Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hmm.. hayırlısı olsun cnm :26:
kv. niye herseyde sorun olurlar ki
öyle cnm öyle, Rabbim kaynanatörlere dayanma gücü versin bizlere

Dogum gununuz kutlu olsn kisceler iyiki dogdunuzz.ailenizle beraber nice mutlu yillara.Rabbim hayirli omurler nasip etsn ins ..

hmm.. hayırlısı olsun cnm :26:
kv. niye herseyde sorun olurlar ki
öyle cnm öyle, Rabbim kaynanatörlere dayanma gücü versin bizlere
saol bitanem
kv kaynar kazana atsak nasıl olur yanında pederleri unutmayalım yazık tek başlarına gştmesinler

selencelkim bise soram sana :26:
kaplıcalara gitmek iyi gelir mi :44::44:
gelir sanırım tam bilemiycem tatlım :26:sıcak suuu insanı rahatlatıyoo resmen arındırıyo
bende bayadır gitmiyorumm git istersen balımmm denemekte fayda varr

valla benim k,peder mülayim bi adam, ağzı var dili yok garibimin.. ondan yana bi sıkıntıkm yok da, gel gelelim diğeri sinir ediyor beni valla anlatmakla bitmez

yani bizde, hiç gitmedik kaplıca ne fln .. belkim iyi gelir diyoruz bayramdan sonar gidicez, hem tatil gibi olmuş olucak, ordan da bska yere geçebiliriz .. artık bakıcaz .. durumlar neyi göstericek

şu an kaç kg sun aman sende sağlıklı bebeğin dert ettiğin şeye bak doğumdan sonra verirsin
benmde boy 160 kg 52 göbekte eklersem 3 ay sonra bildiğin top
he he 57 ile hamile kaldım aslında normal kilo benimde 52 idi ama maalesef bu ilaçlar şişirdi işte57 iken geldi bizim sıpakızçem doğum sonrası verip vermeme değil aslında mesele :26:isterse kalsın hiç önemli değil yeterki fındığım sağlıklı olsun ama hamileliktenmidir nedir insan bi asabi sinirli oluyo işte..adet gerginliğinin hergüne bölünmüş hali gibi bişey sanki..Ve yaşayanlar bunu bildiği halde üstüne geliyolar ya işte o sıra banada geliyolar

kısçeler ben biraz işe güce bakıyım, birazda hatimimi okuyayım, işlerim bitince gelirim, haydin görüsürük

doğum gününüz kutlu olsun kızlar.. Allah bebişlerinizle, ailenizle, sevdiklerinizle daha nice seneler göstersin inş..

Bende bugün kırmızıları gördüm bakalım bi sonraki aya kaldı umutlar..
amin amin güzel kızçem.hayırlı olsun kırmızılar inşallah bu ay gelir meleğin bismillah dedik sonucta

ne güzel canımm gene senin bitaneymiş snir eden benim ikisidededigin gibi anlatmakla bitmezzz
çok sevindim canımm gez güzel bi tatil yapp eniştemle
inş sonuçlar iyi şeyleri gösterir

bende veriyodumda bu seferde hayalot hamile kaldı bi suratsız asabi oldu diye arkamdan dedikodu yapıyolar hatta bazıları yüzümede söylüyor ayyy aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı

canımıniçi ben çıkıyorum her işim duruyoo onları yapam
çamaşırlar asılacakk ütü yapılacakk
incirim okunacak
akşama doğru bitince gelirim tatlımm uyumazsam
senii çokk öptümminigimide:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:

tamam kuzukulağım bende meyve yiyem biraz sonra uyurum büyük ihtimal gözlerim kapanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…