Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

beste kızçem sen nerdesinnnniyiyim kızçem nasıl olam bi oyana bi buyana işteen nasılsın iyisin değilmi
kızçem doktor tutma derdi emin olmaşallah valla ben sabah yapamadım eşimle yediğim halde hani oruç tutucam diyede sahurada kalkmadım gerçi ama acıktım sabah yine bulantılar başladı anında:26fff valla çok imrendim şimdi sana keşke bende deneseymişim.çevremdeki herkes tutma dedi bana bebeği doyuramam diye:26:rabbim yardımcın olsun kızçem

bende deniyeyimde ya enişteni napcaz:26:bugün bi konuşayım bakayım onun hapisanesinden kaçabilirsem bende niyetlenmeden deniyeyimbide düşünsene tuttum tuttum akşam 5 oldu ben başlamışım ozaman napcaz kızçemkızçem namazada başladımamin kızçem aslında içimde çok var namaz isteği ama şeytana uyarda bırakırsam diye korkuyorum:26:güvenim yok daha kendime.şimdi en azından ramazan boyunca kılmaya diye başladım bunu yapabilirsem belki alışkanlığım olur yavaş yavaşkızçem doğrusunu istersen karıştırıyorum oyüzden başlamadan bi kitabı açıp bakıyorum ondan sonra kılmaya çalışıyoruminşallah bilmeden yanlış yapmıyorumdur

[h=2]piriorim, hayalotm[/h]

priori kullanıcısından alıntı

kuzummm hadi gözünn aydınn... bizim minnakk tosuna dönüşüyor galibaaa

yiyip içip yatıyor piriorim , nasıl tosuna dönüşmesin yavrucak cak cak cak

hayalotum bunu görmemiss D

selam kızçeler naparsınız
Allahım bu sıcak günlerde, yata kaka değil, ayıla bayıla değil.. adam akıllı orucu tutabilmeiy nasip etsin insaAllah.. amiinnnn yemek olarak biraz biseyler var da.. salata yapcam.. ana yemek yaparım.. çorba ve makarna dünden vardı.. gerek yok bugüne
bide tatlı yaparık.. oldu 1. iftar

yemek yapamayan varsa gelebilir

valla kızçem iki üç hamile kişiye sordum tutacakmınız diye evet dediler biri 3 hamileliğindede tutmuş biri ilk hamileliğinde tutmuş bebeğe zarar olursa dedim 3 demaşallahı var dedi olsaydı benim çocuklarıma olur dedi şaka yoluyla sonuçta bu bebişi allah verdi bize ben dedim rabbim onu koruyacak olan sensin rızana erişmek için ikimizide koru dedim niyet ettim diğer günler elim ayağım titrerdi aç kalınca şimdiye kadar hç bir şey olmadı ...allah tutanlara yardım etsin sen bir enişteyle konuş sahurda vitamin ilaclarını falan al sütünü iç niyet etmeden dene bakalım

selam sanada umudum nasılsın mutfakdaydım işler falan vardı onları yaptım daha ne çorba var ne tatlı ne yemek gerçi ezan 8 de okunuyor burda yetişir inşallah

üzülmüyorum hayalotum iyiyim bugün çok şükür . gelicek elbet vakti var ben sabırsızım. hayırlısı olsun. yarın bi doktora gideyimde adet olayım. sonra umreden gelen okunmuş zemzem ile hurmalarla deniycem bu ay bakalım ne olcak sonuç

nasılsın canım ramazan nasıl gidiyor bakalım ...sahura kalktığın zaman 2 rekat namaz kıl ve sonra dua et allah gece yapılılan duaları reddetmezmiş canım üzülme inşallah allah sağlıklı hayırlı bir gebelik nasip edecek canım

sanırsam atlamışımmm:44::44::44:
bana bak gonzalez oruçlu falan demem vallahi gelirim bütün yaptığın ıo yemekleri çalarım evime getiririm heee

aminnn aminnnnnyemeklere bak yemeklerebende oruçluymuş gibim acıktım ekmek almaya da gidemedim utancımdançocuklarda yok dsarıda aç kaldım biraz ekmek verebilirmisin bize gonzalezim

Son düzenleme:
doğru ngasgım burdakılerınde bazıları tutmus bazıları 1 gun ara vere vere tutmus bazılarıda hıc tutmamıs:26:bi dur bakalım şu iftarı bı açalım 2.sahurda Allah buyuktur
Merhaba herkese.

hoş geldin canımmm

hadi bakalım hayırlısı olsun canım bakalım doktor nediyecekdene dene rabbım vesıle eder ınsallah yedıklerını

nassınız kızçelerim
yavaş yavaş yemekleri yapım dedim önden bi çorba ile başlıyalım bakalım ortaya ne çıkacak:26:

çok şükür iyi gidiyo canım ne acıkım ne de susadım. eşimde işte tek başıma iftar yapıcam gelin beraber iftar edelim. bi sürü mamalar yaptım. Allah kabul ederse dün sabah namazından başladım canım ama öncesinde de kılıp dua edicem Allah razı olsun. Rabbim bizlere sağlıkla hayırlısıyla hamiş kalmayı sizin gibi güzeller güzeli hamişlerede kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
hadi bakalım hayırlısı olsun canım bakalım doktor nediyecekdene dene rabbım vesıle eder ınsallah yedıklerını

inşallah canımmm... zaten tek umudum çarem dua ve manevi şeylerrrrr

kızlar ya yapmayın ne olur..bu mevzukasım anneleri topiğinde de oldu oraya yazdıklarımı da yazarım size ama özetle hele ki siz daha bebişin gelişiminin en başındasınız16-17saat aç susuz kalarak ona da eziyet ediyorsunuz..siz daha farktmiyorsunuz benim bebişim tamamen hareketlendi ve ben çok acıkırsam yada karnım doyarsa kıpır kıpır hareketleniyor..acıktığımda huzursuzlanıyor eminim..ve bunu yaşayan başka arkadaşlarım da var..diğer topiğe yazdığımı paylaşıyorum beni, yanlış anlamayın emi..bunca zaman beklediğimiz bebeklerimiz Allahu tealadan bize emanet bunu unutmaın..emaneti en iyi şekilde korumak ta bizim görevimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…