- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.601
beste kızçem sen nerdesinnnnMERHABA FISTIKLI SARMALARIM BNM NASILSINIZ BAKİM NELER WAR YOK YENİ HAMİŞ FALAN WAR MI TATLI KIZÇELERİM SERNESİM PRİORİM NAPIP DURUNUZ HAYOLOTUM KUZUM ANEEEMMMM NAPIOSUN BEBİŞ NASIL NELER YAPIO SANA İİ MİSİNİZ KOCAMAN Bİ AİLE OLUN İNŞALLH ALLAHIM BİZDE KOCAMAN Bİ AİLE OLALIM BNDE DE DEĞİŞİK BİŞİ YOK BİİLDİĞİNİZ GİBİ
kızçem doktor tutma derdi emin olkızlar doktora sormadım ama ben bugün oruca niyetlendim etrafımda çok hamile var hepsi tutucam dedi bende bir deneyeyim o zaman denedim gece baya yedim süt su falan ...hamile olup orucunu tutan var mı ...kazalarınıda tutamamaktan korktum tutmasan 30 gün borcum olacak bu borç diğer ramazana kalınca üzerine büyük günah yazılıyor
bir deneyeyim çok kötü olmadığım sürece bozmam diye niyetimi aldım zaten geceden yediniz bir yumurta bile akşama kadar idare edermiş bebeği...acıktığım zaman midem bulanırdı ya artık ramazanın bereketinden midir nedir olmadı şu ana kadr bir şey inş. olmazda kızlar sizde bir deneyin isterseniz...
kimse yok burdada sizinle sohbet ederek vakit geçer diye düşünmüştüm ama kısmet artık
istersen sende bir gün dene hayalotum eğer kötü olursan tutmazsın...namaza başlamışsın allah devamlı kılmayı nasip etsin inşallah namaz konusunda aklına takılan bir şey olursa sor ben sana yardımcı olurum
bugün için evlere temizliğe gidilir,yemek yapılırsiz yorulmayın bugün ben herşeyinizi yaparım
beste kızçem sen nerdesinnnniyiyim kızçem nasıl olam bi oyana bi buyana işte en nasılsın iyisin değilmi
kızçem doktor tutma derdi emin olmaşallah valla ben sabah yapamadım eşimle yediğim halde hani oruç tutucam diyede sahurada kalkmadım gerçi ama acıktım sabah yine bulantılar başladı anında:26 fff valla çok imrendim şimdi sana keşke bende deneseymişim.çevremdeki herkes tutma dedi bana bebeği doyuramam diye:26:rabbim yardımcın olsun kızçem
bende deniyeyimde ya enişteni napcaz:26:bugün bi konuşayım bakayım onun hapisanesinden kaçabilirsem bende niyetlenmeden deniyeyim bide düşünsene tuttum tuttum akşam 5 oldu ben başlamışım ozaman napcaz kızçem kızçem namazada başladım amin kızçem aslında içimde çok var namaz isteği ama şeytana uyarda bırakırsam diye korkuyorum:26:güvenim yok daha kendime.şimdi en azından ramazan boyunca kılmaya diye başladım bunu yapabilirsem belki alışkanlığım olur yavaş yavaş kızçem doğrusunu istersen karıştırıyorum oyüzden başlamadan bi kitabı açıp bakıyorum ondan sonra kılmaya çalışıyorum inşallah bilmeden yanlış yapmıyorumdur
selam sanada umudum nasılsın mutfakdaydım işler falan vardı onları yaptım daha ne çorba var ne tatlı ne yemek gerçi ezan 8 de okunuyor burda yetişir inşallahselam kızçeler naparsınız
Allahım bu sıcak günlerde, yata kaka değil,ayıla bayıla değil.. adam akıllı orucu tutabilmeiy nasip etsin insaAllah.. amiinnnn yemek olarak biraz biseyler var da.. salata yapcam.. ana yemek yaparım.. çorba ve makarna dünden vardı.. gerek yok bugüne bide tatlı yaparık.. oldu 1. iftar
yemek yapamayan varsa gelebilir
geç gördüm kızçem bende tünaydın diyeyimcanbonum sizin ev kış için çok uygunmuş ama yazın Allah kolaylık versin valla nasılsın iiyimisin
kızçem hep dualarımdasınızeğlendim canım çok şükür güzel geçti annemlerle
amin kızçem ..üzülme sakın bu ay olmadı diğer ay..sonuçta gebelik oluştu kızçem demkki zamnı vargelcek tekrardan bızım minnak hemde bu sefer sağlıcakla inşallah hayırlısı olsun hakkında inşallah
Merhaba herkese.kızlar hoşgeldinizzz
Merhaba herkese.
