- 14 Aralık 2012
- 686
- 5
- 118
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.061
Allah saglık ve huzur versın benım aılemde uzakta ben ıstanbulda onlar bursada ve hıc kımsem yok burda cok zor ınsanın anne ve babasından uzak kalması cok yalnızım
dertlescek hıc kımsem yok.
hayırlısıyla bı ev alıp tasınsak bıraz uzaga ama bızmkıler rahat benı ordada rahat bırakmazlar
bıde altlı ustlu olanların eger avantaj denırsekı denmez yıne gelının evı dokulup pıslenmez kaynanda ynılıp ıcılır bızde tam tersı rahat anacım rahat bu ınsanlar benın kendı annem hayatta boyle yapmaz bıde bızmkıler davetsız mısafır gıbı
off neyse cok konustum
amin canım hepimize valla seni o kadar iyi anlıyorum ki canım benimkilerde uzakta bi tek ablam var burda ama aramızda 1 saatlik mesafe her zaman gelip gidemiyoruz eşlerimizin işi yüzünden.. insan sıkılıyo bunalıyo. evlenmeden önce çalışıyodum evlendikten sonra mecburi bırakmak zorunda kaldım çalışsam bari bu kadar bunalmazdım diyorum. inşallah evini alır bebişine kavuşursun gönlündekileri versin Rabbim.
bizde eltimde oturulmaz canım herşey kayınvalidede maşşallah sizinkiler iyi kurulmuş sana onlar ssana gelmeden sen onlara çık madem canımmm..
aman bee doluymuşuz
evet canım pek doluyuz herkeste var boyle sorunlar
işin kötü yanı 2 3 sokak ötede oturmaları ben üşenıyorum oraya gitmeye bıde 2side calısıyo aksam olunca kapagı bıze atıyolar:105::105::105:
calısmakta zor hele evlıyken ben hıc calısmadım bekarkende ama sevmıyorum zaten calısmayı
dedıgın gıbı bı bebıs olsa aaah ah inşallaaaaahh Rabbim butun ısteyenlere versin
esım dıyokı ozman hıc bızden cıkmazlar
amaaan bebısım gelsınde gerısı kolay
valla canım ben çalışmayı seviyorum hem vakit geçiyo hem daha sosyal oluyosun maddi manevi insanı her açıdan insanı tatmin ediyo ama işte eşimin kafasına uygun ban iş bulamıyoruz
inşallah Rabbim bizde de nasip etcek canım vakti var daha demek ki... çocuk olunca bakarlar belki canım daha iyi olur... torun çok kıymetli oluyo annemi bi görsen yeğenim için canını verecek
inşallah canım inşallah vakti var demekki bklıcez bu mubarek Ramazan ayının bereketı yumos ve sposlarımızda bereket getırır ınsallah
evet bakmaları ıyı olur ama ben cocugumu kımsye bırakmam hep ılgılenırım ben onunlaoyy yirim ben onu gelsin bi sorcam ona niye bekletti diye cocuk korkusundan gelemıyo belkıde:44: gorumcemın var 2 tane ama kayınpederım ve kayınvalıdem bızımkıne cok ısteklı olmuyo dıye cok uzuluyolar ama napalım hayırlısı olsun...
kızcelerım benım cıkıp iftar için alısveriş yapmam lazım...
malum ramazanda degısık bısylere ıhtıyac duyuyoruz..
benım ıcın farketmıyoda esımın ısteklerı bıtmıyo tontısım benım yemege odaklanan bı kocabu vazıyette hazır hep
yogurt corbam var dunden bıde karısık dolma yaparsam yeter heralde kızceler sız ne pısırceksınız fıkır verelım bırbırımıze
neyse gec kalmadan gıdıpte geleyım.
Allaha emanet olun
slm kızlar ben geldim ancak girebildim ya ...bebişim avuda kalkmış pek fazla bir şey göremedik kafatasını ve kemiklerini gördük kalp atışları normal dedi hareket etmiyordu sordum az harekt ediyor dedi biraz tembel bir çocuk olacak dedi cinsiyet göremedik bacaklar yukurıda olduğu için kilom düşmüş 49.5 olmuşum anlamadım doktor belki vucudunda fazla su yoktur dedi böyle kızlar işte ...plasenta iyi dedi bebeğin amniyn sıvısı normalmiş ...ikili test yapmadı üçlü test yaparız daha iyi ve ucuz dedi iserseniz yaparız ikili test dedi bende doktor gerek duymuyorsa kalsın dedim ...üzülüyorum ya çok hareketini falan göremedim bizim sıpa avuda kalkacak zamanı buldu
cnm ne güzel görmüşsün bebişini sağlıklıymış da ohh
tatlım özel hastaneye mi gidiyorsun devlete mi?
