- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.661
saol bitanemmm aslında kızımı 19 yaşında doğurdum 12 ye girdi bana kızıyo sen 11 diosun dieheyyy maşallahhh kuzumaa.. yavrum sen 20 yaşında mı dourdun kızınıı... annem ve babamla benim aramda da 18 yaş var çok güzel oluyoo.. arkadaş gibi..
evet bitanemm ankaradaydımm mamak tarafındatatlımm sen ankarada mıydınn.. ben seni istanbul da biliyodummmm :44::44:
saol tatlımm dedğin gibi canım digerlerin bişi anlamadım kv yanında olunca bidebendede kuruluk cok oluyo canım bende sırf o yuzden almak ıstedım..
buarada bızde bı sorun cıkmadı sız ne zamandan berı planlıyorsunuz 1 yıl olduysa hıc gecıkmeden gıdın bencede tamam sen bı dene bakalım
canım ya masallah
genc annelerdensın sen sımdı dıgerlerınde pek anlamamıssındır sımdı buna daha ozenlı bakacaksın emınım benım bı ablam 36 yasında 3.sunu dogurdu onu bı baska sevıyorinsallah Rabbim tum ısteyenlere nasıp eder
saol tatlımm dedğin gibi canım digerlerin bişi anlamadım kv yanında olunca bide
bunuda eşim çok istedi iykide istemiş demekki içimde bişiler eksik kalmış ve diğerlerinde yaşamadıklarımı bunda yaşıyorum ve yapıcamdaçocuklarda çok düşüyolar üzerime anlıycan el bebek gül bebeğim hamile kalınca eşimde yapmadıgı göstermedigi ilgiyi gösteriyo eşime diorum sen hep böle davran ben sana her sene çocuk yapim Rabbim herkese yaşatsın bu duyguları aminnnnnnnn
oyyy ben yerim onuHayalotummmmmmm bitanemmmmm iyiyiz biz kizim icerde durmak istemiyor habire vyruyorbu pazar babamiz geliyorrrrrr cok mutluyummmmmmmmmmm kiyafetler hazir eksigimiz var bavamiz gelince tamamliyacagizxxx kismetse
Sen nasilsin hayalotummmmm minik findigin nasil yer onu teyzesi yer
inşş bitanemmmm Rabbim gönlün e göre versin inşşşevet kv zaten
aaah ahh bende 3 cocuk ıs-tı-yo-rummmmm
hayırlısıyla tabi
kolay gelsin canım benimde duruyo her işimneyse canlar ben cıkayım ıslerımı yapayım belkım mısafırım gelır hanı o beklenmeyen mısafırler olurya
dunden bı suru yemek yapmıstım oylecene duruyo ama barı evı bı supurup sıleyım almıs basını gıdıyo bı yakalayayım
haydin gorusuruk
kızçem soda iç bendede çok oluyoçok aşırı gaz sancım varr yardım edin kızlar tutmadım oruç sözünüzü dinledim tabi bebeğimide düşündüm bende seğirmeler hissediyorum hayalotum bazen arada bir
hadi bakalım hayırlsı olsun priorimkızçelerimmm nasılsınızzz... ramazanla aranız nasıl bakimmm
hamişş kızçelerim.. oruç tutsanız da tutmasanız da dikkat edin kendinize havalar sıcak güneş altında gezmeyin çok.. dinlenin güzel güzel
bu arada pre-seed aldım ben.. bakalım bu ay nasıl olacak... yasmini bırakalı 6.ay oldu.. kırmızılar da uzun sürdü 6. ayda niyeyse.. yasmin beni yeni mi terkediyodu yoksa :44::44::44:
kızlar zaten ben biliyorum hamile kişilerin tutma zorunluğu olmadığını ben inadına tuttcağım da demedim ki size sadece dün denedim o kadar kazasını daha sonra yapabiliriz bunu hepinizden daha çok iyi biliyorum ..
ama sadece ramazanda tutulmayan orucun kazası zor oluyor daha doğrusu yapılmıyor yapılamıyor hatta daha doğrusu kalıyor gibi bir şeyy..
slm kızlar herkese hayırlı Ramazanlarr Rabbim herkesin duasını kabul etsin(AMİN)
haylotum meleğim demek hissediyosun kuşumuu yerim onu ben
orucu bende tutamıyorum bu sene malesef çok sıcak günler uzun napalım bizde kışın tutarız
diğer çocuklarımda tuttum günler çok kısa idi ve kışındı o yüzden sorun olmamıştı kısmet napalım
bu aralar midemde iyi deil zatenbebek orayıda tekmeliyo ondan olabilirmi acaba:26::26:
kendimi patlamaya hazır bomba gibi hissed,iyorum
Tekrardan kızcelerim Rabbim bu mubarek günde elllerimizi boş cevirmesinnHerşey gönlünüzce olsun
hoşbulduk tatlımmm
hoşgeldinizamin canbonum amın patlamaya az kaldı kızçem az daha sık dişini
kızçem 1 ayda 4 hafta var 4*7=28 ederhoşbulduk tatlımmmevet kuzumm az kaldı patlamaya şimd,ik ben 27. haftamdayım pazar günü bitiyo pazartersi 28 giriyoruz ben 7. ayımı nezman bitircem:26::26: bu hafta işinden kafam karışıyo delircem b,i el at kuzum yaaa sağlık ocagındaki hemşireye sorum 28 hafta bitince 7. ayın bitmiş oluyo dio:44::44::44:
:44::44:hııı anladım canım benim eşimde 29 hafta bitince 7 ayın bitiyo diokızçem 1 ayda 4 hafta var 4*7=28 eder
28.haftan bitince 7 ayından çıkmış oluyosun
evet canım 10 eylul 2011de.sen ne zaman evlendın?
benimde 25 eylül 2011 canımmm
karamım ,asilem,seremcemim nassınız
:44::44:hııı anladım canım benim eşimde 29 hafta bitince 7 ayın bitiyo dioozaman bana 1 hafta kalmışş 8 girmeme ne çabuk geçti dimi
çok şükür iyyim hayalotum doktordan geldim şimdi çok yoruldummm
haklısın valla benim kafam karışıyo neyse artık enzaman gelmek isterlese ozaman gelirleraslında bende 13.haftamı bitirince tam 3 aylık oluyorum ama sata göre hesaplayınca 12.hafta bitince 3 aylık oluyorumvalla bu heseplama işi karışık kızçem eşinin dediğide mantıklı olarak doğru oluyo sonuçta biz hamile olduğumuzu öğrenir öğrenmez 1 aylık sayılıyoruz halbuki bebek tam 4 haftalık olmuyor o sıra 1 buçuk haftalık falan oluyor
öle valla bende anlamadım daha dün gibi:44::44:ne çabuk geçti zamanselencelkım daha dün hamıle halayınızı cekmıstık ne ka çabuk geçmiş zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?