- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.121
kızçem erken yumurtlama olabılır..nasılki geç döllenme olduğu gibi bunu adet biter bitmez yaşayanlarda var kızçemkızlar sat 8 temmuz 3 gundur oruc tutuyorum yanı temızlendım normalde namaza baslamam 10 gunu buluyodu masallah bu ay erken bıttıı.
ama 3 gundurde cok sancım var daha once bu sancıyla doktoruma gıtmıstımde yumurtaların buyumus catlamak uzere dedı sızce erken degılmı bat 2 agustos:44:
slm kızlar ben geldim ancak girebildim ya ...bebişim avuda kalkmış pek fazla bir şey göremedik kafatasını ve kemiklerini gördük kalp atışları normal dedi hareket etmiyordu sordum az harekt ediyor dedi biraz tembel bir çocuk olacak dedi cinsiyet göremedik bacaklar yukurıda olduğu için kilom düşmüş 49.5 olmuşum anlamadım doktor belki vucudunda fazla su yoktur dedi böyle kızlar işte ...plasenta iyi dedi bebeğin amniyn sıvısı normalmiş ...ikili test yapmadı üçlü test yaparız daha iyi ve ucuz dedi iserseniz yaparız ikili test dedi bende doktor gerek duymuyorsa kalsın dedim ...üzülüyorum ya çok hareketini falan göremedim bizim sıpa avuda kalkacak zamanı buldu
kızçem erken yumurtlama olabılır..nasılki geç döllenme olduğu gibi bunu adet biter bitmez yaşayanlarda var kızçemsen her anı değerlendirmeye bak hayırlısı olsun
hoşgeldin cankuşummmmmmeraktan çatladık burda valla şükür iyisin. hayırdır ne oldu hayalotum niye moralin bozulu da ağladın. ağlama gözyaşlarına yazık hem kendini hem minnakımzı üzüyosun bakk valla iyiyim bende ok şükür canım işte hep aynı değişen bişey yok
inşallah öyledir haylotum
nasılsın canım durumlar nasıl
hoşbulduk canbonummmmsen nasılsın kızçem ben iyiyim iyiyim
kızçem çok bunalttılar bide kendimi yanlzı hissettim birazgeçti ama toparladım sayılır bundan sonra üzülmek yok Allahın izniyle naptın kırmızılar geldimi karamım
geldim canbonlarım geldim
bi kaç gündür özellikle dün ağlama krizindeydim bi morelsizdim bazı sebeplerden ötürü oyüzden bütün gün yattımşimdik iiyiyim ama çok şükür bizim minnakıda biraz üzdüm ama iyidir inşallah şimdi şimdi acısını çıkarıyo oda annesinden kasıklarım ağrıyo çünkü
inşallah sizlerde iyisinizdir en son geldiğimde beğeni yapmıştım ama bazı dengesizler yüzünden cevap yazamadan çıkmıştım biraz geçmişe dönmeliyim şimdik
bu arada ngasgım doktor işi noldu yazmışınndır hep aklımdaydın valla:26:
karamım ngasgım esilam meddim geldim geldim merak etmeyinn
iyiyim çok şükür bende canım. boşver takma kimseyi hem ne yalnız hissediyosun gel buraya biz burdayız üzme tatlı canını. valla kırmızı falan yok hayalotum ya. hatta geçen gün beyaz akıntım oldu dedim adet olmadan yumurtluyo muyum ama sol kasığımda ağrı var hep. bakalım pztesi hsgmi çeken doktora randevum var ona gitcem eşimde diğer doktora kızdı göndermiyo.napcam bilmiyorum
hoşgeldin cnm benim.hiç kimseyi takma boşver.teyzoşumuda üzüyon bak.
inş kızçem
çok şükür canbonum ya sen
bende iyim canım napım camıde kadınlar sohbetı varmıs kaynanam cagırdı gıdıyım oraya dua edelım hepımız ıcın
ara ara biz sinirlenceğimize onlar sinirleniyo karamımbenimkide çok yapardı öyle hatta son zamanlarda söylene söylene gidiyodum artık inş gerek kalmıycak bu son olcak inş çalışmalar için gidişin
bi git bakalım ne dyecek:26:doğru sizler benim canlarımsınız ama işte bazen insan karamsarlığa kapılıyor
hoşbulduk kızçem sende hoşgeldinnn
doğru diyon esilam naptın doktora gittinmi
bende iyim canım napım camıde kadınlar sohbetı varmıs kaynanam cagırdı gıdıyım oraya dua edelım hepımız ıcın
bugün gittim cnm.bebeği karından ultrasonla göremedi.vajinal ultrasonla baktı.Rabbime şükürler olsun kalp atışlarını ekranda gördük ama dinleyemedik.haftaya dinlicez inş.
adamın sinirlendiği kadar var aslında hayalotum adama o kadar para döküyoz herkes 1se o 5 alıyo bekle bekle gelir diyo. bide her gitmemde alttan muayene ediyo bide eşimi muayene ederken içeri alıyo bizim adam deliriyoinşallah gerek kalmaz hayalotum ama gtmem gerek biliyorum kesin kist oluştu. hem bu gideceğim doktor insanın içini karartmıyo. bakalım ne diycek belkide aşılamaya geçelim dicek çünkü hsgden sonra 3 ay bekleriz olmadı aşılamaya geçeriz demişti
bugün gittim cnm.bebeği karından ultrasonla göremedi.vajinal ultrasonla baktı.Rabbime şükürler olsun kalp atışlarını ekranda gördük ama dinleyemedik.haftaya dinlicez inş.
ozaman değiştir kızçemoyalayan doktordan nefret ederimmm nasıl alttan bakarken odaya alıyomu eşini benim eşim beni öyle görse nederdi acepp adam oyüzden odaya girmiyodu kendimi tutamam ben diyodu şimdi dalıyo ama eşek kızçem doğru aşılamaya geçebilirsiniz ama olur daha yeni çünkü senn normal yolla gebelik yaşadın sonuçta hayırlısı olsun bakalım ne diyecek bu doktor
daha erken esilam daha 5 haftalıkmısın yada 6.haftaya girdinmi ..ben bebeği 6 +1 de gördüm ekranda kalp atışıyla ama 8de duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?