- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.201
günaydın beni de aranıza alın kızlar...artık hamile kalmak istiyorum bende..folik asit içmeye başlayalı bir ay oldu. bu ay da adet olucam sonra inşallah :)
hoşgeldin cnm aramıza.hayırlısı olsun inş.nekadardır istiyosunuz bebiş:26::26::26:
daha yeni cnm bu ay denemelere başladık bakalminşallah herkese istediği zamanda anne olmayı nasip etsin Allahım..
yok kızçem geldim iyiyiz çok sukur.cumartesi günü gidicez doktora bakalım nasıl çıkıcak sonuclarımız:26:sen nasılsın teyzoşum nasıl yimi kızçem
daha yeni cnm bu ay denemelere başladık bakalminşallah herkese istediği zamanda anne olmayı nasip etsin Allahım..
:)) olsun canım sor nolcak. ben yaklaşşık 3 senelik evliyim. ama ancak kendimi bu kadar zaman sonra bebeğe hazır hissediyorm. yaş da geldi 29 a. e artık son dakka golü yapmam lazım 30'dan önce :)) bakalım ne zaman nasipse artık..
seninde yeniymiş hamilleliğin.. hayırlı olsun bakalım.darısı başımıza :)
saol cnm.Allahım en kısa zamanda sizede nasip etsin inş.
günaydın beni de aranıza alın kızlar...artık hamile kalmak istiyorum bende..folik asit içmeye başlayalı bir ay oldu. bu ay da adet olucam sonra inşallah :)
Plaza güzeli kızçemmm hoşgeldinnnn
aynen bende bıraz naz yapmayı ıstıyorum ama ne mumkun aynen suluk gıbı yapısıyo valla
ooyyy kuzumm bizde seni çok seveyrukkkkKizlarrrrrrrrrrr hepinizi cok seviyorummmm cok ozledimmmmmmm habibtelerimmmmmmmmmmm
kızçem nerelerdesin karşılamıyoruzzzgünaydın kelebeklerimmmmmmmmmmmm
plazagüzeli hoş geldin kızçemmmgünaydın beni de aranıza alın kızlar...artık hamile kalmak istiyorum bende..folik asit içmeye başlayalı bir ay oldu. bu ay da adet olucam sonra inşallah :)
inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım iyidir herhalde daha öyle pek hissedemiyorum ama bazen farklı yerlerde ağrı oluyor sertleşiyor karnım o zaman yer değiştiriyor galiba:26:
çok şükür kızçem sen nasıslsın
ben de iim canm evde takılıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?