- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.641
kızçelerimmm nasılsınızzz... ramazanla aranız nasıl bakimmm
hamişş kızçelerim.. oruç tutsanız da tutmasanız da dikkat edin kendinize havalar sıcak güneş altında gezmeyin çok.. dinlenin güzel güzel
bu arada pre-seed aldım ben.. bakalım bu ay nasıl olacak... yasmini bırakalı 6.ay oldu.. kırmızılar da uzun sürdü 6. ayda niyeyse.. yasmin beni yeni mi terkediyodu yoksa :44::44::44:
slm kızlar herkese hayırlı Ramazanlarr Rabbim herkesin duasını kabul etsin(AMİN)
haylotum meleğim demek hissediyosun kuşumuu yerim onu ben
orucu bende tutamıyorum bu sene malesef çok sıcak günler uzun napalım bizde kışın tutarız
diğer çocuklarımda tuttum günler çok kısa idi ve kışındı o yüzden sorun olmamıştı kısmet napalım
bu aralar midemde iyi deil zatenbebek orayıda tekmeliyo ondan olabilirmi acaba:26::26:
kendimi patlamaya hazır bomba gibi hissed,iyorum
Tekrardan kızcelerim Rabbim bu mubarek günde elllerimizi boş cevirmesinnHerşey gönlünüzce olsun
iyiyim cnm sen nasılsın?evet ilacın etkisi geçiyor olabilir.
slm kızlar herkese hayırlı Ramazanlarr Rabbim herkesin duasını kabul etsin(AMİN)
haylotum meleğim demek hissediyosun kuşumuu yerim onu ben
orucu bende tutamıyorum bu sene malesef çok sıcak günler uzun napalım bizde kışın tutarız
diğer çocuklarımda tuttum günler çok kısa idi ve kışındı o yüzden sorun olmamıştı kısmet napalım
bu aralar midemde iyi deil zatenbebek orayıda tekmeliyo ondan olabilirmi acaba:26::26:
kendimi patlamaya hazır bomba gibi hissed,iyorum
Tekrardan kızcelerim Rabbim bu mubarek günde elllerimizi boş cevirmesinnHerşey gönlünüzce olsun
hadı bakalımhayırlısı canım pre-seed i bende merak edıyorum esıme soyledım ınanmadı sen kac tlye aldın canım
saol bitanemmsanada hayırlı ramazanlar canım amın ınsallah...
cok zor evet oruc sıcak ve gunler cok uzun...
canım senın kacıncı bebgın masallah
saol bitanemmm iyiym sıcaklarlar uğraşıyoruzselencelkimmm kuzummm nasılsın.. alıştınız mı konya ya .. çocuklar zorlanıyor diyordunn onlar nasıll..
saol bitanemm
tatlım kısaca özetleyim
11 yaşında kızım 9 yaşında oğlum var ablası buda eşimin ısrarlarıyla olan 3. kuşum kızım olcak inş
kendimde 31 gircemkendimi atlamayım dimi
darısı tümmmm bekleyen ve isteyen herkeseeeeeeeee(aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn)
kuzummmm nasılsın.... minnak nasıllll
saol bitanemmm iyiym sıcaklarlar uğraşıyoruz
sen nasılsın tatlımmm
yavaş yavaş alışmaya çalışıyoruz canım zorlandılar biraz
anne biz ankaraya geri gitcez diyip agladılar 1 hafta ama alışmak zorundalar:26::26:
bende zorlandım kuzum annemler hepsi orda burda kimsemiz yok ilk defa gurbet görüyorum ondan zorlandık hayırlısı bakalım
iyiym canım sen nasılsın minnak da iyi ya hissediyorum iyi olduğunu arada seğirme gibi bir şeyler falan hissediyorum artık yavaş yavaş...
tatlım araştırdım en iyisi o gibi görünüyor.. bir de bende beybi stresinden dolayı kuruluk da oluşmaya başladı.. 75,90 + 7 tl kargo verdim.. en uygunu buydu nette.
bendede kuruluk cok oluyo canım bende sırf o yuzden almak ıstedım..sernesimm şekerimmm ... ben bi deneyeyimm.. ona göre işe yararsa eşini ikna edersin hayatım... kk da baktım kullananlara ya ilk ay da ya da 2. ayda hamiş kalanlar var ama tabi hiç bi sorun yoksa... gerçi hoş bizde sorun var mı onu da bilmiom.. karambole kullancass 1 ay.. bayramdan sonra bi doktora gideyim diyorum..
canım ya masallahsaol bitanemm
tatlım kısaca özetleyim
11 yaşında kızım 9 yaşında oğlum var ablası buda eşimin ısrarlarıyla olan 3. kuşum kızım olcak inş
kendimde 31 gircemkendimi atlamayım dimi
darısı tümmmm bekleyen ve isteyen herkeseeeeeeeee(aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn)
sağol kuzucum iyiym.. sizlerin iyi olduğunu duyduğumda daha iyi oluyorum... tekmeleri de hissedersin canım benim inşallahhh
bendede kuruluk cok oluyo canım bende sırf o yuzden almak ıstedım..
buarada bızde bı sorun cıkmadı sız ne zamandan berı planlıyorsunuz 1 yıl olduysa hıc gecıkmeden gıdın bencede tamam sen bı dene bakalım:
inşallah canımm ya en yakın zamanda rabbim sanada nasip eder inşallah keserim gelmedi bir daha ne yaptı acaba :26:
tatlım ben yasmini bırakalı daha 6 ay oldu..ocak 9-10 gibi bırakmıştım.. 2 yıla yakın kullandım... nisan gibi gittim doktora daha var , 3-4 ay sonra gel dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?