- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.981
evet canım gıttık doktora rsımde bende ıkımızdede bı sorun cıkmadı cok sukur amaeylulde 2 sene bıtcek.sadece 3 ay korunduk canım
tunaydın canım hosgeldın sen nasılsın
dımızı kastıgımızdan olmuyomus:26:
ama yınede dedıgın gıbı Rabbim ol dıcekkı olsun
evet canım gıttık doktora rsımde bende ıkımızdede bı sorun cıkmadı cok sukur amaeylulde 2 sene bıtcek.sadece 3 ay korunduk canım
Allah kabul etsın canım bende bugun basladım orucuma ılk gunum
sernesciğim sorun yoksa başka faktörler vardır
stres kendini baskı altında hissediyor olabilirsiniz
bir arkadaşımdan duymuştum 2 günde bir düzenli ilişki yaşanırsa sorunda yoksa mutlaka 3 4 ay içinde olur diyor
o evlendikten 3 ay sonra hamile kaldı bebişi oldu 1 yıl sonra yine hamile kaldı
ya da bünye artık birşey diyemiceğim
Rabbim bizede nasip etsin anneliği inşallah bununla sınamasın bizleri
ilk gün biraz zor geçer diğer günler alışırsın canım ...canım hç meryem suresini okumayı denedin mi hamilelik için 40 gün 1 bardak suya okunup içilmesi gerekiyor ben hç o 40 günü tamamlayamadım ama okudum baya 23 falan 1 gün kaçırdığın zaman gidiyor tekrar baştan
valla canım olmayacında olmuyor ne eşimde nede bende sorun vardı düzenli ilişkiler olmasına rağmen 8 ay sürdü hamile kalmam doktor artık bana en son bir sürü yumurtan var bu seferde hamile kalmassan 6 kattan atarım kendimi demişti o kadr yani
canım öyle tabi Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman olur
arkadaşım 2 yıl korunmadı 2.çocuğu için ümidi kesmişti artık miyomlarıda vardı olmıcak fln demişti sonra hamile kaldı kucağına aldı inş.bizede nasip olur
Herkese merhabaaaaa..nasılsınız bakalımben de herkes bildiginiz gibi canlarim, annemlerdeyiz ailemi cooooiközlemişim yaaa... kardeşlerimi öpücük manyağı yaptım
Batıma da 2 gün kaldı ara ara kırmızıların sinyalleri oluyo ama ben pek dikkate almıyorum, ,hayalotumun belirtileri geliyo aklımave belki de bebisin belirleridir die karamsarliğa düşmüyorum.. gerçi eşimle limoni olduğumuz için düzenli çalişamadık yumoş günleri kaçmış da olabilir
.. yapamadım canlarım yaaa bebiş icin çalişmalıydık aslında ama içimden gelmedi nedense :26: rabbim ol dedikten sonra olur illa ki.. hayırlısı..
