- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.841
hosgeldin canm .iyi yapmissin gel tabi buyur dertlesiriz bolbol.burasi sana iyi gelir.ne kadarlik evlisin ne kadardir istiyorsun.uzulme bitanem bi dahaki aya ins umitsizlige kaplma sakn olur oyle seyler.bazen kendmizi cok kaptriyoz daha dogrusu kendi kendimizi kandiriyozkac gunun gectiki :26: ben oncesinden gtmedim dr a baktm olmuyor oyle gittim.giden kiscerde var dra soyluyorsun o zaten gereken tahlilleri aliyor hormonlarina filan bakiyor
amin canm amin ins onumuzdeki ay olursun.evt sen kadin doguma git artik gtmende gerekiyor zaten.esinde ürolojiye gitsin.benmde iki yil doluyor eylulde.esimde var problm ins Allahim bzi daha fazla bekltmez..canım 2 yılı geçti evliliğimiz
uzun zaman korunduk iş güç hayat derken birde baktım ki içten içe ben gerçekten bebek istiyorum eşimde bana söylemiyor istediğini
birkaç kez niyetlendik hiç bu kadar ümit etmemiştim
hastaneye gittim geçenlerde hamile olabilirim röntgen çekmeyin dedim o kadar eminim kendimden
tüm belirtileri taşıyordum ama demek ki kendimi dinledikçe öyle yordum
sabah eşim diyor üzülme bir daha ki aya kısmetse
ağlamamak için zor tuttum kendimi
sorun varsa diye korkuyorum.dr ye gitmek gerekirse ben kadın hastalıklarına gidicem de eşim hangi bölüme gidicek canım
kan ve idrar tahlili mi yapıyorlar Rabbim şu mübarek günlerin hatrına inşallah dualarımızı kabul eder
amin canm amin ins onumuzdeki ay olursun.evt sen kadin doguma git artik gtmende gerekiyor zaten.esinde ürolojiye gitsin.benmde iki yil doluyor eylulde.esimde var problm ins Allahim bzi daha fazla bekltmez..
ahh canım birde insanların baskısı yıldırdı beni artık
bugün bir ark.ım daha hamileymiş
diğerlerinin tepsiki sen daha yat millet doğuruyor
halbuki ben bugün içimde ne fırtınalar yaşıyorum bir bilseler
kolay gelsın canım sen banlkada ne gorevı yapıyosun gısede falanmısın?
buarada gıttıgıdıyorda gordum onu sende oradanmı aldın kargo ucretı yok orda ama nasıl bıse enjektor gıbı bısı var galıba ıcınde kac kullanımlık detayları yazıyomu ustunde. bıde sey dıyolar bende baktım o yorumlara ama :44:guya bu urunun temsılcılerı reklam amaclı konu acıyomus oyle yorumlar okudum:26:
merhaba kızlar nasılsınız?kaç gündür giremiyorum moralim çok bozuk kendi derdimi unuttum ablama üzülüyorumablam 5 aylık hamile daha önceki hamileliğni mecburen sonlandırmak zorunda kalmıştı bebekte nöral tüp defekti vardı aldırdı..neyseki 3 ay geçti 4. ayında tekrar hamile kaldı ve şuanda 5. ayında ama yine bi sorun çıktı 2 li testi temiz çıkmıştı fakat 4 lü testte sorun çıktı bebkte down sendrom riski çıktı ayrıntılı ultrasyona gtti ordada test sonucuna yakın bulgulara rastlandı ve pazartesi amniyosentez yapılcak okadar zor acı bir durum kii ne yapcanı ne etceğni bilmiyor sürekli ağlıyr eğer rçekten öyle bir durum varsa napıcam ben bebeğimin harektlerini hissederken nasıl kıyarım dyr hadi doğurdum o masum yavrum acı çektikçe nasıl dayanırım diyor (( kızlar nolursunuz yalvarıyorum dualarınızı eksik etmeyinn sonucumuz iyi çıksınn
canım çokk gecmıs olsun bence hıc amniyosentez yaptırmasın ablamdada cıktı testlerınde ama cok sukur bebısı masallahı var bence bu bı ımtıhan onun ıcın eger ben hamıle kalırsam o testlerı yaptırmıycam.Allah kımsenın basına vermesın hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah ama dınımızde yerı yok hasta bıle olsa onu dogurmak zorundayız dualarla cok saglıklı bebkler dunyaya getırenler var.laf olsun dıye soylemıyorum %65 engellı dogar bebgın dedıler bı arkadasa cokk dua ettı hatımler ındırdı tefrıcıye falan fılan masallah cok saglıklı bebısı var hersey duaya bakıyor.arkadasımı bırak en yakınım ablama da oyle dedıler.yınede tabıkı karar ablanın ama benım fıkrım sakın aldırmasın amnıyosentez cok zararlı bebk saglamsa bıle amnıyosentez yuzunden sakat kalablır Allah korusun butun herkesı dualarımız senınle ve ablanla
