Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

negüzel canım benim gözünüz aydındarısı bizlereokurken tüylerim ürperdi ya.anacım bizimkilerde ikiz üçüz doğuruveriyolar bi ben kaldım

bide hayalot yarin ne yaptiginizi anlatirsin tamami canim benim...bu günlük böyle oldu iste...

herkese günaydınnnbugün akşam yemeğine misafirim var arasıra bakmaya çalışacım ama bu akşam gelemicem kızlar

ne olcak bizim bu halimiz bnde mayısta evlendim hiç korunmadık ama olmuyoooo prolaktin yüksek çıktı 32 dostineks kullanıorum adetim 2 gün geçti test aldım ama yapamadım cesaret edemedim ALLAHIM İNŞALLAH HAMİLEYİMDİRR

merhaba canım daha çok erken niye bu kadar üzüyosun kendini... bende mayısta evlendim bizde bekliyoruz hala.. ama hayırlı zamanda olur inş sıkma bu kadar canını

kızlar merhaba bugun beta hcg testi yaptırdım 2 saat sonra alıcam kızlar normalde 19 zunda olmama gerekti bugun ayın 22 si erken belki ama heyecandan ölücem yoksa baktırmassam kızlar kac cıkarsa hamıle olabılır biliyormusunuz

merhaba canım 5.000 dan yüksek çıkarsa gebesin. benim de günüm geçti korkudan gidemedim

merhaba canım 5.000 dan yüksek çıkarsa gebesin. benim de günüm geçti korkudan gidemedim

şimdi arastırdımda kimi 10 ve üstü demiş yani birnin 23,10 cıkmış hamileymiş kimide 210,30 cıktı hamileyim diyo herhalde hastane referans aralıgına göre değişiyo valla canım bende korkuyorum ama dayanamadım cünkü idrarda cıkmadı böyle gunu gectıkce umutlanıyorum dahada oyuzden yaptırıyım dedım

bebek büyüdükçe değer yükseliyomuş canım. benim de 5 gün geçti ne idrarda çıktı ne de adet gördüm kan vermeye de cesaret edemedim

yoo erken degil bence varsa cikar..bide sen canim 2 gün önceydi demi idrar testi yapmistin..bizim zorlamamizla

onlar bebegin kac günlük olmasiyla numaralar degisiyo..aslinda ilk kücük numara olan 5 tir, bundan yukari olmasiyla hamilelik ihtimali var demek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…