Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bende iyiyim cnm çok şükür.bebişte iyi galiba kesesini gördük ama kalp atışlarını 2 hafta duycaz inş.sabırsızlıkla 2 haftanın geçmesini bekliyom.inş.bebiş bu ay sana süpriz yapar.adet gününe kaç gün var cnm?

Keseyi görmùssünüz ya kuzym pitpitlari da duyarsiniz insssss batim yarin kuzum ,insdedigin gibi bebis sürpriz yapar bitanem

Son düzenleme:

canım çok teşekkür ederim hoşbulduk
aminnnnn canım
belediyede bir tanıdık var ona telefon ettim bir el atıver şu işe diye inşallah sallamaz da artık rahat bir uyuruz.

yine olmadı kızlar....yine anne olmak yokmuş kaderimde yine hüsrana uğradım içimde öyle büyük bi yangın var ki tarifi imkansız5.tüp bebek denememin sonuda gözyaşıyla hüsranla son buldu
canım benım kıyamam ya demekkı hayırlısı boyleymıs tabıkı bıze burdan boyle soylemesı kolay ama tevekkul et ınsallah bır gun melegın gelcek her zaman soyluyorum burdan gorumcem 3 tupten sonra dogal yolla hamıle kaldı hersey Rabbimden sıkma canını nolur
yavrukuşlarım nasılınız napıyosunuz?

karamım canım napalım sen napıyosun

Hoşgeldin karamimmmm iyidir can kuşum sen napiyosun bakalimmmm

çok şükür iyiyim canım. napayım evdeyim akşam üzeri kayınvalidemlere gitcem. biraz moralim bozuk babamda şeker çıkmış çok yüksekmiş hastaneye yatırcaklarmış hemen.. offf off çok uzağındayım gidemiyorum bide hala adet olmadım sol kasığım patlıcak sanki...

napayım canım aynı evin içinde oturuyorum. akşama kayınvalidemlere gidicem ama canım hiç istemiyo

napayım canım aynı evin içinde oturuyorum. akşama kayınvalidemlere gidicem ama canım hiç istemiyo

of bende aynı yıne sen hergun gormuyosun bızımkıler hergun bendeler ben pısırıyorum bana gelıyolar ve 365 gun
gercı benım kaynanam sakın sessız bırısı kosesınde oturur karısmaz ama yınede ınsan sıkılıyor esımle basbasa bı yemek yıyemıyoruz

çok şükür canım hep dip dibe değiliz. valla çok zordur benim eltim öyle altlı üstlüler yemeğide beraber yiyolar. bide bizimki iyidir hoştur ama çaçarondur. Allah yardımcın olsun valla canım insan evinde sereserpe rahat olmak istiyo.

Allah saglık ve huzur versın benım aılemde uzakta ben ıstanbulda onlar bursada ve hıc kımsem yok burda cok zor ınsanın anne ve babasından uzak kalması cok yalnızım

dertlescek hıc kımsem yok.
hayırlısıyla bı ev alıp tasınsak bıraz uzaga ama bızmkıler rahat benı ordada rahat bırakmazlar

bıde altlı ustlu olanların eger avantaj denırsekı denmez yıne gelının evı dokulup pıslenmez kaynanda ynılıp ıcılır bızde tam tersı rahat anacım rahat bu ınsanlar benın kendı annem hayatta boyle yapmaz bıde bızmkıler davetsız mısafır gıbı
off neyse cok konustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…