Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayırlı nice senelere inşallah canım ...ömrün bereketli olsun inşallah ...bu kadar yiyorsan nye bu kadar kilo alıyosun acaba canım ben makarnayı falanda yiyorumm ekmeği bırakmadım üstelik belki bünye yapyodur artık hormonlar değişiyor ya hamilelikten dolayı sana diyete gerek yok bence kilo yapacak şeyler yemiyorsun zaten

kızçem birisi top gibi olmuşun diyo:26:birisi tosba diyooonlara neyse yaw aslında komık oldum hoşuma gıdıyo bılınclıyım ama bu hormonlardanmıdır nedır aglıyom hemen ya

en son bura mı yazıyon bak bako bebe olmayaydı şimdi sopayı yemiştinya kızçem en ummadık anda geldi rabbım çok büyük .görceksin inşallah sende
kız ben seni yerimmm eni,ştem bi msj yazmış pek beyendimfyse
veririz balımm dert etme kilolarıı zaten zayıftın sen
yazmış benim kocam kimbilir nerden kopyala yapıştır yaptı bu herifff
cnm kilon çok değil ki bence.bende 57 ile hamile kaldım.bakalım benim nolcak.

kızçem birisi top gibi olmuşun diyo:26:birisi tosba diyooonlara neyse yaw aslında komık oldum hoşuma gıdıyo bılınclıyım ama bu hormonlardanmıdır nedır aglıyom hemen ya
lıght yoğurt yağsiz süt tam bugday kepek yada cavdar ekmeği yesen daha iyi olur bence gereksiz yağ almamış olursun vucuduna

takip ettm ama sürekli seni
inşşallah 14 15 haftaları görüyüm devamında tadını cıkarcam bu kez inanıyorum sorunsuz gececk

:26::26::26:doğru bencede yemiyorum hatta benden daha çok yiyenler kilo almıyodemekki benim bünyem yapıyobelkide şişiyomuyum acaba çünkü ense kalınlığına bakarken 2 hafta önce 61 çıktım:26:şimdi 63 2 haftada 2 kilo

sağol kızçem hep beraber inşallah
aminnn bitanemmm
o diyenlerin yanına gelmiyimmmbenimde ankaradaki komşum dioduu kız arkann karnından önce gidiyo toton çokk büyümüşşş hıı napim olsun di,orummbaka kalaıyoduu
yazmış benim kocam kimbilir nerden kopyala yapıştır yaptı bu herifff

olsun anacım gene yazmışş benimde 15 temmuzdu doğum günümm hiç bişi yokkçocuklar diyince doğum günün kutlu olsun hayatım dediokadarcıkkkkk

selam kısçeler nasılsınız bakalım
bikaç gündür giremiyorndum.. Alaş'ımın dedisi vefat etti, çok üzüldük kaç gündür :'(
burada herkes iyidir umarımm ..
smdi biraz geçmisten bakmaya çalısayım, belkim iyi bisey bulurum

geçicek inşallah gümüşüm bende inanıyorumiğnelerini kullanıyosun değilmi düzenli
yok cnm iğne değil bu kez sadece aspirin deniyecez yada iğneye başlıycaz 0,2lik yarın gidicem şimdilik folbiolle aspirini aksatmıyorum bu ayda düzenli içmiştim
doğru bundan sonra light yiyim barebakalım nekadar fayda saglıycak tosba hayalota:26::26:
ben lıght yada yarım yağlı alıyorum sütü daha iyi oluyo ekmek hep kepek yerim zaten ramazan gireli 5 günde 2 kg vermiştim şimdi habire yiyorum bakem ben nasıl olacam

aleyküm selam canım hg çok şükür
sen nasılsın canım bayadır görüşemiyoruz
alıştınmı yeni evine

kızçem benim popo deilde memiklerle göbek aldı başını gidiyorgöbecikte bebek var deşsek daha 4 aylık memiklerle sütaşa destek çıkarım sanırım
15 temmuz mu kutlamadık dime geçmiş doğum gunun kutlu olsun kızçemmm

Son düzenleme:

iiyi bişey bulurmuşgel beni bulll

aleyküm selam canım hg çok şükür
sen nasılsın canım bayadır görüşemiyoruz
alıştınmı yeni evine

hsb selencelkim.. saolasın..
masaAllah 30. haftaya da girmişsiniz, nasıl geçiyor günlerin
sükür iyiyim, Allahım huzursuzluk ve üzüntü yaşatmasın insaAllah
evt denk gelemedik kaç gündür bnde girememisdim..
evt alıstım cnm, şükür çok kullanışlı bi ev ..
sen naptın, yeni ortama, yeni eve sizde alısabildiniz mi :26:

Son düzenleme:

hadi bakalım hayırlısı gümüşüm
valla son aylar fil gibi olcamız kesinahhh ahhh bu bana laf sokanlar hamıle kalınca bıle kılo almayan kısıler olmayaydı ne laflar sokardım onlara ama elımde kozum yok işte

tatlım toto var memikler varr aldı başını gidiyoogöbek dersen hiç sormaaboşver balım canımıniçi saol bitanemmmmfoto cekimde gösterem size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…