Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yeni gelismeler varmiiiss :)) Karaaammm insallah hamilesindir bitanem inssss...hayalotum yeni güccük erkekin hayirli olsn annesine babasina, vatana millete hayrli evlat olsn ins.darisida bizlere olsnn.(AMİNN)

Son düzenleme:
yeni gelismeler varmiiiss :)) Karaaammm insallah hamilesindir bitanem inssss...hayalotum yeni güccük erkekin hayirli olsn annesine babasina, vatana millete hayrli evlat olsn ins.darisida bizlere olsnn.(AMİNN)

inşallah gülbişim hep dua ediyorum hepimize her vakitte gece gündüz. valla pztesi belli olcak canım ama sol kasığım hep ağrıyo ara ara sancı giriyo anlamadım gitti. sen nasılsın canımcım

Meddim nasilsin bitanem regl oldunmu ben olmadim ama iyi seyler hissetmiyorum pek

Pardon canm gormedim bu yazini bi daakine olmazsin ins bebis gelir hayirlisiyla
Ins canimin iciiii ins hayırlısıyla gelir de meleklerimiz daha fazla üzmezler anneciklerinii
Demek daha kirmizilar gelmedi hadi bakalım gulbisim bi hamis haberi de sen patlat da umut ol hepimizeeee
Rabbim hayırlısını versin tatlişkooomm
Canim hoşgeldin umarım gördüğün leke yerleşme kanamasıdır,,inş hayırlısı ile bebişin seninledir

inşallah gülbişim hep dua ediyorum hepimize her vakitte gece gündüz. valla pztesi belli olcak canım ama sol kasığım hep ağrıyo ara ara sancı giriyo anlamadım gitti. sen nasılsın canımcım

Karamimmmmm çoook dua ettim bugün sana... Rabbim hakkinda hayırlısını versin bitanemmmm

Son düzenleme:

çok çok sağol meddim Allah razı olsun. helal et hakkını... hepimiz için hayırlısı olsun canım... tez vakitte bizimle olsuun meleklerimiz inşallah

nerdeyse 1 haftadır gelemedim..herkes iyidir inşallahhhh..
annem yazlığa gitti bende iki evi idare edemem diye babamda kalıyorum..babam bende kalmaz rahat ta edemez çünkü..eşimi de 2 günlüğüne annesinin yanına yazlığa yolladım..bizde herkes ayrı bi yerde şu an
şimdi evime geldim zaten 2 sokak var arada..çamaşır yıkanıyo..ütü yaptım..çamaşırlarımı asıp babaevine dönücem
kızçem ve ben iyiyiz çok şükür..kıpır kıpır bazen hiç durmuyo..

öpüyorum hepinizi..haftaya buradayıminşallahhhh

çok şükür sevindim cnm temiz çıkmasına.cnm keşke kilo alışını dr sorsaydın.ne yapabilirim diye.hayırlısı olsun cnm.

