Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gerçi nekadar doğruluk payı var bilmiyom ama merak ettim işte.tatlıyı çok seviyodum.ama öle böle değil.şimdi hiç tatlı yemek istemiyorum.turşu çok yiyom.

gerçi nekadar doğruluk payı var bilmiyom ama merak ettim işte.tatlıyı çok seviyodum.ama öle böle değil.şimdi hiç tatlı yemek istemiyorum.turşu çok yiyom.

hee o bakımdan benim annem hamılelıgını ılk ogrendıgı gun reçel kavanozlarını onune dızmıstı esilam ama sonrasında hep ekşi yedi 3 ay sonrasıama erkek cıktı piyasaya..
bende önceden tatlı cok severdim tuzlu ıle pek aram yok ama bulantılar yüzünden tatlıdan uzaklaştım ben bıraz daha ekşi tuzluya kaçtım dıyebılırım.şimdi şimdi çikolata falan yemeğe başladım diyebılırım.bakalım ne çıkacak piyasaya

sağlıklı sıhhatli olsunlarda hiç önemli değil cinsiyeti.ben sadece eskiden insanlar öle dermiş ya.ondan merak ettim.

esilam kuşu neden gonderdınızkı..o kedi gibi değil.eşin değiştirseydi kafesi başka odaya koysanız yeterdi bence
bizimde kedi gidecek sanırsam ikna edemiyorum eşimi

bende öle dedim ama dinlemedi.çok tüy döküyodu.bide şimdi bebek olunca da tüy falan olmaz dedi.
ya valla ben anlamıyorum bunları..benim annem 3 çocugunuda benı v e kardeslerımı hayvanlarla buyuttu..kedimizde kopegımızde kusunmuzda vardı :26:şimdi ne olduysa anlamadım valla:26:
annem kardeşimde midyesinden mayanozine herşeyi yedi ama şimdi yasak

esilam ben sımdı cıkıyom mıdem kazınmaya başladı yıne bişeyler atıştırmam lazım:26:çok öpüyorum seni kzıçem

habibtem hoşgeldinnnnizzznassın habibtemmmkıyafetler tamamlandımı

sanada canım...reanım maşalah doğum yaptınmı bahsetmemişinikizlerimiz nasılllrabbim analaı babalı buyutsun inşallah

yaptım canım.
bir aylık oldular bile çocuklar.
bahsettim biyerlerde ama demek burda etmemişim.
iyiler çok şükür bi sıkıntımız çok şimdilik.
saolasın canım darısı başına inşallah: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…