Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım noldu gene böyle yaaaa :26::26::26:
kuzum , bunun bi araştırmasına gidilmesi lazım, 2kez bu tür durumlarda neler yapılabilinir ona baksalar kusum yaaa, ağlma desemde biliyom, olmuyo

canım bide demin arastırıyım dedim de.. kk da bunla ilgili bi konu açılmıs.; belki görmüşsündür.:26:
demisler ki, kan pıhtılasması olabildiği için, bu gibi tekrarlanan kimyasal gebeliklerde, hamile olduğunu öğrenir öğrenmez, kan sulandırıcı iğne yada coraspirin vs. kullanmak gerekiyormus, bunun tek tedavisi buymus.. öyle yazmıslar keserim ..
:44::44:
hani dr un bu iki duruma karşılık, bir sonra ki gebelik olabileceği zamanda, bunun önlemini önceden alma çalabarına girişilse insaAllah faydalı olur kuzum...
insaAllah yalnıs bise dememisimdir :26::26:

kısçelerim.. ayalotumuz dün denizdi, piknikti derken.. çok yorulmus.. birde beli çok ağrıyomus, bunu haber vermemi istedi sizlere.. bgün için gelebilir miyim kk ya bilmiyom dedi.. oturamıyomus pc basında fazla.. yarın gelicek aksamdan gelemezse eğer topiğe..
ilanen duyrulur .. hahahah

hmm.. anladım cnm.. :44::44:

evt.. düsük sonrası hemen olur diyolar, bunun nedeni nedir merak ediyorum..

insan böyle çok çalıstık,. daha da çalısırız. dedikten sonra bu duruma gelince, çalısmaktan nefret ediyo oluyo

ohh ohh gezsin bakalım hayalotum.. ama dinlensin iyi kibaksın hem kendine hem teyzoşumuza. valla canım bakalım bi doktora gideyim ne olacak kendi başınıza çalışmaya devam edin yoksa aşılamaya mı geçelim diyecek... hemen olacağını bilsem 7/24 çalışıcam valla

aamaan bosver kuzum.. bırak 7/24 ü, benim 1dk bile halim, mecalim kalmadı anacım

cnm çok saol.Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inş.hep dua ediyorum.

ndiyeceğimi bilemedim kuzum:26:rabbim yardımcın olsun ama bu konunun bi araştırılması gerek artık.Elbet bunun bir sebebi vardır:26:Rabbim tekrarını yaşatmasın inş canım arkadaşım.çok geçmiş olsun...

bak bak neysem getiren götüren sağolsun demişler gel bi sarılam

ben çıkıyım bıraz uzanım kızçelerimbugün yata yata bi hal oldum zaten
belim beni yine ele geçirdi dinlenmem gerek öpüyorum hepınızı tatlı ruyalar
esilam çıktın sanırım kızçem yarın gorusuruz ıns

canım ya bende bugun adet oldum3 gundur olmayınca yıne umıtlenmıstım ama yıne husran ınsallah kanda cıkar canım olmazsada napalım sen yıne bıkerede olsa o 2 cızgıyı gordun hıc goremeyenler var
karam moralim çoookk bozuk gttm veee malesef yine kimyasalmış ikinci kez aynı şeyleri yaşıyorumm kafayı yiycemmm ((
canım bozma moralını nasıl oluyomus o kımyasal ben anlamadım:44:

oyy kızcelerım bugun oyle yorulmusum....
arkadaslarla ramazan oncesı adalara gıdelım dedık mahvoldum yaa cok yoruldum
ve orda kırmızılarım geldı malesef yıne yıne husran butun gunumu mahvettı

oyy kızcelerım bugun oyle yorulmusum....
arkadaslarla ramazan oncesı adalara gıdelım dedık mahvoldum yaa cok yoruldum
ve orda kırmızılarım geldı malesef yıne yıne husran butun gunumu mahvettı

sabah çok üzüldüm ama iyiyim şimdi canım çok şükür. demek ki bu ay bizlerin nasibinde yokmuş bebişlerimiz. Hayırlısı olsun ramazan hediyelerimiz olamadılar ama inşallah bayram hediyelerimize kavuşuruz... bakalım yarın kanda belli olcak canım ama umudum yok

bencede balım hıc kafana takma benım 3 gun gectı belırtılerımde aksıne cok azdı hatta yok gıbıydı umutlandım kımseye gecıktı adetım bıle dıyemedım dıyemıyorum artık teste bıle hevesım gelmıyor
ınsallah yarınkı sonucun hakkından hayırlısı olur kızcem

benimde 8-9 gün geçti canım baş ağrısı kasık ağrısı vs vardı bende ama içten içe umutlanıyodum eşim hep sakın umutlanma dedi ama olmuyo işte canım 1 gün bile geçse umutlanıyoruz. ben hiç bi ay kimseye geçikti demedim çünkü zaten bebek haberi bekliyolar hep eğer öyle bişey desem benden daha çok heveslencekler. amin canım hayırlısı olsun bu mübarek ramazan ayının başlangıcında Rabbim dualrımızı kabul kucaklarımızı bebişle doldursun inş.. AMİNNN......

bır yandanda facede gezınıyorum kuzenım benımle aynı hafta evlenmıstı bebısını koymus masallah bı tatlı Rabbım anasına babsına bagıslasın ınsallah.onu gordum dedım bızımde olsaydı sımdı....
suan ınan aglıyorum ne zormus...
ramazandan sonra asılama dusunuyoruz artık beklemeye takatım kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…