Habibteeeeeeeeemmmmm babanız geliyomuş coook sevindim kuzum, rabbim bebisinizi sorunsuz bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bitanem.. cepten giriyorum ya burdan hamiis takvimini göremoyorum ama az kaldı di mi bitanem... ayyyhy çok heyecanlandimmmmmm
Aramiza yeni katılan kızçelerimiz varmış hoşgeldinizrabbim hayırlısıyla hamis kalmamiza yardımcı olsun ins
Scorpim hayalotum ngasgim sernesim priorim gulbisim selencelkim nurlum asetonum karamim esilam veee adini yazmadigim butun kizcelerim opuyorum sizi deeeee
canım her gün bir bardak suya meryem suresini okuyup üfleyip iceceksiniz ama her gün 40 mı 41 günümü doldurana kadar arada adet olursanız o günleri birisine okutup içmeniz gerekir çoğu kişi böyle hamile kalmış
canım ya ayaklarını ve belını sıcak tut dıyo buyuklerımız ondandır.benımde ovulasyon yaklasıyo bu hafta artık bakalım dua etcez bol bol ınsallah bebeısın senınledırİyiym canm ne olsn batima uc gun var heycnla bekliyorum bde bobreklerimimi usuttum ne yanlarim argyr akntm var ugrasiyoz iste .sen nasilsin
aynen canım oyle stres yaptık hele bıde bızden sonra evlenen arkadaslarımız hepsı hamıle yada bebklerı kucaklarında ılk gunde hamıle kalan arkadaslarım var nasıp kısmet bızımde olur ınsallah en kısa zamandasernesciğim sorun yoksa başka faktörler vardır
stres kendini baskı altında hissediyor olabilirsiniz
bir arkadaşımdan duymuştum 2 günde bir düzenli ilişki yaşanırsa sorunda yoksa mutlaka 3 4 ay içinde olur diyor
o evlendikten 3 ay sonra hamile kaldı bebişi oldu 1 yıl sonra yine hamile kaldı
ya da bünye artık birşey diyemiceğim
Rabbim bizede nasip etsin anneliği inşallah bununla sınamasın bizleri
yatıyorum hala yemek yapmadım camasırlar makıneden cıkıp asılcak yenısı makıneye koncak bulsık makınesı bosaltılacakilk gün biraz zor geçer diğer günler alışırsın canım ...canım hç meryem suresini okumayı denedin mi hamilelik için 40 gün 1 bardak suya okunup içilmesi gerekiyor ben hç o 40 günü tamamlayamadım ama okudum baya 23 falan 1 gün kaçırdığın zaman gidiyor tekrar baştan
hhaha e benmde oyle 5 6 yumurta ne dmek ya klomenle dahada fazla oluyodu mahvoluyodum onlar catlarken bende catlıyodum ama yok yokvalla canım olmayacında olmuyor ne eşimde nede bende sorun vardı düzenli ilişkiler olmasına rağmen 8 ay sürdü hamile kalmam doktor artık bana en son bir sürü yumurtan var bu seferde hamile kalmassan 6 kattan atarım kendimi demişti o kadr yani
1 bardak suya 40 gün okucaz o suyu 40.günün sonunda mı içicez canım
birde yaşlarınız kaçtı sizlerin ben 28 yaşındayım
canım öyle tabi Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman olur
arkadaşım 2 yıl korunmadı 2.çocuğu için ümidi kesmişti artık miyomlarıda vardı olmıcak fln demişti sonra hamile kaldı kucağına aldı inş.bizede nasip olur
sernes olur canım inşallah bizimde öyle 2 yıllı geçti evliliğimiz bizden sonra evlenen herkes bebişlerini aldı kucaklarınaaynen canım oyle stres yaptık hele bıde bızden sonra evlenen arkadaslarımız hepsı hamıle yada bebklerı kucaklarında ılk gunde hamıle kalan arkadaslarım var nasıp kısmet bızımde olur ınsallah en kısa zamanda
yatıyorum hala yemek yapmadım camasırlar makıneden cıkıp asılcak yenısı makıneye koncak bulsık makınesı bosaltılacak40 gun okumadım ama 21 gun okudum suya ıctık esımle.fetıh suresı okudum 41 defa.kagıda yazıp meryem suresınden ıcın demıstı bı hoca onu yazdım ıctım ama hayırlısı nasıp demekkı o kadar cok sey okudumkı
hhaha e benmde oyle 5 6 yumurta ne dmek ya klomenle dahada fazla oluyodu mahvoluyodum onlar catlarken bende catlıyodum ama yok yok
her bardagı ıcıceksın gununda galıba ben oyle yaptım.
bende 28 yasındayım canmım sen kac yıllık evlısın?
benımde myomlarım var buyukte.
