Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

olurr bebeğimmm bize de geliyorlar aradaaaa..bana pazartesi günü sağlamm geldilerrr

canım insanlar hiç düşünmüyorlar karşıdakini
çok düşüncesizler insanın canını acıtmak için yapıyorlar
ben uzun süre kendim istemedim ben istemezken bile sanki olmuyormuş gibi vahh vahh demelerini duydum
bugün ark.ım 5 aylık hamileymiş yeni sölüyor sonunda da vurguluyor nazar değmesin diye sölemedim
aslında takmamak lazım milletin lafını ama olmuyor işte

yani belirtilerini tasıyordum demişsin kısçem.. hiç tahlil ne fln yapmadın mı :26: dr a gitmedin mi adetim gecikti diye :26: kan da baktırsaydın bari :44:

hoşbulduk cnım
2 yılı geçti evlendiğimiz
dr ye hiç gitmedim o yüzden bilmiyorum tahlilleri fln nasıl yapıyorlar
belirtiler beni aldattı kendimi çok inandırdım
üstelik işin en komik tarafı adetimin günü gelmiş değildi
ama bende mide bulantıları baş dönmeleri gibi değişiklikler olunca çok heveslendim
tmm dedim hamileyim bu ay ama kısmet işte

oh ne guzel olur o uyku kizz iyi yapmissin valla.Allah kabul etsn bnde okuyorum ama cok az.okuyup.uyumaya calsiyorum sabah is var cunku bzede dua et emi.amin amin eksik etmsin tabi

Son düzenleme:
kuzum ben 10 da kalkdım da, islerim vardı.. biraz yine hatim okudum.. :26:anca gelebildim..ama tabi gelemeyenler napıyor bilemiyorum sabah bned kenid kendime konusuyor gibiydim günaydınn sekerimm

Masallah masallah kiscem Allah kabul etsn canm bugun ramazanin ilk cuma gunuydu iki kamet arasi hepimize dua ettim ve ettirdim Rabbm kabul etsn ins

Aminn amin.e haydi sana gule gule cok bekletme bizi kaygananin yaninda sana kolay gelsn bnim herfde dyor gdelm ama br seklde kurtardm kendimi orucuz scak filan iyi gezmeler canm gorusrz optm..

Ask olsn ne kafa sisirmesi tabiki buraya yazcaksn.evt kiscem haklisin yirt at o mektuplari filan bnce.karamsarliklari bi kenara at gene olcak bebislermz ins bu sefer kucagimizada alcz buyudugunude gorcez ayy ne guzel yaa

evet canım bir kaç kişide bana öyle dedi cam kavonoz olduğu için daha sağlıklıymış ve bozulma olmuyormuş tuz derdide yok 1 sene bozulmadan kullanabiliyormuşun inş yaprak alırsam bunu deneceğim bakalım sağol canımm

Son düzenleme:
canım çok üzüldümm ama moralinizi bozmayınn benim görümcenin cocuğunada dediler kesinlikle aldırman gerikiyor demişler görümcem inad etmiş aldırmamış çok sağlıklı ve zeki bir cocuğu var maşallah böyle olan kişi var her zaman doktorların veya testlerin tahminleri % 100 doğru değil bunları kendileride söylüyor ...

Son düzenleme:
Ask olsn ne kafa sisirmesi tabiki buraya yazcaksn.evt kiscem haklisin yirt at o mektuplari filan bnce.karamsarliklari bi kenara at gene olcak bebislermz ins bu sefer kucagimizada alcz buyudugunude gorcez ayy ne guzel yaa

amin canım aminnn inşallahhh. ya kızlar size bişey sorcam rüya tabirinden anlayan varmı 2 gündür erkek cinsel organı görüyorum. tövbe yarabbim yaaa. ssabah namazımı kılıp kuran okuyup yatıyorum. rabbim gösterme bana böyle rüyalar diyorum ama iki gecedir hep aynı rüya. kafayı yiycem valla:18:

rüyada görülen erkeğin tenasül uzvu, mal, evlat ve ömrünün çok olacağına delalet eder ...belki bebiş gelecektir buna yoralımda o olsun ...

rüyada görülen erkeğin tenasül uzvu, mal, evlat ve ömrünün çok olacağına delalet eder ...belki bebiş gelecektir buna yoralımda o olsun ...

inşallah canım olur. ramazan günü ne bu rüya dedim bide tanıdığım insanların uzvunu görüyorum iyice psikolojim bozuldu

katılıyorum bende sernese canım komşum vardı yine onada gelişim geriliği var sorunlu bu bebek almamız lazım dediler kadın doğurdu bebek patolojiye falan aldılar ama şimdi cok iyiymiş yani...bizim gelinin ilk çocuğunda beyninde tümor var dediler yok dış gebelik dediler bilemediler aldırdılar onlarda ama temizmiş bebek 2ye hamile kaldı onada aynı şeyleri söylemişyer bu sefer doğurdu şimdi çok yaramaz bir oğlu var

evet cnm cok guzel oldu corbam ama esım bgnde mercımek corbası ıstedı ne gurme bı esım var hep bu vazıyet masallah
evet hocayım canım yazları camide çocuklara kuran eğitimi veriyorlar ya bende onlara kuran öğretiyorum

ne guzel canım bende 1 sene boyunca yaptım hocalık hem kendımı gelıstırmek adına hemde hocama yardım amaclı yaslı teyzelere ama cocuklarla ugrasmak ınan daha kolay
yapraklara gelınce ben salamura aldım kısın balkonda durdu hep yaz gelınce kalnlarınıda buzluga koydum bıse olmuyo.
canım bende kullandım cok guzel tavsıye edrım
karam ne dıcemı bılemedım ama sen oduyguyu tattın bu duruma geldın bende soyle hıssedıyorum sankı uzak bıyere bırakmısımda ordan benı gel al dıyo ama elımden gelen bısey yokmus gıbı hıssedeyorum Rabbim kucaklarımızı bos bırakmasın
umudum canım Rabbim yar ve yardımcın olsun her zaman dua edıyorum sana...
su sayfaya bı baksana senın durumunla bı ılgısı varmı Mini Tüp Bebek - ivf nedir
dedıgın gıbı hem maddı hem manevı kulfetı var Allah herkese hayırlı evlatlar nasıp etsın kızcem...
canım ılk denemenızmıydı bende ılk ayımda cok hayal kırıklıgına ugramıstım ama yenı evlıysen yada 1sen gecmesı lazım korunmasız olarak tahlller ıcın...
kuzum ya bende gordum2 gun once hayırlara cıksın ınsallah

kızlar kac saattır gecmısı okuyorum telfn caldı ona baktım alıntıları yazdım yazdım tam cevapla yaptım hepsı gıtmıs sıstem atmıs benı taa basa gıttım off yaaa

hayırlara çıksın sernesimmm ilginç ikimizde benzer rüya görmüşüz

güzel şeylere yoralım güzel şeyler olsun inşallah canım
inşallah canım benim güzel yürekli arkadaşlarım dualarınızı eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…