Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canlar ben cıkıyorum yemek yapayım hazır olsun daha alısverıse cıkcam Allaha emanet olun

kuzum artık bende alırım kiloyu çok acıkıyorum çünküüü.ben hiç böyle değildim yahuuuu
bendeki kilolar senin olsun kızçem
aman hayalotum yeme kizz sabunu ben sana hazir bal alayim ama kiscm valla bazen bnimde yiyedm geliyor gorunumude cok.guzel sen alma yrsin kesin aman da aman asmi erdn yoksaa
temem temem yemiycem ddün dedim ya bal kaymak alayım alamadım oturdum yağ ile reçel yedimpekte sevmezdim ama bal niyetine indi mideye

kızçem tek ve silik çizgi çıkınca daha bişey yok demek ama iki çizgi koyu çıkarsa yumurtanın 12 36 saat arasında çatlıyacağını gösteriyo diye biliyorum ben.bu 2 gün testi tekrarla mutlaka hergeçen gün daha silik olacaktır tabi çalışmayıda unutmammak gerek

karamım kuzu kulağım yapma ne olur böyle.geçen günler geri gelmez ama rabbim beterinden korusun kızçem.kolay değildir eminim.rabbım yardımcınız olsun.ama bak hepsi geçici bu hayatta..şuan ki durumumuzdan emin ol daha kötüsünü yaşayan insanlarda var ..rabbim korusun esirgesin inş..seni çok seviyorum kendini üzmeki hormonlar zıplamasın canbonumo bebek bu göbüşe elbet gelicek rabbımın ıznıyle

doğru geçmişten gelirkene karamı gördüm kaçmasın diye öyle yazdıydımneka zekiyim ya

canım aramıza hoş geldin..bazen hormonlar bize oyun oynayabişliyor canım.rabbım gönlüne gore hayırlısını versın ınsallah

kız sen kaç gündür yıkanmıyosunda öyle bir uykuda rahatlıyıverdinyetişemezsin benim hızımaamin amin sizleride benim başımdan eksik etmesinnndur bi sarılasım geldi

kuzum ben 10 da kalkdım da, islerim vardı.. biraz yine hatim okudum.. :26:anca gelebildim..ama tabi gelemeyenler napıyor bilemiyorum sabah bned kenid kendime konusuyor gibiydim günaydınn sekerimm
bırak şimdi 10 da kalkmış yalan soyleme bak uyumuşundur sen gelemeyenler napıyormuş bak bakbelkim bal gaymak yiyolardır

amin canbonum sanada hayırlı cumalrıyyy kayganayamı gıtcenAllah yardımcın olsuninşallah senin oruç bozulmazsen gezersin kayganayı eve tıkıp

kızçem hayırlara çıksın inşallah ama bi aralar ben de çok görüyodum hamile kalmadan önce ve hamile olduğumu öğrendiğim ilk 2 ay..rabbim göstermesin böyle rüyaları..birde koca karılar birilerinin günahını almışın derler böyle pis rüya görürsen halbuki onunla bi alakası yok ama

Son düzenleme:
kızlar kac saattır gecmısı okuyorum telfn caldı ona baktım alıntıları yazdım yazdım tam cevapla yaptım hepsı gıtmıs sıstem atmıs benı taa basa gıttım off yaaa

kızçem öyle olduğunda seni attığı sayfa varya hani tekrar şifre soruyor işte o sayfayı biraz aşağıya indir beyaz kutu gibi biyerde tekrar şifre istiyor yukarı kısma değilde o kısma yazınca kaldığın yerden geri başlamış oluyorsun canbonumanlatabıldım umarım

çok şükür geçmişi okuma faslı bitti..
cumanız mübarek olsun kızçelerim.rabbim hepinizin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…