Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

oyy kızcelerım bugun oyle yorulmusum....
arkadaslarla ramazan oncesı adalara gıdelım dedık mahvoldum yaa cok yoruldum
ve orda kırmızılarım geldı malesef yıne yıne husran butun gunumu mahvettı
hayırlısı olsun kızçem üzülmeönümüzdeki ay olur inşiyi dinlen günü birlik gidince insan çok kötü oluıyor
bak bak.. sarılmak için bi bahane daha buldu
du bnde sarılam, kısçeme, gel kıs bi sarılam bakam

karam moralim çoookk bozuk gttm veee malesef yine kimyasalmış ikinci kez aynı şeyleri yaşıyorumm kafayı yiycemmm ((

keserimmm yavrukuşummmm ne diyeceğimi bilemedimmmm canım benimm..... neden kimyasal gebelik yaşıyosun acabaaa:44::44: bununla ilgili o çorumdaki doktorla görüş istersen bebeğimmm

hepinize hayırlı ramazanlar canlarım. Rabbim sevdiklerimizle sağlık sıhhat afiyetle nice ramazanlar görmeyi nasip eder inşallah... nasılsınız bakalım Rabbime şükürlr olsun bugün burası kapalı çok sıcak değil.... sonuçlarımı aldım ne yazık ki değer 0.1 yani elimde var koca bi1 0. bugünü oruçlu geçirmek istedim bidaha belki tutamaam ilaç kullanırsam dedim. yarın doktora gidicm inşallah adet söktürücü verir sonra nasıl bi tedaviye geçeriz bilemiyorum

kuzucummm hayırlısı olsunnnn datlımmm.. bize duaa etmek düşüyor hayatım.. keşke elimezden birşey gelsee...

geç gördüm kızçem bende tünaydın diyeyimcanbonum sizin ev kış için çok uygunmuş ama yazın Allah kolaylık versin vallanasılsın iiyimisin
amin amin saol hayalotum.ltfen dua edn bizlere hamis gacilarmz sen nasilsin iyi eglendinmi.minnosumuz nasil bakem..
kızçem hep dualarımdasınızeğlendim canım çok şükür güzel geçti annemlerle

amin kızçem ..üzülme sakın bu ay olmadı diğer ay..sonuçta gebelik oluştu kızçem demkki zamnı var gelcek tekrardan bızım minnak hemde bu sefer sağlıcakla inşallahhayırlısı olsun hakkında inşallah

kızçelerim ben bi boşluk hissediyorum ya tutamadığım için:26:hiç zevk alamadım bu sene
bugün namaza başladım gerçi sabah namazına uyanamadım eşim geceden yiyip yatmıştı :26:
inşallah rabbim doğrumla yanlışımla kabul ederdualarımdasınız

MERHABA FISTIKLI SARMALARIM BNM NASILSINIZ BAKİM NELER WAR YOK YENİ HAMİŞ FALAN WAR MI TATLI KIZÇELERİM SERNESİM PRİORİM NAPIP DURUNUZ HAYOLOTUM KUZUM ANEEEMMMM NAPIOSUN BEBİŞ NASIL NELER YAPIO SANA İİ MİSİNİZ KOCAMAN Bİ AİLE OLUN İNŞALLH ALLAHIM BİZDE KOCAMAN Bİ AİLE OLALIM BNDE DE DEĞİŞİK BİŞİ YOK BİİLDİĞİNİZ GİBİ

beybimm Allah kabul etsin ... bebiş artık sütten kesilene kadar idare et... sonra tutarsın...

bestekızçemm hoşgeldinn ....nerelerdeydinnnnn

bestekızçemm hoşgeldinn ....nerelerdeydinnnnn

son 1 hafta yıllık izindeydim ondan öncede çok yoğundum tatlım bi de net de sorun war dı falan hep üst üste geldi sanırım artık herşey düzen de ...eh malum güzel olan herşey çabuk bitio tatil de bitti geldim senin işler nasıl sıcakta .... Bu arada çalışmalar nasıl gidio

kızlar doktora sormadım ama ben bugün oruca niyetlendim etrafımda çok hamile var hepsi tutucam dedi bende bir deneyeyim o zaman denedim gece baya yedim süt su falan ...hamile olup orucunu tutan var mı ...kazalarınıda tutamamaktan korktum tutmasan 30 gün borcum olacak bu borç diğer ramazana kalınca üzerine büyük günah yazılıyor

bir deneyeyim çok kötü olmadığım sürece bozmam diye niyetimi aldım zaten geceden yediniz bir yumurta bile akşama kadar idare edermiş bebeği...acıktığım zaman midem bulanırdı ya artık ramazanın bereketinden midir nedir olmadı şu ana kadr bir şey inş. olmazda kızlar sizde bir deneyin isterseniz...

kimse yok burdada sizinle sohbet ederek vakit geçer diye düşünmüştüm ama kısmet artık

istersen sende bir gün dene hayalotum eğer kötü olursan tutmazsın...namaza başlamışsın allah devamlı kılmayı nasip etsin inşallah namaz konusunda aklına takılan bir şey olursa sor ben sana yardımcı olurum

inş bitanem yaa temmuzda gitcez artık ondan sonra nasıl bi yol izler dr. bilmiyorum Rabbim hakkımızda hayırlısını versin hepimiz için inşşş..

oyyy ben onun o minik ellerini de poposunu da yerim ayol teyzoşunun kuzuusuuuuuuu

anaaammm ECE SİMAYımız geliyomuşşşşşşşş kızçem çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaa hayırlı bi evlat olur inşşş

canlarımmmmmmmmm geçmişe bakarak geleyim dedim ama başım çok ağrıyo, oruç kendini hisettirmeye başladı ben azcık uzanayım sonra yine glirim ALLAH DULARIMIZI KABUL ETSİN!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…