- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #5.261
kızlar topiği görünce girip bi dua etmek istedim sizler için.
allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah. tez zamanda rabbim evlat kokusunu almayı nasip etsin sizlere.
burda ve diğer topikte
kızlar topiği görünce girip bi dua etmek istedim sizler için.
allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah. tez zamanda rabbim evlat kokusunu almayı nasip etsin sizlere.
yaw hayalotum ben galiba iyice türkceyi unuttum diger topigi okudum bi atisma ne göremedim...
amin inşallah canım benim...hoşgeldin aramıza.sen nezamandır bekliyosun meleğini
amin inşallah canım benim...hoşgeldin aramıza.sen nezamandır bekliyosun meleğini
atışma şu gümüşün bi lafına umudum kızmış gümüş kendini savunmuş umudumda kendini savunmuş.sonra loorim gelmiş konuyu anlamamış umudum sen anladın yazmış medd cezırım gelmiş başka topiklerde bulunma amacımızı sormuş daha sonra umudum meddcezirime katılmış sen ve loorimde kendinizi savunmuş özgür olduğunuzu söylemişiniz.kafa çok karıştıbenim ya:44:
benim bir kızım var canım. 3 yaşında henüz.
hayattaki en değerli varlığım o... sadece sizler için dua etmek istedim ,
bazen düşünüyorum o olmasa ne yapardım diye ; o yüzden anlıyorum sizleri.
ben tattım anneliği sizde tadın inşallah .... rabbim benim evladımı bana sizinkileri de size bağışlasın..
benim bir kızım var canım. 3 yaşında henüz.
hayattaki en değerli varlığım o... sadece sizler için dua etmek istedim ,
bazen düşünüyorum o olmasa ne yapardım diye ; o yüzden anlıyorum sizleri.
ben tattım anneliği sizde tadın inşallah .... rabbim benim evladımı bana sizinkileri de size bağışlasın..
bak seninkide karisti...:44::44::44::44:yaw aslinda hic savunma yada yorum yapilacak bi durum yokki ortada...seninde dedigin gibi herkes özgür...ama yanlis anlasilmalar olabilir....bu da dogrusu yazilarak cözümlenir bence....
bence bizde kapatalım konuyukafamız karıştı tuzun yazdığını bilem yanlış anladım yahu
kız tuz sen hamilemisin yoksasadece bizlere dua etmişin
doru söylüyon....hic uzamasin bilem...yaw sonra kendimden süphelendim ben atisimda haberim mi yok diye?
yok kısss ne hamilesi başıma bi tane minik dolamışım zaten ; o bi büyüsün de ablası bakarız artık.
kaçakhayal sen şimdik dondurma yiyon ya rabbim banada nasip et demişin dondurma yımı yoksa meleğinimi
hayırlısı olsun canım.ah benimde şu 1.cisi bi olsa 2 3 4 peşpeşe getircem inşallah bukadar bekledik yeter
kız tuz sen hamilemisin yoksasadece bizlere dua etmişin
hayırlısı olsun canım.ah benimde şu 1.cisi bi olsa 2 3 4 peşpeşe getircem inşallah bukadar bekledik yeter
KIZ HAYALOT GECE GECE GÜLDÜRDÜN BENI
nasil begendinmi yeni resmimi?
ümitvar olun lütfen hepiniz için diyorum. her yolu herşeyi deneyin bu yolda.
benim ailemde 4 kişinin çocuğu yoktu 3 ünün oldu
1.si 10 yıl bekledi peş peşe 2 oğlan
2.si 6 yıl bekledi 1 kız
3.sü 20 koca yıl bekledi 1 oğlu oldu
hepsi de tedavi için ellerinden gelen her yolu denediler. 4. için allah ''Ol'' dememişiti demek ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?