- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.861
kusum napıyon nasılsın
daha iyiyim canımmm çok şükür arada geliyolar bana işte
baktırmam mı baktırdım umutum ama negatif sonuç doktora gttim muayne etti kist yok bi kaç güne gelir kırmızılar dedi. bakalım beklemedeyim. kırmızılar gelincede ilaca başla 4 gün dedi. sonra oluruna bırakcaz takip etmicez dedi...
Bilmezmiyim o baskilari, firtinalari..ben bde dusuk yaptgm.icn biliyorlar bebek istedigimi ozelliklede esimin akrabalari cok burda.inanki artk kmseye gdemez oldm kiziyorlar kusuyorlar gelip gitmiyorsun.bilmiyorlarki sorularindan baskilarndan biktigimibde gelinsin dusukde yaptn ee sorun o zaman gelnde.esimde de dyemiyorum.bi teyzmin cocuguda hc olmadi on yldr banada o gozle bakiyorlar gbime geliyor hic olmayacakmis gbi
zeytin aramıza hsgeldin cnmkendiin anlatırsan bizlere belki yardımcı olabilceğimiz birseyler vardır :26:
ne kadarlık evlisin:44:, dr a hiç gittiniz mi :26:
zaten dr a gititğinde ilk tahlilleri kendisi istiyor, ona göre bi ilaç tedavisi veriyorlar, insaAllah mutluluğun yakın zamandır :26:
yani belirtilerini tasıyordum demişsin kısçem.. hiç tahlil ne fln yapmadın mı :26: dr a gitmedin mi adetim gecikti diye :26: kan da baktırsaydın bari :44:
kısçem,. dün ikindilerde bu duş aldım.. sonra öyle tatlı geldi ki, bi uyumusum, ohhh rahatlamısım bee
ondan birazda, hatim okuyorum sahurda, heptenkaçtı uyku, biraz bakim dedi.snra hayalotun hızına yetisemiyorum, masaAllah çene bol Allah eksik etmesin onu bizden
Dogru soyluyonamin amin şekerim, hepimizi
ama öyle yalan mı
kuzum ben 10 da kalkdım da,islerim vardı.. biraz yine hatim okudum.. :26:anca gelebildim..ama tabi gelemeyenler napıyor bilemiyorum sabah bned kenid kendime konusuyor gibiydim günaydınn sekerimm
Bu arada herkese hayırlı Cumalar, şuan ezan okunuyor, Rabbim bütün murad ettikleriniz tez vakitte önünüze versin insaAllah hayırlısınla
biz birazdan esim cumadan gelince memlekete gidciez haftasonu için ailelerin yanına..
her ne kadar kaygananın yanına gitmek istemesemde.. ahh o mecburluk yok muu
nyse bakalım, çoğunluk bska yerlere de giderim de.. geçiririz bi sekiled zamanı
haydin öpüyorum sizleri, benim hazırlanmam lazım.. enisteniz gelir birazdan..
kocaman öptüm sizi..Allah'a emanet olun
12 günüm geçti umutum ama hala tık yok oktorum gelir 2-3 güne dedi ilaç vermedi. klomen benim yumoşlara yaramıyo pek o yüzden serephone verdi canımm...
canım gülbişim yanlış anlar mıyım ben hiç sizleri. Dün gece kitapları karıştırırken tahlil sonuçlarını buldum bide ilk öğrendiğim gün mektup yazmıştım yavruma onu buldum ve benim kablolar koptu tutamadı kendimi ağlamaya başladım bide gidişinin ayıydı. evde kimsede yoktu içim patladı dedim buraya yazayım. haklısın bitanem kucağıma alsam koklasam acısı daha da farklı olurdu Rabbim kimseye vermesin. ne kadar ağlasan yazsam da şükürler olsun Rabbime en azından hamiş kaldım o duyguyu tattım. Rabbim razı görmedi bu dünya ya gelemedi. zaten o kağıtlarıda atıcam çünkü bana iyi gelmiyolar dün akşam rahatsızlandım. neyse bozuldu benim psikoloji yine şişirmeyeyim sizinde kafanızı öpüyorum çok
cnm.. yaprak bnde koymadım buzluğa ama yapanlarda gördüm.
