- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.421
her boka ağlamaya snir oluyorum bayramda ankaraya gidemiyecez heralde bizde kaynanam göndermiyo sözde beni düşünüyo ama annem üzülüyo yeğenimi özledim bana anne diyo konuşursam ağlarım kesin bak ağlıycam şimdihe he 57 ile hamile kaldım aslında normal kilo benimde 52 idi ama maalesef bu ilaçlar şişirdi işte57 iken geldi bizim sıpa kızçem doğum sonrası verip vermeme değil aslında mesele :26:isterse kalsın hiç önemli değil yeterki fındığım sağlıklı olsun ama hamileliktenmidir nedir insan bi asabi sinirli oluyo işte..adet gerginliğinin hergüne bölünmüş hali gibi bişey sanki..Ve yaşayanlar bunu bildiği halde üstüne geliyolar ya işte o sıra banada geliyolar
Hayalotum canım arkadaşım dostum ruh ikizimmbugün benim doğum günümmm:122::122::122::122::122:
Kuzummmm iyi haberlerini brkliyoruz ins bitanemmmnnGunaydinlar kiscelrm nasilsinz.kac gndur telden gremedim.normalde byerde kaytliydi ordan griyordm otomatik.snra noldysa gremedm sifre istedi sifremi unuttum yeni sifre almya calstm bturlu meil glmedi.bnde biseyler yazdm gnderdim saolsunlar hmen bir sfre gndermisleryani duygularimi szlerle paylasamadm catladm .ah ah kafam cok karisik smdi ben normalde 28 gunde bir duzenli adet oluyorum.gecen ayin 24 unde olmam gerekirken bir hafta erken oldm yani ayn on sekizne.bu ayin 16 snda bekliyordum kirmizilar gelmedi hala.bu cok guzel bisey ama ben cok korkuyorum idrarda bakiyorum hep negatif.bi kac gun oncesine kadar gogus uclarmda hassaslasma ve kasklarmda agri filan vardi .mesela persembe gunu sabaha kadar uyumadm bir heycan sevinc vardi kalbim carpiyordu kesin var dedm.ama su an hevesim kirik nedense canm sklyor bel ve kalcamda cok.kotu agri var.bazen sol bazen sag bacagm uyusuyor.bikeresnde 15 gunm gecmistide kist ckmisti o yzden korkuyorum..bugun kanda baktircam is cikisi bana dua edin ltfen iyi seyler olsun artk
Hakkimizda hayirlisi canımın içiIns canimin iciiii ins hayırlısıyla gelir de meleklerimiz daha fazla üzmezler anneciklerinii
Demek daha kirmizilar gelmedi hadi bakalım gulbisim bi hamis haberi de sen patlat da umut ol hepimizeeee
Rabbim hayırlısını versin tatlişkooomm
Canim hoşgeldinumarım gördüğün leke yerleşme kanamasıdır,,inş hayırlısı ile bebişin seninledir
İns meddim.insallahh(
AllllllaaaaaaaaahhhhhSelammmmmm kizlar nasilsinizzzzzzzz ben cok iyiyimmmmm kixim dunyaya geldi cumartesi gecesi pazara baglayan gece suyun patlamasiyla dogum yaptim normal dogurdum kizimi cok aceleci cikti. 35 haftalikken dogdu suan kuvezde solunumda bir kucuk sorun var 3 gun yatacak melegim...naz iremim melegim benimle...kuzummm doğmuş muu... alpinim suan dolu dolu oldu gözler im.. cok sevindim bitanem sağlıcakla buyutursün ins .. hayirli saglikli sihhatli bi evlat olur ins.. ikinizi de cook öpüyorum
her boka ağlamaya snir oluyorum bayramda ankaraya gidemiyecez heralde bizde kaynanam göndermiyo sözde beni düşünüyo ama annem üzülüyo yeğenimi özledim bana anne diyo konuşursam ağlarım kesin bak ağlıycam şimdi
