- 14 Aralık 2012
- 686
- 5
- 118
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.181
meddim hadi hayırlısı inşallah sıradki hamiş haberi senden gelir. bekle biraz daha ama canım günün geçti mi kiBen de seni ve teyzoşumu çok özledim ruh ikizim benimmmmmmmkuzum benim kirmizilar geliyo mu gelmiyo mu anlamadim.. kahverengimsi bi akıntm oldu cok az.. gerisi gelmedi.. kirmizi agrim da yok :26:
he kızçem sen benım kızımı görsen dokunmak için can atarsın valla
benim yerimede için emi
Yok kuzum hala ayniyiz ben karsilikli oturup tartismadigimiz sürece barismak istemiyorum.. herseyden önce birbirimizi anlamamız lazım. . Ama su durumda beni anladigini sanmıyorumm..bugun tam 12 gubdur böyleyiz. Ben cok kötü hissediyorum inş bi an önce biter bu dargınlık...bende tortuyorummmmhiç sevmem
ok hemen gelıyorum
meddim napıyosun canım enısteyle barıstınızmı?
canım inşallah gelmez gerisibat ne zamandı ?
birazdaha bekle ruh ikizim gününe kaç gün var:26:geçtimi yoksam:44:
görmeden bişey diyemicem canımm . kim bilir belki bigün kızçeler olarak beraber hüpletiriz kahvelerimizi
Yok kuzum hala ayniyiz ben karsilikli oturup tartismadigimiz sürece barismak istemiyorum.. herseyden önce birbirimizi anlamamız lazım. . Ama su durumda beni anladigini sanmıyorumm..bugun tam 12 gubdur böyleyiz. Ben cok kötü hissediyorum inş bi an önce biter bu dargınlık...
Günüm dündü kuzum, bu ay beklemiyorum zaten kuzum..12 gündür ellerimiz bile bi araya gelmiyo ki((
Yok kuzum hala ayniyiz ben karsilikli oturup tartismadigimiz sürece barismak istemiyorum.. herseyden önce birbirimizi anlamamız lazım. . Ama su durumda beni anladigini sanmıyorumm..bugun tam 12 gubdur böyleyiz. Ben cok kötü hissediyorum inş bi an önce biter bu dargınlık...
Günüm dündü kuzum, bu ay beklemiyorum zaten kuzum..12 gündür ellerimiz bile bi araya gelmiyo ki((
meddim hadi hayırlısı inşallah sıradki hamiş haberi senden gelir. bekle biraz daha ama canım günün geçti mi ki
ya kıyamam ya
cok ozel degılse konu nekı boyle :26:
bizde cok tartısıyoruz ama ertesı gune kadar kalıyoruz küs
eve gelince hemen birbirimize bakıp gülüyoruz deli gibi
Genis bi zamanda anlatayim kuzum ama incir çekirdeği ni doldurmaz inan ki.. ta biz simdiye kadar ayni yatakta kus uyumadik hic.. gun icinde ne olursa olsun yataga küs girmedik.. ama bu kez uzadi da uzadı. ..ya kıyamam ya
Hormonlar tavan yapmistir kyzum senin eniste beyin anlayisli olmasi lazim...ah su erkekleeeerrr..bu erkekleri nekadar konussanda anlayamassın yada sen konuşsan bıle senı dınleyıp yıne anlamıycaktırkien azından benimki öyle
kıyamam sana ben bende kaç gundur tartışıyorum ama ben haklıyım vede cok duygusalım offf bı karısıgım işteee
canbonlarım gözlerim kapanıyor artıkben çıkıyorum kızçelerim:2:
çok seviyorum sızlerııyı sohbetler sızlere tatlı ruyalarrr
amin canım belli olmaz kim bilir...Zor kuzum yaaaa... rabbim hayirlisini versin bitanemmm
valla kızçelerim bu aralar var bişey herhalde herkes tartışıyo bizde öyleyiz kedi köpek gibiyiz ama uzun sürmüyo hayalotumun dediği gibi benim adamda hemen yanaşıyo sırnaşıyoya kıyamam ya
bende küs kalmak için can atıyorum sernesim ama herif sülük gibi yapışıyor hemeninsan bi zaman sonra yalnız kalmak istiyor ,en azından konuşmamak istiyor ama bu bizim evde mümkün değil
amin canım belli olmaz kim bilir...
valla kızçelerim bu aralar var bişey herhalde herkes tartışıyo bizde öyleyiz kedi köpek gibiyiz ama uzun sürmüyo hayalotumun dediği gibi benim adamda hemen yanaşıyo sırnaşıyo
Biz de seni çoooook seviyoruz habibtemmmmmKizlarrrrrrrrrrr hepinizi cok seviyorummmm cok ozledimmmmmmm habibtelerimmmmmmmmmmm
Iyi geceler sernesimmm öpüyorumhepinize hayırlı geceler kızcelerım gorusuruz ınsallah yarın Alpinim sanada iyi geceler
Amin canimmmmRabbim hiç kimsenin mutlulugunu bozmasın
amin canım belli olmaz kim bilir...
valla kızçelerim bu aralar var bişey herhalde herkes tartışıyo bizde öyleyiz kedi köpek gibiyiz ama uzun sürmüyo hayalotumun dediği gibi benim adamda hemen yanaşıyo sırnaşıyo
Biz de seni çoooook seviyoruz habibtemmmmm
Iyi geceler sernesimmm öpüyorum
Amin canimmmm
Ay benimki de yanasiyo da kuzum bende de var biraz inatlik işte canim sikkinsa adamin yüzüne bile bakmıyorum ki.. napim elimde değilay ilk kez bu kadar uzadı sebebi de menlekettte olmamiz... ya buz hic ayni yataga dargin girmedik ki şimdiye kadar... hallettik bütün sorunlari bu ilk ve son olsun ins
Canlarimmm kocişimle bütün sorunları hallettik çook şükür.... rabbim bi daha yaşatmasın... ya ben bu adami cook seviyorum
Kirmizilar sa yolsa bu ayda nasip degilmis.. rabbim buyuk... Herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?