- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.321
Selammmmmm kizlar nasilsinizzzzzzzz ben cok iyiyimmmmm kixim dunyaya geldi cumartesi gecesi pazara baglayan gece suyun patlamasiyla dogum yaptim normal dogurdum kizimi cok aceleci cikti. 35 haftalikken dogdu suan kuvezde solunumda bir kucuk sorun var 3 gun yatacak melegim...naz iremim melegim benimle...
kızçem bugün pazartesi sonuçları bugünmü alıcaksın acaba:26:allahım hayırlı güzel haberler gösterir inşallahgünaydın hayalotumm. nasılsın? yazdım ama göremedin sanırım. eşim erken gebelik testi bulamamış burda ki eczanelerde. başka marka normal test almış onda hiç bişey çıkmadıdiğerinde çizgi bariz belli eşime diyorum bak yoksa ben mi kafayı yedm çizgi görüyorum diye dedim ama o da saçmalama var çizgi diyo. bakalım pztsiyi beklicem arrtık varsa var yoksa yok. hakkımda hayırlısı olsum cancağızım
sağol kızçem darısı başına inşallahoyy maşşallahhh benim minnakımademek pipisi var ha annesi herşeyin iyi çıkmasına çok çok sevindim canım kilo için napcan bilmiyorum canım ama az az sık sık ye madem cankuşum. tansiyon sorunu için napacakmışın peki pipilimin annesi
aminn amin darısı sizlere inşallahŞükürler olsun ruh ikizim darısı da başımıza olsun inşdemek bi tane daha erkek geliyooooo topikcigimizzeeee... ay kuzummm içim icime siğmiyo... senive melegini cook öptüm
Canimmm hakkinizda hayirlisi olsun dualarimla yanindayim karamim
Amin kuzum amin hayirlisi ile insss... enisteyle baristik kuzum coook sukur otuup konuştuk herşeyi. .. o anladi beni, simdi coook iyiyiz şükürler olsun.. Rabbim kimsenin yuvasina darginlik huzursuzluk vermesin..
offf kızçem offf ben şuan 63 kilo çıktım 1 kilo düşüyo doktor 62 sayıyor :26:ee ben 57 kiloyla haile kaldım ozaman 5 kilo almışım:26:63 sayarsa 6 kilohoşgeldiniz canım ne güzel her şey yolunda çok sevindim canım...demek erkek öyle mi hadi hayırlısı bakalım allah hayırlı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım .bende bayramdan sonra gideceğim o zaman gitmeden bol bol çikolata yiyeceğim bakalım hareketi nasıl olacak ...kaç kilo almışın canım ben yarım kilo vermişim
hemşirem seni kim unutur kızçemmmKiiizzzllaarr ben geldim nabersinz ..bir gulbisiniz vardi hatirladinizmi( braz gecmisi okuyaym bakem.bende kayganamlara geldm haftasunu tatilini dun aksmdan yarina donuyoruz.szi ozledm telden griyorum burda int pek cekmiyor opuldnuz gene gelcm brazdan
aminn aminn hemşirem darısı size cümlemize inşallahyeni gelismeler varmiiiss :)) Karaaammm insallah hamilesindir bitanem inssss...hayalotum yeni güccük erkekin hayirli olsn annesine babasina, vatana millete hayrli evlat olsn ins.darisida bizlere olsnn.(AMİNN)
kızçem neka iyi yapmışınız ama çok yorma kendini emiiinerdeyse 1 haftadır gelemedim..herkes iyidir inşallahhhh..
annem yazlığa gitti bende iki evi idare edemem diye babamda kalıyorum..babam bende kalmaz rahat ta edemez çünkü..eşimi de 2 günlüğüne annesinin yanına yazlığa yolladım..bizde herkes ayrı bi yerde şu an
şimdi evime geldim zaten 2 sokak var arada..çamaşır yıkanıyo..ütü yaptım..çamaşırlarımı asıp babaevine dönücem
kızçem ve ben iyiyiz çok şükür..kıpır kıpır bazen hiç durmuyo..
öpüyorum hepinizi..haftaya buradayıminşallahhhh
çok şükür sevindim cnm temiz çıkmasına.cnm keşke kilo alışını dr sorsaydın.ne yapabilirim diye.hayırlısı olsun cnm.
