Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

amin canım hepimize valla seni o kadar iyi anlıyorum ki canım benimkilerde uzakta bi tek ablam var burda ama aramızda 1 saatlik mesafe her zaman gelip gidemiyoruz eşlerimizin işi yüzünden.. insan sıkılıyo bunalıyo. evlenmeden önce çalışıyodum evlendikten sonra mecburi bırakmak zorunda kaldım çalışsam bari bu kadar bunalmazdım diyorum. inşallah evini alır bebişine kavuşursun gönlündekileri versin Rabbim.
bizde eltimde oturulmaz canım herşey kayınvalidede maşşallah sizinkiler iyi kurulmuş sana onlar ssana gelmeden sen onlara çık madem canımmm..
aman bee doluymuşuz

evet canım pek doluyuz herkeste var boyle sorunlar
işin kötü yanı 2 3 sokak ötede oturmaları ben üşenıyorum oraya gitmeye bıde 2side calısıyo aksam olunca kapagı bıze atıyolar:105::105::105:
calısmakta zor hele evlıyken ben hıc calısmadım bekarkende ama sevmıyorum zaten calısmayı
dedıgın gıbı bı bebıs olsa aaah ah inşallaaaaahh Rabbim butun ısteyenlere versin
esım dıyokı ozman hıc bızden cıkmazlar
amaaan bebısım gelsınde gerısı kolay

valla canım ben çalışmayı seviyorum hem vakit geçiyo hem daha sosyal oluyosun maddi manevi insanı her açıdan insanı tatmin ediyo ama işte eşimin kafasına uygun ban iş bulamıyoruz
inşallah Rabbim bizde de nasip etcek canım vakti var daha demek ki... çocuk olunca bakarlar belki canım daha iyi olur... torun çok kıymetli oluyo annemi bi görsen yeğenim için canını verecek

inşallah canım inşallah vakti var demekki bklıcez bu mubarek Ramazan ayının bereketı yumos ve sposlarımızda bereket getırır ınsallah
evet bakmaları ıyı olur ama ben cocugumu kımsye bırakmam hep ılgılenırım ben onunla oyy yirim ben onu gelsin bi sorcam ona niye bekletti diye cocuk korkusundan gelemıyo belkıde:44: gorumcemın var 2 tane ama kayınpederım ve kayınvalıdem bızımkıne cok ısteklı olmuyo dıye cok uzuluyolar ama napalım hayırlısı olsun...

kızcelerım benım cıkıp iftar için alısveriş yapmam lazım...
malum ramazanda degısık bısylere ıhtıyac duyuyoruz..
benım ıcın farketmıyoda esımın ısteklerı bıtmıyo tontısım benım yemege odaklanan bı koca bu vazıyette hazır hep
yogurt corbam var dunden bıde karısık dolma yaparsam yeter heralde kızceler sız ne pısırceksınız fıkır verelım bırbırımıze
neyse gec kalmadan gıdıpte geleyım.
Allaha emanet olun

inşallah canımmm bende diyorum kimseler bırakmam bakarım ona die. bende hep yeni doğmuş bebeklerin kulağına fısıldarım benim yavrumu görmediniz mi niye gelmiyo annesi onu dört gözle bekliyo siz meleksiniz yavruma söyleyin tez vakitte gelsin diyorum bu mübarek ayda Rabbim gönlümüze göre versin emin ol her vakitte dularımdasınız. ama dün kendime geldim biraz herşeyi bebeğe bağladım herşeyi ona endeksledim dünyamı ahiretimi unuttum dilimdeki tek duam oldu. Rabbim affet dedim sen hayırlı zamanı biliyosun dedim. inşallah hayırlı zamanda gelicekler biliyorum..
bnim kayınvalidemlerde çok istiyo kayınpederim kaynanama söylüyomuş niye çocuk yapmıyolar torun istiyoruz diyolar ama bilmiyolar ki olmuyo ben onlardan daha çok istiyorum... hep şu an istemiyoruz diyorum tedavimden falan hiç haberleri yok

