- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.961
eğer ki adetlerin düzenli ise adetinin 14. günü yumurtlama günü sayılır canım..bugünden önce ve sonra ilişki yaşarsan gebelik şansın çok yüksek oluyo tabii herşey rabbimden yinede
netten ovulasyon testide alabilirsin en azından kesin tahmin oluyo hangi gün çatladığını biliyosun
hayırlı eli ayağı düzgün olsun inşallahBende iyiiyim çokkkk şükürrrr
cinsiyet doktor amcamız kıza benzetti ama kesin değil dedi.12+2 de söyledi.
1 ay sonra netleşir herhalde..
sizinde iyi olmanıza sevindim
seninle aynı doğum tarihlerimizzzzzz..
kolay gelsin kuzum sana görüşürüz yineeeeeee sende kendine yiğenimize iyi bakkk
anladım scorcipim çok dikkatli ol eğer rahatsız olmadığın sürece çalışmak daha iyidirKuzucum hayirli haberler insallah.
Bende elimden geldigince calisicam tatlim.belki eylulden sonra part time gibi haftada 3 gun giderim diyorum.yol yoruyo sonucta.bide tum gun oturmak.bakalimAllah yarsim edecek insallah.bizde sizi optuk canimmmn
çok şükür karamım.neden nolduki:26:bizde dün biraz atıştık gerçi son zamanlarda biraz fazla sıklaştı sanki bu atışmalarçok şükür iyiyim hayalotum sen nasılsın. aslında bugün biraz kötüydü benim için eşimle kavga ettik kızılca kıyamet koptu düngece bütün gün surat yaptım barısmadım çünkü beni sinir ettiama iftar sonra öpüştük barıştık çok şükür.
habibtemmmm hoşgeldinizzzSelammmm habibtelerimmmm biz cok iyiyuzzzzz babamiz geliyorrrrr sabah 5 te almaya gidecegiz havaalnindannnnnn
günaydın canbonummmgünaydın kızçelerimmmmmmherkeslere iyi haftalarrr
son 3 adete göre hesaplarsan daha ii sonuç verir canımgünaydınlar hepinize
hayalot canım nette baktım 21 ile 26 si arası diyor yani en yüksek gün 26 temmuz olarak mı alınmalı çatlama için
günaydınnn canbonlarımmmmm
hemşirem nassınnn
selam kızlar hayırlı sabahlar dün gelen olmuş ama ben gece pek gelemiyorum teravih namazı vardı ...nasılsınızzz bakalımmm...kalktım hemen hastahaneyi aradım randevu aldım yarın 1.30 da ...şimdiden bir heyecan bastı valla ..
Allah kabul etsn canm bnde kiliyorum cok sukur bizlerede dua edin ltfnins hayirli guzel hberler alrsn
herkese merhaba,
Kizlar kuzenin 4 ay önce dogum yapti, cok sükür cok rahat bir dogum oldu. Bebebk iki aylikken bacaklarini kipirdatmadigini gözlemlediler. Gittikleri doktorlar bekleyelim görelim dediler. En son iki hafta önce bebekde milyinda bir rastlanan bir kas hastaligi tespit ettiler. Nedenini konusunda kesin bir aciklama yapmadilar, genetik bir hastalik da olabilir, dogduktan sonra yapilan bir hata da olabilir dediler. Hatta hamile iken yapilan bir hatada. Kuzenim gecen hafta Ankara genetik hastanaesine gitti. Testler den yine kesin bir sonuc cikmadi. doktorlar yasama sansi cok tanimiyorlar, büyüdükce kaslarininda gelismesi lazim ama gelismiyor...
28 Temmuz da bir profesör bir deney yapacak ve tek umutlu konusan doktor o. Rabbimden ümit kesilmez. Kuzenim daha cok kücük 21 yasinda, ve kabullenmiyor...Sizden ricam bu mubarek günün suyu hürmetine dualarinizda yer verin .Hem yer gök dua ile kurulmamismi, Rabbim mucizelerinden birini gösterir belki de...
