- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.701
doğru diosun canımm biz bile bakıyoruzz acanakızçem valla yolda kız görünce ben eşime diyorum hayatım kıza bak ne gıymıs dıye oda dıyorkı hayatım onune bakarak yuru ben kadın halımle bakıyorsam onlar napsın bazı bayanlar cok kotu gıyınıyolar
dün ben iftara yarım saat var fırında yemek vardıo sırada çorbayı blendıra vermek için fırının fişini çektim.sonrada takmamışım gidiyorum geliyorum yemek çiğ ezana 10 dakka var kafayı yedım fırına dokunuyorum sıcak artık oturdum yemek neden pişmiyor diye ağladım sonra eşim geldi beni görünce öyle oda sinirden köpürdü bi bakarımki fiş takılı değil hiç bir şey çaktırmadan fişi taktım ağlamaya devam
çok şükür daha iyi olsun inşallah :))
Sorma ev berbat vallahi elimi kaldıracak halim yok yemin ediyorum dışarısı daha serin
fan var son ayar açıp yüzüme yüzüme vurduruyorum ama banamısın demiyor zaten çok vuruncada sinizüt ağrım tutuyor :)
daha kızçelerle tanışma fırsatım olmadı yavaş yavaş olacak inşallah :))
karamım ,asilem,seremcemim nassınız
doğru diosun canımm biz bile bakıyoruzz acana
ayyy çok güldüm gıııı yemek konusunaaALLAHIM iyiligini versinn emii çaktırmadan devam ediyonyaa ayhh koptumm
en iyisini yapmışsın meleğimmnapam canbonum ağlamasam ada bana köpüreceken iyisi dedim hayalot havayı hiç bozma naza çek ken dini
ben kaçıyım artık daha hiç bi iş yapmadım bugün kendimi pasaklı ilan ediyorumm
nasılsa gelende yok die bugün kendimi saldımpopomu kaldırım artık dimi ama
hepiizi öpüyorum kızlarcanım tanışamadıgım arkadaşlar inş tekrar geldigimde tanışalım sizlerle
ALLAH A emanet olunnn
iyiyim cnm.sen nasılsın?
en iyisini yapmışsın meleğimmyerim ben senii gızzz hadi kaçtım balımmmm görüşmek üzere
hayalot canım ya sende sivilce falan çıkıyor mu şu günlerde ard arda çıkmaya başladılar ağrılı iltihaplı
kızçem zaten benim cildim çok yağlı normalde bendede çıkıyor ama ağrılı falan değil normal sivilce ergen oldum çıktım
cildiyeye gidilirmi acaba bilmediğimden duruyorum dolanıyorum öyle:26:
kızçem zaten benim cildim çok yağlı normalde bendede çıkıyor ama ağrılı falan değil normal sivilce ergen oldum çıktım
cildiyeye gidilirmi acaba bilmediğimden duruyorum dolanıyorum öyle:26:
benimkide normalde çok yağlıydı 6 ay falan ilaç kullandım çıkmamaya başladı bu hamilelikte başladı adet falanda olmuyoruz onunda etkisi var
gerçekten ya bendede var sivilce.bide kızlar sanki kulağım ağrıcak gibi sinyal veriyo.naparım ağrırsa?
ben daha hiç kullanmadım aslında
acaba hamilelikte cildiye ilaç verirmi gidipte bi öğrenmek lazım aslında:26:
ben daha hiç kullanmadım aslında
acaba hamilelikte cildiye ilaç verirmi gidipte bi öğrenmek lazım aslında:26:
iltihapmı var sende acaba canbonum:26:
hayalotum bişey sorcan sana.canın böle daha çok tatlı şeylermi yemek istiyo yoksa tuzlu,ekşi falanmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?