- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.541
canım noldu gene böyle yaaaa :26::26::26:
kuzum , bunun bi araştırmasına gidilmesi lazım, 2kez bu tür durumlarda neler yapılabilinir ona baksalar kusum yaaa, ağlma desemde biliyom, olmuyo
bu ay bişey denemedik canım. doğum kontrol hapını bıraktım sadece. nisanda hsg çekinmiştim zaten o ay hamile kaldım ama düştü. hsg öncesinde de 6 defa çatlatma iğnesi oldum. tabi bi sürü hap falan cabası. bu ay inanmıştım çünkü her ay inanıyorum. bide düşükten sonra hemen olur diyolarla, bu ay iyi de çalıştık dediğin gibi canım en kesini kan değeri bakalım yarını bekleyeceğim
hmm.. anladım cnm.. :44::44:
evt.. düsük sonrası hemen olur diyolar, bunun nedeni nedir merak ediyorum..
insan böyle çok çalıstık,. daha da çalısırız. dedikten sonra bu duruma gelince, çalısmaktan nefret ediyo oluyo
ohh ohh gezsin bakalım hayalotum.. ama dinlensin iyi kibaksın hem kendine hem teyzoşumuza. valla canım bakalım bi doktora gideyim ne olacak kendi başınıza çalışmaya devam edin yoksa aşılamaya mı geçelim diyecek... hemen olacağını bilsem 7/24 çalışıcam valla
aamaan bosver kuzum..bırak 7/24 ü, benim 1dk bile halim, mecalim kalmadı anacım
sekerim ins hayırlı olur.. verdiğiniz karar.. Rabbim yinede çok zorlanmadan bebis haberini almayı nasip etsin ins cnm
esilam çok tebrik ederim cnm..MasaAllah ramazan, ve bayram öncesi çifte mutluluk yaşıcaksınız Rabbim kucağına alacağın günleri de nasip eylesin insaAllah, öpüyom seni kusum
MasaAllah kuzum..demek bizim minikkelebek kendini epey gösterdi Allahım sen ne büyüksün
keserim çok tebrik ederim cnm..MasaAllah ramazan, ve bayram öncesi çifte mutluluk yaşıcaksınız Rabbim kucağına alacağın günleri de nasip eylesin insaAllah, öpüyom seni kusum
selam kısçeler nasılsınız bakim
valla 2gün yokdum neler olmuss..ben byle 2gün kaybolam, siz byle haber verin emi
bizim de misafirlerimiz vardı.. cuma öğlende geldiler bu sabah kahvaltı snrası gittiler.. taşındık diye yeni evi merak eden geliyosaolsunlar önce ki evimimzde de hep gelirlerde arada.. onlar gidince mtfağı topla derken anca oldu bi bakim size dedim..haydin kısçeler görüsürük, ben biraz yorgiunum.. az dinleniim.. öptüm sizleri
canbonlarım ben geldimmmm
kısçelerim..ayalotumuz dün denizdi, piknikti derken.. çok yorulmus.. birde beli çok ağrıyomus, bunu haber vermemi istedi sizlere.. bgün için gelebilir miyim kk ya bilmiyom dedi.. oturamıyomus pc basında fazla.. yarın gelicek aksamdan gelemezse eğer topiğe..
ilanen duyrulur .. hahahah
hoşgeldin cnm.denize girdinmi?
ne yapayım canım yaa evde oturuyoruz koccacıkla bizde. bende geliyorum ama olmuyo kimsecikler. patlıyorum sıkıntıdan. bakalım sabah sağlık ocağına gidicem hemde idrar testi yapcam ama çok korkuyorummm:18: ya yoksa yine hüsrana uğrarsam diye ama yapacak başka çaremde yok biliyorumDua edin canım yarın buraya güzel haberlerle gelirim inşallah...
canım ya bende bugun adet oldumgünaydın canlarım nasılsınız? bu sabah kan vermeye gittim sağlık ocağına dönüşte de gebelik testi aldım hemen yaptım ama ne yazık ki sonuç yine hüsrankoskocaman negatif. bakalım yarında kan sonucunu alıcam ama zerre kadar umudum yok. yarın doktora gidicem artık adet söktürücü verirr adet olurum. şu an o kadar kötüyüm ki anlatamam bağıra bağıra ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
canım bozma moralını nasıl oluyomus o kımyasal ben anlamadım:44:karam moralim çoookk bozuk gttm veee malesef yine kimyasalmışikinci kez aynı şeyleri yaşıyorumm kafayı yiycemmm ((
canım ya bende bugun adet oldum3 gundur olmayınca yıne umıtlenmıstım ama yıne husran ınsallah kanda cıkar canım olmazsada napalım sen yıne bıkerede olsa o 2 cızgıyı gordun hıc goremeyenler var
canım bozma moralını nasıl oluyomus o kımyasal ben anlamadım:44:
oyy kızcelerım bugun oyle yorulmusum....
arkadaslarla ramazan oncesı adalara gıdelım dedık mahvoldum yaa cok yoruldum
ve orda kırmızılarım geldı malesef yıne yıne husran butun gunumu mahvettı
sabah çok üzüldüm ama iyiyim şimdi canım çok şükür. demek ki bu ay bizlerin nasibinde yokmuş bebişlerimiz. Hayırlısı olsun ramazan hediyelerimiz olamadılar ama inşallah bayram hediyelerimize kavuşuruz... bakalım yarın kanda belli olcak canım ama umudum yok
bencede balım hıc kafana takma benım 3 gun gectı belırtılerımde aksıne cok azdı hatta yok gıbıydı umutlandım kımseye gecıktı adetım bıle dıyemedım dıyemıyorum artık teste bıle hevesım gelmıyor
ınsallah yarınkı sonucun hakkından hayırlısı olur kızcem
benimde 8-9 gün geçti canım baş ağrısı kasık ağrısı vs vardı bende ama içten içe umutlanıyodum eşim hep sakın umutlanma dedi ama olmuyo işte canım 1 gün bile geçse umutlanıyoruz. ben hiç bi ay kimseye geçikti demedim çünkü zaten bebek haberi bekliyolar hep eğer öyle bişey desem benden daha çok heveslencekler. amin canım hayırlısı olsun bu mübarek ramazan ayının başlangıcında Rabbim dualrımızı kabul kucaklarımızı bebişle doldursun inş.. AMİNNN......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?