- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.801
bende alım o ballı sabundanyeri kız ben osabunu ayyy canım bal gaymak çekti sanki
evet hocayım canım yazları camide çocuklara kuran eğitimi veriyorlar ya bende onlara kuran öğretiyorum
canm ben daha yeni yaptim normalde kayinvalidem tuzlu suya basiyor uzun sure kullaniyorum.taze olaninida hafif rengi sararana kadar kaynatip buzluga attim bikac hafta once.onuda bugun cikarp erittm gene kaynamis suda bklettm bir iki dk snrada sardm guzelde pisti.ama bu konuda cokda tecrubeli deilm tabi.ince ayrntilarini bilemiyorum
iyiyim biane evn içinde yatıp duruyorum vallahosbulduk karamım nasilsin canm
biliyorum kuzum oyuzden dedim ya
pkolular genelde senede 2-3 defa yumurtlarlar oda hangi aya denk gelirse bazen o bile olmayabilir:26yuzden almanda fayda var kızçem inşallah bu ay gelcek bizim tosbaaa
ben 30lu almıştım galıba bıde 5 tanede gebelik testı vardı ıcınde:26:
2.çizgi koyu olduğunda çalışmaya başla demek
biliyorum kuzum oyuzden dedim ya
pkolular genelde senede 2-3 defa yumurtlarlar oda hangi aya denk gelirse bazen o bile olmayabilir:26yuzden almanda fayda var kızçem inşallah bu ay gelcek bizim tosbaaa
ben 30lu almıştım galıba bıde 5 tanede gebelik testı vardı ıcınde:26:
2.çizgi koyu olduğunda çalışmaya başla demek
afiyet olsn canm bozma moralini yanina bisi daha yaparsn artk..peki buzluga koyarkene drek mi koydun yoksa hafif kaynatip mi koydun o da onmli.bana oyle yap dmislerdi biseyde olmadi zatenbende buzlukta vardı çıkartıp sardım sararken çoğu yırtıldı prinçleri çıktı belkide benim dolaptandır ya ama hepsi öyle olmamıştı çoğu yaprak çöpe gitti küçük bir tencere sarabildim ancak
afiyet olsn canm bozma moralini yanina bisi daha yaparsn artk..peki buzluga koyarkene drek mi koydun yoksa hafif kaynatip mi koydun o da onmli.bana oyle yap dmislerdi biseyde olmadi zaten
iyiyim biane evn içinde yatıp duruyorum valla
hayalotum ben yumurtluyorum ama büyümüyo benimkiler öylece minik minik kalakalıyolar. bakam akşama kociş gelsinde söyleyeyim alayım inşallah canım gelsin valla dört gözle bekliyorum tosbişii....
sıcak suda 5 dk beklettim sonra koydum canım
oh oh ne guzel aynen bnde yemegimi yaptm uzandm oyle kocisimi bekliyorum cennet mahlesi vardi onu izliyordm cocuklugumun dizisisen nyetlimisin kiscem .bnim migdede deisik sesler gelmeye basladi artikinn canm bnim gecms olsn bnim.kuzenmde senin gbi ins tosbisin seni fazla bkletmez hepmizi bkletmez tosbislerimiz ins
canm hade bize gel tek iftar yapmaaniyetliyim canım Rabbim kabul ederse inş. benim kocacık işte iftarda da evde değil yalnızım yalnız iftar iyi olmuyo tadı çıkmıyo hiçancak yemeğimi yapcam bende zaten dündende var bişiler idare edicem artıkk. valla ne acıkıyorum ne susuyorum canım ya maşallah iyiyim. inşallah hiç birimizi bekletmesinler daha canım hemencecik böyle olalım valla yediğimizden mi içtiğimizden mi, ne çok hamiş kalamayan var hadi ben pkoluyum diyorum arkadaşım var onun hiç bişeyi yok onlarda deniyo onunda olmuyooo.
hemşirem nassın kızçeminşalah bugün daha daiyisindir
hemşirem bu gonzalez sana nedemek istemiş
Allah razı olsun canım çok sağol gelmiş kadar oldum. amin canım aminn. bilmediğimiz ne çok şey var. emin ol her daim dualarımdasınız bende hep ismlere dua ediyorum sonra diyorum ismini unuttuğum tüm canlarıma isteyen herkese ver Rabbim diyorummm.. kızçem ya ben unuttum yemek yaparken bay bi tadına baktım yedim bi kaç kaşık sonra aklıma geldi lavaboya zor koştumcanm hade bize gel tek iftar yapmaaAllah kabul etsin canm Rabbm dualarimi kabul etsn.bol bol onu zikredelim shov tv de esma-i husna var aciklamasini yapiyor.ne kudretli isimlermis el varis el halık,el musavvir el bari.Rabbm bu guzel isimlerin hurmetine kabul buyursun hayirli sihli evlatlar nasp etsn.bol bol okuyup.brbirimize dua edim valla hep.aklmdadnz karam su bu vs dye isim olarak bizzat dua ediyorum
iyiyiz kısçem sen napan
tabi adama verdin suları,çorbaydı, hoşaftı.. dısarda yemeği yersin şimdi hpahaha
Allah razı olsun canım çok sağol gelmiş kadar oldum. amin canım aminn. bilmediğimiz ne çok şey var. emin ol her daim dualarımdasınız bende hep ismlere dua ediyorum sonra diyorum ismini unuttuğum tüm canlarıma isteyen herkese ver Rabbim diyorummm.. kızçem ya ben unuttum yemek yaparken bay bi tadına baktım yedim bi kaç kaşık sonra aklıma geldi lavaboya zor koştum
scorcipim bende 57 ile hamile kaldım ama 60 oldum bilehiç kilomda düşüş olmadı benim niye acep maşallah sana
canım nasılsın sen 5.tup bebgımı yaptırcan ne zaman yaptırcaksın tvde bı doktor cıktı artık tup bebk teknolojısı cok gelıstı muhakkak herkes artık evlat sahıbı olabılecek dedı ınsallah umudum dualarımız senınle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?