- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.261
ben 4 aydir evliyim gecen ay bi dusuk yasadim ama yine hamile kalmak istiyorum
evet canım herşeyin bi vakti var. demek ki bizim için hayırlı değil şu an. ne güzel demek baküdesin. Allah razı olsun. dualarda buluşmak dileğiyle...yok bende ne bebek vardi ne kese ... korun demedi doktor ben de korunmadim hos deseydi bile korunmazdimdaa ...isyan etmemek lazim ALLAHIM her kesin alnina yazmis o zamani o zaman gelince olacak ...ben Azerbaycanliyim Bakuden yaziyorum bizde simdi namaz vakti senin icin de dua edeceyim ..ALLAH tum isteyenlere saglikli hayirli bebekler nasip etsin INSALLAH )))
meddim daha hiç bişey belli değil eşim ikinci bi test aldı farklı bi marka onda hiç bişey çıkmadı. bakalım pztesi doktora gideceğim. bu arada çok sevindim canım barışmışınız eşinle küslük olmaz zaten eşler arasında. üzmeyin birbirinizi hep göz göze diz dize olun inş..Oyyy kuzum hareketlerini annecigine hissettirmeye mi baslamiss... yerim ben o findigi yaaaa
Kuzummm çoook sevindim bitanem Rabbi m neylerse güzel eyler sen yüreğini ferah tut hetsey çok guzel olacak kuzum dualarim seninleeeeee
Amiiinn kuzummmm
Amin bitanemmmm
Masallah canimmm yaa, coktandir karsilasamiyoduk iyi haberlerin mutlu etti beni canim öpüyorum
Canimmmm nasilsingörkemim nasil hersey yolundadır ins opuyorum ikinizi de... arada gelmeye calis bitanem özletme kendiniii
Canımcım hosgeldin aramızaaaaaaainş en kısa zamanda kavusursun meleğine
Kuzum cok tesekkur ederim.. Rabbim kimsenin yuvasından huzuru eksik etmesin
Canımcım aramiza hosgeldin. . Ins en kısa zamanda hamis haberini aliriiiiiiizzzzz
evet canım herşeyin bi vakti var. demek ki bizim için hayırlı değil şu an. ne güzel demek baküdesin. Allah razı olsun. dualarda buluşmak dileğiyle...
meddim daha hiç bişey belli değil eşim ikinci bi test aldı farklı bi marka onda hiç bişey çıkmadı. bakalım pztesi doktora gideceğim. bu arada çok sevindim canım barışmışınız eşinle küslük olmaz zaten eşler arasında. üzmeyin birbirinizi hep göz göze diz dize olun inş..
bu
slm kızcem ne zamandır giremiyom yaa.özledim sizi..nasılsın?bebiş nasıl ?
hoşgeldın kızçem maşallah sizeselam canlar
nasılsınız bakalım
bız bugun pıt pıtları duyduk teyzeler :)
hersey yolunda bı sıkıntım yok sukur ınsallahda olmaz
salı gunune devlettenm randevu aldım kan testlerı ıcın bakalım ınsallah kolay atlatırım o gunu hastanede sıra beklemek cok zor oluyor bıde bakalım dıyetısyene gırebılecekmıyım ogun .
ramazan nasıl gecıyor
ben oruc tutuyorum dr sen bılırsın dedı kesın bı arastırma yok zararlı dıyemem gunler uzun sen kendını zorlama bı tut bı tutma dedı ama ben ıyı oldugum ıcın devam edecegım tutmaya yoksa sonradan tutmak cın ıskencesı oluyor ya.
