Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlarcım nabersinizz ben bugun dune gore daa iyiyim.dun heralde ilk gundu dye bde guneste cok durdm carpti galiba.yeni yeni halsizlesiyorum zamanin gecmesini bekliyorum.kocisim aradi yemek yapma disardan yaptiriyorum dye saolsn canm bnim nasl sevndim dun oyle oldm dye yapma dyor iyim dyorum yok inada bndi bnde ona bi guzel komposto hazirliyorum bde domates corba hazirliyorum ikiside ocakta szler naslsiniz.

çok geçmişolsun cnmm..aman dikkat et kedine ve bebişkoyaaa

aman kuzum tutma sen Allah korusn aksı şeyler yaşayabiliriz..ben artık bu hafta sık sık ta acıkmaya başladım..sanırım kilo almaya başlıycammmm
he kuzum 60 ile hamile kalmıştım 58 e düştüm daha 60ı göremedim59 küsürümmm

benim de 28 canım yaş... telaşş başladı artık...

priorim naparsın bea günaydın gel bi sarılam kusum sükür tutmaya çalısıyoruz, Rabbim kabul etsin insaAllah.
hamislerde oruç tutmasınlar, ben kendilerine hem bebislerine huzursuzluk vermesinler
hayırlı olsun kusum insaAllah yasmin bnde bu 4.tüp te kullandırdılar, onu kullanınca adet tam düzene girmesi biraz zaman alıyor, birde buna havalar, pskolojik hallerede eklenince, istediğin ay düzenli olmayabiliyor, ki benim anca bu ay normale girdi gibi oldu

selam kızlar ben geldim kurstan çıktık 60 küsür talebe var maşallah ben geldimde kimsecikler yok maalesef

Son düzenleme:

yasmini bıraktıktan sonra ben de bi düzensizlik olmadı canım çok şükür aynen devam ... sadece vücut 6 ay da mı attı hormonları onu bilmiom.. :44::44:

hayy akıllım, oruç tutsan nolcan kimbilir

selam kızlar nassınız bakem, ben 1-2sayfa geriden geliyorum, okuyup okuyup hatim etcez sayfaları

napam canbonum ağlamasam adam bana köpürecek en iyisi dedim hayalot havayı hiç bozma naza çek ken dini

şuna bak şuna adamcağız napsın, ağlayıpta işin içinden çıkmayı planlamış hayalota baksen bide çaktırmadan fşi takmış, ağlamaya devam, seni oyuncu senii

hayalot canım ya sende sivilce falan çıkıyor mu şu günlerde ard arda çıkmaya başladılar ağrılı iltihaplı

kızçem zaten benim cildim çok yağlı normalde bendede çıkıyor ama ağrılı falan değil normal sivilce ergen oldum çıktım
cildiyeye gidilirmi acaba bilmediğimden duruyorum dolanıyorum öyle:26:

kısçeler lafınıza daldım ama.
:44:
şuan kullandığınız ilaç türü birsey varsa, belki onun özelliğinden de olabilir.
:26:
birde şu aralar sıkıntılı dönemdesiniz ya, vücut bu tür durumlarda hemen yüzde svivlce olarak gösterir kendini :26:
dr unuza sorun yinede.yada kullandığınız ilacınızın kağıdını da okuyun.
cildinizi sürekli temiz tutun bide, ben bu 4.tüpe baslamadan önce daha farklıydı cildim o ağır ilacı kullanmıstım.hiç sivilce namına heçbisey kalmamısdı
o yüzden dowe sabun kullanıyorum bu aralar, benimde eskiye nazaran biraccık yağlandı gibi oldu..:26: e tabi aylarca onca yağlı iğneler ilaçlar kullanıyorum ondan olsa gerek.
la onca iğneden, ilaçtan yararını göremedik
zararı yavaştan çıkıyor bana

hadi bakalım Allah kolaylık versın...
aslında ıyı fıkır dısardan ama sen calısıyosun galıba ben evde oldugum ıcın ve suan oruc tutamadıgım ıcın aksama kadar napıyosun der :) ama domates corbası ıyı fıkır saolasın degısıklık olur bende yapayım
benim de 28 canım yaş... telaşş başladı artık...
offf Rabbim yardımcımız olsun ınsallah.bı akrabamızın sebepsız cocukları olmuyodu tup bebk asılam esı ıstememıs 15.seneden sonra 2 tane 1 kız bı oglu oldu nasıp...
selam kızlar ben geldim kurstan çıktık 60 küsür talebe var maşallah ben geldimde kimsecikler yok maalesef
canım sen ne kursuna gıdıyosun hocamısın ogrencımısın
serhesimmm sen nasılsınn kuzumm
iyim balım ben geldım sen kayboldun oyun oynuyorumfacede bı yandan

esilam kuşu neden gonderdınızkı..o kedi gibi değil.eşin değiştirseydi kafesi başka odaya koysanız yeterdi bence
bizimde kedi gidecek sanırsam ikna edemiyorum eşimi

enistene ver balkus, ama ben sevmiom kedi , artık ikisini bir kapın önüne koyark
gaddar umut hahah

yaptım canım.
bir aylık oldular bile çocuklar.
bahsettim biyerlerde ama demek burda etmemişim.
iyiler çok şükür bi sıkıntımız çok şimdilik.
saolasın canım darısı başına inşallah: )

reanım hsgeldin cnmm özlettin kendini masasAllah bebislerine Allah olaylık versin cnm.

iyiyiz kısçem sen napan
tabi adama verdin suları, çorbaydı, hoşaftı.. dısarda yemeği yersin şimdi hpahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…