Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Aminnnn. Benim de çok seviğim bir ablam var kırk yaşında. Ve tüp bebek denemeleri hep negatif oluyor. Ben kendi onun yerine koyunda bile düşünürken dayanamıyorum. Hele bi de bu eksikliği yaşamak... Ama Allah bir şeyin olmasına izin vermiyorsa buna da boyun eğmeli. Allah bizleri bu sınavlar sınamasın. Âmin.

ZAMAN GEÇTİKÇE İNSAN İNSAN BU BOŞLUĞU DAHA ÇOK HİSSEDİYO İLK ZAMANLAR AMAN OLSADA OLUR OLMASADA DİYO. zaman ilerledikçe çevrenin beklentisi oluyo senden onları geçtim sen çok istiyosun. etrafındaki bebek sahibi olanlara bakıp zaman zaman iç geçiriyosun. tabi buna izin vermiyosa Rabbim boyun eğmeliyiz ama bi umut elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. bazen insan o ince sınıra geliyo işte o an ne yapacağını bilemiyosun ama burada dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşıyoruz. bebişi olanlarla sevinip sıkıntısı olanla üzülüyoruz birbirimize destek, en önemlisi duacı oluyoruz

Allah bebek isteyen herkese nasip etsin. Ben burada çok bebeği olmayan bayanların yılmayıp sonuçta başarıya ulaştıklarını okudum. Ben de bebekleri çok seviyorum ve maddiyatı düşünmesek hemen çalışmalara başlarız eşimle ama biz de farklı açıdan düşünüyoruz işte. Bu hayatta herkes her sınavla sınanabilir. Allahım yazmışsa ben de sizler gibi olabilirim. Belki de sonra da o başarıya ulaşan bayanlar gibi olurum oluruz. Sabredelim. Ben maddiyatımızın daha düzgün olmasını beklerken bebek için siz de sabredin bekleyin o küçük mucizeleri. Allahım hiçbir kuluna taşıyamayacağı yükü yüklemez... Bu mübarek aylarda dua edelim... İnşallah olacak mucizelerimiz:)

inşallah canımm herkes tatsın anneliği. ben bi defa hamile kalabildim ama düştü melek oldu yavruşum. sende istediğin zamanda hamiş kalırsın inşallah...

inşallah canımm herkes tatsın anneliği. ben bi defa hamile kalabildim ama düştü melek oldu yavruşum. sende istediğin zamanda hamiş kalırsın inşallah...

Âmin. Allah hepimize nasip etsin. Sağ salim bir bebek sahibi olursun dokuz ayın sonunda da kucağına alırsın inşallah :)

meddim hoşgeldin cancağızımm

Hoşbuldum canimin içiiiiii geç gördüm kuzum yazdığını, bu cepten yazma olayina alışamadım henüz... online olanları da göremiyorum, smile da yapamiyorum aklimda kalan rakamlaerı giriyorum ama hic zevkli değil böyle yaaa yarın konuşuruz bitanem öpüyorum

meddim hoşgeldin cancağızımm

Hoşbuldum canimin içiiiiii geç gördüm kuzum yazdığını, bu cepten yazma olayina alışamadım henüz... online olanları da göremiyorum, smile da yapamiyorum aklimda kalan rakamlaerı giriyorum ama hic zevkli değil böyle yaaa yarın konuşuruz bitanem öpüyorum

Bizde seni optuk canm ailenle guzel vakit gecir ins bu ay gelmzde bebis vardir bitanem

Amiiiinn bebisim ins ayni zamanda güzel haberler vermek nasip okur bize kuzum batlarimiz arasinda bir günvar çünkü rabbim hakkımızda hayirli olana gönlümüzü razı eylesin.brklemek zor çünkü..öpüyorum tatlişkooommm

Canlarimmmmmmm şu mübarek günlerde yapılan dualar Allah'ın izniyle geri çevrilmez.. lütfen dualarimizla birbirimize destek olalım... Hepinize duacıyım..Hayırlı sahurlar...

yine olmadı kızlar....yine anne olmak yokmuş kaderimde yine hüsrana uğradım içimde öyle büyük bi yangın var ki tarifi imkansız5.tüp bebek denememin sonuda gözyaşıyla hüsranla son buldu

cnm ne diyeceğimi bilemedim
Rabbim yardımcın olsun kısmet ne zaman etmişse o zaman olucak bebeğin ve belkide hiç beklemediğin bir anda olucak
üzme kendini şu mübarek günlerde bol bol dua et

Rabbim hepimize yardım etsin hayırlı evlatlarımız olsun aratmasın inşallah

günaydınlar uykusuz bir akşam geçirdim
yan apartmandan biri bahçeye horoz almış
bildiğim horoz sabahları öter yok bu gece 12 de başlıyor sabaha kadar bass bass bağrıyor
2 haftadır böyle ama son zamanlarda batmaya başladı bu nedir ya beld. zabıtaya şikayette bulundum ne gelen var ne giden

Canlarimmmmmmm şu mübarek günlerde yapılan dualar Allah'ın izniyle geri çevrilmez.. lütfen dualarimizla birbirimize destek olalım... Hepinize duacıyım..Hayırlı sahurlar...

meddim nasılsın sana ben yazmıştım ama eski sayfalarda kaldı cepten girdiğin için okuymıyorsun herhalde tatlım ...ara aileler memleket girince eften büften şeyler yaşanıyor bende istanbula gidince öyle oluyorum inş yuvana dönünce düzelir canım yada bir bebiş haberi alırsınızda aranızda ki soğukluk da kalmaz

Zeytinciiiiiimmmmmm aramiza his gelfin kuzuuuumm.. memlekette olduğum için pek giremiyorum o yüzden tanışma fırsatımız olmadirabbim en kısa zamanda seni de meleğine kavuştursun inş... su horoz isine gıcık oldum bak, belediye niye vurdumduymaz davranıyo ki.. bence sen tekrar tekrar ara ramazanda hiiiic cekilmez horoz sesi...
kızlar merhaba nasılsınız?
Kuzummmm iyiyim cok sukur sen nasilsin, gotusemiyoruz coktandir gecmise de cok donemiyofum bebiş nasil her§ey yilunda mı

Herkese Günaydın canlarim. ... hepimiz icin güzel bir gün olur inş, rabbim ibadetlerimizi de dualarımızı da kabul etsin inş...

Kuzuuuummm görmemiş yazdığını kusura bakma:26:cepten yetisemiyorum yaaa ya bizim ailelerde de bi sorun yok ki kuzum, esimin ailesiyle benim aram çok iyi.. e esiminde bizimkilerle arası öyle... sorun tamamen bizde... ilk kez bu kadar uzun sure dargin kaldık, ibs güzel bi bebis haberi bizi eski halimize cevirir.....
Sen nasilsin kuzuuuumm, melegin nasıl oyyyy teyzosu yesin onuuuuu

şükür iyiyz teyzesi öğleden sonra rendevumuz var kısmetse bakalım nasılmış öğreneceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…