- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.361
gümüşüm hamilemisinnapyosunuz bakemmm
Doğum gününüz kutlu olsun kızlarrrr...
Rabbim hayırlı uzun ömürler versin Ailenizle ve bebişlerinizle
Eki Görüntüle 761769 Eki Görüntüle 761770
ngasgım plaza güzelim nassınızzz
ngasgım bak ne yediklerimi sana yazım niye bukadar alıyorum ya
sabah saat 9 civarıpeynir haşlanmış yumurta 3 dilim ekmek reçel yada bal yiyorum azcık
sonra 12-1 gibi midem yanmaya başlıyo bi bardak süt yada 1 şeftali yiyorum mesela
saat 3 civarı yemek yiyorum genelde ekmeksiz oluyor yoğurtla:26:
6 gibi 1 bardak süt
iftar zamanı 2 yemek kaşığını geçmeyen yemek ekmeksiz
saat 10 civarı dondurma mutlaka yerim
yatmadan 1 bardak süt
arada ceviz fındık falan:26:makarna hamile kaldığımdan beri yemiyorum akşam yemeği mutlaka sebze yiyorumneyi azaltsam sence:44:
evet canım nasip olursa bebeğim olacak bakalımgümüşüm hamilemisinrabbim kucagınada almayı nasıp eylesınnn
sağol kızçem hep beraber inşallah
kuzuzm çevrendekileri boşverrrrr
sen onun içinmi ağlıyonnnn
banada diyen var tabii bunu diyenler çekemeyneler
alacam tabi diyorummm bebişim iyi olsunda ben nekadar sakınsamda almamak için alınıyo diorumm gerçekten ölebalımm
yediginde bişi yok seninnn boşverrr veririz hepsiniiii ben şuan 80 geçtimm tartımın pili bitmişş
en son hastanede tarttılar 83 geldimmnapimmm
hoşbulduk canım bu ara girmeye başladımda haber vermekten buraya gelemedim canım inanaıyorum 14+5 hamilesin kendine ümitsiz vaka gözüyle bakıyodun allahım vermiş ne güzel inşallah bende görebilirim 14+5 ondan sonra korkum kalmaz allahın izniyle :18::18:
kız ben seni yerimmm eni,ştem bi msj yazmış pek beyendimfyse
veririz balımm dert etme kilolarıı zaten zayıftın sen
cnm kilon çok değil ki bence.bende 57 ile hamile kaldım.bakalım benim nolcak.
lıght yoğurt yağsiz süt tam bugday kepek yada cavdar ekmeği yesen daha iyi olur bence gereksiz yağ almamış olursun vucudunakızçem birisi top gibi olmuşun diyo:26:birisi tosba diyoo onlara neyse yaw aslında komık oldum hoşuma gıdıyo bılınclıyım ama bu hormonlardanmıdır nedır aglıyom hemen ya
takip ettm ama sürekli senien son bura mı yazıyon bak bak o bebe olmayaydı şimdi sopayı yemiştin ya kızçem en ummadık anda geldi rabbım çok büyük .görceksin inşallah sende
yazmış benim kocam kimbilir nerden kopyala yapıştır yaptı bu herifff
hayırlı nice senelere inşallah canım ...ömrün bereketli olsun inşallah ...bu kadar yiyorsan nye bu kadar kilo alıyosun acaba canım ben makarnayı falanda yiyorumm ekmeği bırakmadım üstelik belki bünye yapyodur artık hormonlar değişiyor ya hamilelikten dolayı sana diyete gerek yok bence kilo yapacak şeyler yemiyorsun zaten
lıght yoğurt yağsiz süt tam bugday kepek yada cavdar ekmeği yesen daha iyi olur bence gereksiz yağ almamış olursun vucuduna
aminnn bitanemmmsağol kızçem hep beraber inşallah
o diyenlerin yanına gelmiyimmmkızçem birisi top gibi olmuşun diyo:26:birisi tosba diyoo onlara neyse yaw aslında komık oldum hoşuma gıdıyo bılınclıyım ama bu hormonlardanmıdır nedır aglıyom hemen ya
yazmış benim kocam kimbilir nerden kopyala yapıştır yaptı bu herifff
takip ettm ama sürekli seni
inşşallah 14 15 haftaları görüyüm devamında tadını cıkarcam bu kez inanıyorum sorunsuz gececk
yok cnm iğne değil bu kez sadece aspirin deniyecez yada iğneye başlıycaz 0,2lik yarın gidicem şimdilik folbiolle aspirini aksatmıyorum bu ayda düzenli içmiştimgeçicek inşallah gümüşüm bende inanıyorumiğnelerini kullanıyosun değilmi düzenli
ben lıght yada yarım yağlı alıyorum sütü daha iyi oluyo ekmek hep kepek yerim zaten ramazan gireli 5 günde 2 kg vermiştim şimdi habire yiyorum bakem ben nasıl olacamdoğru bundan sonra light yiyim barebakalım nekadar fayda saglıycak tosba hayalota:26::26:
aleyküm selam canım hg çok şükürselam kısçeler nasılsınız bakalım
bikaç gündür giremiyorndum.. Alaş'ımın dedisi vefat etti, çok üzüldük kaç gündür :'(
burada herkes iyidir umarımm ..
smdi biraz geçmisten bakmaya çalısayım, belkim iyi bisey bulurum
aminnn bitanemmm
o diyenlerin yanına gelmiyimmmbenimde ankaradaki komşum dioduu kız arkann karnından önce gidiyo toton çokk büyümüşşş hıı napim olsun di,orumm baka kalaıyoduu
olsun anacım gene yazmışş benimde 15 temmuzdu doğum günümm hiç bişi yokk çocuklar diyince doğum günün kutlu olsun hayatım dedi okadarcıkkkkk
selam kısçeler nasılsınız bakalım
bikaç gündür giremiyorndum.. Alaş'ımın dedisi vefat etti, çok üzüldük kaç gündür :'(
burada herkes iyidir umarımm ..
smdi biraz geçmisten bakmaya çalısayım, belkim iyi bisey bulurum
aleyküm selam canım hg çok şükür
sen nasılsın canım bayadır görüşemiyoruz
alıştınmı yeni evine
yok cnm iğne değil bu kez sadece aspirin deniyecez yada iğneye başlıycaz 0,2lik yarın gidicem şimdilik folbiolle aspirini aksatmıyorum bu ayda düzenli içmiştim
ben lıght yada yarım yağlı alıyorum sütü daha iyi oluyo ekmek hep kepek yerim zaten ramazan gireli 5 günde 2 kg vermiştim şimdi habire yiyorum bakem ben nasıl olacam
kızçem benim popo deilde memiklerle göbek aldı başını gidiyorgöbecikte bebek var deşsek daha 4 aylık memiklerle sütaşa destek çıkarım sanırım
15 temmuz mukutlamadık dime geçmiş doğum gunun kutlu olsun kızçemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?