- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.141
valla biz istemedik ben ultrason odasına geçtim doktor eşimede gel demiş odadan çıktık benim ki adama verdi veriştirdi napıyo niye aldı beni valla ağzına geleni saydı... emin ol hiç iyi bi duygu değil hayalotum iki taraf içindeişte bi pztesi gideyimde b doktor ne diyecek canımm söktürücü verir kesin sonra ki tedavi ne olcak bilmiyorum
kızçelerim keserimle konuştum bugun ablasının bebeği hakkında
başka bi doktora gitmişler öyle bişey yok demiş o doktor .ayrıntılı ultroson için gun vermıs ama ablası yınede amnıyosentez yaptırcakmıs her ıhtımale karsı
ağlama kızçem gelcek inşallah dökülcek sırayla pıtırcıklarr
selammmm habıbtelerımmmmm nasılsınızzzzzzzzz ben yıne doktordayımmmmmmmm yıne ntsye bagladılarrr soguk almısım sırtım felaket agırıyorrr bırazdan babamızla kızımın esyalarını almaya gıdwecegız allah herkese nasıp etsınnnnn
selammmm habıbtelerımmmmm nasılsınızzzzzzzzz ben yıne doktordayımmmmmmmm yıne ntsye bagladılarrr soguk almısım sırtım felaket agırıyorrr bırazdan babamızla kızımın esyalarını almaya gıdwecegız allah herkese nasıp etsınnnnn
sagolun canlarım benımmmmmmm darısıı ısteyenlerın basınaaaaa bu mubarek gunde allah herkese gonlundekını gondersınnnn canlarım benımmmm:26::26::26::26::26::26:
bende karamım bende.rabbim dualarımızı kabul eder inşallahinşallah hayalotum Rabbim biliyo tek kendim için istemiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin her vakit dua ediyorum hepimize
habibtelerin habibtesi hoş geldiniz kızçemselammmm habıbtelerımmmmm nasılsınızzzzzzzzz ben yıne doktordayımmmmmmmm yıne ntsye bagladılarrr soguk almısım sırtım felaket agırıyorrr bırazdan babamızla kızımın esyalarını almaya gıdwecegız allah herkese nasıp etsınnnnn
hoşgeldin canım diyorum bu nerelerde hastahaneye mi gitti acaba hasta mı falan geliyorum bakıyorum kızçelerle konuşuyorum yokk neyse ki iyisin şimdi üzme kendini karnındakini düşün bak sonra kötü etkilenir çikolata mı dedin bakalım artık diğer aya gitmeden depolarım çikolataları mideye ...
hoşgeldiniz canbonlarımmm
hoşbuldum yavrukuşumm...nassın bakammm
sanırım iyiyim çok şükür karamım:26:sen nassın canbonum
iyim canım napım ıftar ettım halsızlestımsernesm nasılsın napannn. unutma bizleride kuzum bol bol dua et
cok sevındım,ama madem yaptırmasa amnıyosentez ben cok korkuyorum ondn Allah korusun:26:kızçelerim keserimle konuştum bugun ablasının bebeği hakkında
başka bi doktora gitmişler öyle bişey yok demiş o doktor .ayrıntılı ultroson için gun vermıs ama ablası yınede amnıyosentez yaptırcakmıs her ıhtımale karsı
canım az kaldı hayırlı olsun bebsın cicileri saglıkla gelsın ınsallahsagolun canlarım benımmmmmmm darısıı ısteyenlerın basınaaaaa bu mubarek gunde allah herkese gonlundekını gondersınnnn canlarım benımmmm:26::26::26::26::26::26:
hosbuldum balım napıyosunsernesim hoşgeldinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?