Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Selam kizlarrr habibtelerimmmm nasilsinizzzzzz ben iyi degilim sancilarim basladi sirt agrisindan duramiyorum yetimde ama kizim saglikli hersey iyi kafasi asagiya indi babamizla gittik cok guzel bir heyecandi..allah herkese nasip etsin sizleri cok seviyorummmm..bu arada kizim 2 kilo 370 gram 42 cm cok yxun boylu olacak

Canım Allah kolaylık versin normalmı sezeryanmı olcak Rabbim saglıkla kucagınada almayı nasıp etsın darısı basımıza boll dua et canım dogum anındakı dualar kabul olurmus

günaydınlar olsunn kızçelerimmmmmm
günaydın cancağızımmmmm

nasılsın canımmmm? sana doğuramazsın diyenlere ananızın donunu yiyin dee. halt etmiş onlar inşallah bizde doğurcaz bizede nasip etcek Rabbim yavrularımızı hem de en yakın zaman da. 25 yaşındayım canım ben sen kaç yaşındasın...
çok şükür iyiyiz canım ama sen çok dikkat et kendine maşşallah bebişkona sağlıcakla kucağına alıcaksın yakın zamanda meleğini inşallah. bizlerde seni seviyoruz canım dikkat et kendine. bizlerede dualarını eksik etme

ah kızzcem bı dyebılsem
ben 28 yasındayım bide diyolarki erken evleneydin zaman kaybetmezdin ya bilmiyorlarki hersey nasip kısmet.
dun esımle fena tartıstık cok sınırlendırdı benı coksabahta ıse gıderken ugurlamadım
ama sahurda bana elıne saglık dedı afıyet olsun bıle demedım cok kıncıyım
ama napayım haklıyım

saçmalama canım çok gençsin daha sen öyle söyleyenlere bakma kendileri 15 yaşında evlenmişte başları göğe mi ermiş. nasip bu işler canım sen kimsenin dediğini takma biliyorum takmamak elde değil ama tıka kulaklarını vızıldayıp dursunlar. bak ne güzel dedin bu işler nasip işi bizim nasibimizde daha yok demek ki sanki biz istemiyoruz çocuk fantazi olsun diye doktora gidip bu kadar kafamıza takıyoruz. sen rahim filmi çekindin mi canım? ne oldu enişteyle ya bu aralar hepimiz tartışıyoruz canım oruç başımıza vurdu herhalde. bende çok kinciyimm canım yaa ama hiç sevmiyorum bu huyumu. barışın küs olmak olmaz bitanem...

kızlar sat 8 temmuz 3 gundur oruc tutuyorum yanı temızlendım normalde namaza baslamam 10 gunu buluyodu masallah bu ay erken bıttıı.
ama 3 gundurde cok sancım var daha once bu sancıyla doktoruma gıtmıstımde yumurtaların buyumus catlamak uzere dedı sızce erken degılmı bat 2 agustos:44:

Son düzenleme:

valla sernesim çok erken ya ister yine bi doktora git görün. bende 50 gündür regl olmuyorum geçen hafta doktora gittim bişey yok 2-3 güne olursun dedi 1 hafta geçti daha tık yok ve benden beyaz akıntı gelmeye başladı acaba adet olmadan mı yumurtluyorum diyorum bende amannn kafayı bozduk iyice yaaa

aynen oyle bıde marıfet sayıyolar erken evlenmeyı
bos bos konusuyolar ve bunları dıyenlerde enyakınlarımız malesef
rahim filmi cekildim mayıs ayının sonunda cok sukur temız cıktı bende buyukce bı myom var o baskı yapıyomu dıye ama cok sukur rahım yapısını falan bozmuyomus.asılama yaptırın dedı doktorum cunku esımınde ılerı hareketlı sayısı bıraz dusuktu baska bı sorunumuz gozukmuyo ama zamanı var demekkı...

ben hep 11 gunumde yumurtuyorum ıyıce tavuk olduk cıktık 2 gun var catlamsına demekkı olgunlasma agrısı hıc doktora gıdesım yok halbukı doktorum 5 mt otede ama Ramazan bı gecsın bakalım.
buarada ben esıme yanassam kım suclu olursa olsun hemen barısıyo
eften püften seyler ıcın cok kırıyo benı anlatsam roman olur su 2 yıllık evlılıgımız 9 ayda nısanlı kaldık o zamnda aynıydı
ben nasıl sabredıyorum nazlarına cok nazlı benım yapacagım nazları o yapıyo

rahim filminden sonra doktorum 3 ay bekleyeyim kendi haline bırakalım demişti doktorum ki ben ilk ay hamiş kalmıştım. eğer olmazsa aşılamaya geçeriz demişti. bekle canım bi kaç ay daha. ama filmden sonra gebelik gerçekleşiyomuş büyük ihtimalle çünkü görünmeyen tıkanıklıklar falan açılıyomuş tatlişkom

bi test daha yap belkı hamıssındır sizin sorununuz neydı canım gercı degılsın demıstı dr demı neyse bence sen bı daha gorun doktora hep aynı doktoramı gıdıyosun

amin canım inşallah ...darısı isteyenlerin başına ...yok canım oruç tutmuyorum doktor belki şu anlık su içmemiştir o yüzden olabir 1 litre su içip tartılsa 1 kg fazla cıkıyor ...

