- 14 Aralık 2012
- 686
- 5
- 118
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.921
karamım kızçem hoşgeldinnnn
nasılsın hayolutummm öyle gece gece geldiler bana işte koptum bende şükür iyyim zaten daha sonra çok pişman oldum. ben bu çocuk işini hırsa çevirdim sanki dedim. Rabbim ne zaman uygunsa en tez vakitte nasip etsin inşallah.. bende seni seviyorum bitanemmm. rüyaya da gelince çok şükür bu akşam görmedim canım valla psikolojim bozulmuştu ama bu akşamda ablamın erkek çocuğu olmuş sünnet yapıyodu onu gördüm.. hayırlara çıksın inşallah. dün ablama gittim orda da anlattım rüyamı iyidir erkek uzvu görmek dedilr
ya büyüyo teyzesi çok şükürkızçem benimde geçmişti ama bu seferki bi değişik .doktora gidince bi sormam lazım sanırım şurup veriyolarmış belki banada verirde rahatlarım biraz benim teyzoşum nasıl annesi
miamorem çok geçmiş olsunrabbim acil şifa versin inşallah..dualarım sizinle ...
slmm kızlar nasılsınızzz
saol Hayalotcummm, cok üzgünüz sorma...Apar topar Türkiyeye gittiler, buradan hep olumsuz yanit alinca...Rabbim sifasini versin insaalllah....
alyküm slm canım çok şükür iyiyim sen nasılsın...slmm kızlar nasılsınızzz
hayırlara çıksın inş karamımmkaramım yerinde kim olsa aynı şeyleri yapar emin ol kendini suçlama sakın..rabbim sıkıntını alsın inşallah en yakın zamanda minik kelebeğinle
hoşgeldiniz canbonum çok şükür sen nasılsın
alyküm slm canım çok şükür iyiyim sen nasılsın...
amin hayalotumm aminnn... sen nasılsın teyzoş nasıl minnakım...
iyiyim canım ne olsun işte günü geçirmeye çalışıyoruzz
iyi sayılırız canım biraz bulantılarımız var onun dışında çok şükür
alyküm slm canım çok şükür iyiyim sen nasılsın...
şükür iyiyim canım ya hafta sonu evde tek olunca sıkılyor insann...
aynen canımm valla bende tekim evde iftardar da yalnızım ...
çok sağol canım Allah razı olsun gelmiş kadar oldum. eşim vardiyalı çalışıyo aslında bugün çalışmıcaktı ama çağırdılar gittikıyamam yaa tek kalma gel beraber yapalım eşin yetişemiyor mu iftara canım veya akraba annenler falan uzak da mı şenlik olsalar sana yoksa sende benim gibi gurbet de misin :26:
çok sağol canım Allah razı olsun gelmiş kadar oldum. eşim vardiyalı çalışıyo aslında bugün çalışmıcaktı ama çağırdılar gittidün ablama gittim aramızda 1 saat mesafe var kaldım geldim bugün annemler çok uzağımda canım gurbetteyim bende. ah keşke yaakınımda olsalar hiç çıkmam annemden
yaramaz annesinin midesini gıdıklıyo demek. Allah yardımcın olsun canım tez vakitte geçer inş. bulantılarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?