Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bende buzlukta vardı çıkartıp sardım sararken çoğu yırtıldı prinçleri çıktı belkide benim dolaptandır ya ama hepsi öyle olmamıştı çoğu yaprak çöpe gitti küçük bir tencere sarabildim ancak

hosbulduk karamım nasilsin canm
iyiyim biane evn içinde yatıp duruyorum valla

hayalotum ben yumurtluyorum ama büyümüyo benimkiler öylece minik minik kalakalıyolar. bakam akşama kociş gelsinde söyleyeyim alayım inşallah canım gelsin valla dört gözle bekliyorum tosbişii....

hayalotum yaa bende denedim testi bikackere tek cikti bikackere silik cikti ust uste su son uc gun de iki cizgi koyu cikiyor :26::26: anlamadm bisey ilkinde tamamdir yakaladik dedm ama dger iki gun ust uste daha yaptm hala oyle bugun yapmadm hala fikrin varmi

afiyet olsn canm bozma moralini yanina bisi daha yaparsn artk..peki buzluga koyarkene drek mi koydun yoksa hafif kaynatip mi koydun o da onmli.bana oyle yap dmislerdi biseyde olmadi zaten

oh oh ne guzel aynen bnde yemegimi yaptm uzandm oyle kocisimi bekliyorum cennet mahlesi vardi onu izliyordm cocuklugumun dizisi sen nyetlimisin kiscem .bnim migdede deisik sesler gelmeye basladi artikinn canm bnim gecms olsn bnim.kuzenmde senin gbi ins tosbisin seni fazla bkletmez hepmizi bkletmez tosbislerimiz ins

niyetliyim canım Rabbim kabul ederse inş. benim kocacık işte iftarda da evde değil yalnızım yalnız iftar iyi olmuyo tadı çıkmıyo hiç ancak yemeğimi yapcam bende zaten dündende var bişiler idare edicem artıkk. valla ne acıkıyorum ne susuyorum canım ya maşallah iyiyim. inşallah hiç birimizi bekletmesinler daha canım hemencecik böyle olalım valla yediğimizden mi içtiğimizden mi, ne çok hamiş kalamayan var hadi ben pkoluyum diyorum arkadaşım var onun hiç bişeyi yok onlarda deniyo onunda olmuyooo.

canm hade bize gel tek iftar yapmaa Allah kabul etsin canm Rabbm dualarimi kabul etsn.bol bol onu zikredelim shov tv de esma-i husna var aciklamasini yapiyor.ne kudretli isimlermis el varis el halık,el musavvir el bari.Rabbm bu guzel isimlerin hurmetine kabul buyursun hayirli sihli evlatlar nasp etsn.bol bol okuyup.brbirimize dua edim valla hep.aklmdadnz karam su bu vs dye isim olarak bizzat dua ediyorum

Allah razı olsun canım çok sağol gelmiş kadar oldum. amin canım aminn. bilmediğimiz ne çok şey var. emin ol her daim dualarımdasınız bende hep ismlere dua ediyorum sonra diyorum ismini unuttuğum tüm canlarıma isteyen herkese ver Rabbim diyorummm.. kızçem ya ben unuttum yemek yaparken bay bi tadına baktım yedim bi kaç kaşık sonra aklıma geldi lavaboya zor koştum

sende saol canm.aa demek unuttun biseyck olmaz o Allahin sana verdigi bi nmet iste unutturuyormus Allh kabul etsn..

Bugün meleğim kanatlanıp beni bırakalı tam 2 ay oldu. demin onun varoluşunun ilk belgelerini beta hcg sonuçlarını ve nasıl kaybettiğimin sonuçlarını buldum Annesinden meleğine;
Yavrum, kıymetlim, aylarca yolunu beklediğim, ilk göz ağrım, annesinin cennet kuşu.... Ah yavrum, ah meleğim annenden kopmasaydın 4. ayımıza girecektik. Bugün gidişin 2. ayı ve ben buna hala alışamadım... sen gittin ama varoluşunun belgeleriyle akıp giden kan pıhtının fotoğrafı elimde kaldı. Sen gitsen de ben seni çok seviyorum yavrum.
Kucağıma alamasam, cennet kokunu içime çekemesem, minik ellerini tutamasam, bunları geçtim kalbinin sesini duyamasamda özlüyorum seni annem. en büyük sevincimken unutulmaz acım oldun. ama olsun sen en güzel yerdesin cennette melek oldun anneni bekle orda yavrum. inşallah yanına gelmek sana orda sarılmak doyasıya koklamak nasip olur...
Hasretim sana kardeşlerine annenizi çok üzdünüz siz, çok hasret çektirdiniz. Kimselere göstermeden hep gözyaşı döktüm ben yokluğunuzla savaştım... Sen gittin kardeşlerin yanındaysa söyle onlara ben anneme kavuşamadın siz üzmeyin gidin yanına de ilk göz ağrım. gönder kardeşlerini içimdeki korunu hafifletsinler. seni onlar da bulayım kokunu onlar da duyayım sevgini onlara vereyim.
Beni bu dünya da bi başıma koymayın yavrularım tez vakitte gelin annenize. hem yalnız olmayacağız babanız olacak. burada ki teyzoşlarınızın melekleri olacak. ben sizi çok seviyorum doğmamış yavrularım

saol kusum iyiyim, sen nasılsın.
balım suan ilaç kullanıyorum ya, bayram zamanları anca biter, 4. kutuya basladım.
en erken yumurtalarım için eylül-ekim gibi başlamak gerek son ki gititğim tüp dr a göre..
ve arastırdım hakikaten baslamak gerekiyormus, cünkü yumurtalarım bitmek üzere=(
hep teknoloji gelisti diyorlarda niye bizim derdimize çare bulamıyor, niye..bitek dedikleri zor vaka.. eskiden ilk basladığımız samanlarad tüp e, snde birsey yok deniliyordu, olmadı tutmadı.. smdi artık yaşım ilerliyo bnde de çıkıyo biseyler..
iki arada dengeyi kurmak ne zormussabrın sınırlarını zorlamak buymus hayatımda bunu öğrendim
aslında o kadar yorgnum ki, bir 5. tüp ü bünyem nasıl kaldırır bilemiyom :26:bazen gülüyorum burada coşuyorum ama içimdekileri biraz olsun unutmak için.. yoksa hepten telef olurum ben =(
birde, enisteniz çok olumlu bakmıyo, nasıl altından kalkıcaz, biraz daha sonraya bıraksak gibilerinden .. ama zaman aşımına uğrayıp olanları da kaybemek istemiyorum neyse bakalım.. eylül-ekim gelsin bi bakacaz artık.
Rabbim neyi gösterecek, çok endiseliyim.. :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…