Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bu hafta içinde gideceğim doktora bakalım canım aslında perşembe günü gitmem gerekiyordu ama 14 haftalık olsun diye bekliyorum belki cinsiyet konusunda bir şey söyler diye
anladım kuzum ama yinede cinsiyet için ayrıntılıya kadar beklemek gereksonra dönebiliyorhadi bakalım hayırlısı

canbonlarım geceleri fazla gelemiyorum artıkın çok kötü yapıyor bu sıpa beni
sizlerde gelmemişinizzz orucun yorgunluğumu oluyor
bugün aneme gidicez1-2 saat oturup döncem ama olsun
öpüyorum hepinizi mutlu pazarlar

ilk denemeler sayılır canım
rüyamda da erkek bebek görmüştüm dedim erkek olucak galiba
hayırlısı Rabbim inşallah tez vakitte olur bebişimiz
sizler kaç yıllık evlisiniz
ne zamandr istiyorsunuz
dr ye gittiniz mi bilgilendirirseniz beni sevininirm

canım aramıza hoş geldin..bazen hormonlar bize oyun oynayabişliyor canım.rabbım gönlüne gore hayırlısını versın ınsallah

çok teşekkürler canım
maleseff öyle oldu sanırım
ben bu konularda biraz bilgisizim annemle konuştuk geçen gün ovulasyon hesaplamayı anlattı ama anlamadım pek:)
dr nevra var nette doğrumu acaba netten hesaplamalar
birde hesaplayarak denemeli

eğer ki adetlerin düzenli ise adetinin 14. günü yumurtlama günü sayılır canım..bugünden önce ve sonra ilişki yaşarsan gebelik şansın çok yüksek oluyo tabii herşey rabbimden yinede
netten ovulasyon testide alabilirsin en azından kesin tahmin oluyo hangi gün çatladığını biliyosun

5 tane ziyaretçi kardeşimmmm
gizliden bakmayın yahu gelin yamacıma sohbet edelimmm

Tatlimcim nasilsinn bebisko nasil.ikili test sonucun icin dun gitmedin sanirim.hafta icimi gidicen
Biz iyiyiz teyzesi.kizim kipir kipir artik iyice belli ediyo kendisini.
Hareketelr baslayana kadar anlayamiyo insan anneligi.ama simdi her adimda once onu dusunuyorum.
Opim sekerim seni ve teyzosumu.

oyyy oyyy ben yerim onun kıpırlığınıımaşallahbenim ece simayımabizde iyiyiz teyzesi alamadık sonucu daha bu hafta içi artıkson aya kadar çalışcanmı kızçem.nasıl gıdıyo bı sorun yok degılmı

Hayalotummmmmm napıyosun kuzummmmmmmmmm.
nasılsınnnnnnn hamişlik nasıl gidiyo bebişin nasılllll

scorcipim ben sofrayı hazırayım ezana az kaldı herif aç kızçem
çok öpüyorum ve teyzoşumukendine çok iyi bak emiii

Hayalotummmmmm napıyosun kuzummmmmmmmmm.
nasılsınnnnnnn hamişlik nasıl gidiyo bebişin nasılllll

flzaskım çok şükür canım sen nasılsınnnnnezamandır sana ve evli mutlu huzurluya mesaj atıcam kalıyo hep
çok şükür biz iyiyiz teyzesi sen nasılsın teyzoşum nasıl cinsiyet bellimi aşallah sizeben şimdi çıkayım yemek hazırlıycam canım yine konuşuruz inşallahkendine iyi bak kızçem

Bende iyiiyim çokkkk şükürrrr
cinsiyet doktor amcamız kıza benzetti ama kesin değil dedi.12+2 de söyledi.
1 ay sonra netleşir herhalde..
sizinde iyi olmanıza sevindim
seninle aynı doğum tarihlerimizzzzzz..
kolay gelsin kuzum sana görüşürüz yineeeeeee sende kendine yiğenimize iyi bakkk

scorcipim ben sofrayı hazırayım ezana az kaldı herif aç kızçem
çok öpüyorum ve teyzoşumukendine çok iyi bak emiii

Kuzucum hayirli haberler insallah.
Bende elimden geldigince calisicam tatlim.belki eylulden sonra part time gibi haftada 3 gun giderim diyorum.yol yoruyo sonucta.bide tum gun oturmak.bakalimAllah yarsim edecek insallah.bizde sizi optuk canimmmn

karamım nasılsın canbonumm

çok şükür iyiyim hayalotum sen nasılsın. aslında bugün biraz kötüydü benim için eşimle kavga ettik kızılca kıyamet koptu düngece bütün gün surat yaptım barısmadım çünkü beni sinir etti ama iftar sonra öpüştük barıştık çok şükür.

Selammmm habibtelerimmmm biz cok iyiyuzzzzz babamiz geliyorrrrr sabah 5 te almaya gidecegiz havaalnindannnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…