- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.241
amin hayalotum aminnnnn... rabbime bıraktım zaten gece gündüz hepimiz için dua ettim eğer hayırlı zaman bu zamansa rabbimin hediyesi başım gözüm üstüne... allahım bu mübarek ayda gündeki dualrımızı geri çevirmesin kabul etsinnn... yalnız kendim için tüm isteyenler için.. aklıma gelen umutum, keserim, priorim, sernesim, gülbişi meddim ve aklıma isimleri gelmeyen diğer arkadaşlarım içinde istiyorumm... neyse hayalotum ben yine başını şişirdim hem ben çıkayım akşama misafirim var daha hiç yemek yok. yemeğe koyulayaım bennn
eşime dedim bakalım gelirken alıcak... artık pztesiyi beklicem öyle ya da böyle gidecektim doktora... geçen çarşamba benimde vardı 2-3 yumoş ama adet olursun bunlar gider demişti doktor. inş.. hayırlısı olur canımmegerki akşam yapıcagın testte varsa kesın bebiş var demek karamım.ozaman kan degerı ve kese için heyecan yapcaz ama olurda negatıf çıkarsa kan testı yaptırman gerek
benimde testim silikti ve üstelik o sıra doktora bile gitmiştim yumurta falanda gözükmüyordu ama bak işte rabbimin işinden sual olunmaz
haklısın dayanmak zor ama napalım bekliyip görücez.inşallah gönlündeki haberi verir doktor..
eşime dedim bakalım gelirken alıcak... artık pztesiyi beklicem öyle ya da böyle gidecektim doktora... geçen çarşamba benimde vardı 2-3 yumoş ama adet olursun bunlar gider demişti doktor. inş.. hayırlısı olur canımm
amin canım aminnnnn
inş kızçemolabilir sanıyorum benim fındık bugün oynadı kızçemm diğerleri gibi olmadı busefer daha sert kalp atıyomuş gibi hisseettim sanırım oydu bu sefer bebeği bile ayırt edemiyrum ya ama 3 gündür hep ağlıyorum ya kasıklarım cok agrıyo üzdüm sanırım onuda
bende biraz üzüldüğüm zaman hemen kasıklarıma vuruyor içerdeki minik annesinin üzülmelerini istemiyor galiba ...dikkat etmemiz gerekiyor artık galiba iki canlıyız ama tabi eşlerinde morali yüksek tutması lazım zaten anne çok duygusal oluyor bu aralar
oyle canım zaten bızde annemlere gıdınce muhakkak bı tartısma yasıyoruz malesef hemde her seferındeGenis bi zamanda anlatayim kuzum ama incir çekirdeği ni doldurmaz inan ki.. ta biz simdiye kadar ayni yatakta kus uyumadik hic.. gun icinde ne olursa olsun yataga küs girmedik.. ama bu kez uzadi da uzadı. ..
Hormonlar tavan yapmistir kyzum senin eniste beyin anlayisli olmasi lazim...ah su erkekleeeerrr..
