Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kimmmler gelmişş kimmlerrrruh ıkızım canbonummmmneka güzel annecının yanına gelmısıniyi eğlenceler kızçemmnoluyo herkes eşleriyle tartışmalı bu sıralar bende tek benim sanıyodumçok özledim kızçemmm

kızçem normal okunsanda kabul olur..diğer okuduğuna devam et ama suyada okumak istersen ayrı oku..böyle şeylerde niyet gönül güzelliği önemli olan rabbim dualarınızı kabul eder inşallah

Aminn cnm en önemlisi sağlıklı hayırlı bi evlat olsun daa.
evt cnm gidiyorum ama bayram sonrası 12 ağustosta son kez gidicem sonra gitmiycem
maddi olarak zor oluyo cnm bebeğin başka alınıcak birsürü şey var.
o yüzden kendime başka bi hastane bulucam..
sanada erkek dedii demekkk maaşallah..1 ay sonra kesinleşir zaten.
Rabbim hayırlısyla doğurup kucağımıza almayı nasip eder inş.:26::26:
benim bi arkadaşımının kız bebekti 40 haftayı doldurduda yine bebek gelmedi mecbur sezeryan oldu
bakalımm bizim minik nasıl olucakk

Allah bağışlasın
yok be canım hap fln kullanmadım çok yan etkisini gördüm 3 ay kullandım bıraktım

sanada kolay gelsin canım
cok kotu oldum bgn ılk gunum oructa bıraz ara verdım geldım

canım adetten sonra devam edersın senım okuman onemlı

yine olmadı kızlar....yine anne olmak yokmuş kaderimde yine hüsrana uğradım içimde öyle büyük bi yangın var ki tarifi imkansız5.tüp bebek denememin sonuda gözyaşıyla hüsranla son buldu

yine olmadı kızlar....yine anne olmak yokmuş kaderimde yine hüsrana uğradım içimde öyle büyük bi yangın var ki tarifi imkansız5.tüp bebek denememin sonuda gözyaşıyla hüsranla son buldu
canım ne diyeceğimi bilemiyorum allah büyük hayırlısı kısmetini zamanını bekliyor demek ki miniğin

Canm benm uzulme dicem ama uzulmemek elde deil.vardir yuce Allahin bildigi yeterki isyan etme olurmu .Allahtan umut kesilmez dualarimizdasin canm

Canim inan ne diyeceğimi bilmiyorum..Allahtan umut kesilmez bitanem, bi bakarsin meleğin beklemediğin bi anda konuverir göbüşüne.. nolur inancını yitirme bitanem, nolur :, ((((((((( şu mübarek günde yapılan dualar geri çevrilmezmis rabbim kucaklarimizi bos koymasin.. dualarimdasin meleğim

Son düzenleme:

Sirma kizçem yaaa 10 gundur aramiz kötü ailelerimizin yaninda gayet normaliz ama onun disinda aramizda soğuk rüzgarlar esiyo...
yani kendi evimizde olsaydik iyi bi kavga eder sobra bi sekilde barisirdikta.........
offf biz ne zaman memlekete gelsek hep böyleyiz abuk subuk şeylerden tartisip dururuz....
Sirf bu yüzden memlekete tayinimiz çıksın istemiyorum biliyo musun... vok daraldim hayalotum çoooook. .....

Evet kuzum ailemin yanindsyim çoook şükür ama bizdw kocişle fenayiz.. yani annemlerin yanindayim ama icim coook fena dokunsalar ağliycam... batima 2 gün var ins meleğim gelmistir de unuturu herşeyi... siz barişmişsiniZ çooook şükür rabbim bi daha yasatmasin boyle darginliklari... öpüyorum kuzum Görüşürüz

Son düzenleme:

inşallah canım Rabbim bu mübarek ayda meleğin göbüşüne koymuştur inşallah... arada oluyo böyle işte kocişlerle canım ama uzatmamaya bakın... üzmesin seni enişte bey uzun süre küs kalmayın... üzme kendinide bende öpüyorum çok Allaha emanet ol ailenle olmanın tadını çıkar bitanem...

Size bakınca çok korkuyorum. Bu forumda her konu bebekle ilgili. Yahu bu kadar zor mu bebek olması. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim

Size bakınca çok korkuyorum. Bu forumda her konu bebekle ilgili. Yahu bu kadar zor mu bebek olması. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim

Allah yaşatmasın canım kimseye inşallah sen hemen bebeğini alırsın kucağına. o kadar kolay olsa kendimizi parçalamaz hemen hamiş kalırdık ama ne yazık ki bazılarımız için hamile kalmak o kadar kolay olmuyo.

anladım scorcipim çok dikkatli ol eğer rahatsız olmadığın sürece çalışmak daha iyidir bebek doğunca napcan peki anneannei mi bakcak bizim prensese

Ah kuzum dogum sonrasi napcaz bende bilmiyorum.annem cok saglikli degil.gunde 12 saat bakamaz bebise.drlari falan var auda kac kere.
Bana sabahtan oglene kadar bebisle nilgilenecek biri lazim..bi ablamiz var ama suan bi yasliya bakiyo.diyorum yaza kadar birakir belki bana gelir.12 gibi de bebisi anneme birakir.kuranina sohbetine gider.tabi bunlar benim hayallerim sindilik.insallah Allah gonlume gore verirse isime devamederim.

canım söylenecek söz yok üzülme demek çok kolay ama isyan etme... seni senden başka kimse anlamaz biliyorum ama sabret dua et Rabbime tevekkül et. sen 5 defa uğraşmışsın mucizen için ama belkide hiç ummadığın anda gelicek sana o büyük hediye... bu mübarak ayda Rabbim senin ve bizim kucaklarımızı boş bırakmasın. hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin...

Ben araştırdım. Bazı kadınlar çok kolay bebek sahibi oluyormuş. Bazıları için zaman gerekiyormuş. Ama öğrendiğim en önemli şey stres ile yapılmamalı. Bebeğe odaklanarak olmuyor.

Ben araştırdım. Bazı kadınlar çok kolay bebek sahibi oluyormuş. Bazıları için zaman gerekiyormuş. Ama öğrendiğim en önemli şey stres ile yapılmamalı. Bebeğe odaklanarak olmuyor.

evet doğru stres en önemli faktör bebek sahibi olmakta ama bazen olmayınca da olmuyor elden bişey gelmiyor. zaten belirli bi zamandan sonra sen ne kadar stres yapmıyorum takmıyorum desende öyle olmuyo canım. Rabbim doğru zamanda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin... AMİNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…