- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.741
Gunaydin kizkalr nasilsiniz coktandir giremedim.. Hayirli ramazanlar olsun herkese .. Ya dun basima olmadik bir kaza geldiki sormayin. Parkta kardiraktan dustum dustugum yer 1 mt ye yakindi. Belim ve canka kismim mosmor olmus. Allahtan bebegin hareketlerinihissediyirum artik yoksa kesin hastanedeydim dun. Sukur bisi olmadi ama korkusu yetti bana fazla fazla.. Siz nasilsiniz neler yapiyorsunuz..
ayyy scorcipim aklımı aldın yakızlar ya yapmayın ne olur kısmını okuyunca toopiğe girer girmez aklım çıktı sandımki yine tartışma oldu topikte hey Allahım ya ben tutmadım zaten canım aslında niyetim vardı bugün için ama ilk eşim izin vermedi sonrasında saat 5ten iftara kadar o ara ağzıma bişey atamadım fırsatım olmadı doğrusu ama baktım sanki karnımı birisi cimcikleyip durdu o yemeği ağzıma koyana kadar yemek yedi tabi bu seferde 1-2 saniye kadar kıpırdandım durdum.bu hafta 2 günde bir karnımda kelebek çırpınıyo sanki dünde tam 4 defa oldu saydım uzanınca hissediyorum 1-2 saniye kadar sürüp geçiyor.acaba diyorum bizim minnak erken oynamaya başlamış olamazmı:44 değilse ney bilmiyorum bakalım bugünde hissedersem kesin odur hani şu kaza olayına gelince 30 gün tutabileceğimi hiç sanmıyorum ben normalde 4-5 gün fazladan zor tutan bi insanım çünkü hani illa tutayım demiyorum zaten ama denesemmi diye düşünmedim değil açıkçası
agonasepnisim kızçem haklısınız tabi su kaybıda olur.normalde bide çok su içen birideğilim şimdi zorla bardakları sayıyorumki günlük tamamlansın en azındantabiki bir sürü hamile kalmak için uğraşan arkadaşlarımız var bende öyleydim.sonuçta bende 3 yıl bekledim içimdeki şu canı.BEnden daha az veya daha uzun sene bekleyenlerde var..Ama hamileyiz diyede olay bitmiyor ki sağlıklı bi şekilde doğum yapabilmekte var..
hamile kalmadan önce bende derdim karnındaki canı düşün tutma diye başkası olsa yine derim doğru olan bu ama insan bazen kendisine söz geçiremiyor işte..Rabbim bütün kızçelerime nasip etsin inşallah
neyse işte böyle kızçelerim bizde tutamıyoruz sonuçtascorcipim daha gerçekten kilo almadınmı maşallah sana kızçem ben 3 ayda 3 kilo almışım
çıktınızmı kızçelerim
canı yasmin dedigin dogum kontrol hapımı eger oyleyse vucuttan en az 6 ayda atılıyor bence bekle bıraz daha ama yınede ıhmal etmeye gelmez bızede bekleyın olur dıyo doktorlar acele etmeyın dıyorlar ama bnm yas 28 oldu asılama dusunuyorum bende
kızçelerimmm nasılsınızzz... ramazanla aranız nasıl bakimmm
hamişş kızçelerim.. oruç tutsanız da tutmasanız da dikkat edin kendinize havalar sıcak güneş altında gezmeyin çok.. dinlenin güzel güzel
bu arada pre-seed aldım ben.. bakalım bu ay nasıl olacak... yasmini bırakalı 6.ay oldu.. kırmızılar da uzun sürdü 6. ayda niyeyse.. yasmin beni yeni mi terkediyodu yoksa :44::44::44:
priorim naparsın beagünaydın gel bi sarılam kusum sükür tutmaya çalısıyoruz, Rabbim kabul etsin insaAllah.