Iyigeceler Kuzummmmm iyi bak kenfine ve meleginee
Canlarim ben de çıkayım... gorusuruz sonra yine sizi seviyorum
canım ya sevındım barısmanıza Rabbim mutlulugunuzu daim etsin inşallah kırmayın bırbırınızıBiz de seni çoooook seviyoruz habibtemmmmm
Iyi geceler sernesimmm öpüyorum
Amin canimmmm
Ay benimki de yanasiyo da kuzum bende de var biraz inatlik işte canim sikkinsa adamin yüzüne bile bakmıyorum ki.. napim elimde değilay ilk kez bu kadar uzadı sebebi de menlekettte olmamiz... ya buz hic ayni yataga dargin girmedik ki şimdiye kadar... hallettik bütün sorunlari bu ilk ve son olsun ins
Canlarimmm kocişimle bütün sorunları hallettik çook şükür.... rabbim bi daha yaşatmasın... ya ben bu adami cook seviyorum
Kirmizilar sa yolsa bu ayda nasip degilmis.. rabbim buyuk... Herkese iyi geceler
insallah kızcem hosgeldın aramızagünaydın beni de aranıza alın kızlar...artık hamile kalmak istiyorum bende..folik asit içmeye başlayalı bir ay oldu. bu ay da adet olucam sonra inşallah :)
hosgeldin canım nerelerdesin kac gundur ozlettın kendınımerhaba canlar nasılsınız
oyyy yerım ben o tekme atanı yerım yerımsanırsam ufak ufak tekme yiyorumbusefer kesin o
karamımmm cok sevındım canım yaa ben sana demıstım o sılık bıze hıc cıkmadıgana gore kesın bıseler var hadı bakalım ınsallah hayırlısı olsuncanlarım hayırlı cumalar... biliyosunuz neredyse 50 güni aşkın zamandır adet olmuyorum. doktor 10 gün önce bekle gelcek demişti gebelik test kanda da idrarda da negetifti şimdi eczaneden test aldım ikinci çizgi silik çıktı. valla kafayı yicem niye böyle oldu yoksa bişey mi vardır. 15 günde hamiş kalıp testte çıkar mı yaaaaa
amin canım amin bende bugun cok dua ettim hepinize Rabbim herkesin gonlune gore versınkızçelerim karamım diyince aklıma geldirabbım gonlunuzden gecenlerı kabul eylesin nasıp etsın inşallah
cok heyecanlandım karamım valla burdakı butun hamıslerı duyunca kendımmıs gıbı sevınıyorum Rabbim umıtlerını bos cıkarmasın ınsallahhhvalla bilmiyorum hayaloum ya elim ayağım titriyo.. doktoorumu aradım siz 2 güne adet olursunuz dediniz olmadım bugün test yaptım silik çıktı şimdi dedim. geç döllenmiş olabilir pazartesi gel dedii. ayy ölcem valla stresten heyecandan ... şu an deki ağlıyorummm
oyyy kuzum benım ınan bende bugun burdakı herkese dua ettım ınsallah Rabbim hayırlı dualarımı kabul eder canım benım Allah gonlune gore versınamin hayalotum aminnnnn... rabbime bıraktım zaten gece gündüz hepimiz için dua ettim eğer hayırlı zaman bu zamansa rabbimin hediyesi başım gözüm üstüne... allahım bu mübarek ayda gündeki dualrımızı geri çevirmesin kabul etsinnn... yalnız kendim için tüm isteyenler için.. aklıma gelen umutum, keserim, priorim, sernesim, gülbişi meddim ve aklıma isimleri gelmeyen diğer arkadaşlarım içinde istiyorumm... neyse hayalotum ben yine başını şişirdim hem ben çıkayım akşama misafirim var daha hiç yemek yok. yemeğe koyulayaım bennn
selam canlar
nasılsınız bakalım
bız bugun pıt pıtları duyduk teyzeler :)
hersey yolunda bı sıkıntım yok sukur ınsallahda olmaz
salı gunune devlettenm randevu aldım kan testlerı ıcın bakalım ınsallah kolay atlatırım o gunu hastanede sıra beklemek cok zor oluyor bıde bakalım dıyetısyene gırebılecekmıyım ogun .
ramazan nasıl gecıyor
ben oruc tutuyorum dr sen bılırsın dedı kesın bı arastırma yok zararlı dıyemem gunler uzun sen kendını zorlama bı tut bı tutma dedı ama ben ıyı oldugum ıcın devam edecegım tutmaya yoksa sonradan tutmak cın ıskencesı oluyor ya.
hepıcıgınızı operım allah ıyılıkler versın ınsalah
çok sağol ngsgm ama kafam karışık valla. öğleden sonra test yaptım çizgi silik çıktı ama bariz belli çizgi var eşime gelirken erken gebelik testi al dedim bulamamış eczanelerde normal test almış yaptım hemen o testte çıkmadı bişey sanırım yanıldım yine. artık hakkımda hayırlısı olsun pazartesi doktora gidip öğrencem ne var ne yokçok sevindim canım inş. hamilesindir ya hakkında hayırlısı görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler ....