ayşem maşallah benim teyzoşumaakızlarr sızlerı cok ozledımmm ... netimm yok aylardır gıremıyorum ama hep aklımdasınız duamdasınızzz ... bu arada hepinize hayırlı ramazanlar dilerimmm ... hayalotumun bebişi erkekmişş çokk sevindimm benimkidee erkek bende gördüm pipişinii oğluşumunnn .... ALLAH bu duyguyu herkese yaşatsınn herkese anne baba olma duygusunu tatdırsınn inş... kocamcımm beni bekliyo şuann fazla duramıcamm canlarımm.. beni sorarsanız bizdee iyiz oğluşumunn tekmeleriyle hareketleriyle ugraşıyormm şimdiden canımı acıtmaya başladımaşallah hiç durmuyo balık geziniyo sanki içimde bi saga bi sola haa bu arada cok fazla kıloda almadım 3.5 kilo almışımm :)) dün hastaneye gittik bizimki naz yaptı iat etti acmadı bacaklarını gorememıstıkk cınsıyetını hayalotum gıbı cıkolata yiyip gittim açmıştı sonuna kadar maşallahhh boyu 16 cmm civerında kilosu 167. gr cok iyi doktorcugummm .. bu arada doktorumuda degıstırdım cok sukur sımdıkı doktorumdan cok cok memnunum dedıklerıne harfıyen uyuyorumm ve kılom normal gıdıyo bebegımdee ıyı hayalotumm sana tavsıyem kılo almaman ıcınn ogunlerını 6 ya bol az az ye her ogun arasında meyve ye her fırsatta agzına kuru meyveler at sofrandan cevız fındık bademm ozellıkle cevızını ıhmal etme bebegın beyın gelı-işimi için çok çok yararlıı .. bol bol su iç ... bi tabak yaptım ben içinde hurma , siyah kuru kayısı , kuru incir , siyah kuru erik , kuru dut , kuru üzüm , ceviz , badem , fındık , keçi boynuzu hergun unlardan yiyorum ekmek tam bugdaylı ekmek yiyormm ve günde yarım litre süt ve yarım kilo yogurt tüketiyorumm ... bol boll ekşili şeyler ye iç ben vişne kompostosu kaynattım bide kızılcık kompostosu onlardan iciyorum hazır meyve suyu tüketmiyormm haa bide limonata içiyorumm bnm kanımda pıhtılaşma var beb aspirini kullanıyormm böle yanii böyle yaparsann ideal kilo alırsınn .. iki canlıyım diyedee yemeklerıı fazla fazla yeme az az ama sık sık ye herşey yolunda gider bebeğimm inş.. uzun zmaandır girmeyincee konuşacak çok şey oluyo hepinizi çoook seviyorumm kendinizee çok çokk iyi bakınn çook öptümm hepiniziii meddiimm bak gör sen ikiz üçüz dogurcann inşallah YÜCE RABBİMDENN dilerimm sana üçüz ikiz bebeklerrr versinnn inşallahhhh senii çok seviyormm mediimmm
meddim adetin 1. günü merkezi arıyosun sana adet bitiminde gün veriyolar ilişiye girme ama film çekilene kadar :26:benim aradığım merkezler bu şekildi ama belki değişir ilden ileCanlarım rahim filmi adetin kaçıncı günü çekiliyodu belki drum ister de merak ettim :26:
Selammmmmm kizlar nasilsinizzzzzzzz ben cok iyiyimmmmm kixim dunyaya geldi cumartesi gecesi pazara baglayan gece suyun patlamasiyla dogum yaptim normal dogurdum kizimi cok aceleci cikti. 35 haftalikken dogdu suan kuvezde solunumda bir kucuk sorun var 3 gun yatacak melegim...naz iremim melegim benimle...
Gunaydinlar kiscelrm nasilsinz.kac gndur telden gremedim.normalde byerde kaytliydi ordan griyordm otomatik.snra noldysa gremedm sifre istedi sifremi unuttum yeni sifre almya calstm bturlu meil glmedi.bnde biseyler yazdm gnderdim saolsunlar hmen bir sfre gndermisleryani duygularimi szlerle paylasamadm catladm .ah ah kafam cok karisik smdi ben normalde 28 gunde bir duzenli adet oluyorum.gecen ayin 24 unde olmam gerekirken bir hafta erken oldm yani ayn on sekizne.bu ayin 16 snda bekliyordum kirmizilar gelmedi hala.bu cok guzel bisey ama ben cok korkuyorum idrarda bakiyorum hep negatif.bi kac gun oncesine kadar gogus uclarmda hassaslasma ve kasklarmda agri filan vardi .mesela persembe gunu sabaha kadar uyumadm bir heycan sevinc vardi kalbim carpiyordu kesin var dedm.ama su an hevesim kirik nedense canm sklyor bel ve kalcamda cok.kotu agri var.bazen sol bazen sag bacagm uyusuyor.bikeresnde 15 gunm gecmistide kist ckmisti o yzden korkuyorum..bugun kanda baktircam is cikisi bana dua edin ltfen iyi seyler olsun artk
sllmmm kızlar nasılsınız bakalım ben biraz kötüyüm ne oldu bilmiyorum ama sabah kustum biraz...alppinnn doğurmuş şaşırdım vallahi ne güzel normal doğum yapmış hayırlısıyla bebeğini büyütmeyi nasip etsin inşallah ...
hayalotum doktor kilo konusunda bir şey demediyse takma kafana ya verirsin bebiş doğduktan sonra bizim bir akraba 20 kg almış hamileliğinde bebk doğduktan sonra uykusuzluk falan filan vermiş kiloları ...ben böyle dedim diyede 20 kg da alma heeezaten ileride doktorun ona göre diyet verir
bugün benim doğum günümmm:122::122::122::122::122:
benimde bugün dogum günüm hayalotum.:124::124::124::124:
gerçektenmi esilammmdoğum günün kutlu olsun sevdiklerinle ailenle nice mutlu senelere gel pasta aldım keselimde yiyelim biz bu kızçeler geldikçe yer
Eki Görüntüle 761768
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?