Gümüş üm canim çoook sevindimsaglicakla kucağına alırsın inş
asetonum nerelerdesin kuzum görkemim nasıl fırsat vermıyor dıme sana bu sefer sana gülmesemmi ne etsem nezaman size gülsem benim başıma geliyor yaaa bn o pipilikomu yirim yirim
Kizlaar bana bir akil verin lutfen beta hcg 6.8 cikti ne demek bu cok dusuk belkide yoktur deilmi yada cokmu erken delircem yaa .bide sol bacagima kramplar giriyor namazimi oturarak kilabildimhayirli iftarlar bu arada bana dua edin olurmu..karamimda baktircakti ne oldu acaba :26:
Kizlaar bana bir akil verin lutfen beta hcg 6.8 cikti ne demek bu cok dusuk belkide yoktur deilmi yada cokmu erken delircem yaa .bide sol bacagima kramplar giriyor namazimi oturarak kilabildimhayirli iftarlar bu arada bana dua edin olurmu..karamimda baktircakti ne oldu acaba :26:
ya yıne tek basına kaldım burda
nerelerdesınız kızcelerım benım mısafırım vardı Allahtan erken gıttıler cokkkk yoruldum
kız sernesim yorgun gacım napan burda, gidip yatsana
neler vardı menüde bi de bakem
Kuzum 2 gün daha gelmezse kırmızılar testi yenilet bakalım. . Geç döllenme olduğu için düşük çıkmış olabilir hadi gulbisimm iyi haberler verde umut ol bizlere.. dualarim seninle bitanemmmKizlaar bana bir akil verin lutfen beta hcg 6.8 cikti ne demek bu cok dusuk belkide yoktur deilmi yada cokmu erken delircem yaa .bide sol bacagima kramplar giriyor namazimi oturarak kilabildimhayirli iftarlar bu arada bana dua edin olurmu..karamimda baktircakti ne oldu acaba :26:
uykuya hasret kaldım hayalotum tosunum yoruyor beni ama canımın parçası işte..olsun canı sağolsun diyor avutuyorum kendimigül sen güüüüllll yakında senide görcem benn hiç fırsatım olmuyor nerdeyse hayalotum ama aklımdasınız walla..
kayganan niye karışıyokiiher boka ağlamaya snir oluyorum bayramda ankaraya gidemiyecez heralde bizde kaynanam göndermiyo sözde beni düşünüyo ama annem üzülüyo yeğenimi özledim bana anne diyo konuşursam ağlarım kesin bak ağlıycam şimdi
sağol meddim ruh ikizimmmHayalotum canım arkadaşım dostum ruh ikizimmsevdiklerinle esinle ve bebisinle sağlıklı mutlu huzurlu daha nica yıllara tatliskoooomm seni çok seviyorum
Kuzummmm iyi haberlerini brkliyoruz ins bitanemmmnn
Hakkimizda hayirlisi canımın içi
Allllllaaaaaaaaahhhhhkuzummm doğmuş muu... alpinim suan dolu dolu oldu gözler im.. cok sevindim bitanem sağlıcakla buyutursün ins .. hayirli saglikli sihhatli bi evlat olur ins.. ikinizi de cook öpüyorum
Gümüş üm canim çoook sevindimsaglicakla kucağına alırsın inş
uykuya hasret kaldım hayalotum tosunum yoruyor beni ama canımın parçası işte..olsun canı sağolsun diyor avutuyorum kendimigül sen güüüüllll yakında senide görcem benn hiç fırsatım olmuyor nerdeyse hayalotum ama aklımdasınız walla..
kızlar bişey sorucam size, adet öncesi sizinde göğüslerinizde agrı ve şişlik varmı bende hep oluyor adetimin gelecegi gün normale dönüyor .acaba hormonal bi bozuklukmu var bende :44:prolaktin seviyem normal çıkmıstı ama:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?