- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.721
bence vermez zannetmiyorum genellikle antibiyotik veriyorlar içerden kurutması için ama belki krem falan verebilirler temizleyici sabun falan
selam kızlar
esilam aslında ben daha hamile olduğumu örenmeden bol ekşi çekiyordu canımyedimde bol bol sonra hamıle olduğumu öğrendim bulantılar başladı canım hıc bırsey cekmedı.şimdide öyle daha öyle canım bişey cekmıyor gecen gun serbetli tatlıı olsada yesem demıstım yedimde
bide balık hangi gruba gırıyo bılmıyorum ama canım çekiyo normalde balık hiç sevmemsenin canım çekmeyemi başladı yoksa
bilmiyom ki hayatım bugün başladı daha.ara ara ağrı vuruyo.
selam kızlar
gerçi nekadar doğruluk payı var bilmiyom ama merak ettim işte.tatlıyı çok seviyodum.ama öle böle değil.şimdi hiç tatlı yemek istemiyorum.turşu çok yiyom.
selam hoşgeldiniz
sen oruçlu değilmisin o sakız ne ağızda
slm cnm.nasılsın?
hee o bakımdanbenim annem hamılelıgını ılk ogrendıgı gun reçel kavanozlarını onune dızmıstı esilam ama sonrasında hep ekşi yedi 3 ay sonrası ama erkek cıktı piyasaya..
bende önceden tatlı cok severdim tuzlu ıle pek aram yok ama bulantılar yüzünden tatlıdan uzaklaştım ben bıraz daha ekşi tuzluya kaçtım dıyebılırım.şimdi şimdi çikolata falan yemeğe başladım diyebılırım.bakalım ne çıkacak piyasaya
hee öyleydim dimi
hsbulduk kusum. napan
iyim esilem siz nasılsınız
hee öyleydim dimi
hsbulduk kusum. napan
iyim esilem siz nasılsınız
sağlıklı sıhhatli olsunlarda hiç önemli değil cinsiyeti.ben sadece eskiden insanlar öle dermiş ya.ondan merak ettim.
doğru ye tatlıyı çıkar hakkıyı
ye ekşiyi çıkar ayşeyi
cnm kedini naptın.hala sizinlemi?bizimde maviş kuşumuz vardı.eşim bugün arkadaşına verdi.çok üzüldüm ama ne çare beni dinlemedi.giderken bile sanki beni göndermeyin der gibi.aşkımm aşkımm diyo.hala sesi kulağımda.
esilam kuşu neden gonderdınızkı..o kedi gibi değil.eşin değiştirseydi kafesi başka odaya koysanız yeterdi bence
bizimde kedi gidecek sanırsam ikna edemiyorum eşimi
ya valla ben anlamıyorum bunları..benim annem 3 çocugunuda benı v e kardeslerımı hayvanlarla buyuttu..kedimizde kopegımızde kusunmuzda vardı :26:şimdi ne olduysa anlamadım valla:26:bende öle dedim ama dinlemedi.çok tüy döküyodu.bide şimdi bebek olunca da tüy falan olmaz dedi.
habibtem hoşgeldinnnnizzznassın habibtemmm kıyafetler tamamlandımı
sanada canım...reanım maşalah doğum yaptınmı bahsetmemişin ikizlerimiz nasılll rabbim analaı babalı buyutsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?