- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.401
kızcelerım napıyosunuz huhu
benim bugun mısafırım var gecmıse bakamadan bı selam vereyım dedım hepınız ıyısınızdır ınsallah bugun gelemem artık optum hepınızı Allah'a emanet olun canlar
saol bitanemmm
inşş olur kuzummm Rabbim saglık versin hepsi olur bitanemm
tatlımm burda 3sene kalırsınız demişler eşime eşim dio eger buraya alışır seversek hi.ç gitmem dioo
canımm eger ankaraya dönersek aynı evde oturmuycazz malumm kv yüzünden artık oraya dönmeyiz canım biliyosun onlarda aynı apartmandalartaşınırken baya sorun çıkardılarr hakkımızda Rabbim hayılısnı versin inşşş
saol bitanemmmmçok incesinnn cümlemiz inş Ailesi ile
saol bitanemhmm.. hayırlısı olsun cnm :26:
kv. niye herseyde sorun olurlar ki
öyle cnm öyle, Rabbim kaynanatörlere dayanma gücü versin bizlere
gelir sanırım tam bilemiycem tatlım :26:sıcak suuu insanı rahatlatıyoo resmen arındırıyo
selencelkim bise soram sana :26:
kaplıcalara gitmek iyi gelir mi :44::44:
saol bitanem
kv kaynar kazana atsak nasıl olur yanında pederleri unutmayalım yazık tek başlarına gştmesinler
gelir sanırım tam bilemiycem tatlım :26:sıcak suuu insanı rahatlatıyoo resmen arındırıyo
bende bayadır gitmiyorummgit istersen balımmm denemekte fayda varr
he he 57 ile hamile kaldım aslında normal kilo benimde 52 idi ama maalesef bu ilaçlar şişirdi işteşu an kaç kg sun aman sende sağlıklı bebeğin dert ettiğin şeye bak doğumdan sonra verirsin
benmde boy 160 kg 52 göbekte eklersem 3 ay sonra bildiğin top
aman napalım meleği,mm
amin balım herkese nasip etsinn
sıgarsın bişicik olmaz
tatlım ben acıktım hemen bişiler yiyem gelemmburdada neden yazmıyo bu kız demen
amin amin güzel kızçem.hayırlı olsun kırmızılar inşallah bu ay gelir meleğin bismillah dedik sonuctadoğum gününüz kutlu olsun kızlar.. Allah bebişlerinizle, ailenizle, sevdiklerinizle daha nice seneler göstersin inş..
Bende bugün kırmızıları gördümbakalım bi sonraki aya kaldı umutlar..
gonzalezimmmmBalkus doğum günün kutlu olsun,bebisin birsonra ki yılına sağlıkla doğsun insaAllah
Eki Görüntüle 761877
ne güzel canımm gene senin bitaneymiş snir eden benim ikisidevalla benim k,peder mülayim bi adam, ağzı var dili yok garibimin.. ondan yana bi sıkıntıkm yok da, gel gelelim diğeri sinir ediyor benivalla anlatmakla bitmez
yani bizde, hiç gitmedik kaplıca ne fln .. belkim iyi gelir diyoruz bayramdan sonar gidicez, hem tatil gibi olmuş olucak, ordan da bska yere geçebiliriz .. artık bakıcaz .. durumlar neyi göstericek
bende veriyodumda bu seferde hayalot hamile kaldı bi suratsız asabi oldu diye arkamdan dedikodu yapıyolar hatta bazıları yüzümede söylüyorcnm sonuçta herkesin yapısı bir değil ki.onlar almamış olabilir.bence sende lafını esirgeme kime neki ya.sonuçta kiloları vercek olan sensin sonra.kimseyi konuşturma.bana öle bişey deseler zaten su aralar herşeye sinirleniyom.direk ağızlarının payını veririm.bak çok sinirlendim şimdi.seni ağlatıyolar ya.
bulacam seni sen dur
benim bugun mısafırım var gecmıse bakamadan bı selam vereyım dedım hepınız ıyısınızdır ınsallah bugun gelemem artık optum hepınızı allaha emanet olun canlar
kolay gelsinn balımmmkısçeler ben biraz işe güce bakıyım, birazda hatimimi okuyayım, işlerim bitince gelirim, haydin görüsürük
kısçeler ben biraz işe güce bakıyım, birazda hatimimi okuyayım, işlerim bitince gelirim, haydin görüsürük
canımıniçi ben çıkıyorum her işim duruyoo onları yapam
çamaşırlar asılacakk ütü yapılacakk
incirim okunacak
akşama doğru bitince gelirim tatlımm uyumazsam
senii çokk öptümminigimide :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
amin amin güzel kızçem.hayırlı olsun kırmızılar inşallah bu ay gelir meleğin bismillah dedik sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?