- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.381
bu mankenler yemıyo içmiyo orası kesin insan nasıl kilo almaz yahadi bakalım hayırlısı gümüşüm
valla son aylar fil gibi olcamız kesinahhh ahhh bu bana laf sokanlar hamıle kalınca bıle kılo almayan kısıler olmayaydı ne laflar sokardım onlara ama elımde kozum yok işte
tatlım toto var memikler varr aldı başını gidiyoo göbek dersen hiç sormaa boşver balım canımıniçi saol bitanemmmm foto cekimde gösterem size
bu mankenler yemıyo içmiyo orası kesin insan nasıl kilo almaz ya
evet canım 2 ay kaldı bakalım biraz uyumakta zorlanıyorum canım çok sıcak bide daralıyorumm
hsb selencelkim.. saolasın..
masaAllah 30. haftaya da girmişsiniz, nasıl geçiyor günlerin
sükür iyiyim, Allahım huzursuzluk ve üzüntü yaşatmasın insaAllah
evt denk gelemedik kaç gündür bnde girememisdim..
evt alıstım cnm, şükür çok kullanışlı bi ev ..
sen naptın, yeni ortama, yeni eve sizde alısabildiniz mi :26:
şu an kaç kg sun aman sende sağlıklı bebeğin dert ettiğin şeye bak doğumdan sonra verirsinkızçem 6 kilo alıyolar 1 75 boy varbenim gibi 160 değillerki alıyolarda belli olmuyo
ama bana laf sokanlar benle aynı boyda ama hamılelıklerını 56 57 ile bitiren kişileroyuzden banada dokunuyo işte:26::26:rabbımın gücüne gitmesin ama elimde olmadan ağlıyorum valla:26:herifte üzülüyor napcanı şaşırdı adam yürüyüş bandı alıyım istersen diyo 80 metrekare evin neresine sığdırayım ben onu biz zor sığıyoruz
benimki hangi ara oldu acaba inşallah aşk çocuğudur yoksa bebenin halini düşünemiyorummm
aman napalım meleği,mmee olsun artık son ayın kızçem Allahım isteyen herkese nasip eylesin ben sığmam sanırsam o makinenin içine
bugün benim doğum günümmm:122::122::122::122::122:
kızçem 6 kilo alıyolar 1 75 boy varbenim gibi 160 değillerki alıyolarda belli olmuyo
ama bana laf sokanlar benle aynı boyda ama hamılelıklerını 56 57 ile bitiren kişileroyuzden banada dokunuyo işte:26::26:rabbımın gücüne gitmesin ama elimde olmadan ağlıyorum valla:26:herifte üzülüyor napcanı şaşırdı adam yürüyüş bandı alıyım istersen diyo 80 metrekare evin neresine sığdırayım ben onu biz zor sığıyoruz
evet canım 2 ay kaldı bakalım biraz uyumakta zorlanıyorum canım çok sıcak bide daralıyorumm
Allahım iyilik versin canımmm
çok sevindim canım güle gülee mutlu huzurlu oturun inşş
benim evde kullanışlı ama kendi evimi görüyorum rüyamda özlüyorummorası ilk gözagrımdı
ama burayada alıştıkk mecbur alışlcaz başka caremiz yokkbiraz zorlandık ama herşeyde vardır bir hayır diyip dayanıyoruz gurbetlige
doğum gününüz kutlu olsun kızlar.. Allah bebişlerinizle, ailenizle, sevdiklerinizle daha nice seneler göstersin inş..
Bende bugün kırmızıları gördümbakalım bi sonraki aya kaldı umutlar..
saol bitanemmminsaAlah geçer cnm.. Rabbim sabır versin bitanem .
bizim hiç kendi evimiz olmadı, bu gidisle de biraz zor gibi, ne varsa dr a verdiğimiz için
orada ne kadar kalmanız gerekiyo cnm :26:tekrar evinize dönme şansınız var mı :44:
saol bitanemmmmyeni yaşın hayırlı uğurul gelir insaAllah, bebisinle ve ailenle mutluluklar dilerim
kolay gelsinn canımmmbenim bugun mısafırım var gecmıse bakamadan bı selam vereyım dedım hepınız ıyısınızdır ınsallah bugun gelemem artık optum hepınızı allaha emanet olun canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?