Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

slm kızlar herkese hayırlı Ramazanlarr Rabbim herkesin duasını kabul etsin(AMİN)
haylotum meleğim demek hissediyosun kuşumuu yerim onu ben
orucu bende tutamıyorum bu sene malesef çok sıcak günler uzun napalım bizde kışın tutarız
diğer çocuklarımda tuttum günler çok kısa idi ve kışındı o yüzden sorun olmamıştı kısmet napalım
bu aralar midemde iyi deil zatenbebek orayıda tekmeliyo ondan olabilirmi acaba:26::26:
kendimi patlamaya hazır bomba gibi hissed,iyorum
Tekrardan kızcelerim Rabbim bu mubarek günde elllerimizi boş cevirmesinn Herşey gönlünüzce olsun

hadı bakalımhayırlısı canım pre-seed i bende merak edıyorum esıme soyledım ınanmadı sen kac tlye aldın canım

sanada hayırlı ramazanlar canım amın ınsallah...
cok zor evet oruc sıcak ve gunler cok uzun...
canım senın kacıncı bebgın masallah

iyiyim cnm sen nasılsın?evet ilacın etkisi geçiyor olabilir.

çok şükür canım iş güç .. ne olsun.. bir de ramazan telaşı.. tabi bizim minnak telaşını da unutmayalımm.. bakalım bu ay teşrif edecekler mi

sen nasılsın sağlığın sıhhatin yerinde di mi şekerim.. keyifler nasıl

selencelkimmm kuzummm nasılsın .. alıştınız mı konya ya .. çocuklar zorlanıyor diyordunn onlar nasıll..

hadı bakalımhayırlısı canım pre-seed i bende merak edıyorum esıme soyledım ınanmadı sen kac tlye aldın canım

tatlım araştırdım en iyisi o gibi görünüyor.. bir de bende beybi stresinden dolayı kuruluk da oluşmaya başladı.. 75,90 + 7 tl kargo verdim.. en uygunu buydu nette.

sanada hayırlı ramazanlar canım amın ınsallah...
cok zor evet oruc sıcak ve gunler cok uzun...
canım senın kacıncı bebgın masallah
saol bitanemm
tatlım kısaca özetleyim
11 yaşında kızım 9 yaşında oğlum var ablası buda eşimin ısrarlarıyla olan 3. kuşum kızım olcak inş
kendimde 31 gircemkendimi atlamayım dimi
darısı tümmmm bekleyen ve isteyen herkeseeeeeeeee(aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn)

sernesimm şekerimmm ... ben bi deneyeyimm.. ona göre işe yararsa eşini ikna edersin hayatım... kk da baktım kullananlara ya ilk ay da ya da 2. ayda hamiş kalanlar var ama tabi hiç bi sorun yoksa... gerçi hoş bizde sorun var mı onu da bilmiom.. karambole kullancass 1 ay.. bayramdan sonra bi doktora gideyim diyorum..

selencelkimmm kuzummm nasılsın .. alıştınız mı konya ya .. çocuklar zorlanıyor diyordunn onlar nasıll..
saol bitanemmm iyiym sıcaklarlar uğraşıyoruz
sen nasılsın tatlımmm
yavaş yavaş alışmaya çalışıyoruz canım zorlandılar biraz
anne biz ankaraya geri gitcez diyip agladılar 1 hafta ama alışmak zorundalar:26::26:
bende zorlandım kuzum annemler hepsi orda burda kimsemiz yok ilk defa gurbet görüyorum ondan zorlandık hayırlısı bakalım

heyyy maşallahhh kuzumaa.. yavrum sen 20 yaşında mı dourdun kızınıı... annem ve babamla benim aramda da 18 yaş var çok güzel oluyoo.. arkadaş gibi..

tatlımm sen ankarada mıydınn.. ben seni istanbul da biliyodummmm :44::44:

iyiym canım sen nasılsın minnak da iyi ya hissediyorum iyi olduğunu arada seğirme gibi bir şeyler falan hissediyorum artık yavaş yavaş...

sağol kuzucum iyiym.. sizlerin iyi olduğunu duyduğumda daha iyi oluyorum... tekmeleri de hissedersin canım benim inşallahhh

tatlım araştırdım en iyisi o gibi görünüyor.. bir de bende beybi stresinden dolayı kuruluk da oluşmaya başladı.. 75,90 + 7 tl kargo verdim.. en uygunu buydu nette.

bendede kuruluk cok oluyo canım bende sırf o yuzden almak ıstedım..
buarada bızde bı sorun cıkmadı sız ne zamandan berı planlıyorsunuz 1 yıl olduysa hıc gecıkmeden gıdın bencede tamam sen bı dene bakalım
canım ya masallah
genc annelerdensın sen sımdı dıgerlerınde pek anlamamıssındır sımdı buna daha ozenlı bakacaksın emınım benım bı ablam 36 yasında 3.sunu dogurdu onu bı baska sevıyorinsallah Rabbim tum ısteyenlere nasıp eder

tatlım ben yasmini bırakalı daha 6 ay oldu..ocak 9-10 gibi bırakmıştım.. 2 yıla yakın kullandım... nisan gibi gittim doktora daha var , 3-4 ay sonra gel dedi..

Rahmân ve Rahîm olan Allah´ın adıyla

(Ey iman edenler!) Oruç gecesi kadınlarınıza yaklaşmak (cinsi münasebette bulunmak) size helal kılındı. Onlar sizin için bir elbise, siz de onlar için bir elbisesiniz. Allah nefislerinize hıyanet edeceğinizi bildi de tevbelerinizi kabul edip sizleri affetti. Artık (oruç gecelerinde) onlara (kadınlarınıza) yaklaşın ve (onlardan)Allah'ın sizin icin yazdıgı seyı (cocugu)isteyin! Fecrin beyaz ipliği siyah ipliğinden seçilinceye kadar yiyin, için, sonra geceye kadar orucu tamamlayın. Mescidlerde itikaflı iken onlara (kadınlarınıza) yaklaşmayın! Bunlar Allah’ın sınırlarıdır. Sakın onlara yaklaşmayın! İşte Allah belki sakınırlar diye ayetlerini insanlara böylece açıklar.

| Bakara Suresi 2 / 187 Ayet Meali

tatlım ben yasmini bırakalı daha 6 ay oldu..ocak 9-10 gibi bırakmıştım.. 2 yıla yakın kullandım... nisan gibi gittim doktora daha var , 3-4 ay sonra gel dedi..

canı yasmin dedigin dogum kontrol hapımı eger oyleyse vucuttan en az 6 ayda atılıyor bence bekle bıraz daha ama yınede ıhmal etmeye gelmez bızede bekleyın olur dıyo doktorlar acele etmeyın dıyorlar ama bnm yas 28 oldu asılama dusunuyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…