ilk haslama suyunda hemen koyup çıkarıyolar, biraz ayarı kaçınca mı oldu ki öyle senin kırılma fln :26:
yada buzluğun derecesi mi çok ki ondan mı böle oldu ki senin :44:
birde ankarada ki abimle yengemler.. bahçelerinden topluyolar.. onları temiz olmalarına dikkat edip, tek tek onları desteler halinde yapıp, 2ye 3e katlayıp kavanoza bastırıyolar, hiç ne yıkama, ne sıcak su , ne tuzlama fln.. bu sekilde yaparlarken gördüm.. birde bunun bozulması olmuyormus kısçem:26:kapağını iyice kapatınca hiçbi bozulma olmadan açtığında , sarma saracağın zaman aynı yeşilliğini koruyomus..alıp bi sıcak sudan geçirip öyle sarıyomuşun, diye gördüm :26:
Ask olsn ne kafa sisirmesitabiki buraya yazcaksn.evt kiscem haklisin yirt at o mektuplari filan bnce.karamsarliklari bi kenara at gene olcak bebislermz ins bu sefer kucagimizada alcz buyudugunude gorcez ayy ne guzel yaa
rüyada görülen erkeğin tenasül uzvu, mal, evlat ve ömrünün çok olacağına delalet eder ...belki bebiş gelecektir buna yoralımda o olsun ...amin canım aminnn inşallahhh. ya kızlar size bişey sorcam rüya tabirinden anlayan varmı 2 gündür erkek cinsel organı görüyorum. tövbe yarabbim yaaa. ssabah namazımı kılıp kuran okuyup yatıyorum. rabbim gösterme bana böyle rüyalar diyorum ama iki gecedir hep aynı rüya. kafayı yiycem valla:18:
rüyada görülen erkeğin tenasül uzvu, mal, evlat ve ömrünün çok olacağına delalet eder ...belki bebiş gelecektir buna yoralımda o olsun ...
canım çokk gecmıs olsun bence hıc amniyosentez yaptırmasın ablamdada cıktı testlerınde ama cok sukur bebısı masallahı var bence bu bı ımtıhan onun ıcın eger ben hamıle kalırsam o testlerı yaptırmıycam.Allah kımsenın basına vermesın hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah ama dınımızde yerı yok hasta bıle olsa onu dogurmak zorundayız dualarla cok saglıklı bebkler dunyaya getırenler var.laf olsun dıye soylemıyorum %65 engellı dogar bebgın dedıler bı arkadasa cokk dua ettı hatımler ındırdı tefrıcıye falan fılan masallah cok saglıklı bebısı var hersey duaya bakıyor.arkadasımı bırak en yakınım ablama da oyle dedıler.yınede tabıkı karar ablanın ama benım fıkrım sakın aldırmasın amnıyosentez cok zararlı bebk saglamsa bıle amnıyosentez yuzunden sakat kalablır Allah korusun butun herkesı dualarımız senınle ve ablanla
evet cnm cok guzel oldu corbam ama esım bgnde mercımek corbası ıstedı ne gurme bı esım var hep bu vazıyethaklisin kiscm evt calisiyorum evde olsaydm bnim herifde oyle der mesela bugun izinliydm kac saattir yemek yapmakla meskulumcorbayi yaptnmi bari cok guzeldi valla elime saglk Allah bagislasin on bes yil dile kolay Rabbm bzi o kadar bekletmesin ins..