sadece bugün için mii
kız bizim burda ramazan 30 gün.. sizin orda 1 gün mü
[h=2]piriorim, hayalotm[/h]
hayalotum bunu görmemissD
selam kızçeler naparsınız
Allahım bu sıcak günlerde, yata kaka değil,ayıla bayıla değil.. adam akıllı orucu tutabilmeiy nasip etsin insaAllah.. amiinnnn yemek olarak biraz biseyler var da.. salata yapcam.. ana yemek yaparım.. çorba ve makarna dünden vardı.. gerek yok bugüne bide tatlı yaparık.. oldu 1. iftar
yemek yapamayan varsa gelebilir
doğru ngasgım burdakılerınde bazıları tutmus bazıları 1 gun ara vere vere tutmus bazılarıda hıc tutmamıs:26:bi dur bakalım şu iftarı bı açalım 2.sahurda Allah buyukturvalla kızçem iki üç hamile kişiye sordum tutacakmınız diye evet dediler biri 3 hamileliğindede tutmuş biri ilk hamileliğinde tutmuş bebeğe zarar olursa dedim 3 demaşallahı var dedi olsaydı benim çocuklarıma olur dedi şaka yoluyla sonuçta bu bebişi allah verdi bize ben dedim rabbim onu koruyacak olan sensin rızana erişmek için ikimizide koru dedim niyet ettim diğer günler elim ayağım titrerdi aç kalınca şimdiye kadar hç bir şey olmadı ...allah tutanlara yardım etsin sen bir enişteyle konuş sahurda vitamin ilaclarını falan al sütünü iç niyet etmeden dene bakalım
Merhaba herkese.
üzülmüyorum hayalotum iyiyim bugün çok şükür . gelicek elbet vakti var ben sabırsızım. hayırlısı olsun. yarın bi doktora gideyimde adet olayım. sonra umreden gelen okunmuş zemzem ile hurmalarla deniycem bu ay bakalım ne olcak sonuç
çok şükür iyi gidiyo canım ne acıkım ne de susadım. eşimde işte tek başıma iftar yapıcam gelin beraber iftar edelim. bi sürü mamalar yaptım. Allah kabul ederse dün sabah namazından başladım canım ama öncesinde de kılıp dua edicem Allah razı olsun. Rabbim bizlere sağlıkla hayırlısıyla hamiş kalmayı sizin gibi güzeller güzeli hamişlerede kucaklarına almayı nasip etsin inşallahnasılsın canım ramazan nasıl gidiyor bakalım ...sahura kalktığın zaman 2 rekat namaz kıl ve sonra dua et allah gece yapılılan duaları reddetmezmiş canım üzülme inşallah allah sağlıklı hayırlı bir gebelik nasip edecek canım
hadi bakalım hayırlısı olsun canım bakalım doktor nediyecekdene dene rabbım vesıle eder ınsallah yedıklerını
valla kızçem iki üç hamile kişiye sordum tutacakmınız diye evet dediler biri 3 hamileliğindede tutmuş biri ilk hamileliğinde tutmuş bebeğe zarar olursa dedim 3 demaşallahı var dedi olsaydı benim çocuklarıma olur dedi şaka yoluyla sonuçta bu bebişi allah verdi bize ben dedim rabbim onu koruyacak olan sensin rızana erişmek için ikimizide koru dedim niyet ettim diğer günler elim ayağım titrerdi aç kalınca şimdiye kadar hç bir şey olmadı ...allah tutanlara yardım etsin sen bir enişteyle konuş sahurda vitamin ilaclarını falan al sütünü iç niyet etmeden dene bakalım
az geçmişe baktım..oruç mevzusu geçmiş..
kızlar bunun doktora danışmakla alakası yok bence..zaten Allah bize kolay yolu göstermiş hamile lohusa ve emzikli olduğumuz sürece tutmayıp kaza edebiliriz ilerde..bu kadar ısrarcı olup bebişlere Allah korusun bir zarar vermeye hakkımız yok..bu yaz ayında yaklaşık 16-17 saat aç susuz kalmaya onay veren doktorun da aklına şaşmak gerek..biz içimizde can taşıyoruz.Allahtan bize emanet bebelerimiz şu an..biz onlara en iyi şekilde bakmakla sorumluyuz..bunun da yolu kendimize iyi bakmak..yemeğimiz suyumuz meyvemiz vitaminimiz aksamamalı..
bende yemeğe düşkün biri değilim suya da öyle..zorla içiyorum suyu..hamileliğimin başından beri de kılo almadım hala -1 kiloyla gidiyorum..ama söz konusu bebişimken açlığa susuzluğa ben dayansam da o yavrum içerde ne yapar bin kere düşünürüm..
size de oluyordur bençok acıkınca bebişim içerde kıpraşmaya başlıyor..bir de karnımdoyduğunda hareketleniyor..
herkesin fikrine saygılıyım ama bence iyi düşünün..şu an öncelik bebişlerimizin..
herkese hayırlı ramazanlar olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?