hepıcıgınızı operım allah ıyılıkler versın ınsalah
oyy kızçem yoruldunmu sennyaaaa uyudunuzmu naptınız kızcelerım hıc kımsecıkler yok yalnız kaldım ama
ben bugun baya bı temızlık yaptım cok yoruldum bı turlu acamadım netı optum hepınızı hayırlı geceler
canım aramıza hoşgeldinnnben 4 aydir evliyim gecen ay bi dusuk yasadim ama yine hamile kalmak istiyorum
Oyyy kuzum hareketlerini annecigine hissettirmeye mi baslamiss... yerim ben o findigi yaaaa
Kuzummm çoook sevindim bitanem Rabbi m neylerse güzel eyler sen yüreğini ferah tut hetsey çok guzel olacak kuzum dualarim seninleeeeee
Amiiinn kuzummmm
Amin bitanemmmm
Masallah canimmm yaa, coktandir karsilasamiyoduk iyi haberlerin mutlu etti beni canim öpüyorum
Canimmmm nasilsingörkemim nasil hersey yolundadır ins opuyorum ikinizi de... arada gelmeye calis bitanem özletme kendiniii
Canımcım hosgeldin aramızaaaaaaainş en kısa zamanda kavusursun meleğine
Kuzum cok tesekkur ederim.. Rabbim kimsenin yuvasından huzuru eksik etmesin
canım aramıza hoşgeldinnngeçmiş olsun rabbım bıdaha yasatmasın inşallah umarım en kısa zamanda tekrar gelir meleğin
hu huuuubiz geldik
ikili testimiz çok iyi çıktı teyzeleriüçlü test istemedi sadece 2 hafta sonra kemik ölçümü için çağırdı ağustos 3üne randevu verdi bu arada %90 erkek dedi bizde gördük pipişi 2 hafta sonra kesin derim yine bekletim sizi dedi
boy ölçümü falan yapmadı bu sefer sadece cinsiyete baktı durumu iyi dedi su yutuyodu hep ağzını açıp kapıyodugitmeden çikolat yedim ngasgım faydası oldu bu sefer hep oynuyodu yavrum bizden haberler böyle bu arada kilo alışım çok vahim gidiyor napıcamı bilemedim scorcipim ne yiyip ne içiyonuz bi el atın bana nolur:26:tansiyon sorunumuz çıktı 8 6 idi normalde 12 6 olur benim hep..şimdilik böyle canlarım
Şükürler olsun ruh ikizim darısı da başımıza olsun inşhu huuuubiz geldik
ikili testimiz çok iyi çıktı teyzeleriüçlü test istemedi sadece 2 hafta sonra kemik ölçümü için çağırdı ağustos 3üne randevu verdi bu arada %90 erkek dedi bizde gördük pipişi 2 hafta sonra kesin derim yine bekletim sizi dedi
boy ölçümü falan yapmadı bu sefer sadece cinsiyete baktı durumu iyi dedi su yutuyodu hep ağzını açıp kapıyodugitmeden çikolat yedim ngasgım faydası oldu bu sefer hep oynuyodu yavrum bizden haberler böyle bu arada kilo alışım çok vahim gidiyor napıcamı bilemedim scorcipim ne yiyip ne içiyonuz bi el atın bana nolur:26:tansiyon sorunumuz çıktı 8 6 idi normalde 12 6 olur benim hep..şimdilik böyle canlarım
Canimmm hakkinizda hayirlisi olsun dualarimla yanindayim karamimgünaydın hayalotumm. nasılsın? yazdım ama göremedin sanırım. eşim erken gebelik testi bulamamış burda ki eczanelerde. başka marka normal test almış onda hiç bişey çıkmadıdiğerinde çizgi bariz belli eşime diyorum bak yoksa ben mi kafayı yedm çizgi görüyorum diye dedim ama o da saçmalama var çizgi diyo. bakalım pztsiyi beklicem arrtık varsa var yoksa yok. hakkımda hayırlısı olsum cancağızım
başlıyo sanırım teyzesi darısı sizlere inşallahruh ikizim enişteyi naptınnn
hu huuuubiz geldik
Şükürler olsun ruh ikizim darısı da başımıza olsun inşdemek bi tane daha erkek geliyooooo topikcigimizzeeee... ay kuzummm içim icime siğmiyo... senive melegini cook öptüm
Canimmm hakkinizda hayirlisi olsun dualarimla yanindayim karamim
Amin kuzum amin hayirlisi ile insss... enisteyle baristik kuzum coook sukur otuup konuştuk herşeyi. .. o anladi beni, simdi coook iyiyiz şükürler olsun.. Rabbim kimsenin yuvasina darginlik huzursuzluk vermesin..
oyy kızçem yoruldunmu senn
afiyet olsun canım boyun kac senın kılonla orantılımı olsun o kılolar hos gelır ınsana sebepsiz degil yanicanbonlarım günaydınnnntabi siz okuyunca öğle olucak hepinizz uyuyorsunuzdur şimdi
ben gece uyuyamadım ağrıdan sabahta erkenden dikiliyorum çok acıkıyorum artık:26::26:sanırım çok şişko olucam ben çocukta sıska fare çıkıcakanne toplu olunca bebesi zayıf olurmuş
şimdi herif kalkmadan ben bişeyler yiyeyim adam görmesin
saat 11de randevumuz sonrasında biraz üst baş alırım belki sığamıyorum bişeyin içinedün yürüyüşe çıkıcaktım giyecek badi bulamadım hepsi emanet gibi duruyo:26:bide benim füzeler çok büyüdü öyle oluncada düğmeler kapanmıyor işte
uzun lafın kısası size iyi uykular banada iyi gezmeler
karamım testi naptı acaba:44:yazmamıs bişey:26:
öpüyorum kuzu kulaklarım kendinize iyi bakınikili testte güzel çıkmıştır inşallah
evet temızlık cok guzel bıse :)canım benim uyumadım ama gelemedim de misfirim vardı kayınvalidemlerle eltimleri iftara çağırmıştım baya bi oturduk. aklım burdaydı ama gelemedim. şükür gelebildim... ohh mis gibi olmuştur evin. benimde kıyı köşe ince temizlik yapmam lazım ama hiç halim olmuyo ramazan günü. Allaha emanet olun canımm öptümmmm
ben 4 aydir evliyim gecen ay bi dusuk yasadim ama yine hamile kalmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?