Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yok kızçem geldim iyiyiz çok sukur.cumartesi günü gidicez doktora bakalım nasıl çıkıcak sonuclarımız:26:sen nasılsın teyzoşum nasıl yimi kızçem

inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım iyidir herhalde daha öyle pek hissedemiyorum ama bazen farklı yerlerde ağrı oluyor sertleşiyor karnım o zaman yer değiştiriyor galiba:26:

daha yeni cnm bu ay denemelere başladık bakalm inşallah herkese istediği zamanda anne olmayı nasip etsin Allahım..

:)) olsun canım sor nolcak. ben yaklaşşık 3 senelik evliyim. ama ancak kendimi bu kadar zaman sonra bebeğe hazır hissediyorm. yaş da geldi 29 a. e artık son dakka golü yapmam lazım 30'dan önce :)) bakalım ne zaman nasipse artık..

seninde yeniymiş hamilleliğin.. hayırlı olsun bakalım.darısı başımıza :)

saol cnm.Allahım en kısa zamanda sizede nasip etsin inş.

günaydın beni de aranıza alın kızlar...artık hamile kalmak istiyorum bende..folik asit içmeye başlayalı bir ay oldu. bu ay da adet olucam sonra inşallah :)
plazagüzeli hoş geldin kızçemmmplazadamı oturuyonuzneka güzel nickin varmışhadi bakalım hayırlısı olsun inş hemencecik gelir bebişin göbişine

inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım iyidir herhalde daha öyle pek hissedemiyorum ama bazen farklı yerlerde ağrı oluyor sertleşiyor karnım o zaman yer değiştiriyor galiba:26:

inş kızçem olabilir sanıyorum benim fındık bugün oynadı kızçemm diğerleri gibi olmadı busefer daha sert kalp atıyomuş gibi hisseettim sanırım oydu bu seferbebeği bile ayırt edemiyrum yaama 3 gündür hep ağlıyorum ya kasıklarım cok agrıyo üzdüm sanırım onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…