oyle canım zaten bızde annemlere gıdınce muhakkak bı tartısma yasıyoruz malesef hemde her seferınde
canım ya sevındım barısmanıza Rabbim mutlulugunuzu daim etsin inşallah kırmayın bırbırınızı
insallah kızcem hosgeldın aramıza
hosgeldin canım nerelerdesin kac gundur ozlettın kendını
oyyy yerım ben o tekme atanı yerım yerım
karamımmm cok sevındım canım yaa ben sana demıstım o sılık bıze hıc cıkmadıgana gore kesın bıseler var hadı bakalım ınsallah hayırlısı olsun
amin canım amin bende bugun cok dua ettim hepinize Rabbim herkesin gonlune gore versın
cok heyecanlandım karamım valla burdakı butun hamıslerı duyunca kendımmıs gıbı sevınıyorum Rabbim umıtlerını bos cıkarmasın ınsallahhh
oyyy kuzum benım ınan bende bugun burdakı herkese dua ettım ınsallah Rabbim hayırlı dualarımı kabul eder canım benım Allah gonlune gore versın
ahh sernesim canım benim ikinci testte hiç bişey çıkmadı. kafam çok karışık Rabbim hayırlsını versin öyle diyorum artık. üzülmemek için kaptırmıyorum kendimi. bakalım pztesi Allahın izniyle belli olcak Rabbimin nuru benimle mi yoksa bidaha ki sefere mi? gönlümüzdeki bizimle olur inşallah.
oyy yirim ben o pıt pıtları canım cok sevondım Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın bol dua et bızede olurmu canım
Allah kabul etsın ınsallah orucunuda kac haftalık oldu takvım koysanda baksak bızde merakla beklıyoruz bu takvımlerı
yaaaa uyudunuzmu naptınız kızcelerım hıc kımsecıkler yok yalnız kaldım ama
ben bugun baya bı temızlık yaptım cok yoruldum bı turlu acamadım netı optum hepınızı hayırlı geceler
ben 4 aydir evliyim gecen ay bi dusuk yasadim ama yine hamile kalmak istiyorum
hoşgeldin canım. maşallah daha yeni evlisinhemde hamiş olmuşsun demek ki bi problem yok Allahın izniye tekrar hamiş kalırsın inş. dua et yapacak bişeyimiz yok
dun kuzenimin gozumun onunde oglu oldu...cok imreniyorum... aslinda dusuk yaptigimdan 33 gun gecti ama hala adet olmadim 4 haftalik bir kimyasal gebelikdi benimkisi kendiliginden dustu
insan istemez mi hiç ben hamile gördüğüm zaman Rabbim banada nasip et diyorum. doktorum. korun demedi mi canım.ben pkoluyum 1,5 yıl sonra hamiş kaldım hemde ummadığım anda. o kadar tedavi oldum olmadı Rabbim ol dedi oldu. ama benide meleğim düştü 6,5 haftalıkken. yapacak bişey hayırlsı buymuş. dua etcez. bak ne güzel sende problem yok en kısa zamanda ham,iş olursun inş...
