- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.001
İyidr hayalotum haftasonu annemlerdeydim o yuzden daa iyiym cok sukur sen naslsn findik nasl
kimmmler gelmişş kimmlerrrHerkese merhabaaaaa..nasılsınız bakalımben de herkes bildiginiz gibi canlarim, annemlerdeyiz ailemi cooooiközlemişim yaaa... kardeşlerimi öpücük manyağı yaptım
Batıma da 2 gün kaldı ara ara kırmızıların sinyalleri oluyo ama ben pek dikkate almıyorum, ,hayalotumun belirtileri geliyo aklımave belki de bebisin belirleridir die karamsarliğa düşmüyorum.. gerçi eşimle limoni olduğumuz için düzenli çalişamadık yumoş günleri kaçmış da olabilir
.. yapamadım canlarım yaaa bebiş icin çalişmalıydık aslında ama içimden gelmedi nedense :26: rabbim ol dedikten sonra olur illa ki.. hayırlısı..
Habibteeeeeeeeemmmmm babanız geliyomuş coook sevindim kuzum, rabbim bebisinizi sorunsuz bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bitanem.. cepten giriyorum ya burdan hamiis takvimini göremoyorum ama az kaldı di mi bitanem... ayyyhy çok heyecanlandimmmmmm
Aramiza yeni katılan kızçelerimiz varmış hoşgeldinizrabbim hayırlısıyla hamis kalmamiza yardımcı olsun ins
Scorpim hayalotum ngasgim sernesim priorim gulbisim selencelkim nurlum asetonum karamim esilam veee adini yazmadigim butun kizcelerim opuyorum sizi deeeee
selam cancağızlarımmm. kızlar meryem suresinden bahsetmişsiniz 41 gün suya okunup içilecek diye. bende meryem suresini okumaya ve 707 defa ya varis okumaya başladım ama ben meryem suresinin suya okunacağını bilmiyodum. tekrar başlıcam bide 41ünü ben tamamlayamıyacağım adt olucam. kimsede yok okutacağım. internetten açsam sureyi hocalardan dinlesem olur mu kızlar ya bana bi akıl fikir verinnn
hayırlı eli ayağı düzgün olsun inşallahhala umut tüpemi gidiyorsun kontrol için yoksa değiştirdinmi doktoru canım:26:12+2de bizede erkek dediler ama tabi kesin değil evet aynı gözüküyor ama senin kız ise gününden önce gidersin büyük ihtimal erken doğum olmadığı takdirde
oleyyy buyuk gun yarın desene kızçemhadi güzel haberlerler ınsallah
cok kotu oldum bgn ılk gunum oructa bıraz ara verdım geldımAllah bağışlasın
yok be canım hap fln kullanmadım çok yan etkisini gördüm 3 ay kullandım bıraktım
sanada kolay gelsin canım
selam cancağızlarımmm. kızlar meryem suresinden bahsetmişsiniz 41 gün suya okunup içilecek diye. bende meryem suresini okumaya ve 707 defa ya varis okumaya başladım ama ben meryem suresinin suya okunacağını bilmiyodum. tekrar başlıcam bide 41ünü ben tamamlayamıyacağım adt olucam. kimsede yok okutacağım. internetten açsam sureyi hocalardan dinlesem olur mu kızlar ya bana bi akıl fikir verinnn
canım ne diyeceğimi bilemiyorum allah büyük hayırlısı kısmetini zamanını bekliyor demek ki miniğinyine olmadı kızlar....yine anne olmak yokmuşkaderimde yine hüsrana uğradım içimde öyle büyük bi yangın var ki tarifi imkansız 5.tüp bebek denememin sonuda gözyaşıyla hüsranla son buldu
yine olmadı kızlar....yine anne olmak yokmuşkaderimde yine hüsrana uğradım içimde öyle büyük bi yangın var ki tarifi imkansız 5.tüp bebek denememin sonuda gözyaşıyla hüsranla son buldu
kimmmler gelmişş kimmlerrrruh ıkızım canbonummmm neka güzel annecının yanına gelmısın iyi eğlenceler kızçemm noluyo herkes eşleriyle tartışmalı bu sıralar bende tek benim sanıyodum çok özledim kızçemmm
eften püften şeyler yüzünden kavga ettik hayalotum. kızdım bende gidicem annemlere bayramdan sonra gelcem dedim o da ne zaman istersen git dedi bende meraklısın zaten dedim başladım ağlamayatabi sonra ben sen öyle dein diye öyle dedim dedi özür diledi amaa konuşmadım bütün gün iftardan sonra barıştık şükür iyiyiz oruç başımıza vurdu
canım benim ohh ne güzel ailenin yanındasın tadını keyfini çıkar... inşallah ramazan sonu bende gitcem ailemin yanına bayramı orda beraber geçircezhayırlı haberlerini alırız inş.. öptüm çokkkkk
Evet kuzum ailemin yanindsyim çoook şükür ama bizdw kocişle fenayiz.. yani annemlerin yanindayim ama icim coook fena dokunsalar ağliycam... batima 2 gün var ins meleğim gelmistir de unuturu herşeyi... siz barişmişsiniZ çooook şükür rabbim bi daha yasatmasin boyle darginliklari... öpüyorum kuzum Görüşürüz
Size bakınca çok korkuyorum. Bu forumda her konu bebekle ilgili. Yahu bu kadar zor mu bebek olması. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim
anladım scorcipim çok dikkatli ol eğer rahatsız olmadığın sürece çalışmak daha iyidirbebek doğunca napcan peki anneannei mi bakcak bizim prensese
yine olmadı kızlar....yine anne olmak yokmuşkaderimde yine hüsrana uğradım içimde öyle büyük bi yangın var ki tarifi imkansız 5.tüp bebek denememin sonuda gözyaşıyla hüsranla son buldu
Allah yaşatmasın canım kimseye inşallah sen hemen bebeğini alırsın kucağına. o kadar kolay olsa kendimizi parçalamaz hemen hamiş kalırdık ama ne yazık ki bazılarımız için hamile kalmak o kadar kolay olmuyo.
Ben araştırdım. Bazı kadınlar çok kolay bebek sahibi oluyormuş. Bazıları için zaman gerekiyormuş. Ama öğrendiğim en önemli şey stres ile yapılmamalı. Bebeğe odaklanarak olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?