Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bu mankenler yemıyo içmiyo orası kesin insan nasıl kilo almaz ya

bu mankenler yemıyo içmiyo orası kesin insan nasıl kilo almaz ya

kızçem 6 kilo alıyolar 1 75 boy var benim gibi 160 değillerkialıyolarda belli olmuyo
ama bana laf sokanlar benle aynı boyda ama hamılelıklerını 56 57 ile bitiren kişileroyuzden banada dokunuyo işte:26::26:rabbımın gücüne gitmesin ama elimde olmadan ağlıyorum valla:26:herifte üzülüyor napcanı şaşırdı adam yürüyüş bandı alıyım istersen diyo80 metrekare evin neresine sığdırayım ben onu biz zor sığıyoruz

evet canım 2 ay kaldı bakalım biraz uyumakta zorlanıyorum canım çok sıcak bide daralıyorumm
Allahım iyilik versin canımmm
çok sevindim canım güle gülee mutlu huzurlu oturun inşş
benim evde kullanışlı ama kendi evimi görüyorum rüyamda özlüyorummorası ilk gözagrımdı
ama burayada alıştıkk mecbur alışlcaz başka caremiz yokkbiraz zorlandık ama herşeyde vardır bir hayır diyip dayanıyoruz gurbetlige

şu an kaç kg sun aman sende sağlıklı bebeğin dert ettiğin şeye bak doğumdan sonra verirsin
benmde boy 160 kg 52 göbekte eklersem 3 ay sonra bildiğin top

benimki hangi ara oldu acabainşallah aşk çocuğudur yoksa bebenin halini düşünemiyorummm

ee olsun artık son ayın kızçemAllahım isteyen herkese nasip eylesinben sığmam sanırsam o makinenin içine
aman napalım meleği,mm
amin balım herkese nasip etsinn
sıgarsın bişicik olmaz
tatlım ben acıktım hemen bişiler yiyem gelemmburdada neden yazmıyo bu kız demen

cnm sonuçta herkesin yapısı bir değil ki.onlar almamış olabilir.bence sende lafını esirgeme kime neki ya.sonuçta kiloları vercek olan sensin sonra.kimseyi konuşturma.bana öle bişey deseler zaten su aralar herşeye sinirleniyom.direk ağızlarının payını veririm.bak çok sinirlendim şimdi.seni ağlatıyolar ya.

insaAlah geçer cnm.. Rabbim sabır versin bitanem .
bizim hiç kendi evimiz olmadı, bu gidisle de biraz zor gibi, ne varsa dr a verdiğimiz için
orada ne kadar kalmanız gerekiyo cnm :26:tekrar evinize dönme şansınız var mı :44:

yeni yaşın hayırlı uğurul gelir insaAllah, bebisinle ve ailenle mutluluklar dilerim

benim bugun mısafırım var gecmıse bakamadan bı selam vereyım dedım hepınız ıyısınızdır ınsallah bugun gelemem artık optum hepınızı allaha emanet olun canlar

saol bitanemmm
inşş olur kuzummm Rabbim saglık versin hepsi olur bitanemm
tatlımm burda 3sene kalırsınız demişler eşime eşim dio eger buraya alışır seversek hi.ç gitmem dioo
canımm eger ankaraya dönersek aynı evde oturmuycazz malumm kv yüzünden artık oraya dönmeyiz canım biliyosun onlarda aynı apartmandalartaşınırken baya sorun çıkardılarrhakkımızda Rabbim hayılısnı versin inşşş

hamileyken dikkat edilmesi gerekenler uygulamak nasip olur inşallah

1-Hep abdestli olmaya çalış. özellikle yemek yerken.
2-Bütün günahlardan korunmaya bak.
3-Elinden geldiğince müstehap olan şeyleri yapmaya çalış.
4-Geceleri aynaya bakma.
5-Sinirlenme! Huzurlu ve sakin ol.
6-Kur'ân dinlemeye ve okumaya çalış.
7-Namazlardan sonra tesbihatı ihmal etme.
8- Hamilelik boyunca 1 kere de olsa kuran hatim et.
9-Her gün salavât getir.
10-Bebek hareket ettiği her an elini karnının üzerine koy ve salavât getir ve ihlâs süresini oku.
11-Allahı çok düşün.
12-İnsanlara yardım et.
13-Mü'min insanların yüzüne bak.
14-Gıybetten ve yalandan uzak dur.
15-Namazını vaktinde kıl.
16-Devamlı allah, allah diye zikirde bulun.
17-Eğer evladının sabırlı olmasını istiyorsan elini karnının üzerüne koy ve asr süresini oku.
18-Evladına hayırlı bir isim koy ve daha karnındayken elini karnının üzerine koy ve ismiyle ona hitap et. unutma çocuğun anne baba üzerindeki hakkı anne ve babanın ona hayırlı bir isim vermeleridir.
19-Enbiya süresini oku, evladının salih bir evlat olması için dua et.
20-Eğer anne ve babanın çocukla çok iyi bir ilişkisi, bağı, diyolağu olmasını istiyorsan çocuk doğmadan anne ve baba evlatlarıyla konuşmalılar ve çocuk doğduktan sonra bu seslere aşina olacaktır.
21-Hamilelik esnasında düzenli beslenme ve temizliğe çok önem verilmelidir.
22-Elini karnının üzerine koy ve bol bol salâvat getir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…