evet hocayım canım yazları camide çocuklara kuran eğitimi veriyorlar ya bende onlara kuran öğretiyorum
ne guzel canım bende 1 sene boyunca yaptım hocalık hem kendımı gelıstırmek adına hemde hocama yardım amaclı yaslı teyzelere ama cocuklarla ugrasmak ınan daha kolayslmm kızlar bileniniz varsa bana yardımcı olun şu asma yaprağı en iyi saklama konusunda bir şey bilmiyorum sarartıktan sonra buzluğa koyuyorum saracağım zaman çıkartıyorum ama uçları falan kırılıyor birde içi buz tutan yerleri sararken yırtılıyor resmen yaprak delik delik çıkıyor salamuranın da tuzunu iyi ayarlaman gerekiyor yoksa oda çürüyor ne yapcammm bilmiyorummm bilgilerinize ihtiyacımm varrrr
canım bende kullandım cok guzel tavsıye edrımkızlar bnde ballı sabun kullanìyorum emweyden aldm o kadar guzelki cok memnun kaldm normalde kozmetiklere guvenmiyorum ama arkadasim ilgilendgi icn konferansna flan katldm onunla beraber tamamen dogal kanitlanmis yani.hem iyi hmde bi ferahlk veriyo cildime svilce flanda olmuyor uzun zamandr
karam ne dıcemı bılemedım ama sen oduyguyu tattın bu duruma geldın bende soyle hıssedıyorum sankı uzak bıyere bırakmısımda ordan benı gel al dıyo ama elımden gelen bısey yokmus gıbı hıssedeyorum Rabbim kucaklarımızı bos bırakmasınBugün meleğim kanatlanıp beni bırakalı tam 2 ay oldu. demin onun varoluşunun ilk belgelerini beta hcg sonuçlarını ve nasıl kaybettiğimin sonuçlarını buldumAnnesinden meleğine;
Yavrum, kıymetlim, aylarca yolunu beklediğim, ilk göz ağrım, annesinin cennet kuşu.... Ah yavrum, ah meleğim annenden kopmasaydın 4. ayımıza girecektik. Bugün gidişin 2. ayı ve ben buna hala alışamadım... sen gittin ama varoluşunun belgeleriyle akıp giden kan pıhtının fotoğrafı elimde kaldı. Sen gitsen de ben seni çok seviyorum yavrum.
Kucağıma alamasam, cennet kokunu içime çekemesem, minik ellerini tutamasam, bunları geçtim kalbinin sesini duyamasamda özlüyorum seni annem. en büyük sevincimken unutulmaz acım oldun. ama olsun sen en güzel yerdesin cennette melek oldun anneni bekle orda yavrum. inşallah yanına gelmek sana orda sarılmak doyasıya koklamak nasip olur...
Hasretim sana kardeşlerine annenizi çok üzdünüz siz, çok hasret çektirdiniz. Kimselere göstermeden hep gözyaşı döktüm ben yokluğunuzla savaştım... Sen gittin kardeşlerin yanındaysa söyle onlara ben anneme kavuşamadın siz üzmeyin gidin yanına de ilk göz ağrım. gönder kardeşlerini içimdeki korunu hafifletsinler. seni onlar da bulayım kokunu onlar da duyayım sevgini onlara vereyim.
Beni bu dünya da bi başıma koymayın yavrularım tez vakitte gelin annenize. hem yalnız olmayacağız babanız olacak. burada ki teyzoşlarınızın melekleri olacak. ben sizi çok seviyorum doğmamış yavrularım
umudum canım Rabbim yar ve yardımcın olsun her zaman dua edıyorum sana...saol kusum iyiyim, sen nasılsın.
balım suan ilaç kullanıyorum ya, bayram zamanları anca biter, 4. kutuya basladım.
en erken yumurtalarım için eylül-ekim gibi başlamak gerek son ki gititğim tüp dr a göre..
ve arastırdım hakikaten baslamak gerekiyormus, cünkü yumurtalarım bitmek üzere=(
hep teknoloji gelisti diyorlarda niye bizim derdimize çare bulamıyor,niye..bitek dedikleri zor vaka.. eskiden ilk basladığımız samanlarad tüp e, snde birsey yok deniliyordu, olmadı tutmadı.. smdi artık yaşım ilerliyo bnde de çıkıyo biseyler..
iki arada dengeyi kurmak ne zormussabrın sınırlarını zorlamak buymus hayatımda bunu öğrendim
aslında o kadar yorgnum ki, bir 5. tüp ü bünyem nasıl kaldırır bilemiyom :26:bazen gülüyorum burada coşuyorum ama içimdekileri biraz olsun unutmak için.. yoksa hepten telef olurum ben =(
birde, enisteniz çok olumlu bakmıyo, nasıl altından kalkıcaz, biraz daha sonraya bıraksak gibilerinden ..ama zaman aşımına uğrayıp olanları da kaybemek istemiyorum neyse bakalım.. eylül-ekim gelsin bi bakacaz artık.