slmm kızlar bileniniz varsa bana yardımcı olun şu asma yaprağı en iyi saklama konusunda bir şey bilmiyorum sarartıktan sonra buzluğa koyuyorum saracağım zaman çıkartıyorum ama uçları falan kırılıyor birde içi buz tutan yerleri sararken yırtılıyor resmen yaprak delik delik çıkıyor salamuranın da tuzunu iyi ayarlaman gerekiyor yoksa oda çürüyor ne yapcammm bilmiyorummm bilgilerinize ihtiyacımm varrrr
12 günüm geçti umutum ama hala tık yok oktorum gelir 2-3 güne dedi ilaç vermedi. klomen benim yumoşlara yaramıyo pek o yüzden serephone verdi canımm...canım kaç günün geçtiydi senin adet gelmedi mi halen :26::26:
bide yumurta gelistirici ne verdi dr sana :44::44:
canım gülbişim yanlış anlar mıyım ben hiç sizleri. Dün gece kitapları karıştırırken tahlil sonuçlarını buldum bide ilk öğrendiğim gün mektup yazmıştım yavruma onu buldum ve benim kablolar koptu tutamadı kendimi ağlamaya başladım bide gidişinin ayıydı. evde kimsede yoktu içim patladı dedim buraya yazayım. haklısın bitanem kucağıma alsam koklasam acısı daha da farklı olurdu Rabbim kimseye vermesin. ne kadar ağlasan yazsam da şükürler olsun Rabbime en azından hamiş kaldım o duyguyu tattım. Rabbim razı görmedi bu dünya ya gelemedi. zaten o kağıtlarıda atıcam çünkü bana iyi gelmiyolar dün akşam rahatsızlandım. neyse bozuldu benim psikoloji yine şişirmeyeyim sizinde kafanızı öpüyorum çokkaramm canm benim neden boyle yapiyorsun bitanem neden kendini yipratiyorsun.seni cok iyi anliyorum ama boyle yapma daha guclu olmalisin..bnnde bebegimi kaybedeli 7 ay olcak.yeni yila onun haberiyle grmistik.ama gitti iste eldn ne gelir bnde unutamiyorm ama cevrmde o kadar sey gordumki kendi acimi unutturdular bana.onu dogursaydm kucagima alip sevseydim ondan sonra gtseydi napardm o acyla.burda bir is arkadasim cok zor baba oldu.cocuk hastaneden yogun bakmdan ckmadi.bir yasina kadar sevdiler bidaada sevemediler.ilk baba dmis unutamiyorum dyor.hep camin arkasndan seyrettiler gozumun onunde adamcaz eridi bitti.cocuguda gorsen ay parcasi sanki mavis mavis bde.iki yasnda vefat etti.annesi hala bayilip bayilip duruyorbir sene gecti.biz bile unutamiyoruz teyzosumuzu onlar anne baba nasl unutsun.ben dusuk yaptgmda cok agladm hep bu abim bana destek oldu saolsn.cok cok sukret dedi.Allahm esirgesin ole olacagina byle olmasi daha hayirliyms.ama biz goremiyoz bunu.annem bnden once bebegini kaybtmis alti aylik kucagindayken.hala aglar durur.dusukde yapms ama onlari hc hatrlamiyor bile.boylelern tek tesellisi cennette yavrularinin kendilerini bklemesi oluyor.ama o aci yakip kavuruyor.daha neler nler.onun icn metin olmaliyiz.daima sukretmeliyiz.bak keserimin de yigeni anne karninnda ne olmus bana bi hocam var derki hep uzulme kimbilir ne aci cekecektiki istemeyip gelmeddi dunya hayatina Rabbm bze sabr versn ve biranonce gondersn meleklerimizi
Allah razı olsun canım çok sağol gelmiş kadar oldum. amin canım aminn. bilmediğimiz ne çok şey var. emin ol her daim dualarımdasınız bende hep ismlere dua ediyorum sonra diyorum ismini unuttuğum tüm canlarıma isteyen herkese ver Rabbim diyorummm.. kızçem ya ben unuttum yemek yaparken bay bi tadına baktım yedim bi kaç kaşık sonra aklıma geldi lavaboya zor koştum
biliyorm cann saka yaptm.bu saatte niye ayaktasin be ya uyusana
sabah sabah guldurdun beni Allahim da seni guldursunn
kalkin beyaa uykucu guzelleri tek basina sayfalari doldurdumkendi kendime konusuyor gbi.oluyorum priorim nerdesin kuzum bari sen gel istesindr smdi bu arada herkese gunaydinlar olsunn
herkese günaydınlar merhaba
2 haftadır galiba hamileyim umudu ile gezip bu sabah hamile olmadğım şokunu yaşayınca kendimi buraya attım
neden bu kadar ümitlendim bilmiyorum ama sabah çok üzüldüm keşke öyle bir moda girmeseydim
Rabbim tez zamanda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
sizlerden şunu öğrenmek istiyorum
hamile kalmak istediğinizde dr ye gittiniz mi tahlil falan yaptırdınız mı
ya hiç olmazsa diye çok korkuyorum rüyalarımda görüyorum çok ümitlenmiştim bu kez
12 günüm geçti umutum ama hala tık yok oktorum gelir 2-3 güne dedi ilaç vermedi. klomen benim yumoşlara yaramıyo pek o yüzden serephone verdi canımm...
