- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.161
çok şükür bende iyiyim canımm öyle yalnız başıma oturuyorum eşim işyerinin iftarına gitti bende yatıyorum kalkıyorum. Allahım kabul ederse Ya Varis okuyorum minnakımın annesii
iyim canım napım ıftar ettım halsızlestım
gittim camiye iptal etmişler tadilat varmış
ama ben hergun edıyorum dualarımı kızcem
cok sevındım,ama madem yaptırmasa amnıyosentez ben cok korkuyorum ondn Allah korusun:26:
canım az kaldı hayırlı olsun bebsın cicileri saglıkla gelsın ınsallah
hosbuldum balım napıyosun
Masallah canim yaaa darisi isteyen herkese olsun ins.. ah bi bilsek meleklerimizin göbüşümüze gireceği günü iste o zaman ucar gider bütün endişelerim.. beklemek çok zor ama ümidimi de asla yitirmiyorum.. rabbim meleklerimizi yollamak için doğru zamanı bekliyo..hayirli zamanda hayirli.sağlıklı sıhhatli nur yüzlü evllatlar nasip etsun.. dogacak evlatlarimizi da analı babalı büyütmeyi nasip etsin ins...Canim bende senin gibi bu sorunları yasadim ilk dusundugum 2011 nisan ayı tam 2 yıl bekledim esim ve ben 1 yıldan sonra doktora gittik esimin test sonuclari maşallah iyidi benimkilerde oyle doktorum son olarak rahim filmi çektirmemi soyledi ve filmi cekende doktorumdu inanırmısın sorun cıktı bendeymiş o zaman stresi bıraktım buna yogunlaştım doktorum tek tüp kapalı ama açılır açılmazsa laparoskopi ile açarız dedi aralık 22. De yaptırdım rahim filmini ocak ve subat adet oldum doktoru aradım mart ayında laparoskopi olmaya karar verdim dedim ama gerek kalmadı mart ayinda hamileymisim sukurler olsun rabbime süphesiz o ol derse hersey oluyor umarım hemen olur tatlim ama yogunlasma bu konuya beni en cok stres eden cevrem ve is arkadaslarimdi sakin ol oluruna birak rabbim zamanini biliyordur sabirli ol selametle kal
geldim canbonlarım geldim
bi kaç gündür özellikle dün ağlama krizindeydim bi morelsizdim bazı sebeplerden ötürü oyüzden bütün gün yattımşimdik iiyiyim ama çok şükür bizim minnakıda biraz üzdüm ama iyidir inşallah şimdi şimdi acısını çıkarıyo oda annesinden kasıklarım ağrıyo çünkü
inşallah sizlerde iyisinizdir en son geldiğimde beğeni yapmıştım ama bazı dengesizler yüzünden cevap yazamadan çıkmıştım biraz geçmişe dönmeliyim şimdik
bu arada ngasgım doktor işi noldu yazmışınndır hep aklımdaydın valla:26:
karamım ngasgım esilam meddim geldim geldim merak etmeyinn
Çok şükür kuzum iyiymişsiniz... ama bitanem hiç bişey icin üzme kendini lütfen meleğini düşün hiçbir şey senden ve ondan daha önemli olamaz uunutma bunu e miiscorcipim iyiydi kızçem en son fazla giremiyor artık yorgun oluyo bende geldim örtmenim
oyy ben kıyamam sana artık sancılar başlıyo desenemaşallah benim naz iremime kendine çok dikkat et habıbtem
Şükür bitanemmmm cok cok sevindim,., maşallah kuzumaaabugün gittim cnm.bebeği karından ultrasonla göremedi.vajinal ultrasonla baktı.Rabbime şükürler olsun kalp atışlarını ekranda gördük ama dinleyemedik.haftaya dinlicez inş.
Canim yoksa down sendromu şüphesi mi varmis ins bisey çıkmaz ya.. amniyosentezin de bebek icin tehlikesi var die biliyorum.. off rabbim kimseye vermesin zor bi karar...kızçelerim keserimle konuştum bugun ablasının bebeği hakkında
başka bi doktora gitmişler öyle bişey yok demiş o doktor .ayrıntılı ultroson için gun vermıs ama ablası yınede amnıyosentez yaptırcakmıs her ıhtımale karsı
Bebeğim çok heyecanlı yim senin adina... ins her sey uolunda gider bitanem sağlıcakla kucağına alırsın inş darısı başımızaaaaaaaselammmm habıbtelerımmmmm nasılsınızzzzzzzzz ben yıne doktordayımmmmmmmm yıne ntsye bagladılarrr soguk almısım sırtım felaket agırıyorrr bırazdan babamızla kızımın esyalarını almaya gıdwecegız allah herkese nasıp etsınnnnn
sagolun canlarım benımmmmmmm darısıı ısteyenlerın basınaaaaa bu mubarek gunde allah herkese gonlundekını gondersınnnn canlarım benımmmm:26::26::26::26::26::26:
kimsecikler yokken kkda bi tur atım bende
iyim canım napım ıftar ettım halsızlestım
gittim camiye iptal etmişler tadilat varmış
ama ben hergun edıyorum dualarımı kızcem
cok sevındım,ama madem yaptırmasa amnıyosentez ben cok korkuyorum ondn Allah korusun:26:
canım az kaldı hayırlı olsun bebsın cicileri saglıkla gelsın ınsallah
hosbuldum balım napıyosun
allah kabul etsin karamım bende çok çektim ya varisinşallah sizlerinde duaları kabul olur aminnn bende tekim evde birde minnak işte hee bide kızım uğur bu arada ben 3 kişiymişimde haberim yokmuşş
Masallah canim yaaa darisi isteyen herkese olsun ins.. ah bi bilsek meleklerimizin göbüşümüze gireceği günü iste o zaman ucar gider bütün endişelerim.. beklemek çok zor ama ümidimi de asla yitirmiyorum.. rabbim meleklerimizi yollamak için doğru zamanı bekliyo..hayirli zamanda hayirli.sağlıklı sıhhatli nur yüzlü evllatlar nasip etsun.. dogacak evlatlarimizi da analı babalı büyütmeyi nasip etsin ins...