bu üçlü testleri fln nerde yaptırıyorsunuz
arkadaşım 10 kilo vermişti zaten zayıftı 40 kiloya düşmüştü hala o kadar zayıf ki 8. ayı kilosu 50 sadece verdiğini aldı
bebek sağlıklı olduktan sonra hiçbirşey önemli değil
bende iyiyim cnm çok şükür.bebişte iyi galiba kesesini gördük ama kalp atışlarını 2 hafta duycaz inş.sabırsızlıkla 2 haftanın geçmesini bekliyom.inş.bebiş bu ay sana süpriz yapar.adet gününe kaç gün var cnm?
afiyet olsun canımkolay gelsin sana canımm valla ben kaynanada yiycem yemeğim falan yokhazırlanayım bende çıkayım birazdan işten çıkar kocacık. gece burda olursanız görüşürüz canlarım öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun
hadi gozun aydın canım oruca devammı napıyosun o yuzden zayıflamıssındır kac kıloydun gebelıkten onceslm kızlar ben geldim ancak girebildim ya ...bebişim avuda kalkmış pek fazla bir şey göremedik kafatasını ve kemiklerini gördük kalp atışları normal dedi hareket etmiyordu sordum az harekt ediyor dedi biraz tembel bir çocuk olacak dedi cinsiyet göremedik bacaklar yukurıda olduğu için kilom düşmüş 49.5 olmuşum anlamadım doktor belki vucudunda fazla su yoktur dedi böyle kızlar işte ...plasenta iyi dedi bebeğin amniyn sıvısı normalmiş ...ikili test yapmadı üçlü test yaparız daha iyi ve ucuz dedi iserseniz yaparız ikili test dedi bende doktor gerek duymuyorsa kalsın dedim ...üzülüyorum ya çok hareketini falan göremedim bizim sıpa avuda kalkacak zamanı buldu
slm kızlar ben geldim ancak girebildim ya ...bebişim avuda kalkmış pek fazla bir şey göremedik kafatasını ve kemiklerini gördük kalp atışları normal dedi hareket etmiyordu sordum az harekt ediyor dedi biraz tembel bir çocuk olacak dedi cinsiyet göremedik bacaklar yukurıda olduğu için kilom düşmüş 49.5 olmuşum anlamadım doktor belki vucudunda fazla su yoktur dedi böyle kızlar işte ...plasenta iyi dedi bebeğin amniyn sıvısı normalmiş ...ikili test yapmadı üçlü test yaparız daha iyi ve ucuz dedi iserseniz yaparız ikili test dedi bende doktor gerek duymuyorsa kalsın dedim ...üzülüyorum ya çok hareketini falan göremedim bizim sıpa avuda kalkacak zamanı buldu
inşallah canımmm bende diyorum kimseler bırakmam bakarım ona die. bende hep yeni doğmuş bebeklerin kulağına fısıldarım benim yavrumu görmediniz mi niye gelmiyo annesi onu dört gözle bekliyo siz meleksiniz yavruma söyleyin tez vakitte gelsin diyorumbu mübarek ayda Rabbim gönlümüze göre versin emin ol her vakitte dularımdasınız. ama dün kendime geldim biraz herşeyi bebeğe bağladım herşeyi ona endeksledim dünyamı ahiretimi unuttum dilimdeki tek duam oldu. Rabbim affet dedim sen hayırlı zamanı biliyosun dedim. inşallah hayırlı zamanda gelicekler biliyorum..
bnim kayınvalidemlerde çok istiyo kayınpederim kaynanama söylüyomuş niye çocuk yapmıyolar torun istiyoruz diyolar ama bilmiyolar ki olmuyo ben onlardan daha çok istiyorum... hep şu an istemiyoruz diyorum tedavimden falan hiç haberleri yok
Bilmiyorum kuzum ya dr nasıl yönlendirirse öyle yapariz herhalde... tup bebek icin biraz daha bekleriz belki... ayy ins hic bişeye gerek kalmadan gelir miniğimiz.. eger asilama derse dr.haberlesiriz kuzum eminim sana soracağım bir sürü soru olur bitanem
inş.dediğin gibi hiçbirşeye gerek kalmadan olur.dr aşılama derse herzaman kafana takılan şeyleri sorabilirsin cnm.
inş.dediğin gibi hiçbirşeye gerek kalmadan olur.dr aşılama derse herzaman kafana takılan şeyleri sorabilirsin cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?