hamislerde oruç tutmasınlar, ben kendilerine hem bebislerine huzursuzluk vermesinler
hayırlı olsun kusum insaAllahyasmin bnde bu 4.tüp te kullandırdılar, onu kullanınca adet tam düzene girmesi biraz zaman alıyor, birde buna havalar, pskolojik hallerede eklenince, istediğin ay düzenli olmayabiliyor, ki benim anca bu ay normale girdi gibi oldu
selam kızlar ben geldim kurstan çıktık 60 küsür talebe var maşallah ben geldimde kimsecikler yok maalesef
kızçem valla yolda kız görünce ben eşime diyorum hayatım kıza bak ne gıymıs dıye oda dıyorkı hayatım onune bakarak yuru ben kadın halımle bakıyorsam onlar napsın bazı bayanlar cok kotu gıyınıyolar
dün ben iftara yarım saat var fırında yemek vardıo sırada çorbayı blendıra vermek için fırının fişini çektim.sonrada takmamışım gidiyorum geliyorum yemek çiğ ezana 10 dakka var kafayı yedım fırına dokunuyorum sıcak artık oturdum yemek neden pişmiyor diye ağladım sonra eşim geldi beni görünce öyle oda sinirden köpürdü bi bakarımki fiş takılı değil hiç bir şey çaktırmadan fişi taktım ağlamaya devam
napam canbonum ağlamasam adam bana köpüreceken iyisi dedim hayalot havayı hiç bozma naza çek ken dini
hayalot canım ya sende sivilce falan çıkıyor mu şu günlerde ard arda çıkmaya başladılar ağrılı iltihaplı
kızçem zaten benim cildim çok yağlı normalde bendede çıkıyor ama ağrılı falan değil normal sivilce ergen oldum çıktım
cildiyeye gidilirmi acaba bilmediğimden duruyorum dolanıyorum öyle:26:
hadi bakalım Allah kolaylık versın...kızlarcım nabersinizz ben bugun dune gore daa iyiyim.dun heralde ilk gundu dye bde guneste cok durdm carpti galiba.yeni yeni halsizlesiyorum zamanin gecmesini bekliyorum.kocisim aradi yemek yapma disardan yaptiriyorum dye saolsn canm bnim nasl sevndim dun oyle oldm dye yapma dyor iyim dyorum yok inada bndibnde ona bi guzel komposto hazirliyorum bde domates corba hazirliyorum ikiside ocakta szler naslsiniz.
offf Rabbim yardımcımız olsun ınsallah.bı akrabamızın sebepsız cocukları olmuyodu tup bebk asılam esı ıstememıs 15.seneden sonra 2 tane 1 kız bı oglu oldu nasıp...benim de 28 canım yaş... telaşş başladı artık...
canım sen ne kursuna gıdıyosun hocamısın ogrencımısınselam kızlar ben geldim kurstan çıktık 60 küsür talebe var maşallah ben geldimde kimsecikler yok maalesef
iyim balım ben geldım sen kayboldun oyun oynuyorumfacede bı yandanserhesimmm sen nasılsınn kuzumm
bak yıne sakız çiğniyor bu kızçe
esilam kuşu neden gonderdınızkı..o kedi gibi değil.eşin değiştirseydi kafesi başka odaya koysanız yeterdi bence
bizimde kedi gidecek sanırsam ikna edemiyorum eşimi
yaptım canım.
bir aylık oldular bile çocuklar.
bahsettim biyerlerde ama demek burda etmemişim.
iyiler çok şükür bi sıkıntımız çok şimdilik.
saolasın canım darısı başına inşallah: )
kızlarcım nabersinizz ben bugun dune gore daa iyiyim.dun heralde ilk gundu dye bde guneste cok durdm carpti galiba.yeni yeni halsizlesiyorum zamanin gecmesini bekliyorum.kocisim aradi yemek yapma disardan yaptiriyorum dye saolsn canm bnim nasl sevndim dun oyle oldm dye yapma dyor iyim dyorum yok inada bndibnde ona bi guzel komposto hazirliyorum bde domates corba hazirliyorum ikiside ocakta szler naslsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?