Tesekkürler....
nerelerdesin kızçemmm:26::26::26:
Herkese merhabaaaaa..nasılsınız bakalımben de herkes bildiginiz gibi canlarim, annemlerdeyiz ailemi cooooiközlemişim yaaa... kardeşlerimi öpücük manyağı yaptım
Batıma da 2 gün kaldı ara ara kırmızıların sinyalleri oluyo ama ben pek dikkate almıyorum, ,hayalotumun belirtileri geliyo aklımave belki de bebisin belirleridir die karamsarliğa düşmüyorum.. gerçi eşimle limoni olduğumuz için düzenli çalişamadık yumoş günleri kaçmış da olabilir
.. yapamadım canlarım yaaa bebiş icin çalişmalıydık aslında ama içimden gelmedi nedense :26: rabbim ol dedikten sonra olur illa ki.. hayırlısı..
Habibteeeeeeeeemmmmm babanız geliyomuş coook sevindim kuzum, rabbim bebisinizi sorunsuz bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bitanem.. cepten giriyorum ya burdan hamiis takvimini göremoyorum ama az kaldı di mi bitanem... ayyyhy çok heyecanlandimmmmmm
Aramiza yeni katılan kızçelerimiz varmış hoşgeldinizrabbim hayırlısıyla hamis kalmamiza yardımcı olsun ins
Scorpim hayalotum ngasgim sernesim priorim gulbisim selencelkim nurlum asetonum karamim esilam veee adini yazmadigim butun kizcelerim opuyorum sizi deeeee
evet canım gıttık doktora rsımde bende ıkımızdede bı sorun cıkmadı cok sukur amailk denemeler sayılır canım
rüyamda da erkek bebek görmüştüm dedim erkek olucak galiba
hayırlısı Rabbim inşallah tez vakitte olur bebişimiz
sizler kaç yıllık evlisiniz
ne zamandr istiyorsunuz
dr ye gittiniz mi bilgilendirirseniz beni sevininirm
çok teşekkürler canım
maleseff öyle oldu sanırım
ben bu konularda biraz bilgisizim annemle konuştuk geçen gün ovulasyon hesaplamayı anlattı ama anlamadım pek:)
dr nevra var nette doğrumu acaba netten hesaplamalar
birde hesaplayarak denemeli
hadi gozun aydın canım bı hasret gıderın bakalımmSelammmm habibtelerimmmm biz cok iyiyuzzzzz babamiz geliyorrrrr sabah 5 te almaya gidecegiz havaalnindannnnnn
sagol kızcem sanada ıyı haftalar naptın denedınmı pree sedgünaydın kızçelerimmmmmmherkeslere iyi haftalarrr
tunaydın canım hosgeldın sen nasılsınGunaydin herkese ben geldm naslsiniz
Allah kabul etsın canım bende bugun basladım orucuma ılk gunumselam kızlar hayırlı sabahlar dün gelen olmuş ama ben gece pek gelemiyorum teravih namazı vardı ...nasılsınızzz bakalımmm...kalktım hemen hastahaneyi aradım randevu aldım yarın 1.30 da ...şimdiden bir heyecan bastı valla ..
kızcem ozlettın kendınıHerkese merhabaaaaa..nasılsınız bakalımben de herkes bildiginiz gibi canlarim, annemlerdeyiz ailemi cooooiközlemişim yaaa... kardeşlerimi öpücük manyağı yaptım
Batıma da 2 gün kaldı ara ara kırmızıların sinyalleri oluyo ama ben pek dikkate almıyorum, ,hayalotumun belirtileri geliyo aklımave belki de bebisin belirleridir die karamsarliğa düşmüyorum.. gerçi eşimle limoni olduğumuz için düzenli çalişamadık yumoş günleri kaçmış da olabilir
.. yapamadım canlarım yaaa bebiş icin çalişmalıydık aslında ama içimden gelmedi nedense :26: rabbim ol dedikten sonra olur illa ki.. hayırlısı..
Habibteeeeeeeeemmmmm babanız geliyomuş coook sevindim kuzum, rabbim bebisinizi sorunsuz bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bitanem.. cepten giriyorum ya burdan hamiis takvimini göremoyorum ama az kaldı di mi bitanem... ayyyhy çok heyecanlandimmmmmm
Aramiza yeni katılan kızçelerimiz varmış hoşgeldinizrabbim hayırlısıyla hamis kalmamiza yardımcı olsun ins
Scorpim hayalotum ngasgim sernesim priorim gulbisim selencelkim nurlum asetonum karamim esilam veee adini yazmadigim butun kizcelerim opuyorum sizi deeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?