Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sernesim ben okuyamıyorum böyle şeyleri :26:her ne yaptıysa allah onu bildiği gibi yapsın inşallah
emzirirken kadının meme ucun ısırmıs dıye cocugu nı bıcaklamıs yuzune yanı cızıkler atmıs bebgın 100 dıkıs atılmıs kadının aklı dengesı yerındymıs ustelık
çok şükür geçmişi okuma faslı bitti..
cumanız mübarek olsun kızçelerim.rabbim hepinizin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah
senınde cuman mubarek olsun kızcem..
amin canım hepımızın ınsallah...

anladım kızcem bi dahakıne oyle yaparım ama bı daha olmaz umarım sagol canım

kızcem senınle aynı ayda gırıs yapmısız kk.senın msj sayınla benımkıne baksana masallah

hey Allahım hikmetine sual olunmaz ama niyedir bu dengeokadar anne olmaya hasret insan varken böyleleri anne olabiliyor rabbim yardımcımız olsun :26:

canbonlarım
misafirim vardı anca gittiler
midem çok kötü şimdi yatıcam hemen :26:
bu sıpa beni çok kötü yapıyor ya
öpüyorum hepinizi tatlı uykular kızçelerim

bu arada yarın sabah ikili test sonucumu almaya gidicem inşallah güzel çıkar kızçelerim dua edin emi bize sizleri seviyorum

günaydın kızçelerim
doktordan vazgectık hafta içi gıdıcem biraz midem fena
uykum var hala bu arada gece 5e geliyodu uyuduğumda benim asıl bulantılarım şimdi başlamıyodur inşallah:18:

bu arada yarın sabah ikili test sonucumu almaya gidicem inşallah güzel çıkar kızçelerim dua edin emi bize sizleri seviyorum

günaydın kızçelerim
doktordan vazgectık hafta içi gıdıcem biraz midem fena
uykum var hala bu arada gece 5e geliyodu uyuduğumda benim asıl bulantılarım şimdi başlamıyodur inşallah:18:

Oy benim teyzosum buyumus te ikili teste mi girmisss.icini ferah tut kuzum.hersey yolundadir hicc meraketme sen.hayirli haberlerle gel insallah
Tatlim benim bulantilar 4. Aya girunce bitmisti.insallah senin de benim gibi ilar.bu haftalarda gecer bulantilarin.

Opuyorum seni ve teyzosumu

herkese merhaba,

Kizlar kuzenin 4 ay önce dogum yapti, cok sükür cok rahat bir dogum oldu. Bebebk iki aylikken bacaklarini kipirdatmadigini gözlemlediler. Gittikleri doktorlar bekleyelim görelim dediler. En son iki hafta önce bebekde milyinda bir rastlanan bir kas hastaligi tespit ettiler. Nedenini konusunda kesin bir aciklama yapmadilar, genetik bir hastalik da olabilir, dogduktan sonra yapilan bir hata da olabilir dediler. Hatta hamile iken yapilan bir hatada. Kuzenim gecen hafta Ankara genetik hastanaesine gitti. Testler den yine kesin bir sonuc cikmadi. doktorlar yasama sansi cok tanimiyorlar, büyüdükce kaslarininda gelismesi lazim ama gelismiyor...

28 Temmuz da bir profesör bir deney yapacak ve tek umutlu konusan doktor o. Rabbimden ümit kesilmez. Kuzenim daha cok kücük 21 yasinda, ve kabullenmiyor...Sizden ricam bu mubarek günün suyu hürmetine dualarinizda yer verin .Hem yer gök dua ile kurulmamismi, Rabbim mucizelerinden birini gösterir belki de...

Tesekkürler....

ya büyüyo teyzesi çok şükürkızçem benimde geçmişti ama bu seferki bi değişik .doktora gidince bi sormam lazım sanırım şurup veriyolarmış belki banada verirde rahatlarım birazbenim teyzoşum nasıl annesi

miamorem çok geçmiş olsunrabbim acil şifa versin inşallah..dualarım sizinle ...

nasılsın hayolutummm öyle gece gece geldiler bana işte koptum bende şükür iyyim zaten daha sonra çok pişman oldum. ben bu çocuk işini hırsa çevirdim sanki dedim. Rabbim ne zaman uygunsa en tez vakitte nasip etsin inşallah.. bende seni seviyorum bitanemmm. rüyaya da gelince çok şükür bu akşam görmedim canım valla psikolojim bozulmuştu ama bu akşamda ablamın erkek çocuğu olmuş sünnet yapıyodu onu gördüm.. hayırlara çıksın inşallah. dün ablama gittim orda da anlattım rüyamı iyidir erkek uzvu görmek dedilr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…