Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

doğru diosun canımm biz bile bakıyoruzz acana
ayyy çok güldüm gıııı yemek konusunaaALLAHIM iyiligini versinn emiiçaktırmadan devam ediyonyaa ayhh koptumm

kızçem o fanı uzağında tut hasta olursun sonra
tanışın gaynaşın gayre

doğru diosun canımm biz bile bakıyoruzz acana
ayyy çok güldüm gıııı yemek konusunaaALLAHIM iyiligini versinn emiiçaktırmadan devam ediyonyaa ayhh koptumm

napam canbonum ağlamasam adam bana köpürecek en iyisi dedim hayalot havayı hiç bozma naza çek ken dini

Son düzenleme:

görüşürük canbonumcok yorma kendini teyzoşu oksa yerime öpüyorum senikolay gelsın kızçemhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/14be1998085792dee7443eea6426cf07.gif:3:

hayalot canım ya sende sivilce falan çıkıyor mu şu günlerde ard arda çıkmaya başladılar ağrılı iltihaplı

hayalot canım ya sende sivilce falan çıkıyor mu şu günlerde ard arda çıkmaya başladılar ağrılı iltihaplı

kızçem zaten benim cildim çok yağlı normalde bendede çıkıyor ama ağrılı falan değil normal sivilce ergen oldum çıktım
cildiyeye gidilirmi acaba bilmediğimden duruyorum dolanıyorum öyle:26:

kızçem zaten benim cildim çok yağlı normalde bendede çıkıyor ama ağrılı falan değil normal sivilce ergen oldum çıktım

benimkide normalde çok yağlıydı 6 ay falan ilaç kullandım çıkmamaya başladı bu hamilelikte başladı adet falanda olmuyoruz onunda etkisi var

gerçekten ya bendede var sivilce.bide kızlar sanki kulağım ağrıcak gibi sinyal veriyo.naparım ağrırsa?

benimkide normalde çok yağlıydı 6 ay falan ilaç kullandım çıkmamaya başladı bu hamilelikte başladı adet falanda olmuyoruz onunda etkisi var

ben daha hiç kullanmadım aslında
acaba hamilelikte cildiye ilaç verirmi gidipte bi öğrenmek lazım aslında:26:

hayalotum bişey sorcan sana.canın böle daha çok tatlı şeylermi yemek istiyo yoksa tuzlu,ekşi falanmı?

esilam aslında ben daha hamile olduğumu örenmeden bol ekşi çekiyordu canımyedimde bol bol sonra hamıle olduğumu öğrendim bulantılar başladı canım hıc bırsey cekmedı.şimdide öyle daha öyle canım bişey cekmıyor gecen gun serbetli tatlıı olsada yesem demıstım yedimde
bide balık hangi gruba gırıyo bılmıyorum ama canım çekiyo normalde balık hiç sevmemsenin canım çekmeyemi başladı yoksa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…