Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

çok şükür bende iyiyim canımm öyle yalnız başıma oturuyorum eşim işyerinin iftarına gitti bende yatıyorum kalkıyorum. Allahım kabul ederse Ya Varis okuyorum minnakımın annesii

Allah kabul etsin karamım bende çok çektim ya varis inşallah sizlerinde duaları kabul olur aminnnbende tekim evde birde minnak iştehee bide kızım uğurbu arada ben 3 kişiymişimde haberim yokmuşş

canım niye korkuyosun amniyosentezden anlamadım:26:bişey olmaz inşallah allahın izniyle
napam kızçem sizleri bekliyodumm

Masallah canim yaaa darisi isteyen herkese olsun ins.. ah bi bilsek meleklerimizin göbüşümüze gireceği günü iste o zaman ucar gider bütün endişelerim.. beklemek çok zor ama ümidimi de asla yitirmiyorum.. rabbim meleklerimizi yollamak için doğru zamanı bekliyo..hayirli zamanda hayirli.sağlıklı sıhhatli nur yüzlü evllatlar nasip etsun.. dogacak evlatlarimizi da analı babalı büyütmeyi nasip etsin ins...

scorcipim iyiydi kızçem en son fazla giremiyor artık yorgun oluyo bende geldim örtmenim

oyy ben kıyamam sana artık sancılar başlıyo desenemaşallah benim naz iremimekendine çok dikkat et habıbtem
Çok şükür kuzum iyiymişsiniz... ama bitanem hiç bişey icin üzme kendini lütfen meleğini düşün hiçbir şey senden ve ondan daha önemli olamaz uunutma bunu e mii

bugün gittim cnm.bebeği karından ultrasonla göremedi.vajinal ultrasonla baktı.Rabbime şükürler olsun kalp atışlarını ekranda gördük ama dinleyemedik.haftaya dinlicez inş.
Şükür bitanemmmm cok cok sevindim,., maşallah kuzumaaa

Canim yoksa down sendromu şüphesi mi varmis ins bisey çıkmaz ya.. amniyosentezin de bebek icin tehlikesi var die biliyorum.. off rabbim kimseye vermesin zor bi karar...

Bebeğim çok heyecanlı yim senin adina... ins her sey uolunda gider bitanem sağlıcakla kucağına alırsın inş darısı başımızaaaaaaa
sagolun canlarım benımmmmmmm darısıı ısteyenlerın basınaaaaa bu mubarek gunde allah herkese gonlundekını gondersınnnn canlarım benımmmm:26::26::26::26::26::26:

kimsecikler yokken kkda bi tur atım bende

Yerim kiz sizi beeennnnnn

Aynı halsizlik bende de var canım ya halim olsa kalkıp bi türk kahvesi yapcam . Allah razı olsun canım benimde hep dularımdasınız okunan ezanlar hürmetine allahım kabul etsin dualarrımızı hamiş olmak isteyenlere hamiş olmayı hamişlerimize hayırlı doğumlar nasip etsin. AMİNNN

:26::26::26:ruh ikizim çok özlemişim seni bennn

hoşgeldiniz canbonlarımmm

Hosbulduk canimcim ay bu cepten tazmak çok zor kuzum yetişemiyorum smile de yapamıyorum online de olamiyorum... bu smile ayarkari nasıl yapiliyodu kuzum

Amin bitaneeemmmm, turk kahvesi mi dediiiinn bayilirum gel hemen ben yaparim karamimaaaaa

canım niye korkuyosun amniyosentezden anlamadım:26:bişey olmaz inşallah allahın izniyle
napam kızçem sizleri bekliyodumm
inşallah bişey olmaz eger dogurcaksa hıc yaptırmasın ablamda yasadık bu durumları bız ama yaptırmadı ablam tabiki herkesin kendi gorusu
valla bende cok kotuyum bızmkıler gıttıler teravıhe ben kaldım tek turk kahvesıde ıyı fıkır ama kım yapcak
amiiin kızcem amiinnn

allah kabul etsin karamım bende çok çektim ya varis inşallah sizlerinde duaları kabul olur aminnnbende tekim evde birde minnak iştehee bide kızım uğurbu arada ben 3 kişiymişimde haberim yokmuşş

tedicik mi korkarım ben tediciktenn

kızlar cezve ocakta siz gelin bana içelim karşılıklııı

:26::26::26:ruh ikizim çok özlemişim seni bennn

Ben de seni ve teyzoşumu çok özledim ruh ikizim benimmmmmmm kuzum benim kirmizilar geliyo mu gelmiyo mu anlamadim.. kahverengimsi bi akıntm oldu cok az.. gerisi gelmedi.. kirmizi agrim da yok :26:

kızçem telden cok zor oluyo
kızçem kullanıcı kontrol panelinden seçenekleri düzenleye gel
çeşitli seçeneklerdeki mesaj editörünü standart toollbar olarak değiştir ve kaydete bas sonra gözükcek bu kafalar

doğru tabi herkesin kendi görüşü kızçem:26:rabbım kimseye yasatmasın böyle zor durumları

Henen geliyorum karamiimmmm
GEL MEDDİM GEL HAZIR KAHVELERİMİZ
korkma kızçem ben misafi,r gelince kaldırıyom ortalıktan sen gel
ben kahveden tiksindim normalde günde 7 -8 defa içerdim minnak geleli ağzıma sürmüyorum

AH CANCAĞIZIM BENİM... sadece dokunamıyorum kedinin tüylerine bitanem valla günde 1 tane içmem lazım canım yoksa kendime gelemiyorum. bende bi ara tiksinmiştim ama kısa sürdü sonra yine kavuştuk

tedicik mi korkarım ben tediciktenn

kızlar cezve ocakta siz gelin bana içelim karşılıklııı
bende tortuyorummmmhiç sevmem
ok hemen gelıyorum
Ben de seni ve teyzoşumu çok özledim ruh ikizim benimmmmmmm kuzum benim kirmizilar geliyo mu gelmiyo mu anlamadim.. kahverengimsi bi akıntm oldu cok az.. gerisi gelmedi.. kirmizi agrim da yok :26:

meddim napıyosun canım enısteyle barıstınızmı?
canım inşallah gelmez gerisi bat ne zamandı ?

he kızçem sen benım kızımı görsen dokunmak için can atarsın valla
benim yerimede için emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…