- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.821
merhaba kızlar nasılsınız?kaç gündür giremiyorum moralim çok bozuk kendi derdimi unuttum ablama üzülüyorumablam 5 aylık hamile daha önceki hamileliğni mecburen sonlandırmak zorunda kalmıştı bebekte nöral tüp defekti vardı aldırdı..neyseki 3 ay geçti 4. ayında tekrar hamile kaldı ve şuanda 5. ayında ama yine bi sorun çıktı 2 li testi temiz çıkmıştı fakat 4 lü testte sorun çıktı bebkte down sendrom riski çıktı ayrıntılı ultrasyona gtti ordada test sonucuna yakın bulgulara rastlandı ve pazartesi amniyosentez yapılcak okadar zor acı bir durum kii ne yapcanı ne etceğni bilmiyor sürekli ağlıyr eğer rçekten öyle bir durum varsa napıcam ben bebeğimin harektlerini hissederken nasıl kıyarım dyr hadi doğurdum o masum yavrum acı çektikçe nasıl dayanırım diyor (( kızlar nolursunuz yalvarıyorum dualarınızı eksik etmeyinn sonucumuz iyi çıksınn
:26::26::26:
bak banada biraz beni örnek al
bak bak bak. şuna bak sen..eniştem sahiden bakarmıdur ben onu kandırırım 2 şiirle senin içinde masaya yumruğunu koydumu bu iş bitmiştir
şimdi eğer kırmızıları görürsemcancağızım doktorda yumurta geliştirici verdi ya kullansam mı acaba diyorum belki tam gününü buluruz . du bi bakayyım ben bi sitelere fiyatı kullanımına falan bide benim adamı ikna edeyimmm
bende dove subundan kullanıyorum salatalıklı olanından bu aralar oda pek işe yaramıyor ya bir kan ilacı içiyorum birde calsiyum bilmiyorum onlardan olabilir mi yada adet olmuyoruz vucutta yağlar birikti ama böylede hem ağrılı hemde leke kalacak ya arada bir kil yapıyorum o biraz daha derinden temizliyor
slmm kızlar bileniniz varsa bana yardımcı olun şu asma yaprağı en iyi saklama konusunda bir şey bilmiyorum sarartıktan sonra buzluğa koyuyorum saracağım zaman çıkartıyorum ama uçları falan kırılıyor birde içi buz tutan yerleri sararken yırtılıyor resmen yaprak delik delik çıkıyor salamuranın da tuzunu iyi ayarlaman gerekiyor yoksa oda çürüyor ne yapcammm bilmiyorummm bilgilerinize ihtiyacımm varrrr
bende alım o ballı sabundanyeri kız ben osabunu ayyy canım bal gaymak çekti sanki
valla bilmiyorum ki canım netten baya baktım ama karasız kaldım ya benim kaynanamlarda sarıp kyuyor sonra hazır çıkarıp pişiriyorlar ama o zaman içinin prinçi bir değişik oluyor ya
bilmiyomki hayalotumkotu bisi dememistir herhal :26::26:
yok kısçem, bu hayalot korkutmasın seni öyle demkle
yani kısçem bu kdar olursabundan bile kendine yiyecek bisey çıkartttın ya, helal olsun sana
saol kusum iyiyim, sen nasılsın.
balım suan ilaç kullanıyorum ya, bayram zamanları anca biter, 4. kutuya basladım.
en erken yumurtalarım için eylül-ekim gibi başlamak gerek son ki gititğim tüp dr a göre..
ve arastırdım hakikaten baslamak gerekiyormus, cünkü yumurtalarım bitmek üzere=(
hep teknoloji gelisti diyorlarda niye bizim derdimize çare bulamıyor,niye..bitek dedikleri zor vaka.. eskiden ilk basladığımız samanlarad tüp e, snde birsey yok deniliyordu, olmadı tutmadı.. smdi artık yaşım ilerliyo bnde de çıkıyo biseyler..
iki arada dengeyi kurmak ne zormussabrın sınırlarını zorlamak buymus hayatımda bunu öğrendim
aslında o kadar yorgnum ki, bir 5. tüp ü bünyem nasıl kaldırır bilemiyom :26:bazen gülüyorum burada coşuyorum ama içimdekileri biraz olsun unutmak için.. yoksa hepten telef olurum ben =(
birde, enisteniz çok olumlu bakmıyo, nasıl altından kalkıcaz, biraz daha sonraya bıraksak gibilerinden ..ama zaman aşımına uğrayıp olanları da kaybemek istemiyorum neyse bakalım.. eylül-ekim gelsin bi bakacaz artık.
Rabbim neyi gösterecek, çok endiseliyim.. :26::26::26:
Bugün meleğim kanatlanıp beni bırakalı tam 2 ay oldu. demin onun varoluşunun ilk belgelerini beta hcg sonuçlarını ve nasıl kaybettiğimin sonuçlarını buldumAnnesinden meleğine;
Yavrum, kıymetlim, aylarca yolunu beklediğim, ilk göz ağrım, annesinin cennet kuşu.... Ah yavrum, ah meleğim annenden kopmasaydın 4. ayımıza girecektik. Bugün gidişin 2. ayı ve ben buna hala alışamadım... sen gittin ama varoluşunun belgeleriyle akıp giden kan pıhtının fotoğrafı elimde kaldı. Sen gitsen de ben seni çok seviyorum yavrum.
Kucağıma alamasam, cennet kokunu içime çekemesem, minik ellerini tutamasam, bunları geçtim kalbinin sesini duyamasamda özlüyorum seni annem. en büyük sevincimken unutulmaz acım oldun. ama olsun sen en güzel yerdesin cennette melek oldun anneni bekle orda yavrum. inşallah yanına gelmek sana orda sarılmak doyasıya koklamak nasip olur...
Hasretim sana kardeşlerine annenizi çok üzdünüz siz, çok hasret çektirdiniz. Kimselere göstermeden hep gözyaşı döktüm ben yokluğunuzla savaştım... Sen gittin kardeşlerin yanındaysa söyle onlara ben anneme kavuşamadın siz üzmeyin gidin yanına de ilk göz ağrım. gönder kardeşlerini içimdeki korunu hafifletsinler. seni onlar da bulayım kokunu onlar da duyayım sevgini onlara vereyim.
Beni bu dünya da bi başıma koymayın yavrularım tez vakitte gelin annenize. hem yalnız olmayacağız babanız olacak. burada ki teyzoşlarınızın melekleri olacak. ben sizi çok seviyorum doğmamış yavrularım
herkese günaydınlar merhaba
2 haftadır galiba hamileyim umudu ile gezip bu sabah hamile olmadğım şokunu yaşayınca kendimi buraya attım
neden bu kadar ümitlendim bilmiyorum ama sabah çok üzüldüm keşke öyle bir moda girmeseydim
Rabbim tez zamanda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
sizlerden şunu öğrenmek istiyorum
hamile kalmak istediğinizde dr ye gittiniz mi tahlil falan yaptırdınız mı
ya hiç olmazsa diye çok korkuyorum rüyalarımda görüyorum çok ümitlenmiştim bu kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?