Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kuzummm güle güleee büyüt bebeğiniii.. çokkk sevindimm.. ve de çokkk şaşırdımmm

Gunaydinlar kiscelrm nasilsinz.kac gndur telden gremedim.normalde byerde kaytliydi ordan griyordm otomatik.snra noldysa gremedm sifre istedi sifremi unuttum yeni sifre almya calstm bturlu meil glmedi.bnde biseyler yazdm gnderdim saolsunlar hmen bir sfre gndermisler yani duygularimi szlerle paylasamadm catladm .ah ah kafam cok karisik smdi ben normalde 28 gunde bir duzenli adet oluyorum.gecen ayin 24 unde olmam gerekirken bir hafta erken oldm yani ayn on sekizne.bu ayin 16 snda bekliyordum kirmizilar gelmedi hala.bu cok guzel bisey ama ben cok korkuyorum idrarda bakiyorum hep negatif.bi kac gun oncesine kadar gogus uclarmda hassaslasma ve kasklarmda agri filan vardi .mesela persembe gunu sabaha kadar uyumadm bir heycan sevinc vardi kalbim carpiyordu kesin var dedm.ama su an hevesim kirik nedense canm sklyor bel ve kalcamda cok.kotu agri var.bazen sol bazen sag bacagm uyusuyor.bikeresnde 15 gunm gecmistide kist ckmisti o yzden korkuyorum..bugun kanda baktircam is cikisi bana dua edin ltfen iyi seyler olsun artk

kızçem bugün pazartesi sonuçları bugünmü alıcaksın acaba:26:allahım hayırlı güzel haberler gösterir inşallahama testlere göre hamile olman lazım:26:
sağol kızçem darısı başına inşallahkızçem dikkat ediyorum sanıyorum ama demekki etmiyormuşum:26:tansiyon düşüklüğü için bişey demedi ama girmeden kapının önünde eşimle tartışmıştık ondan olabılır belkı yoksa baş dönmesi falanda hissetmedi hiç

aminn amin darısı sizlere inşallahsevindim kızçem herfinle barıştığına

offf kızçem offf ben şuan 63 kilo çıktım 1 kilo düşüyo doktor 62 sayıyor :26:ee ben 57 kiloyla haile kaldım ozaman 5 kilo almışım:26:63 sayarsa 6 kilo

hemşirem seni kim unutur kızçemmmkayganada tatil yapılırmıbenimki zindana çevirir
yeni gelismeler varmiiiss :)) Karaaammm insallah hamilesindir bitanem inssss...hayalotum yeni güccük erkekin hayirli olsn annesine babasina, vatana millete hayrli evlat olsn ins.darisida bizlere olsnn.(AMİNN)
aminn aminn hemşirem darısı size cümlemize inşallah

kızçem neka iyi yapmışınız ama çok yorma kendini emiiiben senin kızçeni yerim yerimmmhiç durmasın inşallah çitlenbiğim o benim

çok şükür sevindim cnm temiz çıkmasına.cnm keşke kilo alışını dr sorsaydın.ne yapabilirim diye.hayırlısı olsun cnm.

kızçem doktor güldü bişey demedi öyle:26:tartıldım ben dedim 5 kilo almışım diyedoktor dediki kilolu bayanlar az kilo alır sizin gibi garip zayıflarda çok kilo alır dedibeni zayıf gördü pes doğrusu

sllmmm kızlar nasılsınız bakalım ben biraz kötüyüm ne oldu bilmiyorum ama sabah kustum biraz...alppinnn doğurmuş şaşırdım vallahi ne güzel normal doğum yapmış hayırlısıyla bebeğini büyütmeyi nasip etsin inşallah ...

hayalotum doktor kilo konusunda bir şey demediyse takma kafana ya verirsin bebiş doğduktan sonra bizim bir akraba 20 kg almış hamileliğinde bebk doğduktan sonra uykusuzluk falan filan vermiş kiloları ...ben böyle dedim diyede 20 kg da alma heeezaten ileride doktorun ona göre diyet verir

ayşem maşallah benim teyzoşumaabüyümüş annesi koca adam olmuş buahh kızçem ahh bütün dediklerini yapyorum:26:sadece beyaz ekmek tüketiyodum onu değiştireyimçikolata yiyince oynuyolar valla tesadüfmü bilmiyorum ama benimki hiç durmadı hatta doktor konusuyo mesela hep bebekle hadi teyzem kıpırdama aç şu bacağını diyo falanbizimki inatama gördük bişeyler rabbim sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin cümlemizeeayşem bukadar ara verme uğra hep bundan sonra

Canlarım rahim filmi adetin kaçıncı günü çekiliyodu belki drum ister de merak ettim :26:
meddim adetin 1. günü merkezi arıyosun sana adet bitiminde gün veriyolar ilişiye girme ama film çekilene kadar :26:benim aradığım merkezler bu şekildi ama belki değişir ilden ile
doğdumu rabbim analı babalı büyütsün kızçem benim içime doğdu valla bu kızçenin ağrıları hayra alamet değil demiştim ama sana demedimmçok şükür sağ salim kurtulmusunuznaz iremimizi bizim yerimizede kokla kızçem yanına girdiğindeçabucak kavuşursunuz inşalllahayyy cok heyecanlı yaaa

hemşirem kuzum sıkıntı yapma kendine :26:hayırlısı olsun inş..bakalım bi kan testi yaptır ne cıkıcak sonucu.hiç beklemedik anda gelısıyo heseydualarım senınle kızçem:26:

kızçem arada bendede oluyo öyle :26lur zaman zaman ama artık düzene gireriz sanıyorum 4. ayımıza girdikgerçi benim yanmalart daha geçmedi gazdan oluyormuş doktor öyle dedi..deme kızçem kilo alınması bişey değil çevremdekiler zehir ediyolar bana hergün ağlıyorum onlar yüzünden1.61 -62 boya 20 kilo eklesen 80 kilo beni düşünemiyorum

ngasgım plaza güzelim nassınızzz
ngasgım bak ne yediklerimi sana yazım niye bukadar alıyorum ya
sabah saat 9 civarı peynir haşlanmış yumurta 3 dilim ekmek reçel yada bal yiyorum azcık
sonra 12-1 gibi midem yanmaya başlıyo bi bardak süt yada 1 şeftali yiyorum mesela
saat 3 civarı yemek yiyorum genelde ekmeksiz oluyor yoğurtla:26:
6 gibi 1 bardak süt
iftar zamanı 2 yemek kaşığını geçmeyen yemek ekmeksiz
saat 10 civarı dondurma mutlaka yerim
yatmadan 1 bardak süt
arada ceviz fındık falan:26:makarna hamile kaldığımdan beri yemiyorum akşam yemeği mutlaka sebze yiyorum neyi azaltsam sence:44:

Allah analı babalı büyütsün inş.gözünüz aydın cnm benim.

gerçektenmi esilammmdoğum günün kutlu olsun sevdiklerinle ailenle nice mutlu senelere gel pasta aldım keselimde yiyelim biz bu kızçeler geldikçe yer
Eki Görüntüle 761768

teşekkürler cnm.sende ailenle eşinle bebişinle nice senelere bitanem.yiyelim cnm da pasta istemişti zaten.bakalım kocişlarimiz ne getircek bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…