Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canlarım hayırlı cumalar... biliyosunuz neredyse 50 güni aşkın zamandır adet olmuyorum. doktor 10 gün önce bekle gelcek demişti gebelik test kanda da idrarda da negetifti şimdi eczaneden test aldım ikinci çizgi silik çıktı. valla kafayı yicem niye böyle oldu yoksa bişey mi vardır. 15 günde hamiş kalıp testte çıkar mı yaaaaa

kızçem asetonumunda kanda ve idrarda negatifti daha sonra tekrar olmayınca anca ultrosonda belli olmuştu kese zamanı:26:acaba sendekidemi öyle bişey hadi inşş
kızçem bidA bi kan testi yaptırsan pazartesi günü değere görede ultrosana girsen bi ayy telaş yapma sakinleş dur

teşükkerler hayalotcum hoşbuldum..

yok anacım hayalot nerde bizde o şans plazalarda, rezidanslarda oturalım :) oturmak değilde ancak çalışmak nasip oldu bize de plazada..ondan isim plazaguzeli yani..işler yoğunlaştı ondan bakamadım yazdıklarınıza :))

plazalarda oturmakta nasip olur inşallah
olsun kızçem yoğunluğu at gel

valla bilmiyorum hayaloum ya elim ayağım titriyo.. doktoorumu aradım siz 2 güne adet olursunuz dediniz olmadım bugün test yaptım silik çıktı şimdi dedim. geç döllenmiş olabilir pazartesi gel dedii. ayy ölcem valla stresten heyecandan ... şu an deki ağlıyorummm

karamımmmmmmmolabilir valla
Allahım haydi inşallah eşin akşam gelirken farklı marka test alsın yada erken gebelik testi alın eğer varsa ondada silik olsa çıkaroff heyecan yaptım kuzum ağlama dur haydık güzel sağlıklı haberlerle inşallah..aman ha dikkatli ol ani haraket falan yapma sakın

ay ağlama valla stres yapma. hayırlısı de.inşallah hamilesindir kızzzz :)

yok hayalotum 2 gündür glukofen içiyorum yumoşlar büyüsün diye. zaten adet olsaydım serophone kullancaktım yumoş oluşsun diye... allahım ümitlerimi yıkmasın inş. hayırlısını versin

inşallah kızçem bu şekilde sakin olunmaz ama şu iş kesinleşene kadarda bi rahat duraksonra halayları çekicez inşallah

inşallah hayalotum rabbim hayırlsını versin hakkımda. eşimi arıcam birazdan gelirken al diye. şimdi pazardan geldim o kadar yük taşıdım elimde amann zaten bişey yok dedim ama aldım işte yinede test. inşallah yanlış çıkmamıştırr. Allahım hayırlsını versinnn
ay ağlama valla stres yapma. hayırlısı de.inşallah hamilesindir kızzzz :)

ellerim titriyo canım yaa... inşaallah bakalım pztesi herşey belli olcakk

hakkında hayırlısı ise olsun inşallah kızçememin ol varsa vardır yoksa yokturhadi bakalım inşalah bu cuma günü hürmetine rabbi nasıp etsın inşallah

zaten daha belli değil hayalotummmm... heveslenmiyorum zaten ya bide değilsem diye düşünüyorumm

egerki akşam yapıcagın testte varsa kesın bebiş var demek karamım.ozaman kan degerı ve kese için heyecan yapcaz ama olurda negatıf çıkarsa kan testı yaptırman gerek
benimde testim silikti ve üstelik o sıra doktora bile gitmiştim yumurta falanda gözükmüyordu ama bak işte rabbimin işinden sual olunmaz

hakkında hayırlısı ise olsun inşallah kızçememin ol varsa vardır yoksa yokturhadi bakalım inşalah bu cuma günü hürmetine rabbi nasıp etsın inşallah

amin hayalotum aminnnnn... rabbime bıraktım zaten gece gündüz hepimiz için dua ettim eğer hayırlı zaman bu zamansa rabbimin hediyesi başım gözüm üstüne... allahım bu mübarek ayda gündeki dualrımızı geri çevirmesin kabul etsinnn... yalnız kendim için tüm isteyenler için.. aklıma gelen umutum, keserim, priorim, sernesim, gülbişi meddim ve aklıma isimleri gelmeyen diğer arkadaşlarım içinde istiyorumm... neyse hayalotum ben yine başını şişirdim hem ben çıkayım akşama misafirim var daha hiç yemek yok. yemeğe koyulayaım bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…