- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #5.281
ben yatıyorum kızlarbenim kocacık uyucakmış yarın işe gitcek adam herkese tatlı rüyalar tuzcum minik prensesi benim yerime öp görüşürüz
ümitvar olun lütfen hepiniz için diyorum. her yolu herşeyi deneyin bu yolda.
benim ailemde 4 kişinin çocuğu yoktu 3 ünün oldu
1.si 10 yıl bekledi peş peşe 2 oğlan
2.si 6 yıl bekledi 1 kız
3.sü 20 koca yıl bekledi 1 oğlu oldu
hepsi de tedavi için ellerinden gelen her yolu denediler. 4. için allah ''Ol'' dememişiti demek ki...
süper süper tabi gümüşle 8scorpionsuma dondurma ısmarladım sana almadım canın çekti dime
kızlaaarrrrrrr nabersiniz:)
ne olcak bizim bu halimiz bnde mayısta evlendim hiç korunmadık ama olmuyoooo prolaktin yüksek çıktı 32 dostineks kullanıorum adetim 2 gün geçti test aldım ama yapamadım cesaret edemedim ALLAHIM İNŞALLAH HAMİLEYİMDİRR
kızlar merhaba bugun beta hcg testi yaptırdım 2 saat sonra alıcam kızlar normalde 19 zunda olmama gerekti bugun ayın 22 si erken belki ama heyecandan ölücem yoksa baktırmassam kızlar kac cıkarsa hamıle olabılır biliyormusunuz
merhaba canım 5.000 dan yüksek çıkarsa gebesin. benim de günüm geçti korkudan gidemedim
şimdi arastırdımda kimi 10 ve üstü demiş yani birnin 23,10 cıkmış hamileymiş kimide 210,30 cıktı hamileyim diyo herhalde hastane referans aralıgına göre değişiyo valla canım bende korkuyorum ama dayanamadım cünkü idrarda cıkmadı böyle gunu gectıkce umutlanıyorum dahada oyuzden yaptırıyım dedım
kızlar merhaba bugun beta hcg testi yaptırdım 2 saat sonra alıcam kızlar normalde 19 zunda olmama gerekti bugun ayın 22 si erken belki ama heyecandan ölücem yoksa baktırmassam kızlar kac cıkarsa hamıle olabılır biliyormusunuz
şimdi arastırdımda kimi 10 ve üstü demiş yani birnin 23,10 cıkmış hamileymiş kimide 210,30 cıktı hamileyim diyo herhalde hastane referans aralıgına göre değişiyo valla canım bende korkuyorum ama dayanamadım cünkü idrarda cıkmadı böyle gunu gectıkce umutlanıyorum dahada oyuzden yaptırıyım dedım
yoo erken degil bence varsa cikar..bide sen canim 2 gün önceydi demi idrar testi yapmistin..bizim zorlamamizla
onlar bebegin kac günlük olmasiyla numaralar degisiyo..aslinda ilk kücük numara olan 5 tir, bundan yukari olmasiyla hamilelik ihtimali var demek..
misal 5,60 cıktıgındamı yoksa 0,5 ten yukarı cıktıgındamı hamılelık
evet :) idrar testi yaptım cıkmadı bugun dayanamadım gıttım kan testı yaptırım saat 2 de alıcam bakalım inşallah hayırlı haberler veririrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?