Oyyy kuzum hareketlerini annecigine hissettirmeye mi baslamiss... yerim ben o findigi yaaaainş kızçemolabilir sanıyorum benim fındık bugün oynadı kızçemm diğerleri gibi olmadı busefer daha sert kalp atıyomuş gibi hisseettim sanırım oydu bu sefer bebeği bile ayırt edemiyrum ya ama 3 gündür hep ağlıyorum ya kasıklarım cok agrıyo üzdüm sanırım onuda
Kuzummm çoook sevindim bitanem Rabbi m neylerse güzel eyler sen yüreğini ferah tut hetsey çok guzel olacak kuzum dualarim seninleeeeeecanlarım hayırlı cumalar... biliyosunuz neredyse 50 güni aşkın zamandır adet olmuyorum. doktor 10 gün önce bekle gelcek demişti gebelik test kanda da idrarda da negetifti şimdi eczaneden test aldım ikinci çizgi silik çıktı. valla kafayı yicem niye böyle oldu yoksa bişey mi vardır. 15 günde hamiş kalıp testte çıkar mı yaaaaa
Amiiinn kuzummmmkızçelerim karamım diyince aklıma geldirabbım gonlunuzden gecenlerı kabul eylesin nasıp etsın inşallah
Amin bitanemmmmamin hayalotum aminnnnn... rabbime bıraktım zaten gece gündüz hepimiz için dua ettim eğer hayırlı zaman bu zamansa rabbimin hediyesi başım gözüm üstüne... allahım bu mübarek ayda gündeki dualrımızı geri çevirmesin kabul etsinnn... yalnız kendim için tüm isteyenler için.. aklıma gelen umutum, keserim, priorim, sernesim, gülbişi meddim ve aklıma isimleri gelmeyen diğer arkadaşlarım içinde istiyorumm... neyse hayalotum ben yine başını şişirdim hem ben çıkayım akşama misafirim var daha hiç yemek yok. yemeğe koyulayaım bennn
Masallah canimmm yaa, coktandir karsilasamiyoduk iyi haberlerin mutlu etti beni canim öpüyorumselam canlar
nasılsınız bakalım
bız bugun pıt pıtları duyduk teyzeler :)
hersey yolunda bı sıkıntım yok sukur ınsallahda olmaz
salı gunune devlettenm randevu aldım kan testlerı ıcın bakalım ınsallah kolay atlatırım o gunu hastanede sıra beklemek cok zor oluyor bıde bakalım dıyetısyene gırebılecekmıyım ogun .
ramazan nasıl gecıyor
ben oruc tutuyorum dr sen bılırsın dedı kesın bı arastırma yok zararlı dıyemem gunler uzun sen kendını zorlama bı tut bı tutma dedı ama ben ıyı oldugum ıcın devam edecegım tutmaya yoksa sonradan tutmak cın ıskencesı oluyor ya.
hepıcıgınızı operım allah ıyılıkler versın ınsalah
Canimmmm nasilsinslm kızcem ne zamandır giremiyom yaa.özledim sizi..nasılsın?bebiş nasıl ?
Canımcım hosgeldin aramızaaaaaaagünaydın beni de aranıza alın kızlar...artık hamile kalmak istiyorum bende..folik asit içmeye başlayalı bir ay oldu. bu ay da adet olucam sonra inşallah :)
cnm çok sevindim sorunları halletmenize.Rabbim bidaha yaşatmasın inş.
oyle canım zaten bızde annemlere gıdınce muhakkak bı tartısma yasıyoruz malesef hemde her seferınde
canım ya sevındım barısmanıza Rabbim mutlulugunuzu daim etsin inşallah kırmayın bırbırınızı
insallah kızcem hosgeldın aramıza
hosgeldin canım nerelerdesin kac gundur ozlettın kendını
oyyy yerım ben o tekme atanı yerım yerım
karamımmm cok sevındım canım yaa ben sana demıstım o sılık bıze hıc cıkmadıgana gore kesın bıseler var hadı bakalım ınsallah hayırlısı olsun
amin canım amin bende bugun cok dua ettim hepinize Rabbim herkesin gonlune gore versın
cok heyecanlandım karamım valla burdakı butun hamıslerı duyunca kendımmıs gıbı sevınıyorum Rabbim umıtlerını bos cıkarmasın ınsallahhh
oyyy kuzum benım ınan bende bugun burdakı herkese dua ettım ınsallah Rabbim hayırlı dualarımı kabul eder canım benım Allah gonlune gore versın
oyy yirim ben o pıt pıtları canım cok sevondım Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın bol dua et bızede olurmu canım
Allah kabul etsın ınsallah orucunuda kac haftalık oldu takvım koysanda baksak bızde merakla beklıyoruz bu takvımlerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?