Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ne dedi doktor anlat bakım kızçem

önce hsg mi çeken doktora gittim çok yoğunmuş muayene etmedi ayın 22sine randevu verdi bende sonra burda acıbadem hastanesi var oraya gitti zaten hamileykende gittiğim doktordu. anlattım 40 gündür regl olmuyorum hamişde değilim kist oldu sanırım yine dedim. muayene edelim dedi ben göbüşümden ultrasonla bakacak sanırken doktorcuğum alttan başladıı benim oruç gitti. çok şükür kist yokmuş yumurtlamışımda ama çok büyümemiş yumurtalarım o yüzden hamiş kalamamışım. bekle 2- 3 güne adet olursun dedi ilaç vermedi sadece serephone verdi adetin 4. günü başla dedi. takip yapmıycaz oluruna bırakcaz stres yapma dedi. glukofene de devam etcem ayrıca . zaten bu ay düzenli kullancam inşallah canım anlıycan böyle. sen nasılsın bitanem teyzoşum nasıll kanatlanmaya başlamış yerim ben onun kanadını kolunuuuu

meleğ,m bulantıların geçtimi:26::26:
bide eniştemi merak ediyorum sana olan ilgisini biraz çok oldum sanırım:26::26:

çok şükür canım kist yokmuşş Rabbim hakkında hayırlısnı versinnzamanında gelicek meleğin canımm

he iyi kızçem kist yok sonuçta.diyeydin ya kızçem oruçluydum diyekeşkem bugün tutmayaydın orucunu sen ozaman düzenli olarak ilacını kullan kızçem inş önümüzdekiş aya
hayırlısı olsun kızçem
kanatlanan bıdık sanırım tam anlayımıyorum cok hafıf bıde cok az bı sey suruyo ama o sanırsam darısı sızlere inşallah

çok şükür canım kist yokmuşş Rabbim hakkında hayırlısnı versinnzamanında gelicek meleğin canımm
amin canım inşallah zamanını gelince rabbim OL diyecek ve sizin melekleriniz gibi benimde meleğim kanatlanıp konucak göbüşüme

alttan bakması lazımmış canım zaten niyetlenmemiştim ne olur ne olmaz diye. sahurada kalkamadım dün gece fenalaştım baş ağrım tuttu oruç çarptı sanırım. başlıcam kullanmaya canım artık önümüzdeki maçlara bakıcam ne güzel duygudur içinde hissetmek varlığınıı. inşallah canımmm isteYEN herkese versin Rabbim

Hoşbuşdykmm kızçemm
nasılsın fındık kurdun nasıl bakalım :))
ben evde zor duruyorum biraz uyudum kalktım anca yemeklere başlıcam

iyiyim çok şükür fındık kurduda iyi sanırım teyzesi
günler uzun kızçem bide senin ev hamam gibidir şimdiAllah yardımcın olsun vantilatör falan yokmu:26:
sen bizim kızçelerle tanıştınmı anogasepnisim

geçti artık canbonumsadece aç kalınca mide bulantısı oluyor bide çok yıyınce
enişten aynı kızçemyada ben cok alınganım :26::26:
çok şükür canım geçmesine sevindim oda kalmaz yakında
haklısın canım bende de var o alınganlıkk
gecen yolda gidiyoruz o esnada eşime baktım oda kızlar geçiyodu bakarken gördüm vay efendim senmisin bakannn yolda kollarını cimdikledim o dio bakmadım sana öle geldi başladım ben artık beni begenmiyosun bu halimi şişko oldum die bana bakmıycaksınn sölendim durdum biz kadınların yaptıgı aynı şeyler hormonlar anacım napalımsonra gönlümü almaya çalıştı ben seni her haline seviyorum die

inş bitanmmmmmm dularım sizinleee

doğru kızçem göbekten pek bakmıyolar zaten neyse olan olmuş zaten sahuırada
kalkmadan cok zor gecerdı senın ıcın:26:
güzel kızçem değişik bir duygu inşallah teker teker sizlerde hissetceksiniz

çok şükür daha iyi olsun inşallah :))

Sorma ev berbat vallahi elimi kaldıracak halim yok yemin ediyorum dışarısı daha serin
fan var son ayar açıp yüzüme yüzüme vurduruyorum ama banamısın demiyor zaten çok vuruncada sinizüt ağrım tutuyor :)
daha kızçelerle tanışma fırsatım olmadı yavaş yavaş olacak inşallah :))

kızçem valla yolda kız görünce ben eşime diyorum hayatım kıza bak ne gıymıs dıyeoda dıyorkı hayatım onune bakarak yuru ben kadın halımle bakıyorsam onlar napsın bazı bayanlar cok kotu gıyınıyolar
dün ben iftara yarım saat var fırında yemek vardıo sırada çorbayı blendıra vermek için fırının fişini çektim.sonrada takmamışımgidiyorum geliyorum yemek çiğ ezana 10 dakka var kafayı yedım fırına dokunuyorum sıcak artık oturdum yemek neden pişmiyor diye ağladımsonra eşim geldi beni görünce öyle oda sinirden köpürdü bi bakarımki fiş takılı değilhiç bir şey çaktırmadan fişi taktım ağlamaya devam

doğru kızçem göbekten pek bakmıyolar zaten neyse olan olmuş zaten sahuırada
kalkmadan cok zor gecerdı senın ıcın:26:
güzel kızçem değişik bir duygu inşallah teker teker sizlerde hissetceksiniz
inşallah bitanem inşallahhh....

hoşgeldin anogasepniss ben karammmm. nasılsınnn??? böylelikle tanışmış olalım...

ben kaçıyım artık daha hiç bi iş yapmadım bugün kendimi pasaklı ilan ediyorumm
nasılsa gelende yok die bugün kendimi saldımpopomu kaldırım artık dimi ama
hepiizi öpüyorum kızlar canım tanışamadıgım arkadaşlar inş tekrar geldigimde tanışalım sizlerle
ALLAH A emanet olunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…