- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.581
hayırlısı olsun kızçem üzülmeoyy kızcelerım bugun oyle yorulmusum....
arkadaslarla ramazan oncesı adalara gıdelım dedık mahvoldum yaa cok yoruldum
ve orda kırmızılarım geldı malesef yıne yıne husran butun gunumu mahvettı
bak bak..sarılmak için bi bahane daha buldu
du bnde sarılam, kısçeme, gel kıs bi sarılam bakam
karam moralim çoookk bozuk gttm veee malesef yine kimyasalmışikinci kez aynı şeyleri yaşıyorumm kafayı yiycemmm ((
bugün için evlere temizliğe gidilir,yemek yapılırsiz yorulmayın bugün ben herşeyinizi yaparım
hepinize hayırlı ramazanlar canlarım. Rabbim sevdiklerimizle sağlık sıhhat afiyetle nice ramazanlar görmeyi nasip eder inşallah... nasılsınız bakalım Rabbime şükürlr olsun bugün burası kapalı çok sıcak değil.... sonuçlarımı aldım ne yazık ki değer 0.1 yani elimde var koca bi1 0. bugünü oruçlu geçirmek istedim bidaha belki tutamaam ilaç kullanırsam dedim. yarın doktora gidicm inşallah adet söktürücü verir sonra nasıl bi tedaviye geçeriz bilemiyorum
kuzucummm hayırlısı olsunnnn datlımmm.. bize duaa etmek düşüyor hayatım.. keşke elimezden birşey gelsee...
öyle bitanem bu mübarek günlerde dualarımız kabul olur inşallahhhh
amin kızzçemm aminnngel bi sarılamm sana sıkı sıkı
geç gördüm kızçem bende tünaydın diyeyimGünaydınnn herkeseehayalotçumm günaydınn
herkesin güzel duaları kabul olsun inşallahh :)
Hava o kadar sıcakki birde bizim ev maalesef alt kattaki yemek yeri ve binaların bitişik duvar olması sebebiyle alev alev :84: :84:
off offf bittim ben kışın doğalgaz açmıyoru hiç ev sıcacık oluyor ama yazında çekilmiyor
kızçem hep dualarımdasınızamin amin saol hayalotum.ltfen dua edn bizlere hamis gacilarmzsen nasilsin iyi eglendinmi.minnosumuz nasil bakem..
hepinize hayırlı ramazanlar canlarım. Rabbim sevdiklerimizle sağlık sıhhat afiyetle nice ramazanlar görmeyi nasip eder inşallah... nasılsınız bakalım Rabbime şükürlr olsun bugün burası kapalı çok sıcak değil.... sonuçlarımı aldım ne yazık ki değer 0.1 yani elimde var koca bi1 0. bugünü oruçlu geçirmek istedim bidaha belki tutamaam ilaç kullanırsam dedim. yarın doktora gidicm inşallah adet söktürücü verir sonra nasıl bi tedaviye geçeriz bilemiyorum
kızçelerim ben bi boşluk hissediyorum ya tutamadığım için:26:hiç zevk alamadım bu sene
bugün namaza başladım gerçi sabah namazına uyanamadım eşim geceden yiyip yatmıştı :26:
inşallah rabbim doğrumla yanlışımla kabul ederdualarımdasınız
MERHABA FISTIKLI SARMALARIM BNM NASILSINIZ BAKİM NELER WAR YOK YENİ HAMİŞ FALAN WAR MI TATLI KIZÇELERİM SERNESİM PRİORİM NAPIP DURUNUZ HAYOLOTUM KUZUM ANEEEMMMM NAPIOSUN BEBİŞ NASIL NELER YAPIO SANA İİ MİSİNİZ KOCAMAN Bİ AİLE OLUN İNŞALLH ALLAHIM BİZDE KOCAMAN Bİ AİLE OLALIM BNDE DE DEĞİŞİK BİŞİ YOK BİİLDİĞİNİZ GİBİ
bestekızçemmhoşgeldinn ....nerelerdeydinnnnn
kızçelerim ben bi boşluk hissediyorum ya tutamadığım için:26:hiç zevk alamadım bu sene
bugün namaza başladım gerçi sabah namazına uyanamadım eşim geceden yiyip yatmıştı :26:
inşallah rabbim doğrumla yanlışımla kabul ederdualarımdasınız
hayırlısı olsun cnm.inş. en kısa zamanda seninde tutar.bizim ilk aşılamaydı cnm.adetimin 2. günü dr gittim.menegon iğne verdi.7 gün kalçadan vuruldum.2tane büyük yumurtam vardı .8.günü ovitrelle çatlatma iğnesi oldum.sonrada 36 saat sonra aşılamam yapıldı.bide ayrıca aşılamadan sonra b12 vitamin,folik asit ve coraspin verdi .bide progestan verdi fitil olarakta onu kullanıyorum.böle işte cnm sormak istediğin bişey olursa yardımcı olmaya çaılışırım.
canbonlarım doktordan geldık.önce ultrosana aldı bizim minnak büyümüş kocaman olmuş teyzeleri12 hafta 3 günlükmüş.geç döllenme demişti geçen ay ama bu sefer arayı kapatmış.foto makinesinde pil olsaydı sizlere koyucaktım resimlerini ama maalesef pili yok eli ayağı kolu herşeyi vardı çok şükür bu arada doktor erkeğe benzettim dedi nedendir bilinmez erkek isterken içimdeki his kız desede doktor erkek dedi bakalım ilerleyen haftalarda kesinleşir sanırım bu arada sabit duruyodu ben dedim bazı kızçelerin bebeleri oynuyormuş benimki niye oynamıyor 10 dakka kadar kasıklarıma vurdu yavaş yavaş bastırdı yine oynamadı sanırım çok inatçı bişey olacak babası gibi doktorun uzun çabaları sonucunda bize elini salladı çok şükür sonrada poposunu çevirdi Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah ngasgım bu arada kan aldılar 1 tüp sonuç çarşamba çıkar dedi ama cumartesi günü gidicez sanırım
anaaammm ECE SİMAYımız geliyomuşşşşşşşşkizlarrr ayrintilidan ciktik az once.bebikonun sagligi ve elisimi cok iyiymis.cok sukur.
23 cm 350 gr olmus.
Veeee tahminlerin aksine KIZIMIZ olacakmisss:
Babamiz biraz şok oldu ama ben cok ta mutlu oldum acikcasi.
ECE SİMAY'IMIZ geliyor insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?