canım gülbişim yanlış anlar mıyım ben hiç sizleri. Dün gece kitapları karıştırırken tahlil sonuçlarını buldum bide ilk öğrendiğim gün mektup yazmıştım yavruma onu buldum ve benim kablolar koptu tutamadı kendimi ağlamaya başladım bide gidişinin ayıydı. evde kimsede yoktu içim patladı dedim buraya yazayım. haklısın bitanem kucağıma alsam koklasam acısı daha da farklı olurdu Rabbim kimseye vermesin. ne kadar ağlasan yazsam da şükürler olsun Rabbime en azından hamiş kaldım o duyguyu tattım. Rabbim razı görmedi bu dünya ya gelemedi. zaten o kağıtlarıda atıcam çünkü bana iyi gelmiyolar dün akşam rahatsızlandım. neyse bozuldu benim psikoloji yine şişirmeyeyim sizinde kafanızı öpüyorum çok
canım 2 yılı geçti evliliğimiz
uzun zaman korunduk iş güç hayat derken birde baktım ki içten içe ben gerçekten bebek istiyorum eşimde bana söylemiyor istediğini
birkaç kez niyetlendik hiç bu kadar ümit etmemiştim
hastaneye gittim geçenlerde hamile olabilirim röntgen çekmeyin dedim o kadar eminim kendimden
tüm belirtileri taşıyordum ama demek ki kendimi dinledikçe öyle yordum
sabah eşim diyor üzülme bir daha ki aya kısmetse
ağlamamak için zor tuttum kendimi
sorun varsa diye korkuyorum.dr ye gitmek gerekirse ben kadın hastalıklarına gidicem de eşim hangi bölüme gidicek canım
kan ve idrar tahlili mi yapıyorlar Rabbim şu mübarek günlerin hatrına inşallah dualarımızı kabul eder
12 günüm geçti umutum ama hala tık yok oktorum gelir 2-3 güne dedi ilaç vermedi. klomen benim yumoşlara yaramıyo pek o yüzden serephone verdi canımm...
canım gülbişim yanlış anlar mıyım ben hiç sizleri. Dün gece kitapları karıştırırken tahlil sonuçlarını buldum bide ilk öğrendiğim gün mektup yazmıştım yavruma onu buldum ve benim kablolar koptu tutamadı kendimi ağlamaya başladım bide gidişinin ayıydı. evde kimsede yoktu içim patladı dedim buraya yazayım. haklısın bitanem kucağıma alsam koklasam acısı daha da farklı olurdu Rabbim kimseye vermesin. ne kadar ağlasan yazsam da şükürler olsun Rabbime en azından hamiş kaldım o duyguyu tattım. Rabbim razı görmedi bu dünya ya gelemedi. zaten o kağıtlarıda atıcam çünkü bana iyi gelmiyolar dün akşam rahatsızlandım. neyse bozuldu benim psikoloji yine şişirmeyeyim sizinde kafanızı öpüyorum çok
daha iyiyim canımmm çok şükür arada geliyolar bana iştekarammmm kuzucummm nasılsınnn toparlandın mı biraz daha...
kısçem 12 gün geçti de kan da baktırmadın mı :44:ben anlamadım :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?