Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yasmini bıraktıktan sonra ben de bi düzensizlik olmadı canım çok şükür aynen devam ... sadece vücut 6 ay da mı attı hormonları onu bilmiom.. :44::44:

hmm olabilir cnm :44:
hani ben iğneydi ilaçtı bir sürü sey kullandım ya.. vücut normale dönene kadar, ilk adetim zaten 10-12gün fln sürdü tam bitmesi :44:
yeni yeni normal oluyom işte :44:

Son düzenleme:
canım nasılsın sen 5.tup bebgımı yaptırcan ne zaman yaptırcaksın tvde bı doktor cıktı artık tup bebk teknolojısı cok gelıstı muhakkak herkes artık evlat sahıbı olabılecek dedı ınsallah umudum dualarımız senınle

kuzum çok yoğun yaa... arada bakıomm arada kaçıomm,,, bi de şu preseed hakkında bişilerr okuyodum kk dan

kuzum çok yoğun yaa... arada bakıomm arada kaçıomm,,, bi de şu preseed hakkında bişilerr okuyodum kk dan

kolay gelsın canım sen banlkada ne gorevı yapıyosun gısede falanmısın?

buarada gıttıgıdıyorda gordum onu sende oradanmı aldın kargo ucretı yok orda ama nasıl bıse enjektor gıbı bısı var galıba ıcınde kac kullanımlık detayları yazıyomu ustunde. bıde sey dıyolar bende baktım o yorumlara ama :44:guya bu urunun temsılcılerı reklam amaclı konu acıyomus oyle yorumlar okudum:26:

merhaba kızlar nasılsınız?kaç gündür giremiyorum moralim çok bozuk kendi derdimi unuttum ablama üzülüyorum ablam 5 aylık hamile daha önceki hamileliğni mecburen sonlandırmak zorunda kalmıştı bebekte nöral tüp defekti vardı aldırdı..neyseki 3 ay geçti 4. ayında tekrar hamile kaldı ve şuanda 5. ayında ama yine bi sorun çıktı 2 li testi temiz çıkmıştı fakat 4 lü testte sorun çıktı bebkte down sendrom riski çıktı ayrıntılı ultrasyona gtti ordada test sonucuna yakın bulgulara rastlandı ve pazartesi amniyosentez yapılcak okadar zor acı bir durum kii ne yapcanı ne etceğni bilmiyor sürekli ağlıyr eğer rçekten öyle bir durum varsa napıcam ben bebeğimin harektlerini hissederken nasıl kıyarım dyr hadi doğurdum o masum yavrum acı çektikçe nasıl dayanırım diyor(( kızlar nolursunuz yalvarıyorum dualarınızı eksik etmeyinn sonucumuz iyi çıksınn

canım çokk gecmıs olsun bence hıc amniyosentez yaptırmasın ablamdada cıktı testlerınde ama cok sukur bebısı masallahı var bence bu bı ımtıhan onun ıcın eger ben hamıle kalırsam o testlerı yaptırmıycam.Allah kımsenın basına vermesın hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah ama dınımızde yerı yok hasta bıle olsa onu dogurmak zorundayız dualarla cok saglıklı bebkler dunyaya getırenler var.laf olsun dıye soylemıyorum %65 engellı dogar bebgın dedıler bı arkadasa cokk dua ettı hatımler ındırdı tefrıcıye falan fılan masallah cok saglıklı bebısı var hersey duaya bakıyor.arkadasımı bırak en yakınım ablama da oyle dedıler.yınede tabıkı karar ablanın ama benım fıkrım sakın aldırmasın amnıyosentez cok zararlı bebk saglamsa bıle amnıyosentez yuzunden sakat kalablır Allah korusun butun herkesı dualarımız senınle ve ablanla

keserim ailecek Allah hepinize kolaylık versin canımm. çok çok zor bi durum hepiniz için özellikle ablan için. sernesde demiş canım bneimde dayımın kızına dediler down sendromlu hemen alalım doğurma diye. eşi bile aldıralım dedi. ama o ne olursa olsun benim evladım sağlıklıya razıyımda hasta evladımamı razı olamıcam aldırmıcam dedi. ve doğurdu bebeğini çok şükür sağlıklı sıhhatli kız çocuğu doğurdu ve şu anda 7 yaşında. Maşallah cin gibi. bu ablanın sınavı canım... bi kere acı yaşamış buna nasıl dayanır ki. Dinimizdede ne büyük günah aldırmak. Allahın izniyle bişey olmaz canım belki bize söylemesi kolay ama. bu mübarek günlerde Rabbim yüzünüzü güldürsün ters olan ne varsı düze çevirsin. Ablana sağlıklı sıhhatli evladını kucağına almayı nasip etsinnnn...

hemşirem nassın kızçeminşalah bugün daha daiyisindir

scorcipim bende 57 ile hamile kaldım ama 60 oldum bilehiç kilomda düşüş olmadı benim niye acepmaşallah sana

selam kızlar nassınız bakem, ben 1-2sayfa geriden geliyorum, okuyup okuyup hatim etcez sayfaları

şuna bak şuna adamcağız napsın, ağlayıpta işin içinden çıkmayı planlamış hayalota baksen bide çaktırmadan fşi takmış, ağlamaya devam, seni oyuncu senii
bak banada biraz beni örnek al

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…