- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.041
iyiyiz canım sen nasılısn bebişin nasıl bakalım
Zeytinciiiiiimmmmmm aramiza his gelfin kuzuuuumm.. memlekette olduğum için pek giremiyorum o yüzden tanışma fırsatımız olmadirabbim en kısa zamanda seni de meleğine kavuştursun inş... su horoz isine gıcık oldum bak, belediye niye vurdumduymaz davranıyo ki.. bence sen tekrar tekrar ara ramazanda hiiiic cekilmez horoz sesi...
Kuzummmm iyiyim cok sukur sen nasilsin, gotusemiyoruz coktandir gecmise de cok donemiyofum bebiş nasil her§ey yilunda mı
Herkese Günaydın canlarim. ... hepimiz icin güzel bir gün olur inş, rabbim ibadetlerimizi de dualarımızı da kabul etsin inş...
Keseyi görmùssünüz ya kuzym pitpitlari da duyarsiniz insssssbende iyiyim cnm çok şükür.bebişte iyi galiba kesesini gördük ama kalp atışlarını 2 hafta duycaz inş.sabırsızlıkla 2 haftanın geçmesini bekliyom.inş.bebiş bu ay sana süpriz yapar.adet gününe kaç gün var cnm?
Nerelerdesin kuzuuum merak ettim seniiiii...ins her sey yolundadir :26:
Keseyi görmùssünüz ya kuzym pitpitlari da duyarsiniz insssssbatim yarin kuzum ,insdedigin gibi bebis supriz yapar bitanem [
inş.cnm bu ay klomen kullanmışmıydın?
Keseyi görmùssünüz ya kuzym pitpitlari da duyarsiniz insssssbatim yarin kuzum ,insdedigin gibi bebis supriz yapar bitanem [
inş.cnm bu ay klomen kullanmışmıydın?
Yok kuzum bu ay kullanmadım, adetten hemen sonra tatile çıktık gecen hafta döndük...o yüzden kullanmadım bitanem.. ayin 25ine de cok iyi bi drdan randevu aldik.. ya klomen benim butun dengemi alt ust etti kuzum yaaa...
canım pek ii değilim önce benim olay sonra ablamın bebğin sorunu beni mehfetti şuan tek istediğim yeğenimin sapa sağlam doğması umarım sorun yoktur
Bitanem ablanın bebeğine ne oldu kuzum, ya cok giremiyorum ya herseyden uzak kaldım kusura bakma bitanem.. :26: sen gittin mi dra peki bitanem.. ya zor biliyorum ama güçlü olmallısın bitanem, güçlü olmalısın ki meleğin gobusune daha erken gelebilsin bitanem
Yok kuzum bu ay kullanmadım, adetten hemen sonra tatile çıktık gecen hafta döndük...o yüzden kullanmadım bitanem.. ayin 25ine de cok iyi bi drdan randevu aldik.. ya klomen benim butun dengemi alt ust etti kuzum yaaa...
Bitanem ablanın bebeğine ne oldu kuzum, ya cok giremiyorum ya herseyden uzak kaldım kusura bakma bitanem.. :26: sen gittin mi dra peki bitanem.. ya zor biliyorum ama güçlü olmallısın bitanem, güçlü olmalısın ki meleğin gobusune daha erken gelebilsin bitanem
aşılamamı düşünüyosun cnm.yoksa direk tüp bebekmi.çok soru sordum bende.
Zeytinciiiiiimmmmmm aramiza his gelfin kuzuuuumm.. memlekette olduğum için pek giremiyorum o yüzden tanışma fırsatımız olmadirabbim en kısa zamanda seni de meleğine kavuştursun inş... su horoz isine gıcık oldum bak, belediye niye vurdumduymaz davranıyo ki.. bence sen tekrar tekrar ara ramazanda hiiiic cekilmez horoz sesi...
Kuzummmm iyiyim cok sukur sen nasilsin, gotusemiyoruz coktandir gecmise de cok donemiyofum bebiş nasil her§ey yilunda mı
Herkese Günaydın canlarim. ... hepimiz icin güzel bir gün olur inş, rabbim ibadetlerimizi de dualarımızı da kabul etsin inş...
aşılamamı düşünüyosun cnm.yoksa direk tüp bebekmi.çok soru sordum bende.
Bilmiyorum kuzum ya dr nasıl yönlendirirse öyle yapariz herhalde... tup bebek icin biraz daha bekleriz belki... ayy ins hic bişeye gerek kalmadan gelir miniğimiz.. eger asilama derse dr.haberlesiriz kuzum eminim sana soracağım bir sürü soru olur bitanem
canım çok teşekkür ederim hoşbulduk
aminnnnn canım
belediyede bir tanıdık var ona telefon ettim bir el atıver şu işe diye inşallah sallamaz da artık rahat bir uyuruz.
Tanıdık birinin olmasi iyi olmus canim yoksa isi erteleyip duruyolar...
canımcım tanıdık biri olsa da sallıyorlar
arkadaşımla konuşuyorum gülüyor
ee tamam çok ciddi bir konu gibi olmayabilir ama çeken bilir
yavrukuşlarım nasılınız napıyosunuz?
canım benım kıyamam ya demekkı hayırlısı boyleymıs tabıkı bıze burdan boyle soylemesı kolay ama tevekkul et ınsallah bır gun melegın gelcek her zaman soyluyorum burdan gorumcem 3 tupten sonra dogal yolla hamıle kaldı hersey Rabbimden sıkma canını noluryine olmadı kızlar....yine anne olmak yokmuşkaderimde yine hüsrana uğradım içimde öyle büyük bi yangın var ki tarifi imkansız 5.tüp bebek denememin sonuda gözyaşıyla hüsranla son buldu
yavrukuşlarım nasılınız napıyosunuz?
Hoşgeldin karamimmmmiyidir can kuşum sen napiyosun bakalimmmm
canım benım kıyamam ya demekkı hayırlısı boyleymıs tabıkı bıze burdan boyle soylemesı kolay ama tevekkul et ınsallah bır gun melegın gelcek her zaman soyluyorum burdan gorumcem 3 tupten sonra dogal yolla hamıle kaldı hersey Rabbimden sıkma canını nolur
karamım canım napalım sen napıyosun
napayım canım aynı evin içinde oturuyorum. akşama kayınvalidemlere gidicem ama canım hiç istemiyo
of bende aynı yıne sen hergun gormuyosun bızımkıler hergun bendeler ben pısırıyorum bana gelıyolar ve 365 gun
gercı benım kaynanam sakın sessız bırısı kosesınde oturur karısmaz ama yınede ınsan sıkılıyor esımle basbasa bı yemek yıyemıyoruz
çok şükür canım hep dip dibe değiliz. valla çok zordur benim eltim öyle altlı üstlüler yemeğide beraber yiyolar. bide bizimki iyidir hoştur ama çaçarondur. Allah yardımcın olsun valla canım insan evinde sereserpe rahat olmak istiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?