- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.761
selam kızlar ben geldim kurstan çıktık 60 küsür talebe var maşallah ben geldimde kimsecikler yok maalesef
yasmini bıraktıktan sonra ben de bi düzensizlik olmadı canım çok şükür aynen devam... sadece vücut 6 ay da mı attı hormonları onu bilmiom.. :44::44:
hadi bakalım Allah kolaylık versın...
aslında ıyı fıkır dısardan ama sen calısıyosun galıba ben evde oldugum ıcın ve suan oruc tutamadıgım ıcın aksama kadar napıyosun der :) ama domates corbası ıyı fıkır saolasın degısıklık olur bende yapayım
offf Rabbim yardımcımız olsun ınsallah.bı akrabamızın sebepsız cocukları olmuyodu tup bebk asılam esı ıstememıs 15.seneden sonra 2 tane 1 kız bı oglu oldu nasıp...
canım sen ne kursuna gıdıyosun hocamısın ogrencımısın
iyim balım ben geldım sen kayboldun oyun oynuyorumfacede bı yandan
kuzum çok yoğun yaa... arada bakıomm arada kaçıomm,,, bi de şu preseed hakkında bişilerr okuyodum kk dan
merhaba kızlar nasılsınız?kaç gündür giremiyorum moralim çok bozuk kendi derdimi unuttum ablama üzülüyorumablam 5 aylık hamile daha önceki hamileliğni mecburen sonlandırmak zorunda kalmıştı bebekte nöral tüp defekti vardı aldırdı..neyseki 3 ay geçti 4. ayında tekrar hamile kaldı ve şuanda 5. ayında ama yine bi sorun çıktı 2 li testi temiz çıkmıştı fakat 4 lü testte sorun çıktı bebkte down sendrom riski çıktı ayrıntılı ultrasyona gtti ordada test sonucuna yakın bulgulara rastlandı ve pazartesi amniyosentez yapılcak okadar zor acı bir durum kii ne yapcanı ne etceğni bilmiyor sürekli ağlıyr eğer rçekten öyle bir durum varsa napıcam ben bebeğimin harektlerini hissederken nasıl kıyarım dyr hadi doğurdum o masum yavrum acı çektikçe nasıl dayanırım diyor (( kızlar nolursunuz yalvarıyorum dualarınızı eksik etmeyinn sonucumuz iyi çıksınn
keserim ailecek Allah hepinize kolaylık versin canımm. çok çok zor bi durum hepiniz için özellikle ablan için. sernesde demiş canım bneimde dayımın kızına dediler down sendromlu hemen alalım doğurma diye. eşi bile aldıralım dedi. ama o ne olursa olsun benim evladım sağlıklıya razıyımda hasta evladımamı razı olamıcam aldırmıcam dedi. ve doğurdu bebeğini çok şükür sağlıklı sıhhatli kız çocuğu doğurdu ve şu anda 7 yaşında. Maşallah cin gibi. bu ablanın sınavı canım... bi kere acı yaşamış buna nasıl dayanır ki. Dinimizdede ne büyük günah aldırmak. Allahın izniyle bişey olmaz canım belki bize söylemesi kolay ama. bu mübarek günlerde Rabbim yüzünüzü güldürsün ters olan ne varsı düze çevirsin. Ablana sağlıklı sıhhatli evladını kucağına almayı nasip etsinnnn...merhaba kızlar nasılsınız?kaç gündür giremiyorum moralim çok bozuk kendi derdimi unuttum ablama üzülüyorumablam 5 aylık hamile daha önceki hamileliğni mecburen sonlandırmak zorunda kalmıştı bebekte nöral tüp defekti vardı aldırdı..neyseki 3 ay geçti 4. ayında tekrar hamile kaldı ve şuanda 5. ayında ama yine bi sorun çıktı 2 li testi temiz çıkmıştı fakat 4 lü testte sorun çıktı bebkte down sendrom riski çıktı ayrıntılı ultrasyona gtti ordada test sonucuna yakın bulgulara rastlandı ve pazartesi amniyosentez yapılcak okadar zor acı bir durum kii ne yapcanı ne etceğni bilmiyor sürekli ağlıyr eğer rçekten öyle bir durum varsa napıcam ben bebeğimin harektlerini hissederken nasıl kıyarım dyr hadi doğurdum o masum yavrum acı çektikçe nasıl dayanırım diyor (( kızlar nolursunuz yalvarıyorum dualarınızı eksik etmeyinn sonucumuz iyi çıksınn
yaptım canım.
bir aylık oldular bile çocuklar.
bahsettim biyerlerde ama demek burda etmemişim.
iyiler çok şükür bi sıkıntımız çok şimdilik.
saolasın canım darısı başına inşallah: )
hemşirem nassın kızçemkızlarcım nabersinizz ben bugun dune gore daa iyiyim.dun heralde ilk gundu dye bde guneste cok durdm carpti galiba.yeni yeni halsizlesiyorum zamanin gecmesini bekliyorum.kocisim aradi yemek yapma disardan yaptiriyorum dye saolsn canm bnim nasl sevndim dun oyle oldm dye yapma dyor iyim dyorum yok inada bndibnde ona bi guzel komposto hazirliyorum bde domates corba hazirliyorum ikiside ocakta szler naslsiniz.
scorcipim bende 57 ile hamile kaldım ama 60 oldum bileaman kuzum tutma sen Allah korusn aksı şeyler yaşayabiliriz..ben artık bu hafta sık sık ta acıkmaya başladım..sanırım kilo almaya başlıycammmm
he kuzum 60 ile hamile kalmıştım 58 e düştüm daha 60ı göremedim59 küsürümmm
karamım kırmızılar gelse rahatlarsın inşallahcanımmm internet gidip geliyo benimm. bide kendimi iyi hissetmiyorum hiç başım çatlıyooo 1 haftadır geçmiyo şu başağrımmmmm
selam kızlar ben geldim kurstan çıktık 60 küsür talebe var maşallah ben geldimde kimsecikler yok maalesef
karamım kırmızılar gelse rahatlarsın inşallah
selam kızlar nassınız bakem, ben 1-2sayfa geriden geliyorum, okuyup okuyup hatim etcez sayfaları
şuna bak şunaadamcağız napsın, ağlayıpta işin içinden çıkmayı planlamış hayalota baksen bide çaktırmadan fşi takmış, ağlamaya devam, seni oyuncu senii
ben oruçlu değilimkisende mandalina yiyon,ben bisey diyom mu tutam mı saccıklarında he
eniştem sahiden bakarmıenistene ver balkus,ama ben sevmiom kedi , artık ikisini bir kapın önüne koyark
gaddar umut hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?