Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aminnn aminnnestf kızçem ne baş şişirmesi sakın habersiz bırakma testı yapar yapmaz yaz hemen ..kolay gelsin sana dıkkatlı ol karamım

eşime dedim bakalım gelirken alıcak... artık pztesiyi beklicem öyle ya da böyle gidecektim doktora... geçen çarşamba benimde vardı 2-3 yumoş ama adet olursun bunlar gider demişti doktor. inş.. hayırlısı olur canımm
haklısın dayanmak zor ama napalım bekliyip görücez.inşallah gönlündeki haberi verir doktor..

amin canım aminnnnn

tamam karamım hadi bakalım inşallahhayırlısıu olsun hakkında

bende biraz üzüldüğüm zaman hemen kasıklarıma vuruyor içerdeki minik annesinin üzülmelerini istemiyor galiba ...dikkat etmemiz gerekiyor artık galiba iki canlıyız ama tabi eşlerinde morali yüksek tutması lazım zaten anne çok duygusal oluyor bu aralar

çok sevindim canım inş. hamilesindir ya hakkında hayırlısı görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler ....

evet canbonum

selam canlar
nasılsınız bakalım
bız bugun pıt pıtları duyduk teyzeler :)
hersey yolunda bı sıkıntım yok sukur ınsallahda olmaz
salı gunune devlettenm randevu aldım kan testlerı ıcın bakalım ınsallah kolay atlatırım o gunu hastanede sıra beklemek cok zor oluyor bıde bakalım dıyetısyene gırebılecekmıyım ogun .
ramazan nasıl gecıyor
ben oruc tutuyorum dr sen bılırsın dedı kesın bı arastırma yok zararlı dıyemem gunler uzun sen kendını zorlama bı tut bı tutma dedı ama ben ıyı oldugum ıcın devam edecegım tutmaya yoksa sonradan tutmak cın ıskencesı oluyor ya.
hepıcıgınızı operım allah ıyılıkler versın ınsalah

oyle canım zaten bızde annemlere gıdınce muhakkak bı tartısma yasıyoruz malesef hemde her seferınde
canım ya sevındım barısmanıza Rabbim mutlulugunuzu daim etsin inşallah kırmayın bırbırınızı
günaydın beni de aranıza alın kızlar...artık hamile kalmak istiyorum bende..folik asit içmeye başlayalı bir ay oldu. bu ay da adet olucam sonra inşallah :)
insallah kızcem hosgeldın aramıza
merhaba canlar nasılsınız
hosgeldin canım nerelerdesin kac gundur ozlettın kendını
sanırsam ufak ufak tekme yiyorumbusefer kesin o
oyyy yerım ben o tekme atanı yerım yerım
karamımmm cok sevındım canım yaa ben sana demıstım o sılık bıze hıc cıkmadıgana gore kesın bıseler var hadı bakalım ınsallah hayırlısı olsun
kızçelerim karamım diyince aklıma geldi rabbım gonlunuzden gecenlerı kabul eylesin nasıp etsın inşallah
amin canım amin bende bugun cok dua ettim hepinize Rabbim herkesin gonlune gore versın
cok heyecanlandım karamım valla burdakı butun hamıslerı duyunca kendımmıs gıbı sevınıyorum Rabbim umıtlerını bos cıkarmasın ınsallahhh
oyyy kuzum benım ınan bende bugun burdakı herkese dua ettım ınsallah Rabbim hayırlı dualarımı kabul eder canım benım Allah gonlune gore versın

oyy yirim ben o pıt pıtları canım cok sevondım Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın bol dua et bızede olurmu canım
Allah kabul etsın ınsallah orucunuda kac haftalık oldu takvım koysanda baksak bızde merakla beklıyoruz bu takvımlerı

yaaaa uyudunuzmu naptınız kızcelerım hıc kımsecıkler yok yalnız kaldım ama
ben bugun baya bı temızlık yaptım cok yoruldum bı turlu acamadım netı optum hepınızı hayırlı geceler

