Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

her boka ağlamaya snir oluyorum bayramda ankaraya gidemiyecez heralde bizde kaynanam göndermiyo sözde beni düşünüyo ama annem üzülüyo yeğenimi özledim bana anne diyo konuşursam ağlarım kesin bak ağlıycam şimdi

bugün benim doğum günümmm :122::122::122::122::122:
Hayalotum canım arkadaşım dostum ruh ikizimm sevdiklerinle esinle ve bebisinle sağlıklı mutlu huzurlu daha nica yıllara tatliskoooomm seni çok seviyorum

Kuzummmm iyi haberlerini brkliyoruz ins bitanemmmnn

Kizlaar bana bir akil verin lutfen beta hcg 6.8 cikti ne demek bu cok dusuk belkide yoktur deilmi yada cokmu erken delircem yaa .bide sol bacagima kramplar giriyor namazimi oturarak kilabildim hayirli iftarlar bu arada bana dua edin olurmu..karamimda baktircakti ne oldu acaba :26:

asetonum nerelerdesin kuzum görkemim nasıl fırsat vermıyor dıme sanabu sefer sana gülmesemmi ne etsem nezaman size gülsem benim başıma geliyor yaaabn o pipilikomu yirim yirim

uykuya hasret kaldım hayalotum tosunum yoruyor beni ama canımın parçası işte..olsun canı sağolsun diyor avutuyorum kendimi gül sen güüüüllll yakında senide görcem benn hiç fırsatım olmuyor nerdeyse hayalotum ama aklımdasınız walla..

canım benım yaaa ınsallah vardır bebıs ctatlım bat ne zamandı kac gun gectı?

ya yıne tek basına kaldım burda
nerelerdesınız kızcelerım benım mısafırım vardı Allahtan erken gıttıler cokkkk yoruldum

kısçem sende var biseyler he

5 in üstü pozitif olmuyor mu çok biliirm ya, huuu ses verin bi hele

kız sernesim yorgun gacım napan burda, gidip yatsana

neler vardı menüde bi de bakem

kızcem kocısımın tükandan gelmesını beklıyodum cay ıcıp yatcaz artık

menude taze fasulye
karnıyarık
pilav
tavuk baget
mercımek corbası
bu kadardı kızcem

Kuzum 2 gün daha gelmezse kırmızılar testi yenilet bakalım. . Geç döllenme olduğu için düşük çıkmış olabilir hadi gulbisimm iyi haberler verde umut ol bizlere.. dualarim seninle bitanemmm

Görkemime de bak seeennnn kuzum neler de yaparmis masallaaahh paşama topiğimizin ilk bebeğini de ilk annesini de çoook öpüyorum

Son düzenleme:
selam kısçeler nassınız bakim

priorim çok yoğun heralde ondan mı giremiyor ki :26:

gulbisim naptın cnm , yaptın mı bir daha tahlil, dün kü sayfada yazmıstım sana :26::26:

selam kızlar napıyosunuz karam gulbısım merak edıyoruz sızlerı tahlıl yaptırdınızmı tekrardan?hayırlı sonuclar alırsınız ınsallahhh

kızlar bişey sorucam size, adet öncesi sizinde göğüslerinizde agrı ve şişlik varmı bende hep oluyor adetimin gelecegi gün normale dönüyor .acaba hormonal bi bozuklukmu var bende :44:prolaktin seviyem normal çıkmıstı ama:26:

kayganan niye karışıyokiibak şimdi geldiler bana yine

sağol meddim ruh ikizimmmbende seni çok seviyommm

Son düzenleme:
hemşirem teste göre hamilesin:26:değerin şimdi yükselmesi lazım sabırla duala testi tekrarla hep kızçem.inşallah teyzeşum tutunur sana ..dualarım senınle hemşirem sol tarafına yat emi bebeğin tutunmasını sağlıyormuş..

oyy ben yerim onu emziriyonmu yoksa mamamı kızçemmolsun annesi zamanla düzene girir herşey ayaklanana kadar rahatsın aslında sonra başlar asıl sorunlarinşallah kızçem hep beraber topıkte bebelerimizi konusuruk ınsallahh

kızçem olur tabi öyle adet olanan kadar sonra geçermesela benim 1 ay göbeğim 1 ayda göğüslerim şişerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…