Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canlarimmmm hepimiz için dua ederek başladığım günü, yine hepimiz için dua ederek bitircem...dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden.. öpüyorum

evet canım herşeyin bi vakti var. demek ki bizim için hayırlı değil şu an. ne güzel demek baküdesin. Allah razı olsun. dualarda buluşmak dileğiyle...
meddim daha hiç bişey belli değil eşim ikinci bi test aldı farklı bi marka onda hiç bişey çıkmadı. bakalım pztesi doktora gideceğim. bu arada çok sevindim canım barışmışınız eşinle küslük olmaz zaten eşler arasında. üzmeyin birbirinizi hep göz göze diz dize olun inş..
bu

Amin )))))))..............

hoşgeldın kızçem maşallah sizenasılsınn suedam naptı kardeş haberini duyuncadevlet hastaneleri çok ya özellikle bizim burdaki çin işkencesi gibirabbim zorda kalıpta gidenlere yardım etsin inşallah..ben ordaki doktorlarla anlaşamıyorum çok kötü azarlıyolar adamıçocuğu düşürüveririm Allah korusun:26::26:inşallah sende kolay atlatırsın ama işte devlet herşeyii araştırıyo diyestisyenine kadar gönderiyor en başındanözelde herşey paraoruç içinde ben tutamıyorum çok acıkıyorum belki yeni olduğu için fazla etkilenmessin suedam:26:allah kabul etsin orucunu

başlıyo sanırım teyzesi darısı sizlere inşallahruh ikizim enişteyi naptınnn

canbonlarım günaydınnnntabi siz okuyunca öğle olucakhepinizz uyuyorsunuzdur şimdi
ben gece uyuyamadım ağrıdan sabahta erkenden dikiliyorum çok acıkıyorum artık:26::26:sanırım çok şişko olucam ben çocukta sıska fare çıkıcakanne toplu olunca bebesi zayıf olurmuş
şimdi herif kalkmadan ben bişeyler yiyeyim adam görmesin
saat 11de randevumuz sonrasında biraz üst baş alırım belki sığamıyorum bişeyin içine dün yürüyüşe çıkıcaktım giyecek badi bulamadım hepsi emanet gibi duruyo:26:bide benim füzeler çok büyüdü öyle oluncada düğmeler kapanmıyor işte
uzun lafın kısası size iyi uykular banada iyi gezmeler
karamım testi naptı acaba:44:yazmamıs bişey:26:
öpüyorum kuzu kulaklarım kendinize iyi bakınikili testte güzel çıkmıştır inşallah

hu huuuubiz geldik
ikili testimiz çok iyi çıktı teyzeleri üçlü test istemedi sadece 2 hafta sonra kemik ölçümü için çağırdı ağustos 3üne randevu verdibu arada %90 erkek dedi bizde gördük pipişi2 hafta sonra kesin derim yine bekletim sizi dedi
boy ölçümü falan yapmadı bu sefer sadece cinsiyete baktı durumu iyi dedi su yutuyodu hep ağzını açıp kapıyodugitmeden çikolat yedim ngasgım faydası oldu bu sefer hep oynuyodu yavrumbizden haberler böyle bu arada kilo alışım çok vahim gidiyor napıcamı bilemedim scorcipim ne yiyip ne içiyonuz bi el atın bana nolur:26:tansiyon sorunumuz çıktı 8 6 idi normalde 12 6 olur benim hep..şimdilik böyle canlarım

günaydın hayalotumm. nasılsın? yazdım ama göremedin sanırım. eşim erken gebelik testi bulamamış burda ki eczanelerde. başka marka normal test almış onda hiç bişey çıkmadı diğerinde çizgi bariz belli eşime diyorum bak yoksa ben mi kafayı yedm çizgi görüyorum diye dedim ama o da saçmalama var çizgi diyo. bakalım pztsiyi beklicem arrtık varsa var yoksa yok. hakkımda hayırlısı olsum cancağızım

oyy maşşallahhh benim minnakıma demek pipisi var ha annesi herşeyin iyi çıkmasına çok çok sevindim canım kilo için napcan bilmiyorum canım ama az az sık sık ye madem cankuşum. tansiyon sorunu için napacakmışın peki pipilimin annesi

Şükürler olsun ruh ikizim darısı da başımıza olsun inş demek bi tane daha erkek geliyooooo topikcigimizzeeee... ay kuzummm içim icime siğmiyo... senive melegini cook öptüm
Canimmm hakkinizda hayirlisi olsun dualarimla yanindayim karamim
başlıyo sanırım teyzesi darısı sizlere inşallahruh ikizim enişteyi naptınnn

Amin kuzum amin hayirlisi ile insss... enisteyle baristik kuzum coook sukur otuup konuştuk herşeyi. .. o anladi beni, simdi coook iyiyiz şükürler olsun.. Rabbim kimsenin yuvasina darginlik huzursuzluk vermesin..

hoşgeldiniz canım ne güzel her şey yolunda çok sevindim canım...demek erkek öyle mi hadi hayırlısı bakalım allah hayırlı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım .bende bayramdan sonra gideceğim o zaman gitmeden bol bol çikolata yiyeceğim bakalım hareketi nasıl olacak ...kaç kilo almışın canım ben yarım kilo vermişim

amin meddim inşallah hayırlısı tabi. duaların içinde Rabbim razı olsun

oyy kızçem yoruldunmu senn

afiyet olsun canım boyun kac senın kılonla orantılımı olsun o kılolar hos gelır ınsana sebepsiz degil yani
evet temızlık cok guzel bıse :)
bende mısafır alcamda kımse musaıt degılmıs bakalım belkı haftaıcı alırım.
bugun kaynanam dedı ıftarı bızde yapalım. tamam dedım sabah aramıs benden yemek falan beklemeyın cok kotuyum bugun halbukı evde dursa bıseycıgı yok tam dıcektımkı sen ne zaman yemek yaptında ben yedım ınan 2 yıllık evlıyım daha 1 kere yemegını yemedım Allahım valla gıybet degıl nolur gunah yazmasın ama oyle kızcem ıyı zamanında yemek yapmıyodu sımdı yapcak
ben 4 aydir evliyim gecen ay bi dusuk yasadim ama yine hamile kalmak istiyorum

canım hosgeldın aramıza gecmıs olsun ınsallah en yakın zamanda gelır melegın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…