çok sevindim canım inş. hamilesindir ya hakkında hayırlısı görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler ....
çok sağol ngsgm ama kafam karışık valla. öğleden sonra test yaptım çizgi silik çıktı ama bariz belli çizgi var eşime gelirken erken gebelik testi al dedim bulamamış eczanelerde normal test almış yaptım hemen o testte çıkmadı bişey sanırım yanıldım yine. artık hakkımda hayırlısı olsun pazartesi doktora gidip öğrencem ne var ne yok

yaaaa uyudunuzmu naptınız kızcelerım hıc kımsecıkler yok yalnız kaldım ama
ben bugun baya bı temızlık yaptım cok yoruldum bı turlu acamadım netı optum hepınızı hayırlı geceler

canım benim uyumadım ama gelemedim de misfirim vardı kayınvalidemlerle eltimleri iftara çağırmıştım baya bi oturduk. aklım burdaydı ama gelemedim. şükür gelebildim... ohh mis gibi olmuştur evin. benimde kıyı köşe ince temizlik yapmam lazım ama hiç halim olmuyo ramazan günü. Allaha emanet olun canımm öptümmmm

hoşgeldin canım. maşallah daha yeni evlisin hemde hamiş olmuşsun demek ki bi problem yok Allahın izniye tekrar hamiş kalırsın inş. dua et yapacak bişeyimiz yok

dun kuzenimin gozumun onunde oglu oldu...cok imreniyorum... aslinda dusuk yaptigimdan 33 gun gecti ama hala adet olmadim 4 haftalik bir kimyasal gebelikdi benimkisi kendiliginden dustu

dun kuzenimin gozumun onunde oglu oldu...cok imreniyorum... aslinda dusuk yaptigimdan 33 gun gecti ama hala adet olmadim 4 haftalik bir kimyasal gebelikdi benimkisi kendiliginden dustu

insan istemez mi hiç ben hamile gördüğüm zaman Rabbim banada nasip et diyorum. doktorum. korun demedi mi canım.ben pkoluyum 1,5 yıl sonra hamiş kaldım hemde ummadığım anda. o kadar tedavi oldum olmadı Rabbim ol dedi oldu. ama benide meleğim düştü 6,5 haftalıkken. yapacak bişey hayırlsı buymuş. dua etcez. bak ne güzel sende problem yok en kısa zamanda ham,iş olursun inş...

yok bende ne bebek vardi ne kese ... korun demedi doktor ben de korunmadim hos deseydi bile korunmazdimdaa ...isyan etmemek lazim ALLAHIM her kesin alnina yazmis o zamani o zaman gelince olacak ...ben Azerbaycanliyim Bakuden yaziyorum bizde simdi namaz vakti senin icin de dua edeceyim ..ALLAH tum isteyenlere saglikli hayirli bebekler nasip etsin INSALLAH )))

Oyyy kuzum hareketlerini annecigine hissettirmeye mi baslamiss... yerim ben o findigi yaaaa
Kuzummm çoook sevindim bitanem Rabbi m neylerse güzel eyler sen yüreğini ferah tut hetsey çok guzel olacak kuzum dualarim seninleeeeee

kızçelerim karamım diyince aklıma geldi rabbım gonlunuzden gecenlerı kabul eylesin nasıp etsın inşallah
Amiiinn kuzummmm
Amin bitanemmmm
Masallah canimmm yaa, coktandir karsilasamiyoduk iyi haberlerin mutlu etti beni canim öpüyorum

slm kızcem ne zamandır giremiyom yaa.özledim sizi..nasılsın?bebiş nasıl ?
Canimmmm nasilsin görkemim nasil hersey yolundadır ins opuyorum ikinizi de... arada gelmeye calis bitanem özletme kendiniii

günaydın beni de aranıza alın kızlar...artık hamile kalmak istiyorum bende..folik asit içmeye başlayalı bir ay oldu. bu ay da adet olucam sonra inşallah :)
Canımcım hosgeldin aramızaaaaaaa inş en kısa zamanda kavusursun meleğine

cnm çok sevindim sorunları halletmenize.Rabbim bidaha yaşatmasın inş.

Kuzum cok tesekkur ederim.. Rabbim kimsenin yuvasından huzuru eksik etmesin

Kuzumm cook tsk ederim... amiiiiiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…