Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ağlama kızçem gelcek inşallah dökülcek sırayla pıtırcıklarr

çok şükür canım çok sevindim valla. işte her zaman her ddenilen doğru çıkmıyo. ve bu nedenle bi çok doğmamış sabinin canına kıyılıyo. Rabbim sağlıckla doğum yapmasını nasip etsin inşallah ayrıntılıda da bişeycik çıkmaz

selammmm habıbtelerımmmmm nasılsınızzzzzzzzz ben yıne doktordayımmmmmmmm yıne ntsye bagladılarrr soguk almısım sırtım felaket agırıyorrr bırazdan babamızla kızımın esyalarını almaya gıdwecegız allah herkese nasıp etsınnnnn

geçmiş olsun cnm.dikkat et kendine.ay ne güzel ya.Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş.

a slm canım çok şükür iyiyiz sen nasılsın? geçmiş olsun canımm dikkat t kendine. demek alışverişe çıkcaksınız küçük hanım için güle güle kullanırsınız inşallah canımm şimdiden hayırlı olsun

sagolun canlarım benımmmmmmm darısıı ısteyenlerın basınaaaaa bu mubarek gunde allah herkese gonlundekını gondersınnnn canlarım benımmmm:26::26::26::26::26::26:

hoşgeldin canım diyorum bu nerelerde hastahaneye mi gitti acaba hasta mı falan geliyorum bakıyorum kızçelerle konuşuyorum yokk neyse ki iyisin şimdi üzme kendini karnındakini düşün bak sonra kötü etkilenir çikolata mı dedin bakalım artık diğer aya gitmeden depolarım çikolataları mideye ...

habibtelerin habibtesi hoş geldiniz kızçemkızçem çok dikkatli ol artık doğumda yaklaşıyor erken doğuma yol açacak bişey yapma sakınrabbim yardımcınız olsun inşallahamin kızçem

yok kızçem geldim iyiyiz çok sukur.cumartesi günü gidicez doktora bakalım nasıl çıkıcak sonuclarımız:26:sen nasılsın teyzoşum nasıl yimi kızçem

sernesm nasılsın napannn. unutma bizleride kuzum bol bol dua et
iyim canım napım ıftar ettım halsızlestım
gittim camiye iptal etmişler tadilat varmış
ama ben hergun edıyorum dualarımı kızcem
cok sevındım,ama madem yaptırmasa amnıyosentez ben cok korkuyorum ondn Allah korusun:26:

sagolun canlarım benımmmmmmm darısıı ısteyenlerın basınaaaaa bu mubarek gunde allah herkese gonlundekını gondersınnnn canlarım benımmmm:26::26::26::26::26::26:
canım az kaldı hayırlı olsun bebsın cicileri saglıkla gelsın ınsallah
sernesim hoşgeldinnn
hosbuldum balım napıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…