- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.341
teşekkürler cnm.sende ailenle eşinle bebişinle nice senelere bitanem.yiyelim cnm da pasta istemişti zaten.bakalım kocişlarimiz ne getircek bize..
bugün benim doğum günümmm:122::122::122::122::122:
Doğum gününüz kutlu olsun kızlarrrr...benimde bugün dogum günüm hayalotum.:124::124::124::124:
hoşbulduk canım bu ara girmeye başladımda haber vermekten buraya gelemedim canım inanaıyorum 14+5 hamilesin kendine ümitsiz vaka gözüyle bakıyodun allahım vermiş ne güzel inşallah bende görebilirim 14+5 ondan sonra korkum kalmaz allahın izniyle :18::18:sabah aklımdan geçtinnnhoşgeldin kızçemmmm
Doğum gününüz kutlu olsun kızlarrrr...
Rabbim hayırlı uzun ömürler versin Ailenizle ve bebişlerinizle
Eki Görüntüle 761769 Eki Görüntüle 761770
kız ben seni yerimmm eni,ştem bi msj yazmış pek beyendimaminnnn
bilmiyomki:18:benimki gidip koşu bandı almaşsa bana iyidirvalla busefer uçarım üstüneee
aminnnn
bilmiyomki:18:benimki gidip koşu bandı almaşsa bana iyidirvalla busefer uçarım üstüneee
hg canımmmnapyosunuz bakemmm
yuvarlanıyoruz derken :26:hg canımmmyuvarlanızyoruz sen nasılsın canım
rica ederim canımm
inanmıyorummmmm topiğimizi 2. bebişide geldiiSelammmmmm kizlar nasilsinizzzzzzzz ben cok iyiyimmmmm kixim dunyaya geldi cumartesi gecesi pazara baglayan gece suyun patlamasiyla dogum yaptim normal dogurdum kizimi cok aceleci cikti. 35 haftalikken dogdu suan kuvezde solunumda bir kucuk sorun var 3 gun yatacak melegim...naz iremim melegim benimle...
evet tatlımmm top oldum resmenn iyce şiştimm oturdugum yerden kalkarken bazen kızımdan yardım alıyorummyuvarlanıyoruz derken :26:
aboo karnın kocaman olmuştur hakkaten kız ne ara büyüttünüz bu kadar bebekleri bide benm mercimeğime el atında 15. haftaya gelelım gerisini ben hallederim
evet canımm azz kaldıı bende diorum eylül sonu gelir belki ekime çıkmam die ama hayırlsı tabicnm seninde az kalmış doğuma.hayırlısıyla kurtulursun inş.sağlıklı sıhhatli bi şekilde.
amin canım aminnevet tatlımmm top oldum resmenn iyce şiştimm oturdugum yerden kalkarken bazen kızımdan yardım alıyorumm8 ayımıza geldik bakalım Rabbim sizlerede göstersin bu anları ve devamını
o içerde tekmeleri savurdukça bu hhallerini umursamıyorsun bile şişko agrılaşma felan
evet canımm azz kaldıı bende diorum eylül sonu gelir belki ekime çıkmam die ama hayırlsı tabi
i,nş canım cümlemizi Rabbim meleklerine kavuştıursunnn
kuzuzm çevrendekileri boşverrrrrkızçem arada bendede oluyo öyle :26lur zaman zaman ama artık düzene gireriz sanıyorum 4. ayımıza girdik gerçi benim yanmalart daha geçmedi gazdan oluyormuş doktor öyle dedi..deme kızçem kilo alınması bişey değil çevremdekiler zehir ediyolar bana hergün ağlıyorum onlar yüzünden 1.61 -62 boya 20 kilo eklesen 80 kilo beni düşünemiyorum
aynen öle canımmmm inş sizlerde görüceksinizzz gümüşüm senin kaçıncı bebeğinn Rabbim tamamına erdirsinn(amin)amin canım aminn
ne güzel o tekmeleri hissetmek
yok canım daha karar veremedimmm:26::26::26:isim düşündünüzmü cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?