Çok şükür kuzum iyiymişsiniz... ama bitanem hiç bişey icin üzme kendini lütfen meleğini düşün hiçbir şey senden ve ondan daha önemli olamaz uunutma bunu e mii
Şükür bitanemmmm cok cok sevindim,., maşallah kuzumaaa
Canim yoksa down sendromu şüphesi mi varmis ins bisey çıkmaz ya.. amniyosentezin de bebek icin tehlikesi var die biliyorum.. off rabbim kimseye vermesin zor bi karar...
Bebeğim çok heyecanlı yim senin adina... ins her sey uolunda gider bitanem sağlıcakla kucağına alırsın inş darısı başımızaaaaaaa
Yerim kiz sizi beeennnnnn
hoşgeldiniz canbonlarımmm
Aynı halsizlik bende de var canım ya halim olsa kalkıp bi türk kahvesi yapcam . Allah razı olsun canım benimde hep dularımdasınız okunan ezanlar hürmetine allahım kabul etsin dualarrımızı hamiş olmak isteyenlere hamiş olmayıhamişlerimize hayırlı doğumlar nasip etsin . AMİNNN
inşallah bişey olmaz eger dogurcaksa hıc yaptırmasın ablamda yasadık bu durumları bız ama yaptırmadı ablam tabiki herkesin kendi gorusucanım niye korkuyosun amniyosentezden anlamadım:26:bişey olmaz inşallah allahın izniyle
napam kızçem sizleri bekliyodumm
valla bende cok kotuyum bızmkıler gıttıler teravıhe ben kaldım tek turk kahvesıde ıyı fıkır ama kım yapcakAynı halsizlik bende de var canım ya halim olsa kalkıp bi türk kahvesi yapcam . Allah razı olsun canım benimde hep dularımdasınız okunan ezanlar hürmetine allahım kabul etsin dualarrımızı hamiş olmak isteyenlere hamiş olmayıhamişlerimize hayırlı doğumlar nasip etsin . AMİNNN
allah kabul etsin karamım bende çok çektim ya varisinşallah sizlerinde duaları kabul olur aminnn bende tekim evde birde minnak işte hee bide kızım uğur bu arada ben 3 kişiymişimde haberim yokmuşş
tedicik mi korkarım ben tediciktennkedim karamım
hosbulduk canimcim ay bu cepten tazmak çok zor kuzum yetişemiyorum smile de yapamıyorum online de olamiyorum... Bu smile ayarkari nasıl yapiliyodu kuzum
Amin bitaneeemmmm, turk kahvesi mi dediiiinn bayilirum gel hemen ben yaparim karamimaaaaa
kızlar cezve ocakta siz gelin bana içelim karşılıklıııinşallah bişey olmaz eger dogurcaksa hıc yaptırmasın ablamda yasadık bu durumları bız ama yaptırmadı ablam tabiki herkesin kendi gorusu
Valla bende cok kotuyum bızmkıler gıttıler teravıhe ben kaldım tek turk kahvesıde ıyı fıkır ama kım yapcak
Amiiin kızcem amiinnn
:26::26::26:ruh ikizim çok özlemişim seni bennn
Hosbulduk canimcim ay bu cepten tazmak çok zor kuzum yetişemiyorum smile de yapamıyorum online de olamiyorum... bu smile ayarkari nasıl yapiliyodu kuzum
Amin bitaneeemmmm, turk kahvesi mi dediiiinn bayilirum gel hemen ben yaparim karamimaaaaa
tedicik mi korkarım ben tediciktenn
kızlar cezve ocakta siz gelin bana içelim karşılıklııı
tedicik mi korkarım ben tediciktenn
Ben de seni ve teyzoşumu çok özledim ruh ikizim benimmmmmmmkuzum benim kirmizilar geliyo mu gelmiyo mu anlamadim.. kahverengimsi bi akıntm oldu cok az.. gerisi gelmedi.. kirmizi agrim da yok :26:
inşallah bişey olmaz eger dogurcaksa hıc yaptırmasın ablamda yasadık bu durumları bız ama yaptırmadı ablam tabiki herkesin kendi gorusu
valla bende cok kotuyum bızmkıler gıttıler teravıhe ben kaldım tek turk kahvesıde ıyı fıkır ama kım yapcak
amiiin kızcem amiinnn
GEL MEDDİM GEL HAZIR KAHVELERİMİZHenen geliyorum karamiimmmm
korkma kızçem ben misafi,r gelince kaldırıyom ortalıktan sen gel
ben kahveden tiksindim normalde günde 7 -8 defa içerdim minnak geleli ağzıma sürmüyorum
bende tortuyorummmmtedicik mi korkarım ben tediciktenn
Ben de seni ve teyzoşumu çok özledim ruh ikizim benimmmmmmmkuzum benim kirmizilar geliyo mu gelmiyo mu anlamadim.. kahverengimsi bi akıntm oldu cok az.. gerisi gelmedi.. kirmizi agrim da yok :26:
GEL MEDDİM GEL HAZIR KAHVELERİMİZ
AH CANCAĞIZIM BENİM... sadece dokunamıyorum kedinin tüylerine bitanemvalla günde 1 tane içmem lazım canım yoksa kendime gelemiyorum. bende bi ara tiksinmiştim ama kısa sürdü sonra yine kavuştuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?