Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sabah aklımdan geçtinnn hoşgeldin kızçemmmm
hoşbulduk canım bu ara girmeye başladımda haber vermekten buraya gelemedim canım inanaıyorum 14+5 hamilesin kendine ümitsiz vaka gözüyle bakıyodun allahım vermiş ne güzel inşallah bende görebilirim 14+5 ondan sonra korkum kalmaz allahın izniyle :18::18:

inanmıyorummmmm topiğimizi 2. bebişide geldii3. kim olcak bakalımmm
canımmm güle güle büyüsün naz iremimiz
inş biran önce çıkar annec,nin kollarında yatar
ne erkenciymiş bu kızce annesini daha fazla bekletmedi

yuvarlanıyoruz derken :26:
aboo karnın kocaman olmuştur hakkaten kız ne ara büyüttünüz bu kadar bebekleri bide benm mercimeğime el atında 15. haftaya gelelım gerisini ben hallederim
evet tatlımmm top oldum resmenn iyce şiştimm oturdugum yerden kalkarken bazen kızımdan yardım alıyorumm8 ayımıza geldik bakalım Rabbim sizlerede göstersin bu anları ve devamını
o içerde tekmeleri savurdukça bu hhallerini umursamıyorsun bile şişko agrılaşma felan

amin canım aminn
ne güzel o tekmeleri hissetmek

kuzuzm çevrendekileri boşverrrrr
sen onun içinmi ağlıyonnnn
banada diyen var tabii bunu diyenler çekemeyneler
alacam tabi diyorummm bebişim iyi olsunda ben nekadar sakınsamda almamak için alınıyo diorumm gerçekten öle balımm
yediginde bişi yok seninnn boşverrr veririz hepsiniiii ben şuan 80 geçtimm tartımın pili bitmişş
en son hastanede tarttılar 83 geldimmnapimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…