Rabbim neyi gösterecek, çok endiseliyim.. :26::26::26:
canım ılk denemenızmıydı bende ılk ayımda cok hayal kırıklıgına ugramıstım ama yenı evlıysen yada 1sen gecmesı lazım korunmasız olarak tahlller ıcın...herkese günaydınlar merhaba
2 haftadır galiba hamileyim umudu ile gezip bu sabah hamile olmadğım şokunu yaşayınca kendimi buraya attım
neden bu kadar ümitlendim bilmiyorum ama sabah çok üzüldüm keşke öyle bir moda girmeseydim
Rabbim tez zamanda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
sizlerden şunu öğrenmek istiyorum
hamile kalmak istediğinizde dr ye gittiniz mi tahlil falan yaptırdınız mı
ya hiç olmazsa diye çok korkuyorum rüyalarımda görüyorum çok ümitlenmiştim bu kez
kuzum ya bende gordum2 gun once hayırlara cıksın ınsallahamin canım aminnn inşallahhh. ya kızlar size bişey sorcam rüya tabirinden anlayan varmı 2 gündür erkek cinsel organı görüyorum. tövbe yarabbim yaaa. ssabah namazımı kılıp kuran okuyup yatıyorum. rabbim gösterme bana böyle rüyalar diyorum ama iki gecedir hep aynı rüya. kafayı yiycem valla:18:
inşallah canım olur. ramazan günü ne bu rüya dedim bide tanıdığım insanların uzvunu görüyorum iyice psikolojim bozuldu
hayırlara çıksın sernesimmm ilginç ikimizde benzer rüya görmüşüzevet cnm cok guzel oldu corbam ama esım bgnde mercımek corbası ıstedı ne gurme bı esım var hep bu vazıyetmasallah
ne guzel canım bende 1 sene boyunca yaptım hocalık hem kendımı gelıstırmek adına hemde hocama yardım amaclı yaslı teyzelere ama cocuklarla ugrasmak ınan daha kolay
yapraklara gelınce ben salamura aldım kısın balkonda durdu hep yaz gelınce kalnlarınıda buzluga koydum bıse olmuyo.
canım bende kullandım cok guzel tavsıye edrım
karam ne dıcemı bılemedım ama sen oduyguyu tattın bu duruma geldın bende soyle hıssedıyorum sankı uzak bıyere bırakmısımda ordan benı gel al dıyo ama elımden gelen bısey yokmus gıbı hıssedeyorum Rabbim kucaklarımızı bos bırakmasın
amin canım dün gece öyle bi geldiler bana işte içim doldu doldu taştı. şükür iyiyim şimdi. sonra pişman oldum dedim ben bu çocuk işini hırsa çeviriyorum tövbe yarabbim dedim. hayırlı zamanda vataana millete devlete dinimize hayırlı evlatlarımız bizimle olsun inşallah
umudum canım Rabbim yar ve yardımcın olsun her zaman dua edıyorum sana...
su sayfaya bı baksana senın durumunla bı ılgısı varmı Mini Tüp Bebek - ivf nedir
dedıgın gıbı hem maddı hem manevı kulfetı var Allah herkese hayırlı evlatlar nasıp etsın kızcem...
canım ılk denemenızmıydı bende ılk ayımda cok hayal kırıklıgına ugramıstım ama yenı evlıysen yada 1sen gecmesı lazım korunmasız olarak tahlller ıcın...
kuzum ya bende gordum2 gun once hayırlara cıksın ınsallah
inşallah canım benim güzel yürekli arkadaşlarım dualarınızı eksik etmeyingüzel şeylere yoralım güzel şeyler olsun inşallah canım
hayırlara çıksın sernesimmm ilginç ikimizde benzer rüya görmüşüz
inşallah canım benim güzel yürekli arkadaşlarım dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?