Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım 2 yılı geçti evliliğimiz
uzun zaman korunduk iş güç hayat derken birde baktım ki içten içe ben gerçekten bebek istiyorum eşimde bana söylemiyor istediğini
birkaç kez niyetlendik hiç bu kadar ümit etmemiştim
hastaneye gittim geçenlerde hamile olabilirim röntgen çekmeyin dedim o kadar eminim kendimden
tüm belirtileri taşıyordum ama demek ki kendimi dinledikçe öyle yordum
sabah eşim diyor üzülme bir daha ki aya kısmetse
ağlamamak için zor tuttum kendimi
sorun varsa diye korkuyorum.dr ye gitmek gerekirse ben kadın hastalıklarına gidicem de eşim hangi bölüme gidicek canım
kan ve idrar tahlili mi yapıyorlar Rabbim şu mübarek günlerin hatrına inşallah dualarımızı kabul eder

amin canm amin ins onumuzdeki ay olursun.evt sen kadin doguma git artik gtmende gerekiyor zaten.esinde ürolojiye gitsin.benmde iki yil doluyor eylulde.esimde var problm ins Allahim bzi daha fazla bekltmez..

amin canm amin ins onumuzdeki ay olursun.evt sen kadin doguma git artik gtmende gerekiyor zaten.esinde ürolojiye gitsin.benmde iki yil doluyor eylulde.esimde var problm ins Allahim bzi daha fazla bekltmez..

ahh canım birde insanların baskısı yıldırdı beni artık
bugün bir ark.ım daha hamileymiş
diğerlerinin tepsiki sen daha yat millet doğuruyor
halbuki ben bugün içimde ne fırtınalar yaşıyorum bir bilseler

Bilmezmiyim o baskilari, firtinalari..ben bde dusuk yaptgm.icn biliyorlar bebek istedigimi ozelliklede esimin akrabalari cok burda.inanki artk kmseye gdemez oldm kiziyorlar kusuyorlar gelip gitmiyorsun.bilmiyorlarki sorularindan baskilarndan biktigimi bde gelinsin dusukde yaptn ee sorun o zaman gelnde.esimde de dyemiyorum.bi teyzmin cocuguda hc olmadi on yldr banada o gozle bakiyorlar gbime geliyor hic olmayacakmis gbi

kuzumm başka yerlerden de baktımm ben.... gg den aldım ama kargo ücreti ödedim 9 enjektör çıkıyor içinden.. 40ml tüp.her çalışmada 2-3 ml yetiyormuş.. ovulasyon tarihlerinde kullanmaya özen göster canım.. enjektörleri yıkayabiliyormuşsun tekrar kullanmak için.

kuzucummmm keserimm... bebeğimmm çok çokk geçmişler olsun.. şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah tertemiz çıkar sonuçlarınızzzz ...

canım benim sernesim yazınca aklıma geldi... benim kardeşime de sakat doğacak alıcızz demişlerr annem perişan olmuşş..ama aldırmamışşş.. bakarım demişş.. maşallahh koca delikanlı oldu...bişisiii yok çok şükür... sadece 7 aylık doğduu...

şekerimm sarmaları sarıp dolaba koysan.. bizim kayınvalidegil öylee yapıyooo

canım kaç günün geçtiydi senin adet gelmedi mi halen :26::26:
bide yumurta gelistirici ne verdi dr sana :44::44:
12 günüm geçti umutum ama hala tık yok oktorum gelir 2-3 güne dedi ilaç vermedi. klomen benim yumoşlara yaramıyo pek o yüzden serephone verdi canımm...

canım gülbişim yanlış anlar mıyım ben hiç sizleri. Dün gece kitapları karıştırırken tahlil sonuçlarını buldum bide ilk öğrendiğim gün mektup yazmıştım yavruma onu buldum ve benim kablolar koptu tutamadı kendimi ağlamaya başladım bide gidişinin ayıydı. evde kimsede yoktu içim patladı dedim buraya yazayım. haklısın bitanem kucağıma alsam koklasam acısı daha da farklı olurdu Rabbim kimseye vermesin. ne kadar ağlasan yazsam da şükürler olsun Rabbime en azından hamiş kaldım o duyguyu tattım. Rabbim razı görmedi bu dünya ya gelemedi. zaten o kağıtlarıda atıcam çünkü bana iyi gelmiyolar dün akşam rahatsızlandım. neyse bozuldu benim psikoloji yine şişirmeyeyim sizinde kafanızı öpüyorum çok

olur şekerimmmm

biliyorm cann saka yaptm.bu saatte niye ayaktasin be ya uyusana

kısçem,. dün ikindilerde bu duş aldım.. sonra öyle tatlı geldi ki, bi uyumusum, ohhh rahatlamısım bee
ondan birazda, hatim okuyorum sahurda, heptenkaçtı uyku, biraz bakim dedi. snra hayalotun hızına yetisemiyorum, masaAllah çene bol Allah eksik etmesin onu bizden

kalkin beyaa uykucu guzelleri tek basina sayfalari doldurdum kendi kendime konusuyor gbi.oluyorum priorim nerdesin kuzum bari sen gel istesindr smdi bu arada herkese gunaydinlar olsunn

kuzum ben 10 da kalkdım da, islerim vardı.. biraz yine hatim okudum.. :26:anca gelebildim..ama tabi gelemeyenler napıyor bilemiyorum sabah bned kenid kendime konusuyor gibiydim günaydınn sekerimm

zeytin aramıza hsgeldin cnm kendiin anlatırsan bizlere belki yardımcı olabilceğimiz birseyler vardır :26:
ne kadarlık evlisin:44:, dr a hiç gittiniz mi :26:
zaten dr a gititğinde ilk tahlilleri kendisi istiyor, ona göre bi ilaç tedavisi veriyorlar, insaAllah mutluluğun yakın zamandır :26:

Son düzenleme:

karammmm kuzucummm nasılsınnn toparlandın mı biraz daha...

yani belirtilerini tasıyordum demişsin kısçem.. hiç tahlil ne fln yapmadın mı :26: dr a gitmedin mi adetim gecikti diye :26: kan da baktırsaydın bari :44:

kısçem 12 gün geçti de kan da baktırmadın mı :44:ben anlamadım :26::26:

Bu arada herkese hayırlı Cumalar, şuan ezan okunuyor, Rabbim bütün murad ettikleriniz tez vakitte önünüze versin insaAllah hayırlısınla
biz birazdan esim cumadan gelince memlekete gidciez haftasonu için ailelerin yanına..
her ne kadar kaygananın yanına gitmek istemesemde.. ahh o mecburluk yok muu
nyse bakalım, çoğunluk bska yerlere de giderim de.. geçiririz bi sekiled zamanı

haydin öpüyorum sizleri, benim hazırlanmam lazım.. enisteniz gelir birazdan..
kocaman öptüm sizi.. Allah'a emanet olun

karammmm kuzucummm nasılsınnn toparlandın mı biraz daha...
daha iyiyim canımmm çok şükür arada geliyolar bana işte
kısçem 12 gün geçti de kan da baktırmadın mı :44:ben anlamadım :26::26:

baktırmam mı baktırdım umutum ama negatif sonuç doktora gttim muayne etti kist yok bi kaç güne gelir kırmızılar dedi. bakalım beklemedeyim. kırmızılar gelincede ilaca başla 4 gün dedi. sonra oluruna bırakcaz takip etmicez dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…