- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.941
anladım kuzum ama yinede cinsiyet için ayrıntılıya kadar beklemek gerekbu hafta içinde gideceğim doktora bakalım canım aslında perşembe günü gitmem gerekiyordu ama 14 haftalık olsun diye bekliyorum belki cinsiyet konusunda bir şey söyler diye
evet cnm cok guzel oldu corbam ama esım bgnde mercımek corbası ıstedı ne gurme bı esım var hep bu vazıyetmasallah
ne guzel canım bende 1 sene boyunca yaptım hocalık hem kendımı gelıstırmek adına hemde hocama yardım amaclı yaslı teyzelere ama cocuklarla ugrasmak ınan daha kolay
yapraklara gelınce ben salamura aldım kısın balkonda durdu hep yaz gelınce kalnlarınıda buzluga koydum bıse olmuyo.
canım bende kullandım cok guzel tavsıye edrım
karam ne dıcemı bılemedım ama sen oduyguyu tattın bu duruma geldın bende soyle hıssedıyorum sankı uzak bıyere bırakmısımda ordan benı gel al dıyo ama elımden gelen bısey yokmus gıbı hıssedeyorum Rabbim kucaklarımızı bos bırakmasın
umudum canım Rabbim yar ve yardımcın olsun her zaman dua edıyorum sana...
su sayfaya bı baksana senın durumunla bı ılgısı varmı Mini Tüp Bebek - ivf nedir
dedıgın gıbı hem maddı hem manevı kulfetı var Allah herkese hayırlı evlatlar nasıp etsın kızcem...
canım ılk denemenızmıydı bende ılk ayımda cok hayal kırıklıgına ugramıstım ama yenı evlıysen yada 1sen gecmesı lazım korunmasız olarak tahlller ıcın...
kuzum ya bende gordum2 gun once hayırlara cıksın ınsallah
canım aramıza hoş geldin..bazen hormonlar bize oyun oynayabişliyor canım.rabbım gönlüne gore hayırlısını versın ınsallah
ilk denemeler sayılır canım
rüyamda da erkek bebek görmüştüm dedim erkek olucak galiba
hayırlısı Rabbim inşallah tez vakitte olur bebişimiz
sizler kaç yıllık evlisiniz
ne zamandr istiyorsunuz
dr ye gittiniz mi bilgilendirirseniz beni sevininirm
çok teşekkürler canım
maleseff öyle oldu sanırım
ben bu konularda biraz bilgisizim annemle konuştuk geçen gün ovulasyon hesaplamayı anlattı ama anlamadım pek:)
dr nevra var nette doğrumu acaba netten hesaplamalar
birde hesaplayarak denemeli
5 tane ziyaretçi kardeşimmmm
gizliden bakmayın yahu gelin yamacıma sohbet edelimmm
Tatlimcim nasilsinn bebisko nasil.ikili test sonucun icin dun gitmedin sanirim.hafta icimi gidicen
Biz iyiyiz teyzesi.kizim kipir kipir artik iyice belli ediyo kendisini.
Hareketelr baslayana kadar anlayamiyo insan anneligi.ama simdi her adimda once onu dusunuyorum.
Opim sekerim seni ve teyzosumu.
oyyy oyyy ben yerim onun kıpırlığınıımaşallahbenim ece simayıma bizde iyiyiz teyzesi alamadık sonucu daha bu hafta içi artık son aya kadar çalışcanmı kızçem.nasıl gıdıyo bı sorun yok degılmı
Hayalotummmmmm napıyosun kuzummmmmmmmmm.
nasılsınnnnnnn hamişlik nasıl gidiyo bebişin nasılllll
flzaskım çok şükür canım sen nasılsınnnnnezamandır sana ve evli mutlu huzurluya mesaj atıcam kalıyo hep
çok şükür biz iyiyiz teyzesisen nasılsın teyzoşum nasıl cinsiyet bellimi aşallah size ben şimdi çıkayım yemek hazırlıycam canım yine konuşuruz inşallah kendine iyi bak kızçem
scorcipim ben sofrayı hazırayım ezana az kaldı herif aç kızçem
çok öpüyorum ve teyzoşumukendine çok iyi bak emiii
oyyy oyyy ben yerim onun kıpırlığınıımaşallahbenim ece simayıma bizde iyiyiz teyzesi alamadık sonucu daha bu hafta içi artık son aya kadar çalışcanmı kızçem.nasıl gıdıyo bı sorun yok degılmı
karamım nasılsın canbonumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?