ama rahım fılmı cekıldım cok sukur rahıme ve tuplere etkı etmıyormus benım ablamda myomlarıyla hamıle kaldı hemde planladıgı ayda
sernes olur canım inşallah bizimde öyle 2 yıllı geçti evliliğimiz bizden sonra evlenen herkes bebişlerini aldı kucaklarına
biz erteledik erteledik şimdi korkuyorum ya olmazsa diye strese girdim
denicem bende bakalım
bu arkadaşıma hamile kalma çocuk ölür gelişemez fln demişlerdi ama hiçbirşey olmadı Rabbim nasip ettiyse hiçbir engel çıkmaz
6 aylık hamileyken sıkıştırma yapmış sadece sonrası gayet normal hiçbir sorun yaşamadan oldu
canım hasta olduğum için oruçlu deilim ama fikir vereyim
yayla çorbası
domates soslu karışık kızartma
pilav yapıcam
Allah bağışlasınablamıda cok korkuttular sezeryan olamazsın falan dedıler normal dogum yapamazsın falan profosorler bıle boyle dedı ama bı doktora gıttı cok sukur normal dogum yaptırdı hemde beler masallah
simdi bi oglu var 2.yı planlıyo ama dustu sımdıde korkuyo.
senınde olur canım stres yapma hap falan kullandıysan onunda etkısı vardıer
ıyı fıkır canım bende yapayım barı sımdı cıkayım optum hepınıze kolay gelsın
eften püften şeyler yüzünden kavga ettik hayalotum. kızdım bende gidicem annemlere bayramdan sonra gelcem dedim o da ne zaman istersen git dedi bende meraklısın zaten dedim başladım ağlamayaçok şükür karamım.neden nolduki:26:bizde dün biraz atıştık gerçi son zamanlarda biraz fazla sıklaştı sanki bu atışmalarneyse en azından barışmışınız yoksa eniştemin vay haline
Herkese merhabaaaaa..nasılsınız bakalımben de herkes bildiginiz gibi canlarim, annemlerdeyiz ailemi cooooiközlemişim yaaa... kardeşlerimi öpücük manyağı yaptım
Batıma da 2 gün kaldı ara ara kırmızıların sinyalleri oluyo ama ben pek dikkate almıyorum, ,hayalotumun belirtileri geliyo aklımave belki de bebisin belirleridir die karamsarliğa düşmüyorum.. gerçi eşimle limoni olduğumuz için düzenli çalişamadık yumoş günleri kaçmış da olabilir
.. yapamadım canlarım yaaa bebiş icin çalişmalıydık aslında ama içimden gelmedi nedense :26: rabbim ol dedikten sonra olur illa ki.. hayırlısı..
Habibteeeeeeeeemmmmm babanız geliyomuş coook sevindim kuzum, rabbim bebisinizi sorunsuz bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bitanem.. cepten giriyorum ya burdan hamiis takvimini göremoyorum ama az kaldı di mi bitanem... ayyyhy çok heyecanlandimmmmmm
Aramiza yeni katılan kızçelerimiz varmış hoşgeldinizrabbim hayırlısıyla hamis kalmamiza yardımcı olsun ins
Scorpim hayalotum ngasgim sernesim priorim gulbisim selencelkim nurlum asetonum karamim esilam veee adini yazmadigim butun kizcelerim opuyorum sizi deeeee
hadi bakalım zeytincim inşallah vakit gelmiştir meleğine kavuşman içincanım senin gönderdiğin siteden de baktım aynısı zaten 3 adeti alarak hesapladım
21 ile 26 si arası dior bakalım inşallah tutar bu sefer
burda dr araştırıyorum uzun zamandır bakalım bulabilecekmiyim iyi bir dr.
oleyyy buyuk gun yarın desene kızçemselam kızlar hayırlı sabahlar dün gelen olmuş ama ben gece pek gelemiyorum teravih namazı vardı ...nasılsınızzz bakalımmm...kalktım hemen hastahaneyi aradım randevu aldım yarın 1.30 da ...şimdiden bir heyecan bastı valla ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?