herkes bana öyle diyor erkek bu diye çin takvimi kız diyor bazen bile ben farkında olmadan oğlum diyorum hayırlısı artık ya

madem yumoşlar oldu yanaş bari enişteye canımm boş geçirme bu zamanları. benim doktorla aramda 1 saatlik yol var valla çekip o kadar yolu gidiyorum bakalım pztesi tekrar gitcem ne olacak.
zaten tartışmalar hep yoktan yere çıkıyo senin eşin naz yapıyomuş bizde de ben barışmam küserim konuşmama haksızda olsam gelir kocam özür diler

bende oyle umıd edıyorum canım ama 2 aydır yumos gunlerını kacırdık galıba :26:
bu ayda barısırsak bakalım
2 gunede barısırız heralde
ama bana doktorum 3 ay bekleyın falan demedı bana dırek asılam dedı bende forumlardan umuıtlenmıstım oysakı

amin kızcem darısı basımıza ınsallah...
cın takvıını otomatıktenmı hesapladın dıger turlu kafam karıstı
Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama, belirleme | Hafta Hafta ve Ay Ay Hamilelik (gebelik) bide burdan baksana merak ettım tevafuk dogru cıkıyo gercekten

bi test daha yap belkı hamıssındır sizin sorununuz neydı canım gercı degılsın demıstı dr demı neyse bence sen bı daha gorun doktora hep aynı doktoramı gıdıyosun

valla aklımdan geçmiyo dğil canım yapsam mı diyorum ama yok kesin çünkü adetim geçince yaptırmıştım negatifti bende pko var canım yumurtluyorum ama büyümüyo yumoşlar çatlamıyo adet olamıyorum. eşimdede tek taraflı varikosel var ama spermiogram yaptırdık doktor herşey normal bişey yok dedi. ya canım aslında hsgyi çeken doktor gayet iyiydi ama ben hamiş kaldıktan sonra eşim yok profa gidelim dedi burda acıbademde profta randevu bulamadık doçente gittim. bana düşücek bu çocuk dedi ilaçta vermedi sonra hsg çekene gittim o da düşer dedi. takma oluruna bırak dedi. geçende yine ona gideyim dedim adamdan randevu alınmıyo 1 ay sonrasına veriyolar gittim rica ettim muayene edemez misiniz diye etmedi ramazanda fazla hasta alamam 22sinde gel dedi. eşimde boşver yine doçente git dedi. gittim alttan muayene etti bişey yok ilaç vermicem bekle olursun dedi. bekle bekle 1 hafta oldu tık yok işte.

hadı bakalım hayırlısı olsun sen nerdeydın sehre uzaksın galıba.
aynen bızdede oyle oluyo 2-3 kere anca ben yanasmısımdır.
bakalım bu aksam bı yere ıftara davetlıyız kayganamın dayısı saolsun cagırmıs hıc gıdesım yok ama yemklerım dunden kaldı dolapta.onalr bıtsın ıstedım sadece bunu dedım guzel bı dılle kıyamet koptu..tartısmada burdan basladı zaten

kocaelideyim ben canım merkezde oturuyorum ama doktorum uzakta :s aman canım bundan tartışmyın boşver sende takma adamlar olmadık şeye takılıyolar. bu akşam iftardan sonra öpüşün barışın kaçmasın yumoşlar

anladım canım pkoda adet gelmedende hams kalınabılıyo demı o zamn hı cbos gecırmeyın bu gunlerı spermıogram sonucunuz nasıldı?
ama varya sadece pko varsa sorun degıl bebk bı tanıdık var doktor demıskı senın asla cocugun olmaz kızda cok uzulmus ondada pko varmııs 3 ay adet olmamıs umıdı kesmıs artık halı kılım yyıkamıs cırpmıs agır bı suru ıs yapmıs en son rahatsızlanmıs adet olamıyo dıyo meger kız 3 aylık hamıle sımdı 2 yasında bı kızı bıde nasıpse 1 hafta sonra oglu olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…