Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

rahatlıcamda daha yok canım yaa. hayalotum sana bişey sorcam ovulasyon testi kıllandın mı sen nerden alınıyo nasıl kullanılıyo bi fikrin var mı. bu ay alsam mı diye düşünüyorum...

karamım ben aldımda kistlerden vakit olmadı kullanmama
ben gittigidiyor dan aldım sanırım:26:yada hepsi buradadan bi bak ikisinede hangısınde daha ucuz ise
LABOQUICK marka almıştım ben kkdaki kızlarda ondan kullanıyor..aynı gebelik testi gıbı uygulaması..adet sonrası yapıyosun..eğer 20li paketler var onlardan al daha karlı oluyosun ozaman en aızndan hergun yaptığın için elinin altında bulunuyo hazır..

şimdi eğer kırmızıları görürsem cancağızım doktorda yumurta geliştirici verdi ya kullansam mı acaba diyorum belki tam gününü buluruz. du bi bakayyım ben bi sitelere fiyatı kullanımına falan bide benim adamı ikna edeyimmm

keserim nediyecegımı bılemedım.Rabbım sağlıklı sıhhatli dünyaya getırmesını kucağına almayı nasıp eyleösın ablanatestlerde oyle olupta sağlıklı bebek doğanlar cok.Kaldıki bide testlerde sorun çıkmayıp bebek dogdugunda sorun yasayanlarda car.Rabbim korusun başa vermesin..Eğer bebeği aldırmıyacaksa bence amniyosenteze girmesine hiç gerek yok.Ben de çok korkuyorum vede hep aklımda Rabbim göstermesin bi sorun çıksa naparım diye:26:Allahım esırgesın kimseye vermesın inşallah..eğer olurda bişey çıkarsa ve ablan doğurmakta karar kılarsa sakın üzülmesin..şimdi downlu bebeklerde cok zeki.çok güzel bakım ve eğitim sonrası normal bebeklerden yani bizlerden bi farkı olmuyo neredeyse ..çevremde çok var ve şuan inanmassın çocuklarla dışarıda hep beraber oyun oynuyolardualarım ablan la.Amma oda ağlamasın karnındaki canda üzülür artık annesini hisseder o:26:dua edin bol bol.Rabbim yardımcısı olsun inşallah...
hayalotum naber nasılsın canımmm

çok şükür ızçem sen nassın

süper çakışırdı vallagerçi sende benim gibi şansa yumurtlarsan test bile boşta kalırse bı bak canım

süper çakışırdı vallagerçi sende benim gibi şansa yumurtlarsan test bile boşta kalırse bı bak canım

çok şükür iyiyim canımmm. normal kadınlar gibi yumurtlayamıyorum ki ama alsam mı ki diyorum baktım var gittigidiyordaa 30lusu 26 tl 50lisi 36 iyiymiş fiyatları gerçi piyasası ne bilmiyorum ama. şimdi canım bu testte 2 çizgide koyu olduğunda yumurta büyüyüp çatlamış mı demek oluyooo

Son düzenleme:

bende dove subundan kullanıyorum salatalıklı olanından bu aralar oda pek işe yaramıyor ya bir kan ilacı içiyorum birde calsiyum bilmiyorum onlardan olabilir mi yada adet olmuyoruz vucutta yağlar birikti ama böylede hem ağrılı hemde leke kalacak ya arada bir kil yapıyorum o biraz daha derinden temizliyor

slmm kızlar bileniniz varsa bana yardımcı olun şu asma yaprağı en iyi saklama konusunda bir şey bilmiyorum sarartıktan sonra buzluğa koyuyorum saracağım zaman çıkartıyorum ama uçları falan kırılıyor birde içi buz tutan yerleri sararken yırtılıyor resmen yaprak delik delik çıkıyor salamuranın da tuzunu iyi ayarlaman gerekiyor yoksa oda çürüyor ne yapcammm bilmiyorummm bilgilerinize ihtiyacımm varrrr

Son düzenleme:
kızlar bnde ballı sabun kullanìyorum emweyden aldm o kadar guzelki cok memnun kaldm normalde kozmetiklere guvenmiyorum ama arkadasim ilgilendgi icn konferansna flan katldm onunla beraber tamamen dogal kanitlanmis yani.hem iyi hmde bi ferahlk veriyo cildime svilce flanda olmuyor uzun zamandr

biliyorum kuzum oyuzden dedim ya
pkolular genelde senede 2-3 defa yumurtlarlar oda hangi aya denk gelirse bazen o bile olmayabilir:26yuzden almanda fayda var kızçeminşallah bu ay gelcek bizim tosbaaa
ben 30lu almıştım galıba bıde 5 tanede gebelik testı vardı ıcınde:26:
2.çizgi koyu olduğunda çalışmaya başla demek

kızçem ben yaprak hiç kışa hazırlamadım oyuzden nasıl olur bılmıyorum:26:
ama kayganamlarla oturukene onlar yaprağı bıldıgın sarıp oyle koyuyorlar buzluğa ama bana ciğ gibi gelıyo ozaman yapmanı tavsiye etmem
elbet koyan vardır şimdik söylerlerama en iyisi salamuraoktay ustayamı baksan acep

bende alım o ballı sabundan yeri kız ben osabunu ayyy canım bal gaymak çekti sanki

Son düzenleme:
canm ben daha yeni yaptim normalde kayinvalidem tuzlu suya basiyor uzun sure kullaniyorum.taze olaninida hafif rengi sararana kadar kaynatip buzluga attim bikac hafta once.onuda bugun cikarp erittm gene kaynamis suda bklettm bir iki dk snrada sardm guzelde pisti.ama bu konuda cokda tecrubeli deilm tabi.ince ayrntilarini bilemiyorum

valla bilmiyorum ki canım netten baya baktım ama karasız kaldım ya benim kaynanamlarda sarıp kyuyor sonra hazır çıkarıp pişiriyorlar ama o zaman içinin prinçi bir değişik oluyor ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…