Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

heyyy maşallahhh kuzumaa.. yavrum sen 20 yaşında mı dourdun kızınıı... annem ve babamla benim aramda da 18 yaş var çok güzel oluyoo.. arkadaş gibi..
saol bitanemmm aslında kızımı 19 yaşında doğurdum 12 ye girdi bana kızıyo sen 11 diosun die2002 mayıs dğumlu bana göre 11bazen kafam karışır yaş hesaplamada evet canım arkadaş gibiyi kızımlabana yaklaştı sıpa boy olarak
tatlımm sen ankarada mıydınn.. ben seni istanbul da biliyodummmm :44::44:
evet bitanemm ankaradaydımm mamak tarafındaözledim oraları

saol tatlımm dedğin gibi canım digerlerin bişi anlamadım kv yanında olunca bide
bunuda eşim çok istedi iykide istemiş demekki içimde bişiler eksik kalmış ve diğerlerinde yaşamadıklarımı bunda yaşıyorum ve yapıcamda çocuklarda çok düşüyolar üzerime anlıycan el bebek gül bebeğim hamile kalıncaeşimde yapmadıgı göstermedigi ilgiyi gösteriyo eşime diorum sen hep böle davran ben sana her sene çocuk yapimRabbim herkese yaşatsın bu duyguları aminnnnnnnn

evet kv zaten
aaah ahh bende 3 cocuk ıs-tı-yo-rummmmm
hayırlısıyla tabi

neyse canlar ben cıkayım ıslerımı yapayım belkım mısafırım gelır hanı o beklenmeyen mısafırler olurya
dunden bı suru yemek yapmıstım oylecene duruyo ama barı evı bı supurup sıleyım almıs basını gıdıyo bı yakalayayım
haydin gorusuruk

oyyy ben yerim onu çıkıcak artık annesiyer açıyor kendısıne sığmıyodur artıkhadi gözünüz aydınAllah kavuştursun habıbtem

evet kv zaten
aaah ahh bende 3 cocuk ıs-tı-yo-rummmmm
hayırlısıyla tabi
inşş bitanemmmm Rabbim gönlün e göre versin inşşş
kolay gelsin canım benimde duruyo her işim

çok aşırı gaz sancım varr yardım edin kızlar tutmadım oruç sözünüzü dinledim tabi bebeğimide düşündüm bende seğirmeler hissediyorum hayalotum bazen arada bir
kızçem soda iç bendede çok oluyo demekki bizimkiler yavaş yavaş oynamaya başlıyolar
hadi bakalım hayırlsı olsun priorim6 ayda anca gider yasminin etkisi gerçi bünyeden bünyeye değişir yasminle hamiş kalanlarda vardarısı başına inş kızçem

hoşgeldinizamin canbonum amınpatlamaya az kaldı kızçem az daha sık dişini

hoşgeldinizamin canbonum amınpatlamaya az kaldı kızçem az daha sık dişini
hoşbulduk tatlımmmevet kuzumm az kaldı patlamaya şimd,ik ben 27. haftamdayım pazar günü bitiyo pazartersi 28 giriyoruz ben 7. ayımı nezman bitircem:26::26: bu hafta işinden kafam karışıyo delircemb,i el at kuzum yaaa sağlık ocagındaki hemşireye sorum 28 hafta bitince 7. ayın bitmiş oluyo dio:44::44::44:

kızçem 1 ayda 4 hafta var 4*7=28 eder
28.haftan bitince 7 ayından çıkmış oluyosun

:44::44:hııı anladım canım benim eşimde 29 hafta bitince 7 ayın bitiyo dioozaman bana 1 hafta kalmışş 8 girmeme ne çabuk geçti dimi

aslında bende 13.haftamı bitirince tam 3 aylık oluyorum ama sata göre hesaplayınca 12.hafta bitince 3 aylık oluyorum valla bu heseplama işi karışık kızçemeşinin dediğide mantıklı olarak doğru oluyo sonuçta biz hamile olduğumuzu öğrenir öğrenmez 1 aylık sayılıyoruz halbuki bebek tam 4 haftalık olmuyor o sıra 1 buçuk haftalık falan oluyor

haklısın valla benim kafam karışıyo neyse artık enzaman gelmek isterlese ozaman gelirler
sağlıklı doğsunlar inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…