Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım benim.. inan okurken gözlerim doldu Rabbim şu hayırlı günlerin hürmetine güç-kuvvet versin sizlere, dayanma gücü versin.. insaAllah hayırlı haberleriniz yakındır balım, inan ne diyeceğimi bilemedim :26::26:

[h=2]
karamım geçmişten geliyorum :) nassın kızçem [/h]

Umut81 kullanıcısından alıntı

hayy akıllım, oruç tutsan nolcan kimbilir

kız hayalot bu nasıl bir mesjdır öyle hem karama yazılıyor üstte, alıntıyla snrada bana

canım kaç günün geçtiydi senin adet gelmedi mi halen :26::26:
bide yumurta gelistirici ne verdi dr sana :44::44:

can ilaçların kağıdında yan etkilerinde yazar yüzde sivilce diye bakdın mı hiç :26::26:kan ilaçları yağlı olur diye biliyorum, yinede çok rahatsızlık veriyosa sana dr un bi danış canm :26:bide az bisey çıkdığında yüzde insan stres yapıyorsa o daha da azıyo sonra, daha belirginleşiyo. :44:

cnm.. yaprak bnde koymadım buzluğa ama yapanlarda gördüm.
ilk haslama suyunda hemen koyup çıkarıyolar, biraz ayarı kaçınca mı oldu ki öyle senin kırılma fln :26:
yada buzluğun derecesi mi çok ki ondan mı böle oldu ki senin :44:
birde ankarada ki abimle yengemler.. bahçelerinden topluyolar.. onları temiz olmalarına dikkat edip, tek tek onları desteler halinde yapıp, 2ye 3e katlayıp kavanoza bastırıyolar, hiç ne yıkama, ne sıcak su , ne tuzlama fln.. bu sekilde yaparlarken gördüm.. birde bunun bozulması olmuyormus kısçem:26:kapağını iyice kapatınca hiçbi bozulma olmadan açtığında , sarma saracağın zaman aynı yeşilliğini koruyomus..alıp bi sıcak sudan geçirip öyle sarıyomuşun, diye gördüm :26:

valla bilmiyorum ki canım netten baya baktım ama karasız kaldım ya benim kaynanamlarda sarıp kyuyor sonra hazır çıkarıp pişiriyorlar ama o zaman içinin prinçi bir değişik oluyor ya

evt öylesinin de pirinci kırık pirinç gibi duruyor, bide tadı da tam o an ki sardığın gib olmuyo

canim benimm dualarim seninle eminim ki cok zor sureclerden gectin cok iyi tahmn edebiliyorum.Rabbim.yar ve yardmcin olsun ins bu defa olcak.cok cok cokk dua etcem sana.gonlunu ferah tut iyi dusunki iyi olsun

karamm canm benim neden boyle yapiyorsun bitanem neden kendini yipratiyorsun.seni cok iyi anliyorum ama boyle yapma daha guclu olmalisin..bnnde bebegimi kaybedeli 7 ay olcak.yeni yila onun haberiyle grmistik.ama gitti iste eldn ne gelir bnde unutamiyorm ama cevrmde o kadar sey gordumki kendi acimi unutturdular bana.onu dogursaydm kucagima alip sevseydim ondan sonra gtseydi napardm o acyla.burda bir is arkadasim cok zor baba oldu.cocuk hastaneden yogun bakmdan ckmadi.bir yasina kadar sevdiler bidaada sevemediler.ilk baba dmis unutamiyorum dyor.hep camin arkasndan seyrettiler gozumun onunde adamcaz eridi bitti.cocuguda gorsen ay parcasi sanki mavis mavis bde.iki yasnda vefat etti.annesi hala bayilip bayilip duruyorbir sene gecti.biz bile unutamiyoruz teyzosumuzu onlar anne baba nasl unutsun.ben dusuk yaptgmda cok agladm hep bu abim bana destek oldu saolsn.cok cok sukret dedi.Allahm esirgesin ole olacagina byle olmasi daha hayirliyms.ama biz goremiyoz bunu.annem bnden once bebegini kaybtmis alti aylik kucagindayken.hala aglar durur.dusukde yapms ama onlari hc hatrlamiyor bile.boylelern tek tesellisi cennette yavrularinin kendilerini bklemesi oluyor.ama o aci yakip kavuruyor.daha neler nler.onun icn metin olmaliyiz.daima sukretmeliyiz.bak keserimin de yigeni anne karninnda ne olmus bana bi hocam var derki hep uzulme kimbilir ne aci cekecektiki istemeyip gelmeddi dunya hayatina Rabbm bze sabr versn ve biranonce gondersn meleklerimizi

karamim beni yanls anlama bu yazdklarm icn.belki teselli olrsn dye anlattm.cnki ben oyle oluyorum hep aman aman sukurler olsn o zaman dyorum.ama icini dokmen iyi olmus bitanem ne geciyorsa yaz dok rahatla.yeterki icine atma.o kadar sey yazdm ama emin ol arada benmde boyle krizlerim oluyor.ilk oldugu icn unutulmuyor iste

kalkin beyaa uykucu guzelleri tek basina sayfalari doldurdum kendi kendime konusuyor gbi.oluyorum priorim nerdesin kuzum bari sen gel istesindr smdi bu arada herkese gunaydinlar olsunn

herkese günaydınlar merhaba
2 haftadır galiba hamileyim umudu ile gezip bu sabah hamile olmadğım şokunu yaşayınca kendimi buraya attım
neden bu kadar ümitlendim bilmiyorum ama sabah çok üzüldüm keşke öyle bir moda girmeseydim
Rabbim tez zamanda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
sizlerden şunu öğrenmek istiyorum
hamile kalmak istediğinizde dr ye gittiniz mi tahlil falan yaptırdınız mı
ya hiç olmazsa diye çok korkuyorum rüyalarımda görüyorum çok ümitlenmiştim bu kez

hosgeldin canm .iyi yapmissin gel tabi buyur dertlesiriz bolbol.burasi sana iyi gelir.ne kadarlik evlisin ne kadardir istiyorsun.uzulme bitanem bi dahaki aya ins umitsizlige kaplma sakn olur oyle seyler.bazen kendmizi cok kaptriyoz daha dogrusu kendi kendimizi kandiriyoz kac gunun gectiki :26: ben oncesinden gtmedim dr a baktm olmuyor oyle gittim.giden kiscerde var dra soyluyorsun o zaten gereken tahlilleri aliyor hormonlarina filan bakiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…