Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayırlara çıksın inş karamımmkaramım yerinde kim olsa aynı şeyleri yapar emin ol kendini suçlama sakın..rabbim sıkıntını alsın inşallah en yakın zamanda minik kelebeğinle

Son düzenleme:

saol Hayalotcummm, cok üzgünüz sorma...Apar topar Türkiyeye gittiler, buradan hep olumsuz yanit alinca...Rabbim sifasini versin insaalllah....

slmm kızlar nasılsınızzz
alyküm slm canım çok şükür iyiyim sen nasılsın...
hayırlara çıksın inş karamımmkaramım yerinde kim olsa aynı şeyleri yapar emin ol kendini suçlama sakın..rabbim sıkıntını alsın inşallah en yakın zamanda minik kelebeğinle

amin hayalotumm aminnn... sen nasılsın teyzoş nasıl minnakım...

bu hafta içinde gideceğim doktora bakalım canım aslında perşembe günü gitmem gerekiyordu ama 14 haftalık olsun diye bekliyorum belki cinsiyet konusunda bir şey söyler diye

kıyamam yaa tek kalma gel beraber yapalım eşin yetişemiyor mu iftara canım veya akraba annenler falan uzak da mı şenlik olsalar sana yoksa sende benim gibi gurbet de misin :26:
çok sağol canım Allah razı olsun gelmiş kadar oldum. eşim vardiyalı çalışıyo aslında bugün çalışmıcaktı ama çağırdılar gitti dün ablama gittim aramızda 1 saat mesafe var kaldım geldim bugün annemler çok uzağımda canım gurbetteyim bende. ah keşke yaakınımda olsalar hiç çıkmam annemden

yine senin ablan varmışş benimm oda yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…