- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.881
bendeki kilolar senin olsun kızçemkuzum artık bende alırım kiloyu çok acıkıyorum çünküüü.ben hiç böyle değildim yahuuuu
temem temem yemiycemaman hayalotum yeme kizz sabunu ben sana hazir bal alayimama kiscm valla bazen bnimde yiyedm geliyor gorunumude cok.guzel sen alma yrsin kesin aman da aman asmi erdn yoksaa
kızçem tek ve silik çizgi çıkınca daha bişey yok demek ama iki çizgi koyu çıkarsa yumurtanın 12 36 saat arasında çatlıyacağını gösteriyo diye biliyorum ben.bu 2 gün testi tekrarla mutlaka hergeçen gün daha silik olacaktır tabi çalışmayıda unutmammak gerekhayalotum yaa bende denedim testi bikackere tek cikti bikackere silik cikti ust uste su son uc gun de iki cizgi koyu cikiyor :26::26: anlamadm bisey ilkinde tamamdir yakaladik dedm ama dger iki gun ust uste daha yaptm hala oyle bugun yapmadm hala fikrin varmi
valla gonzaleze kefil olamambilmiyomki hayalotumkotu bisi dememistir herhal :26::26:
karamım kuzu kulağım yapma ne olur böyle.geçen günler geri gelmez ama rabbim beterinden korusun kızçem.kolay değildir eminim.rabbım yardımcınız olsun.ama bak hepsi geçici bu hayatta..şuan ki durumumuzdan emin ol daha kötüsünü yaşayan insanlarda var ..rabbim korusun esirgesin inş..seni çok seviyorum kendini üzmeki hormonlar zıplamasın canbonumBugün meleğim kanatlanıp beni bırakalı tam 2 ay oldu. demin onun varoluşunun ilk belgelerini beta hcg sonuçlarını ve nasıl kaybettiğimin sonuçlarını buldumAnnesinden meleğine;
Yavrum, kıymetlim, aylarca yolunu beklediğim, ilk göz ağrım, annesinin cennet kuşu.... Ah yavrum, ah meleğim annenden kopmasaydın 4. ayımıza girecektik. Bugün gidişin 2. ayı ve ben buna hala alışamadım... sen gittin ama varoluşunun belgeleriyle akıp giden kan pıhtının fotoğrafı elimde kaldı. Sen gitsen de ben seni çok seviyorum yavrum.
Kucağıma alamasam, cennet kokunu içime çekemesem, minik ellerini tutamasam, bunları geçtim kalbinin sesini duyamasamda özlüyorum seni annem. en büyük sevincimken unutulmaz acım oldun. ama olsun sen en güzel yerdesin cennette melek oldun anneni bekle orda yavrum. inşallah yanına gelmek sana orda sarılmak doyasıya koklamak nasip olur...
Hasretim sana kardeşlerine annenizi çok üzdünüz siz, çok hasret çektirdiniz. Kimselere göstermeden hep gözyaşı döktüm ben yokluğunuzla savaştım... Sen gittin kardeşlerin yanındaysa söyle onlara ben anneme kavuşamadın siz üzmeyin gidin yanına de ilk göz ağrım. gönder kardeşlerini içimdeki korunu hafifletsinler. seni onlar da bulayım kokunu onlar da duyayım sevgini onlara vereyim.
Beni bu dünya da bi başıma koymayın yavrularım tez vakitte gelin annenize. hem yalnız olmayacağız babanız olacak. burada ki teyzoşlarınızın melekleri olacak. ben sizi çok seviyorum doğmamış yavrularım
doğru geçmişten gelirkene karamı gördüm kaçmasın diye öyle yazdıydım[h=2]karamım geçmişten geliyorum :) nassın kızçem[/h]
kız hayalot bu nasıl bir mesjdır öylehem karama yazılıyor üstte, alıntıyla snrada bana
cadı olmasına cadısında bi süpürgen yok iştesenden öğrencek çok seyim var hayalotumsenin gibi cadımıyım ben alal alal
bak bak bak. şuna bak sen..
bak bak bak :44:şuna bak sen ,ne fena çıkdı bu
napam hhe söle bana napamyani kısçem bu kdar olursabundan bile kendine yiyecek bisey çıkartttın ya, helal olsun sana
ben bilmem hemşiremyok kısçem, bu hayalot korkutmasın seni öyle demkle
herkese günaydınlar merhaba
2 haftadır galiba hamileyim umudu ile gezip bu sabah hamile olmadğım şokunu yaşayınca kendimi buraya attım
neden bu kadar ümitlendim bilmiyorum ama sabah çok üzüldüm keşke öyle bir moda girmeseydim
Rabbim tez zamanda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
sizlerden şunu öğrenmek istiyorum
hamile kalmak istediğinizde dr ye gittiniz mi tahlil falan yaptırdınız mı
ya hiç olmazsa diye çok korkuyorum rüyalarımda görüyorum çok ümitlenmiştim bu kez
kız sen kaç gündür yıkanmıyosunda öyle bir uykuda rahatlıyıverdin
kısçem,. dün ikindilerde bu duş aldım.. sonra öyle tatlı geldi ki, bi uyumusum, ohhh rahatlamısım bee
ondan birazda, hatim okuyorum sahurda, heptenkaçtı uyku, biraz bakim dedi.snra hayalotun hızına yetisemiyorum, masaAllah çene bol Allah eksik etmesin onu bizden
bırak şimdi 10 da kalkmışkuzum ben 10 da kalkdım da,islerim vardı.. biraz yine hatim okudum.. :26:anca gelebildim..ama tabi gelemeyenler napıyor bilemiyorum sabah bned kenid kendime konusuyor gibiydim günaydınn sekerimm
amin canbonum sanada hayırlı cumalrBu arada herkese hayırlı Cumalar, şuan ezan okunuyor, Rabbim bütün murad ettikleriniz tez vakitte önünüze versin insaAllah hayırlısınla
biz birazdan esim cumadan gelince memlekete gidciez haftasonu için ailelerin yanına..
her ne kadar kaygananın yanına gitmek istemesemde.. ahh o mecburluk yok muu
nyse bakalım, çoğunluk bska yerlere de giderim de.. geçiririz bi sekiled zamanı
haydin öpüyorum sizleri, benim hazırlanmam lazım.. enisteniz gelir birazdan..
kocaman öptüm sizi..Allah'a emanet olun
Dogru soyluyonben sabundan bahsediyorum o bal gaymaktan birden bole oldm hamile iste onada hak vermk lazm
kızçem hayırlara çıksın inşallahamin canım aminnn inşallahhh. ya kızlar size bişey sorcam rüya tabirinden anlayan varmı 2 gündür erkek cinsel organı görüyorum. tövbe yarabbim yaaa. ssabah namazımı kılıp kuran okuyup yatıyorum. rabbim gösterme bana böyle rüyalar diyorum ama iki gecedir hep aynı rüya. kafayı yiycem valla:18:
kızlar kac saattır gecmısı okuyorum telfn caldı ona baktım alıntıları yazdım yazdım tam cevapla yaptım hepsı gıtmıs sıstem atmıs benı taa basa gıttım off yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?