- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.101
amin kızcem darısı basımıza ınsallah...
cın takvıını otomatıktenmı hesapladın dıger turlu kafam karıstı
Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama, belirleme | Hafta Hafta ve Ay Ay Hamilelik (gebelik) bide burdan baksana merak ettım tevafuk dogru cıkıyo gercekten
anladım canım pkoda adet gelmedende hams kalınabılıyo demı o zamn hı cbos gecırmeyın bu gunlerı spermıogram sonucunuz nasıldı?
ama varya sadece pko varsa sorun degıl bebk bı tanıdık var doktor demıskı senın asla cocugun olmaz kızda cok uzulmus ondada pko varmııs 3 ay adet olmamıs umıdı kesmıs artık halı kılım yyıkamıs cırpmıs agır bı suru ıs yapmıs en son rahatsızlanmıs adet olamıyo dıyo meger kız 3 aylık hamıle sımdı 2 yasında bı kızı bıde nasıpse 1 hafta sonra oglu olcak
yaa dedım ben sanaerkek çıktı ya yaşım 23+ 1 yıl daha eklemişler 24 4. ayda hamile kaldım erkek yazıyorr...avuda kalkmasından belliydi dermişimartık 1 ay sonra bakalım ne olacak hayırlısı artık
spermiogramı ürologa bide benim doktora gösterdik normal dedi olmaması içim problem yok dedi canım zaten sol kaısğımda hep ağrı vardı bide dün akıntı gelince eşime boş geçirmeyelim dedim bakalım ne olcak. Ağzın bal olsun canım ahhh keşke bende hamiş kalabilsem. maşşallah o tanıdığına bende. rahim filminden sonra dip köşe temizlik yaptım halı cam çerçeve bide mevlüt okutmuştum hep ağır tencereleri falan kaldırdım bişey yok diye 1 hafta sonra öğrendim ki meğer hamişmişim ama nasip değilmiş işte. valla Allaha bıraktım canım hayırlı zamanda hayırlı salih evlat nasip etsin inşallah hepiimize
kocaelideyim ben canım merkezde oturuyorum ama doktorum uzakta :s aman canım bundan tartışmyın boşver sende takma adamlar olmadık şeye takılıyolar. bu akşam iftardan sonra öpüşün barışın kaçmasın yumoşlar
kocaelı yakınız aslında
aynen oyle cnm erkek mılletı Allah onları basımızdan eksık etmesın yavrularımız olsun berabek buyutmek nasıp etsın ınsallah
Darısı başına inş en kısa zamanda Allah kavuştursun bitanemcanımmmmm iyicee dinlen... anneciinle hasret giderrr....darısı başımaaa
inş.dediğin gibi hiçbirşeye gerek kalmadan olur.dr aşılama derse herzaman kafana takılan şeyleri sorabilirsin cnm.
Bitanem cook tşkler, destegin icin sagol Kuzummmmm
Selam kizlarrr habibtelerimmmm nasilsinizzzzzz ben iyi degilim sancilarim basladi sirt agrisindan duramiyorum yetimde ama kizim saglikli hersey iyi kafasi asagiya indi babamizla gittik cok guzel bir heyecandi..allah herkese nasip etsin sizleri cok seviyorummmm..bu arada kizim 2 kilo 370 gram 42 cm cok yxun boylu olacak
Alpinimm habibtem benimm gözlerim dolu dolu oldu kuzum, zaman ne de çabuk geçiyor... naz iremimizin gelmesi yakindir öyle miinormal doğum mu olcakti tatliskom,rabbim bi nefeste kolay bi doğum nasip etsin bitanem. .. dualariimla yanında olcam kuzum bizi gabersiz koyma e mi
Bide aklina gelirsek isimlerimizi soylemeyi unutma olur mu
Rabbim bizlere de nasip eder inş öpüyorum bitanem
günaydın kızçelerimmmmmm....
topic durgun galiba karam ve sernesim kaynatmışş sadece
işler çok yoğun giremiyorum....
inşallah önümüzdeki hafta rahat rahat gelirim yanınıza...
seviyorummm siziiii
slm kızlar nasılsınız kimsecikler yok galiba neden durgun hayalot kaç günden beri yok buralarda acep bir şey mi oldu:26:
Canim bende senin gibi bu sorunları yasadim ilk dusundugum 2011 nisan ayı tam 2 yıl bekledim esim ve ben 1 yıldan sonra doktora gittik esimin test sonuclari maşallah iyidi benimkilerde oyle doktorum son olarak rahim filmi çektirmemi soyledi ve filmi cekende doktorumdu inanırmısın sorun cıktı bendeymiş o zaman stresi bıraktım buna yogunlaştım doktorum tek tüp kapalı ama açılır açılmazsa laparoskopi ile açarız dedi aralık 22. De yaptırdım rahim filmini ocak ve subat adet oldum doktoru aradım mart ayında laparoskopi olmaya karar verdim dedim ama gerek kalmadı mart ayinda hamileymisim sukurler olsun rabbime süphesiz o ol derse hersey oluyor umarım hemen olur tatlim ama yogunlasma bu konuya beni en cok stres eden cevrem ve is arkadaslarimdi sakin ol oluruna birak rabbim zamanini biliyordur sabirli ol selametle kal
slm kızlar nasılsınız kimsecikler yok galiba neden durgun hayalot kaç günden beri yok buralarda acep bir şey mi oldu:26:
geldim canbonlarım geldim
bi kaç gündür özellikle dün ağlama krizindeydim bi morelsizdim bazı sebeplerden ötürü oyüzden bütün gün yattımşimdik iiyiyim ama çok şükür bizim minnakıda biraz üzdüm ama iyidir inşallah şimdi şimdi acısını çıkarıyo oda annesinden kasıklarım ağrıyo çünkü
inşallah sizlerde iyisinizdir en son geldiğimde beğeni yapmıştım ama bazı dengesizler yüzünden cevap yazamadan çıkmıştım biraz geçmişe dönmeliyim şimdik
bu arada ngasgım doktor işi noldu yazmışınndır hep aklımdaydın valla:26:
karamım ngasgım esilam meddim geldim geldim merak etmeyinn
hayalotum ve scorpimden haberi olan var mı :44:
oyy ben kıyamam sana artık sancılar başlıyo deseneSelam kizlarrr habibtelerimmmm nasilsinizzzzzz ben iyi degilim sancilarim basladi sirt agrisindan duramiyorum yetimde ama kizim saglikli hersey iyi kafasi asagiya indi babamizla gittik cok guzel bir heyecandi..allah herkese nasip etsin sizleri cok seviyorummmm..bu arada kizim 2 kilo 370 gram 42 cm cok yxun boylu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?