- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.781
hemşirem bu gonzalez sana nedemek istemişiyiyiz kısçem sen napan
tabi adama verdin suları,çorbaydı, hoşaftı.. dısar yemeği yersin şimdi hpahaha
rahatlıcamda daha yok canım yaa. hayalotum sana bişey sorcam ovulasyon testi kıllandın mı sen nerden alınıyo nasıl kullanılıyo bi fikrin var mı. bu ay alsam mı diye düşünüyorum...
karamım ben aldımda kistlerden vakit olmadı kullanmama
ben gittigidiyor dan aldım sanırım:26:yada hepsi buradadan bi bak ikisinede hangısınde daha ucuz ise
LABOQUICK marka almıştım ben kkdaki kızlarda ondan kullanıyor..aynı gebelik testi gıbı uygulaması..adet sonrası yapıyosun..eğer 20li paketler var onlardan al daha karlı oluyosun ozaman en aızndan hergun yaptığın için elinin altında bulunuyo hazır..
keserim nediyecegımı bılemedım.Rabbım sağlıklı sıhhatli dünyaya getırmesını kucağına almayı nasıp eyleösın ablanamerhaba kızlar nasılsınız?kaç gündür giremiyorum moralim çok bozuk kendi derdimi unuttum ablama üzülüyorumablam 5 aylık hamile daha önceki hamileliğni mecburen sonlandırmak zorunda kalmıştı bebekte nöral tüp defekti vardı aldırdı..neyseki 3 ay geçti 4. ayında tekrar hamile kaldı ve şuanda 5. ayında ama yine bi sorun çıktı 2 li testi temiz çıkmıştı fakat 4 lü testte sorun çıktı bebkte down sendrom riski çıktı ayrıntılı ultrasyona gtti ordada test sonucuna yakın bulgulara rastlandı ve pazartesi amniyosentez yapılcak okadar zor acı bir durum kii ne yapcanı ne etceğni bilmiyor sürekli ağlıyr eğer rçekten öyle bir durum varsa napıcam ben bebeğimin harektlerini hissederken nasıl kıyarım dyr hadi doğurdum o masum yavrum acı çektikçe nasıl dayanırım diyor (( kızlar nolursunuz yalvarıyorum dualarınızı eksik etmeyinn sonucumuz iyi çıksınn
hayalotum naber nasılsın canımmm
şimdi eğer kırmızıları görürsemcancağızım doktorda yumurta geliştirici verdi ya kullansam mı acaba diyorum belki tam gününü buluruz . du bi bakayyım ben bi sitelere fiyatı kullanımına falan bide benim adamı ikna edeyimmm
süper çakışırdı vallagerçi sende benim gibi şansa yumurtlarsan test bile boşta kalır se bı bak canım
ezan okundu namaz kılıp öyle geleyim karamım
hadi bakalım Allah kolaylık versın...
aslında ıyı fıkır dısardan ama sen calısıyosun galıba ben evde oldugum ıcın ve suan oruc tutamadıgım ıcın aksama kadar napıyosun der :) ama domates corbası ıyı fıkır saolasın degısıklık olur bende yapayım
offf Rabbim yardımcımız olsun ınsallah.bı akrabamızın sebepsız cocukları olmuyodu tup bebk asılam esı ıstememıs 15.seneden sonra 2 tane 1 kız bı oglu oldu nasıp...
haklisin kiscm evt calisiyorum evde olsaydm bnim herifde oyle der mesela bugun izinliydm kac saattir yemek yapmakla meskulumcorbayi yaptnmi bari cok guzeldi valla elime saglk Allah bagislasin on bes yil dile kolay Rabbm bzi o kadar bekletmesin ins..
kısçeler lafınıza daldım ama.:44:
şuan kullandığınız ilaç türü birsey varsa, belki onun özelliğinden de olabilir.:26:
birde şu aralar sıkıntılı dönemdesiniz ya, vücut bu tür durumlarda hemen yüzde svivlce olarak gösterir kendini :26:
dr unuza sorun yinede.yada kullandığınız ilacınızın kağıdını da okuyun.
cildinizi sürekli temiz tutun bide, ben bu 4.tüpe baslamadan önce daha farklıydı cildim o ağır ilacı kullanmıstım.hiç sivilce namına heçbisey kalmamısdıo yüzden dowe sabun kullanıyorum bu aralar, benimde eskiye nazaran biraccık yağlandı gibi oldu..:26: e tabi aylarca onca yağlı iğneler ilaçlar kullanıyorum ondan olsa gerek.
la onca iğneden, ilaçtan yararını göremedikzararı yavaştan çıkıyor bana
canım sen ne kursuna gıdıyosun hocamısın ogrencımısın
çok şükür iyiyim canımmm. normal kadınlar gibi yumurtlayamıyorum kiama alsam mı ki diyorum baktım var gittigidiyordaa 30lusu 26 tl 50lisi 36 iyiymiş fiyatları gerçi piyasası ne bilmiyorum ama. şimdi canım bu testte 2 çizgide koyu olduğunda yumurta büyüyüp çatlamış mı demek oluyooo
slmm kızlar bileniniz varsa bana yardımcı olun şu asma yaprağı en iyi saklama konusunda bir şey bilmiyorum sarartıktan sonra buzluğa koyuyorum saracağım zaman çıkartıyorum ama uçları falan kırılıyor birde içi buz tutan yerleri sararken yırtılıyor resmen yaprak delik delik çıkıyor salamuranın da tuzunu iyi ayarlaman gerekiyor yoksa oda çürüyor ne yapcammm bilmiyorummm bilgilerinize ihtiyacımm varrrr
kızlar bnde ballı sabun kullanìyorum emweyden aldm o kadar guzelki cok memnun kaldm normalde kozmetiklere guvenmiyorum ama arkadasim ilgilendgi icn konferansna flan katldm onunla beraber tamamen dogal kanitlanmis yani.hem iyi hmde bi ferahlk veriyo cildime svilce flanda olmuyor uzun zamandr
canm ben daha yeni yaptim normalde kayinvalidem tuzlu suya basiyor uzun sure kullaniyorum.taze olaninida hafif rengi sararana kadar kaynatip buzluga attim bikac hafta once.onuda bugun cikarp erittm gene kaynamis suda bklettm bir iki dk snrada sardm guzelde pisti.ama bu konuda cokda tecrubeli deilm tabi.ince ayrntilarini bilemiyorumslmm kızlar bileniniz varsa bana yardımcı olun şu asma yaprağı en iyi saklama konusunda bir şey bilmiyorum sarartıktan sonra buzluğa koyuyorum saracağım zaman çıkartıyorum ama uçları falan kırılıyor birde içi buz tutan yerleri sararken yırtılıyor resmen yaprak delik delik çıkıyor salamuranın da tuzunu iyi ayarlaman gerekiyor yoksa oda çürüyor ne yapcammm bilmiyorummm bilgilerinize ihtiyacımm varrrr
kızçem ben yaprak hiç kışa hazırlamadım oyuzden nasıl olur bılmıyorum:26:
ama kayganamlarla oturukene onlar yaprağı bıldıgın sarıp oyle koyuyorlar buzluğa ama bana ciğ gibi gelıyo ozaman yapmanı tavsiye etmem
elbet koyan vardır şimdik söylerlerama en iyisi salamura oktay ustayamı baksan acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?