kendime yaptığım onca iğneler benim ruh halimi iyice bozmasına rağmen yine bunu diyebiliyor olmam şu günlerde.. çok tuhaf niyeyse..:26:
heralde şu son kullandığım, gerçi halen daha kullanıyom da.. bu hap beni yeniliyor galiba, ondan böyle hiç yaşanmamış gibi düsünebiliyorum, yeni ayar veriyor galiba vücuduma o hap, ondan böyleyim ben
ahh umudum hem de ne kötü oluyo insan ilk an çok kötüydü. içim yanıyo kendimi ne çok kaptırmışım ne çok inanmışım hamile olduğumaama haklısın insan bu hezimeti yaşadıkça daha da taşlaşıyo o kadar ağlamadan sonra hiç bişey olmamış gibi davranıyorum.
umudum dilimiz amann olmasın diyo ama içimiz yanıyo be canımm hamile gördükçe yeni doğmuş bebekleri görünce gözlerim dolu dolu oluyo. Rabbim diyorum kimseyi evlatla sınama kucaklarımızı boş bırakma. bakalım yarın kan sonucumu alıcam sağlık ocağından ordanda doktora giderim. bu arada bişey sorcam canım benm sabah ki idrar testimde hiç çizgi yoktu 2 saat önce baktım hafif çizgi var. internetten bi araştırayım dedim kimisi yarım saat sonra test geçerliliğni kaybeder diyo kimisi kaç saat geçerse geçsin sonuç verir yazmış. benimde eski testlerim duruyodu atmadım 2 senedir hiç birini baktım hiç birinde silikte olsa çizgi yok.
Sanırım kafayı sıyırıyorum benuçtum iyice yarın şu kan sonucunu alsamda kurtulsam
canım siz bisey denemiş miydiniz, ilaç yada bska bisey, hani bekliyordum , inanmıştım dedin ya, o yüzden soruyorum, yalnış anlama , hani insan biseyler deneyince sonuç bekliyor ya, ondan kuzum :26:belki yazdındın ama inan hatırlamıyorum şuan..
birde, o testlere ben belki pozitifi görmediğimden olsa gerek, çok inanamıyorum, kan da ki değere bakılmadan da kendimde inanmam heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?