Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızçem erken yumurtlama olabılır..nasılki geç döllenme olduğu gibi bunu adet biter bitmez yaşayanlarda var kızçemsen her anı değerlendirmeye bak hayırlısı olsun

avudamı kalkmışmaşallah onakızçem bundan sonra gıttıgınde cıkolata ye ozaman canavar gıbı oluyolarmıs içerde.bende bundan sonra öyle yapıcam bılıyosun benimle doktor 10 dakkadan fazla uğraştı oynasın diyo oda bi el saaladı poposunu çevirdi bizimkiler inatçı anam napak cinsiyet için erken zaten banada ded ama bakalım bu sefer ne çıkacak doğru ikili test 14.haftaya kadar yapılıyo zaten 16 haftada 3lü test var :26:belki bende onu yaptırmam 2li temiz çıkarsagörürsün inşallah bundan sonra annesi bende pek bişeyini göremedim sıpanın sağolsuncumartesi gidicem bende bakalım çikolata dayanabilecekmi

hoşbulduk canbonummmmsen nasılsın kızçem ben iyiyim iyiyim
kızçem çok bunalttılar bide kendimi yanlzı hissettim biraz geçti ama toparladım sayılırbundan sonra üzülmek yok Allahın izniylenaptın kırmızılar geldimi karamım

iyiyim çok şükür bende canım. boşver takma kimseyi hem ne yalnız hissediyosun gel buraya biz burdayız üzme tatlı canını. valla kırmızı falan yok hayalotum ya. hatta geçen gün beyaz akıntım oldu dedim adet olmadan yumurtluyo muyum ama sol kasığımda ağrı var hep. bakalım pztesi hsgmi çeken doktora randevum var ona gitcem eşimde diğer doktora kızdı göndermiyo. napcam bilmiyorum

hoşgeldin cnm benim.hiç kimseyi takma boşver.teyzoşumuda üzüyon bak.

ara ara biz sinirlenceğimize onlar sinirleniyo karamımbenimkide çok yapardı öyle hatta son zamanlarda söylene söylene gidiyodum artıkinş gerek kalmıycak bu son olcak inş çalışmalar için gidişin
bi git bakalım ne dyecek:26:doğru sizler benim canlarımsınız ama işte bazen insan karamsarlığa kapılıyor

adamın sinirlendiği kadar var aslında hayalotum adama o kadar para döküyoz herkes 1se o 5 alıyo bekle bekle gelir diyo. bide her gitmemde alttan muayene ediyo bide eşimi muayene ederken içeri alıyo bizim adam deliriyo inşallah gerek kalmaz hayalotum ama gtmem gerek biliyorum kesin kist oluştu. hem bu gideceğim doktor insanın içini karartmıyo. bakalım ne diycek belkide aşılamaya geçelim dicek çünkü hsgden sonra 3 ay bekleriz olmadı aşılamaya geçeriz demişti

bugün gittim cnm.bebeği karından ultrasonla göremedi.vajinal ultrasonla baktı.Rabbime şükürler olsun kalp atışlarını ekranda gördük ama dinleyemedik.haftaya dinlicez inş.

maşallah esilamm Rabbim minnakını kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla inşallahh

ozaman değiştir kızçem oyalayan doktordan nefret ederimmmnasıl alttan bakarken odaya alıyomu eşini benim eşim beni öyle görse nederdi aceppadam oyüzden odaya girmiyodu kendimi tutamam ben diyoduşimdi dalıyo ama eşekkızçem doğru aşılamaya geçebilirsiniz ama olur daha yeni çünkü senn normal yolla gebelik yaşadın sonuçtahayırlısı olsun bakalım ne diyecek bu doktor

bugün gittim cnm.bebeği karından ultrasonla göremedi.vajinal ultrasonla baktı.Rabbime şükürler olsun kalp atışlarını ekranda gördük ama dinleyemedik.haftaya dinlicez inş.

daha erken esilam daha 5 haftalıkmısın yada 6.haftaya girdinmi ..ben bebeği 6 +1 de gördüm ekranda kalp atışıyla ama 8de duydum

valla biz istemedik ben ultrason odasına geçtim doktor eşimede gel demiş odadan çıktık benim ki adama verdi veriştirdi napıyo niye aldı beni valla ağzına geleni saydı... emin ol hiç iyi bi duygu değil hayalotum iki taraf içinde işte bi pztesi gideyimde b doktor ne diyecek canımm söktürücü verir kesin sonra ki tedavi ne olcak bilmiyorum

kızçelerim keserimle konuştum bugun ablasının bebeği hakkında
başka bi doktora gitmişler öyle bişey yok demiş o doktor .ayrıntılı ultroson için gun vermıs ama ablası yınede amnıyosentez yaptırcakmıs her ıhtımale karsı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…