kızlarr sızlerı cok ozledımmm ... netimm yok aylardır gıremıyorum ama hep aklımdasınız duamdasınızzz ... bu arada hepinize hayırlı ramazanlar dilerimmm ... hayalotumun bebişi erkekmişş çokk sevindimm benimkidee erkek bende gördüm pipişinii oğluşumunnn .... ALLAH bu duyguyu herkese yaşatsınn herkese anne baba olma duygusunu tatdırsınn inş... kocamcımm beni bekliyo şuann fazla duramıcamm canlarımm.. beni sorarsanız bizdee iyiz oğluşumunn tekmeleriyle hareketleriyle ugraşıyormm şimdiden canımı acıtmaya başladı maşallah hiç durmuyo balık geziniyo sanki içimde bi saga bi sola haa bu arada cok fazla kıloda almadım 3.5 kilo almışımm :)) dün hastaneye gittik bizimki naz yaptı iat etti acmadı bacaklarını gorememıstıkk cınsıyetını hayalotum gıbı cıkolata yiyip gittim açmıştı sonuna kadar maşallahhh boyu 16 cmm civerında kilosu 167. gr cok iyi doktorcugummm .. bu arada doktorumuda degıstırdım cok sukur sımdıkı doktorumdan cok cok memnunum dedıklerıne harfıyen uyuyorumm ve kılom normal gıdıyo bebegımdee ıyı hayalotumm sana tavsıyem kılo almaman ıcınn ogunlerını 6 ya bol az az ye her ogun arasında meyve ye her fırsatta agzına kuru meyveler at sofrandan cevız fındık bademm ozellıkle cevızını ıhmal etme bebegın beyın gelı-işimi için çok çok yararlıı .. bol bol su iç ... bi tabak yaptım ben içinde hurma , siyah kuru kayısı , kuru incir , siyah kuru erik , kuru dut , kuru üzüm , ceviz , badem , fındık , keçi boynuzu hergun unlardan yiyorum ekmek tam bugdaylı ekmek yiyormm ve günde yarım litre süt ve yarım kilo yogurt tüketiyorumm ... bol boll ekşili şeyler ye iç ben vişne kompostosu kaynattım bide kızılcık kompostosu onlardan iciyorum hazır meyve suyu tüketmiyormm haa bide limonata içiyorumm bnm kanımda pıhtılaşma var beb aspirini kullanıyormm böle yanii böyle yaparsann ideal kilo alırsınn .. iki canlıyım diyedee yemeklerıı fazla fazla yeme az az ama sık sık ye herşey yolunda gider bebeğimm inş.. uzun zmaandır girmeyincee konuşacak çok şey oluyo hepinizi çoook seviyorumm kendinizee çok çokk iyi bakınn çook öptümm hepiniziii meddiimm bak gör sen ikiz üçüz dogurcann inşallah YÜCE RABBİMDENN dilerimm sana üçüz ikiz bebeklerrr versinnn inşallahhhh senii çok seviyormm mediimmm

Ayşemmmmmm canim benim çok teşekkür ederim Allah razi olsun kuzum rabbim duysun sesiniiiiiiii.. hamislerin duası kabul olurmuş canım duabi eksik etme olur mu ben de seni çoooook seviyorum bitanem, özletme kendini arada ugra minikimizden hanetler ver demek seninki de erkekk teyzesi yesin o erkekiiiiii kuzumu sağlıcakla kucağına alırsın ins tatlim..öpüyorum
çok çok sağol meddim Allah razı olsun. helal et hakkını... hepimiz için hayırlısı olsun canım... tez vakitte bizimle olsuun meleklerimiz inşallah
Amin canımın ici amiiiinnnn
senden de Allah razı olsun bitanenmm

Scorpionsuuuuumm cok özledim bitanem, , seni ve minikini çoook öpüyorum

meddim nasılsın bitanem
Kuzummm kusura bakma cepten giriyorum ya kimlerin online olduğunu göremiyorum simdi okudum yazdıklarını. persembe günü gidecegim dr.a göstermek için yarin gidip hormon testi yaptırcam.inş iyi çıkar. sende yarın test yapyircan di mi, inş güzel haberlerle gelirsin canimin içi Rabbim hakkında hayırlısını versin inş

Canlarım rahim filmi adetin kaçıncı günü çekiliyodu belki drum ister de merak ettim :26:

Ay ins vardir canm benim ins beraber veririz o guzel haberi bnde yarin bi kanda baktircam .Allahim dualarimizi kabul edr ins..bnde nasil olayim kafam karisik regl olmadm hala idrarda da cikmadi cok tedirginim

Selammmmmm kizlar nasilsinizzzzzzzz ben cok iyiyimmmmm kixim dunyaya geldi cumartesi gecesi pazara baglayan gece suyun patlamasiyla dogum yaptim normal dogurdum kizimi cok aceleci cikti. 35 haftalikken dogdu suan kuvezde solunumda bir kucuk sorun var 3 gun yatacak melegim...naz iremim melegim benimle...

Amaann masallah masallah canim cok cok sevindim Allah anali babali buyutsun acisini yasatmasin inss..darisida bzlere olsun.uc gun snra kollarinda ins cok guzel yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…