kolay gelsin sana canımm valla ben kaynanada yiycem yemeğim falan yok hazırlanayım bende çıkayım birazdan işten çıkar kocacık. gece burda olursanız görüşürüz canlarım öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun

slm kızlar ben geldim ancak girebildim ya ...bebişim avuda kalkmış pek fazla bir şey göremedik kafatasını ve kemiklerini gördük kalp atışları normal dedi hareket etmiyordu sordum az harekt ediyor dedi biraz tembel bir çocuk olacak dedi cinsiyet göremedik bacaklar yukurıda olduğu için kilom düşmüş 49.5 olmuşum anlamadım doktor belki vucudunda fazla su yoktur dedi böyle kızlar işte ...plasenta iyi dedi bebeğin amniyn sıvısı normalmiş ...ikili test yapmadı üçlü test yaparız daha iyi ve ucuz dedi iserseniz yaparız ikili test dedi bende doktor gerek duymuyorsa kalsın dedim ...üzülüyorum ya çok hareketini falan göremedim bizim sıpa avuda kalkacak zamanı buldu

Son düzenleme:

cnm ne güzel görmüşsün bebişini sağlıklıymış da ohh
tatlım özel hastaneye mi gidiyorsun devlete mi?
bu üçlü testleri fln nerde yaptırıyorsunuz
arkadaşım 10 kilo vermişti zaten zayıftı 40 kiloya düşmüştü hala o kadar zayıf ki 8. ayı kilosu 50 sadece verdiğini aldı
bebek sağlıklı olduktan sonra hiçbirşey önemli değil

evet özel hastahaneye gidiyorum canım hatay da bir tane devletin kadın doğum evi var oda çok kalabalık gerçi artık özellerde kalabalık ...daha yaptırmadım ben canım doktor ne zaman derse artık sürekli bir gittiğin doktor olursa söylüyor yada isteğe göre yapılıyor özellerde ama devlet yapıyor mu isteğe özel bilmiyorum canım valla kiloyu koruyayımda fazla almak istemiyorum minyon tipli olduğum için

ben canım öğrendikten çok sonra gittim doktora 6+6 günlükken duydum kalp atışlarını

afiyet olsun canım
hadi gozun aydın canım oruca devammı napıyosun o yuzden zayıflamıssındır kac kıloydun gebelıkten once
hayırlı saglıklı evlat olsun ınsallah ama ıcımden erkek gecıyo bı de çin takvimine bak gercekten tesadufmu ama cok dogru cıkıyo:44:

maşallah canım görmüşün ya o kadar o da yeter hem herşeyide iyiymiş ne güzel... ah canım yemiyo musun bişey valla nasıl veriyonuz şu kiloları anlamıyorum bide hamişsin sen bende verebilsem bi 3-5 kilo ne kaaa güzel olacak ama nrdeeeee

canım benimmmm söyleyecek söz bulamıyorr insan kuzummmm.... hayırlısı olsun .. Rabbim sabır versin... tez zamanda nasip etsin Rabbim sanada anne olmayııı

canım aynısını bende yapıyorum ablamlar dogum yaptı yegenlerımın kulaklarına fısıldadım aynısını ne tesaduf
olsun sen dualarına devam et ısyan derecesıne gelmeden
ben mecburıyetten ıstanbulu ılk zamanlar bılmedıgım ıcın sureklı kayınvalıdemle gıdıp gelıyodum doktora malesef haberlerı var
artık herkese soyluyorum ıstıyorum dıye aksıne vereceklerı tepkı daha sınır bozucu! aa yasın gectı doguramazsın !
karam sen kac yasındasın nerde oturuyosun

canım daha oncede sormus olabılırım ama tekrar sorayım kusura bakma sen kac yıllık evlıydın yas kac soruyorum cunku ben 2 yıllık evlılıgımde daha bı kere bıle hamıle kalamadım cogu kısıye bakıyorum dusuklerı olmus tabıkı ıyı bıse degıl uzucu bısey ama Allah kımseye yasatmasın bende oda olmadı umudum kayboluyo o yuzden soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…