Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

günaydınlar hepinize
hayalot canım nette baktım 21 ile 26 si arası diyor yani en yüksek gün 26 temmuz olarak mı alınmalı çatlama için

hayırlı eli ayağı düzgün olsun inşallahhala umut tüpemi gidiyorsun kontrol için yoksa değiştirdinmi doktoru canım:26:12+2de bizede erkek dediler ama tabi kesin değilevet aynı gözüküyor ama senin kız ise gününden önce gidersin büyük ihtimal erken doğum olmadığı takdirde

Kuzucum hayirli haberler insallah.
Bende elimden geldigince calisicam tatlim.belki eylulden sonra part time gibi haftada 3 gun giderim diyorum.yol yoruyo sonucta.bide tum gun oturmak.bakalimAllah yarsim edecek insallah.bizde sizi optuk canimmmn
anladım scorcipim çok dikkatli ol eğer rahatsız olmadığın sürece çalışmak daha iyidir bebek doğunca napcan peki anneannei mi bakcak bizim prensese

çok şükür karamım.neden nolduki:26:bizde dün biraz atıştık gerçi son zamanlarda biraz fazla sıklaştı sanki bu atışmalarneyse en azından barışmışınız yoksa eniştemin vay haline

canım senin gönderdiğin siteden de baktım aynısı zaten 3 adeti alarak hesapladım
21 ile 26 si arası dior bakalım inşallah tutar bu sefer
burda dr araştırıyorum uzun zamandır bakalım bulabilecekmiyim iyi bir dr.

selam kızlar hayırlı sabahlar dün gelen olmuş ama ben gece pek gelemiyorum teravih namazı vardı ...nasılsınızzz bakalımmm...kalktım hemen hastahaneyi aradım randevu aldım yarın 1.30 da ...şimdiden bir heyecan bastı valla ..

Allah kabul etsn canm bnde kiliyorum cok sukur bizlerede dua edin ltfn ins hayirli guzel hberler alrsn

Herkese merhabaaaaa..nasılsınız bakalım ben de herkes bildiginiz gibi canlarim, annemlerdeyiz ailemi cooooiközlemişim yaaa... kardeşlerimi öpücük manyağı yaptım
Batıma da 2 gün kaldı ara ara kırmızıların sinyalleri oluyo ama ben pek dikkate almıyorum, ,hayalotumun belirtileri geliyo aklıma ve belki de bebisin belirleridir die karamsarliğa düşmüyorum.. gerçi eşimle limoni olduğumuz için düzenli çalişamadık yumoş günleri kaçmış da olabilir
.. yapamadım canlarım yaaa bebiş icin çalişmalıydık aslında ama içimden gelmedi nedense :26: rabbim ol dedikten sonra olur illa ki.. hayırlısı..

Habibteeeeeeeeemmmmm babanız geliyomuş coook sevindim kuzum, rabbim bebisinizi sorunsuz bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bitanem.. cepten giriyorum ya burdan hamiis takvimini göremoyorum ama az kaldı di mi bitanem... ayyyhy çok heyecanlandimmmmmm

Aramiza yeni katılan kızçelerimiz varmış hoşgeldiniz rabbim hayırlısıyla hamis kalmamiza yardımcı olsun ins

Scorpim hayalotum ngasgim sernesim priorim gulbisim selencelkim nurlum asetonum karamim esilam veee adini yazmadigim butun kizcelerim opuyorum sizi deeeee

Kuzum rabbim sifa versin ins yaa hersey rabbim den... dualarimiz sizinle olcak bitanem ins bi care bulunur öpüyorum

oohhh ohh güzelce hasret gider canım zamanını iyi değerlendir canımm anneni benim yerime öpersin artık keske benimkide burda olsada yada ben yanıhda öpsemmmneyse ki eylülde gelecekler ...

hadi az kalmış inşallah hayırlısıyla adet olmazsın canım ...bu ay bize sevinçli haberleri verirsin belli olmuyor belirtiler canım adet olacağım zannediyorsun ama bi bakmışın hamilesin ...bende öptüm seni canım kendine dikkat et

evet canım gıttık doktora rsımde bende ıkımızdede bı sorun cıkmadı cok sukur ama eylulde 2 sene bıtcek.sadece 3 ay korunduk canım
Selammmm habibtelerimmmm biz cok iyiyuzzzzz babamiz geliyorrrrr sabah 5 te almaya gidecegiz havaalnindannnnnn
hadi gozun aydın canım bı hasret gıderın bakalımm

günaydın kızçelerimmmmmm herkeslere iyi haftalarrr
sagol kızcem sanada ıyı haftalar naptın denedınmı pree sed
Gunaydin herkese ben geldm naslsiniz
tunaydın canım hosgeldın sen nasılsın
Allah kabul etsın canım bende bugun basladım orucuma ılk gunum
kızcem ozlettın kendını
bızde bıldıgın gıbı bı degısıklık yok kendı adıma calısmalara devam
ınsallah adetın gelmez canım hayırlısı olsun..
oruc yuzundenmıdır bılınmez ama esler buara cok tartısır olduk ama esım ıs bebek konusuna gelınce akan sular duruyo benımde ıcımden gelmıyo ama napalım bebıs ıcın hersey gereklı.
bıde ısteksız oluncada bu ıs kendımızı kastıgımızdan olmuyomus:26:
ama yınede dedıgın gıbı Rabbim ol dıcekkı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…