Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızcelerım ben bgn hıc uyuyamdım sabah esımle konusamadım dıye
hala yataktayım ezan okundu bı kalkıp sılkıneyım burda olursanız gelırım yıne Allaha emanet olun

erkek çıktı ya yaşım 23+ 1 yıl daha eklemişler 24 4. ayda hamile kaldım erkek yazıyorr...avuda kalkmasından belliydi dermişim artık 1 ay sonra bakalım ne olacak hayırlısı artık

spermiogramı ürologa bide benim doktora gösterdik normal dedi olmaması içim problem yok dedi canım zaten sol kaısğımda hep ağrı vardı bide dün akıntı gelince eşime boş geçirmeyelim dedim bakalım ne olcak. Ağzın bal olsun canım ahhh keşke bende hamiş kalabilsem. maşşallah o tanıdığına bende. rahim filminden sonra dip köşe temizlik yaptım halı cam çerçeve bide mevlüt okutmuştum hep ağır tencereleri falan kaldırdım bişey yok diye 1 hafta sonra öğrendim ki meğer hamişmişim ama nasip değilmiş işte. valla Allaha bıraktım canım hayırlı zamanda hayırlı salih evlat nasip etsin inşallah hepiimize

yavru kelebeklerim bende çıkayım ezan okundu namazımı kılayım sonra evi bi silip süpüreyim cuma günü misafirim gelcek...

erkek çıktı ya yaşım 23+ 1 yıl daha eklemişler 24 4. ayda hamile kaldım erkek yazıyorr...avuda kalkmasından belliydi dermişim artık 1 ay sonra bakalım ne olacak hayırlısı artık
yaa dedım ben sana
hayırlısı olsun tatlım bende ablam ıcın bakıyodum bı oglu var kız ıstıyo kendım hesaplayınca kafam karısıyodu ama burdan dogru cıkıyo

amin canım ınsallah hepımıze

kocaelı yakınız aslında
aynen oyle cnm erkek mılletı Allah onları basımızdan eksık etmesın yavrularımız olsun berabek buyutmek nasıp etsın ınsallah

kocaelı yakınız aslında
aynen oyle cnm erkek mılletı Allah onları basımızdan eksık etmesın yavrularımız olsun berabek buyutmek nasıp etsın ınsallah

evet canım çok yakınız ne kadar kızsam küssemde ne çok seviyorum kocamı hiç bişeym değilken herşeyim oldu amin eksikliklerini göstermesin Rabbim. uzun yıllar göstersin çocuklarımızla mutlu mesut hepimize.

canımmmmm iyicee dinlen... anneciinle hasret giderrr.... darısı başımaaa
Darısı başına inş en kısa zamanda Allah kavuştursun bitanem

Canim bende senin gibi bu sorunları yasadim ilk dusundugum 2011 nisan ayı tam 2 yıl bekledim esim ve ben 1 yıldan sonra doktora gittik esimin test sonuclari maşallah iyidi benimkilerde oyle doktorum son olarak rahim filmi çektirmemi soyledi ve filmi cekende doktorumdu inanırmısın sorun cıktı bendeymiş o zaman stresi bıraktım buna yogunlaştım doktorum tek tüp kapalı ama açılır açılmazsa laparoskopi ile açarız dedi aralık 22. De yaptırdım rahim filmini ocak ve subat adet oldum doktoru aradım mart ayında laparoskopi olmaya karar verdim dedim ama gerek kalmadı mart ayinda hamileymisim sukurler olsun rabbime süphesiz o ol derse hersey oluyor umarım hemen olur tatlim ama yogunlasma bu konuya beni en cok stres eden cevrem ve is arkadaslarimdi sakin ol oluruna birak rabbim zamanini biliyordur sabirli ol selametle kal

günaydın kızçelerimmmmmm....

topic durgun galiba karam ve sernesim kaynatmışş sadece

işler çok yoğun giremiyorum....

inşallah önümüzdeki hafta rahat rahat gelirim yanınıza...

seviyorummm siziiii

slm kızlar nasılsınız kimsecikler yok galiba neden durgun hayalot kaç günden beri yok buralarda acep bir şey mi oldu:26:

günaydın cancağızımmm. valla topice kimsecikler uğramıyo dün biz birazcıcık sernesimle kaynattık acıcık. gel yavru kuşumm gelinn kızçelerim nerelerdesiniz yawwwww hayalotum özellikle sen nerelerdesin sesin çıkmıyo... öpüyorum senide canımmmm

slm kızlar nasılsınız kimsecikler yok galiba neden durgun hayalot kaç günden beri yok buralarda acep bir şey mi oldu:26:

a slm canımmmm. allaha şükür iyiyim sen nasılsın. valla yok kimsecikler gelmiyo bende meraklandım hayalot girmemezlik yapmazdı inşallah iyidirr. gelince çekeriz hesaba

maşallah canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. umudumu hiç kaybetmiyorumben hep bi umut diyorum ama üzülmemek elde değil. bakalım bende bu aydan sonra aşılama yaptırcam belki. hsgdde bişey çıkmadı eşimde de problem yok bende pko var yumurtalarım gelişmiyo inşallah senin meleğin gibi bizimkilerde bize sürpriz yapar. hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olur inşallah...

geldim canbonlarım geldim
bi kaç gündür özellikle dün ağlama krizindeydim bi morelsizdim bazı sebeplerden ötürü oyüzden bütün gün yattım şimdik iiyiyim ama çok şükür bizim minnakıda biraz üzdüm ama iyidir inşallah şimdi şimdi acısını çıkarıyo oda annesinden kasıklarım ağrıyo çünkü
inşallah sizlerde iyisinizdir en son geldiğimde beğeni yapmıştım ama bazı dengesizler yüzünden cevap yazamadan çıkmıştım biraz geçmişe dönmeliyim şimdik
bu arada ngasgım doktor işi noldu yazmışınndır hep aklımdaydın valla:26:
karamım ngasgım esilam meddim geldim geldim merak etmeyinn

hoşgeldin cankuşummmmm meraktan çatladık burda valla şükür iyisin. hayırdır ne oldu hayalotum niye moralin bozulu da ağladın. ağlama gözyaşlarına yazık hem kendini hem minnakımzı üzüyosun bakk valla iyiyim bende ok şükür canım işte hep aynı değişen bişey yok

hayalotum ve scorpimden haberi olan var mı :44:
scorcipim iyiydi kızçem en son fazla giremiyor artık yorgun oluyo bende geldim örtmenim
oyy ben kıyamam sana artık sancılar başlıyo desenemaşallah benim naz iremimekendine çok dikkat et habıbtem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…