Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ben de seni ve teyzoşumu çok özledim ruh ikizim benimmmmmmm kuzum benim kirmizilar geliyo mu gelmiyo mu anlamadim.. kahverengimsi bi akıntm oldu cok az.. gerisi gelmedi.. kirmizi agrim da yok :26:
meddim hadi hayırlısı inşallah sıradki hamiş haberi senden gelir. bekle biraz daha ama canım günün geçti mi ki

bende tortuyorummmmhiç sevmem
ok hemen gelıyorum

meddim napıyosun canım enısteyle barıstınızmı?
canım inşallah gelmez gerisi bat ne zamandı ?
Yok kuzum hala ayniyiz ben karsilikli oturup tartismadigimiz sürece barismak istemiyorum.. herseyden önce birbirimizi anlamamız lazım. . Ama su durumda beni anladigini sanmıyorumm..bugun tam 12 gubdur böyleyiz. Ben cok kötü hissediyorum inş bi an önce biter bu dargınlık...
birazdaha bekle ruh ikizim gününe kaç gün var:26:geçtimi yoksam:44:

Günüm dündü kuzum, bu ay beklemiyorum zaten kuzum..12 gündür ellerimiz bile bi araya gelmiyo ki((

bu erkekleri nekadar konussanda anlayamassın yada sen konuşsan bıle senı dınleyıp yıne anlamıycaktırkien azından benimki öyle
kıyamam sana ben bende kaç gundur tartışıyorum ama ben haklıyım vede cok duygusalım offf bı karısıgım işteee

ya kıyamam ya
cok ozel degılse konu nekı boyle :26:
bizde cok tartısıyoruz ama ertesı gune kadar kalıyoruz küs
eve gelince hemen birbirimize bakıp gülüyoruz deli gibi

canbonlarım gözlerim kapanıyor artık ben çıkıyorum kızçelerim:2:
çok seviyorum sızlerı ıyı sohbetler sızlere tatlı ruyalarrr

ya kıyamam ya

bende küs kalmak için can atıyorum sernesim ama herif sülük gibi yapışıyor hemeninsan bi zaman sonra yalnız kalmak istiyor ,en azından konuşmamak istiyor ama bu bizim evde mümkün değil

ya kıyamam ya
Genis bi zamanda anlatayim kuzum ama incir çekirdeği ni doldurmaz inan ki.. ta biz simdiye kadar ayni yatakta kus uyumadik hic.. gun icinde ne olursa olsun yataga küs girmedik.. ama bu kez uzadi da uzadı. ..

Hormonlar tavan yapmistir kyzum senin eniste beyin anlayisli olmasi lazim...ah su erkekleeeerrr..

canbonlarım gözlerim kapanıyor artık ben çıkıyorum kızçelerim:2:
çok seviyorum sızlerı ıyı sohbetler sızlere tatlı ruyalarrr

Iyigeceler Kuzummmmm iyi bak kenfine ve meleginee

Canlarim ben de çıkayım... gorusuruz sonra yine sizi seviyorum

Zor kuzum yaaaa... rabbim hayirlisini versin bitanemmm
amin canım belli olmaz kim bilir...
ya kıyamam ya
valla kızçelerim bu aralar var bişey herhalde herkes tartışıyo bizde öyleyiz kedi köpek gibiyiz ama uzun sürmüyo hayalotumun dediği gibi benim adamda hemen yanaşıyo sırnaşıyo

bende küs kalmak için can atıyorum sernesim ama herif sülük gibi yapışıyor hemeninsan bi zaman sonra yalnız kalmak istiyor ,en azından konuşmamak istiyor ama bu bizim evde mümkün değil

aynen bende bıraz naz yapmayı ıstıyorum ama ne mumkun aynen suluk gıbı yapısıyo valla

Rabbim hiç kimsenin mutlulugunu bozmasın

Kizlarrrrrrrrrrr hepinizi cok seviyorummmm cok ozledimmmmmmm habibtelerimmmmmmmmmmm

Kizlarrrrrrrrrrr hepinizi cok seviyorummmm cok ozledimmmmmmm habibtelerimmmmmmmmmmm

hepinize hayırlı geceler kızcelerım gorusuruz ınsallah yarın Alpinim sanada iyi geceler

Biz de seni çoooook seviyoruz habibtemmmmm

hepinize hayırlı geceler kızcelerım gorusuruz ınsallah yarın Alpinim sanada iyi geceler
Iyi geceler sernesimmm öpüyorum

Rabbim hiç kimsenin mutlulugunu bozmasın
Amin canimmmm

Ay benimki de yanasiyo da kuzum bende de var biraz inatlik işte canim sikkinsa adamin yüzüne bile bakmıyorum ki.. napim elimde değil ay ilk kez bu kadar uzadı sebebi de menlekettte olmamiz... ya buz hic ayni yataga dargin girmedik ki şimdiye kadar... hallettik bütün sorunlari bu ilk ve son olsun ins

Canlarimmm kocişimle bütün sorunları hallettik çook şükür.... rabbim bi daha yaşatmasın... ya ben bu adami cook seviyorum

Kirmizilar sa yolsa bu ayda nasip degilmis.. rabbim buyuk... Herkese iyi geceler

günaydın beni de aranıza alın kızlar...artık hamile kalmak istiyorum bende..folik asit içmeye başlayalı bir ay oldu. bu ay da adet olucam sonra inşallah :)

cnm çok sevindim sorunları halletmenize.Rabbim bidaha yaşatmasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…