- 14 Aralık 2012
- 686
- 5
- 118
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.281
Şükürler olsun ruh ikizim darısı da başımıza olsun inşdemek bi tane daha erkek geliyooooo topikcigimizzeeee... ay kuzummm içim icime siğmiyo... senive melegini cook öptüm
Canimmm hakkinizda hayirlisi olsun dualarimla yanindayim karamim
Amin kuzum amin hayirlisi ile insss... enisteyle baristik kuzum coook sukur otuup konuştuk herşeyi. .. o anladi beni, simdi coook iyiyiz şükürler olsun.. Rabbim kimsenin yuvasina darginlik huzursuzluk vermesin..
valla ne diyeyim yavru kuşum boşver gitme yap evinde iftarını eşinle hem yi değilmiş madem kaynanan yatsın evinde... hiç mi yemeğe çağırmadı bee maşallah ne diyeyim. ne biçim anneymiş oafiyet olsun canım boyun kac senın kılonla orantılımı olsun o kılolar hos gelır ınsana sebepsiz degil yani
evet temızlık cok guzel bıse :)
bende mısafır alcamda kımse musaıt degılmıs bakalım belkı haftaıcı alırım.
bugun kaynanam dedı ıftarı bızde yapalım. tamam dedım sabah aramıs benden yemek falan beklemeyın cok kotuyum bugunhalbukı evde dursa bıseycıgı yok tam dıcektımkı sen ne zaman yemek yaptında ben yedım ınan 2 yıllık evlıyım daha 1 kere yemegını yemedım Allahım valla gıybet degıl nolur gunah yazmasın ama oyle kızcem ıyı zamanında yemek yapmıyodu sımdı yapcak
canım hosgeldın aramıza gecmıs olsun ınsallah en yakın zamanda gelır melegın
ooooy oy mınnakım benım Allah hayırlı etsın hayırlısıyla al kucagına ınsallah darısı basımızahu huuuubiz geldik
ikili testimiz çok iyi çıktı teyzeleriüçlü test istemedi sadece 2 hafta sonra kemik ölçümü için çağırdı ağustos 3üne randevu verdi bu arada %90 erkek dedi bizde gördük pipişi 2 hafta sonra kesin derim yine bekletim sizi dedi
boy ölçümü falan yapmadı bu sefer sadece cinsiyete baktı durumu iyi dedi su yutuyodu hep ağzını açıp kapıyodugitmeden çikolat yedim ngasgım faydası oldu bu sefer hep oynuyodu yavrum bizden haberler böyle bu arada kilo alışım çok vahim gidiyor napıcamı bilemedim scorcipim ne yiyip ne içiyonuz bi el atın bana nolur:26:tansiyon sorunumuz çıktı 8 6 idi normalde 12 6 olur benim hep..şimdilik böyle canlarım
günaydın hayalotumm. nasılsın? yazdım ama göremedin sanırım. eşim erken gebelik testi bulamamış burda ki eczanelerde. başka marka normal test almış onda hiç bişey çıkmadıdiğerinde çizgi bariz belli eşime diyorum bak yoksa ben mi kafayı yedm çizgi görüyorum diye dedim ama o da saçmalama var çizgi diyo. bakalım pztsiyi beklicem arrtık varsa var yoksa yok. hakkımda hayırlısı olsum cancağızım
karamım demek testte negatıf cıktı ama bence var sende bıseyler
:44:ooooy oy mınnakım benım Allah hayırlı etsın hayırlısıyla al kucagına ınsallah darısı basımıza
canım ya ben defalarca yaptım ama hıc gormedım 2.cızgıyı malesefhayırlısı olsun hakkından
valla ne diyeyim yavru kuşum boşver gitme yap evinde iftarını eşinle hem yi değilmiş madem kaynanan yatsın evinde... hiç mi yemeğe çağırmadı bee maşallah ne diyeyim. ne biçim anneymiş o
:44:
sernesim yakındır görcen sende merak etme. sanki ben gördüm de ne oldu canım bak diğerinde göremedim
valla sernesim ikinci testte bişey yok ama ilkinde bariz çizgi var. anlamadım valla. psikolojimi bozduğumla kalıyorum. hayırlısı olsun artıkın yapcak bişeyim yok
Şükürler olsun ruh ikizim darısı da başımıza olsun inşhu huuuubiz geldik
ikili testimiz çok iyi çıktı teyzeleriüçlü test istemedi sadece 2 hafta sonra kemik ölçümü için çağırdı ağustos 3üne randevu verdi bu arada %90 erkek dedi bizde gördük pipişi 2 hafta sonra kesin derim yine bekletim sizi dedi
boy ölçümü falan yapmadı bu sefer sadece cinsiyete baktı durumu iyi dedi su yutuyodu hep ağzını açıp kapıyodugitmeden çikolat yedim ngasgım faydası oldu bu sefer hep oynuyodu yavrum bizden haberler böyle bu arada kilo alışım çok vahim gidiyor napıcamı bilemedim scorcipim ne yiyip ne içiyonuz bi el atın bana nolur:26:tansiyon sorunumuz çıktı 8 6 idi normalde 12 6 olur benim hep..şimdilik böyle canlarım
Canimmm hakkinizda hayirlisi olsun dualarimla yanindayim karamimgünaydın hayalotumm. nasılsın? yazdım ama göremedin sanırım. eşim erken gebelik testi bulamamış burda ki eczanelerde. başka marka normal test almış onda hiç bişey çıkmadıdiğerinde çizgi bariz belli eşime diyorum bak yoksa ben mi kafayı yedm çizgi görüyorum diye dedim ama o da saçmalama var çizgi diyo. bakalım pztsiyi beklicem arrtık varsa var yoksa yok. hakkımda hayırlısı olsum cancağızım
başlıyo sanırım teyzesi darısı sizlere inşallahruh ikizim enişteyi naptınnn
meddim napan kuzum
geldim ama gidiyorumbugun oruc bana cokk dokundu bıraz uzansam ıyı olcak canlarım opuldunuz
Pardon canm gormedim bu yazini bi daakine olmazsin ins bebis gelir hayirlisiylaIyidir tatliskom benim sw tansiyonum dusuk bugun ya adetten olsa gerek :26: hiiic halim yoook.. sen de oyleymissin öpüyorum bitanem orucunu da duarini da Allah kabul etsin
Mrb hanimlar:26::26::26:
Kiiizzzllaarr ben geldim nabersinz ..bir gulbisiniz vardi hatirladinizmi( braz gecmisi okuyaym bakem.bende kayganamlara geldm haftasunu tatilini dun aksmdan yarina donuyoruz.szi ozledm telden griyorum burda int pek cekmiyor opuldnuz gene gelcm brazdan
hb canim....cook stres oldum cook gecen ay asilama oldum ama olmadi bu ay ara vermistim 17tem batimdi hala olmadim sabah kremsi sari kahve leke geldi mercimek kadar regl oluyorum sandım ama gelen giden yoook agri sizi yoook guya bu ay salmistim hic takmayacaktim regl gecince cok umutlandim iki kere test yaptim ama cikmadi bisey
hb canim....cook stres oldum cook gecen ay asilama oldum ama olmadi bu ay ara vermistim 17tem batimdi hala olmadim sabah kremsi sari kahve leke geldi mercimek kadar regl oluyorum sandım ama gelen giden yoook agri sizi yoook guya bu ay salmistim hic takmayacaktim regl gecince cok umutlandim iki kere test yaptim ama cikmadi bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?