Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

insallah dedıgın gıbı bayramda gelsın bebıslerımız cıfte bayramımız olsun

Allah bağışlasın canımm. inanşu an bnde gözyaşlarımı tutamıyorum ne zormuşşş evlenmeden önce hiç düşünmezdim böyle şeyler olacağını herkes olmasın diye yırtınır bizlerde olsun diye.. kimiside canilikle doğmamış meleklerinin canına kıyar... ama şükürlr olsun yanımızda bizi anlayan eşlerimiz var. benimde kalmadı takatim canım yarın doktora gideyim diyodum ama ramazanın ilk gününü niyetli geçirmek istiyorum artık ertesi gün giderimm. sanırım bende bayramdan sonra aşılamaya geçicem doktorla konuşup. Hakkımızda hayırlısı olsun sernesim tüm isteyenlere nasip etsin anne baba olmayı Rabbimm

evet canım banım ablamın tam 6 tane masallah
ve ben yumurtlama gununden bahsederken oda bo gunlerden nasıl korktugunu anlatıyo varya hıc bırını planlı yapmadı nasıp olunca oluyo bunlar soylenmez ama rısklı ılıskılerınde kalkıp vajınal dus alıyomus maydonoz suları kaynatıp ıcıyodu gunu gecınce ama masallahı var benım bacımınn
ama demekkı nasıp kısmetmıs bıze laf dusmuyo agzımın payını aldım cok kızıyodum ablama hangı devırdeyız dıye

neyse artık bu ay hıc olmazsa dıkkatımızı baska seylere yonlendırelım kafamız bosalsındemesı cok kolay ama...neyse kızcem hayırlı geceler...

maşallahı varmış canım ablanın nazar değmesin. demek ki her ailede bebek için uğraşanlar oluyo kimi çok doğurgan ceket asılsa üzerine hamiş kalıyo kimi bizim gibi gün gün beraber olup hüsrana uğruyo bizim ailede de hç adet çocuk problemi yaşayan yok annem 5 tane doğurmuş ablamın var ananem bile daha yeni menapoza girdi ben kime çektim bilmem

neyse artık bu ay hıc olmazsa dıkkatımızı baska seylere yonlendırelım kafamız bosalsındemesı cok kolay ama...neyse kızcem hayırlı geceler...

takmayalım bu ay canım ramazan bayram geçsin günlerimiz. belkim işe yarar. sanada hayırlı geceler tatlı rüyalar canımmm

hahaha
aynen ceketı atınca bıle evet
napalım nasıp bızde 6 kardesız

kısçelerim.. Hayırlı Ramazanlarınız olsun insaAllah.. Rabbim dualarınızı kabul eylesin insaAllah..

Keserimmm canim benimmmm ne desem bilmiyorummm allah hayirlisini versinn bitanemmmm bunun sebebini bulmalisiniz en kisa zamnda mekegini gonderir ins rbbim hepiniZ dualarimizdasiniZ sizleri cok seviyorummmm

İyi ramazanlae habibtelerim bu mubarek gunlerde allah gonlunuzdeki versin canlarimmm allah hepinize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin:26::26::26::26::26:

Kyzum me diyeceğimi bilemedim :26: rabbim sabir versin ce cook grçmiş olsun bitanem..ins bi dahaki sefere meleğin seninlw olacak bitanem, şi mübarek gunler hurmetine Rabbim kimsejin kucağini bos koymasin inskuzum esin hic test yaptırdı mi, sperm kalitesi düsük olunca kimyasal oluyodiye okumuştum da :26:ins sebebini oğeenir de onlemini alırsınız bitanem coook öpüyorum

Canlarim hepinize hayirli ramazanlar.. ranbimaevdiklerinizle daim bugünlere erismeyi nasip etsin.. dualarimizi da oruçlarımızı da kabul etsin... evlat isteyenlerin kucağını bos bırakmasın, evlat bekleyenlere kolaydoğumlar nasip etsin, evladı olanların evlatları nı da anne babalarına bağışlasın inş..HAYIRLI RAMAZANLAR

gunaydin kizlar herkese hayirli ramazanlar.hepnizin guzel dilekleri kabul olur ins ck saolun.oruc nasl gidiyor bakalim.simdilik bisi hissetmiyorum ins hep byle gecer :26:

günaydn canbonlarım
rabbim niyetlenen arkadaşlarımın oruçlarını kabul eder inşallahhayırlı ramazanlar sizinnle olsun..bu mübarek günlerde dünyamızdaki savşlarda,kötülüklerde biter,son bulur inşallah
ben oruç tutamadım bu senedaha şimdiden çok acıktım sanırım olmıycak midem dönmeye başladı çünküanlaşılan bizim minnak yemek istiyorrabbim sizlerede güzel sabır versin inşallah.havalar çok sıcak ve gün çok uzun rabbim yardımcınız olsun

Günaydınnn herkesee hayalotçumm günaydınn
herkesin güzel duaları kabul olsun inşallahh :)
Hava o kadar sıcakki birde bizim ev maalesef alt kattaki yemek yeri ve binaların bitişik duvar olması sebebiyle alev alev :84: :84:
off offf bittim ben kışın doğalgaz açmıyoru hiç ev sıcacık oluyor ama yazında çekilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…