Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Daha yeni isten ciktm kizlarcm tekrar kan vercem.dr.u bekliyorum.valla daha yeni yorumlarinizi okudum braz rahatladm.ins oyledir umudum hayalotum oylemi dersiniz hamilemiyim gercektn ay ins :26: karamim napti acaba yaa

slmmm kızlarrr herkese kucak dolusu öpücüklerr

nasılsınız bakalımmm karamdan haber yok mu kan tahlili verecekti ...gülbisin beta hcg si yukurıda çıkmış hamilesinn canım inşallah yükselirrr ama bence sık sık kan tahlili yaptırma daha çok yeni olan gebeliklerde düşüğe sebeb olabiliyormuş belki döllenmiştir ama tutunma olmamıştır onun için sabırlı bir iki gün bekle adetin daha geçmemiş galiba bir geçsin ondan sonra yaparsın tahlillerini....

hayalotum nasılsınnnnnn

sernesimmm benim de adete yakın şişerdi ama adetim geçerdi bende hep hamileyim zannederdim madem ki proklatin yükselmiş ama onun yükselmesini adet gecikmesinden anlarsın eğer adetlerin düzenliyse

Daha yeni isten ciktm kizlarcm tekrar kan vercem.dr.u bekliyorum.valla daha yeni yorumlarinizi okudum braz rahatladm.ins oyledir umudum hayalotum oylemi dersiniz hamilemiyim gercektn ay ins :26: karamim napti acaba yaa

hadi bakalım inş bu degerın 2 kat artması lazım bugün 2. gün değilmi?

yavrukuşlarım ben geldimmmm dün giremedim çok yoruldum 2 hastane gezdim birinde tam 4 saat doktor bekledim. sonunda muayene olup çıktım doktor bişey yok bence hamile değilsin söktürücü kullan dedi. ama önce test yap dedi eşimde zten doktorla kavga etti bizi saatlerce bekletti diye orda test yaptırmadı. ordan başka bi hastaneye gittik doktor muayene etti yine bişey görünmüyo bekle adet olursun dedi ama test yapalım yinede dedi bi hamişlik testi için 150 tl istedi bende yaptırmadım. bugün sağlık ocağında yaptırdım şimdi ldım sonucu 7,49 çıkmış. doktorumu aradım kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin bebek rahme inmemiştir bekle hafta sonuna kadar dedi. ne yapcam bilmiyorum kafayı yiycem ben yaaaa

hoşgeldinnn kızçemmmiyiyim canbonum çok şükür sen nasılsın

kuşlarım geçmişe bakamıcam şimdi kusura bakamyın... sizce ben kimyasal gebelik geçirmiş olsam 18 gün önce çıkmazmıydı 18 gün önce benim değeerim 0,1 di şimdi nasıl 7 olsun ki. dua edin olur daha yeni olmuş olsun tutunsun bana. ne yapıcam bilemiyorum. bu arada gülbişim inşallah hamişsindir değerin yükselmiştir...

karam canım bekle biraz belki döllenmiştir ama inmemiştir rahme yerleşmemiştir bırak yükselir inşallah bol dua et güzel beslen başka kan tahlili yaptırma da çoğu dinledeğim doktorlar döllenme aşamasında kan vermeyin yada yerleşme aşamasında düşüğe bir sebebtir diyorr...

karamım dur anlamadımkuzum değerin kaç şimdi:26:7mi çıktı :44:kimyasal geçirsen adet olman lazımdı değerin önce yükselip sonra azalması lazım değilmiydi ozaman 18 gün önce çıkardı kızçemm.ayy anlamadım ben şimdik yaaa:44:

zaten dilimde hep dua canımm. bu sabahta kurana başlamıştım biraz biliyodum iyice ilerleteyim diye. meryem suresini okuyayım düzgünce diye... tek dileğim inşşallah canlanır iner rahmime. cuma günü gel dediler ama ben pzartesi giderim diğer gebelikte neredeyse her gün kan verdim durmadı işte gerçi nasipte yokmuş....

yok canım adetim hiç geçmiyo bilmiyorum senindemi oyle oluyodu yuksekmıydı prolaktin_?

kıyamam yaa boyle doktorları varya
inşallah vardır bebşin tutunur sana

hoşgeldinnn kızçemmmiyiyim canbonum çok şükür sen nasılsın

hoşbuldukkk kızçemmm biraz uyudum kalktım daha doğrusu uyuyamadım sıcaktan çok sıcak var burada birde ev güneş alıyor sormayın gitsin ...dün bir ara akıntımın rengi değişti açık kahve geldi korktum bir an ama sonra tekrar baktığımda normaldi neden oldu anlamadımm senin minik nasıl

şimdi anladım karamım bunu okumamışım:26:kızçem biraz daha beklemen lazım eger geç döllenme ise daha yeni yerleşiyodur ..sabırla beklıycez şimdi..en azından doktorun dediği gibi hafta sonuna kadar bekle canım..inşallah yukselce değer..zaten bu değrle karından bir şey gözükmez değerin 1000 olması lazım kızçem görülmesi için kesenin:26:bu kimyasalda kafam karışıyo ama inşalah değildir içinizi ferah tutun

yok canım adetim hiç geçmiyo bilmiyorum senindemi oyle oluyodu yuksekmıydı prolaktin_?

kıyamam yaa boyle doktorları varya
inşallah vardır bebşin tutunur sana

evet hayalotum değerim 7, 49.... valla bende anlamadım ayın 5de 0 çıkıyo aradan zaman geçiyo ki biz o zaman zarfında eşimle beraber olduk. nasıl oluyo anlamadım içim içimi yiyoo napıcağımı bilmiyorum dua edip beklicem artıkkk.... sernesim dua edin ne olur inşallah daha yenidir gitmez benden ya da gitmemiştir

gör bak sabırla bekle allah büyük nasılsa belli edecek kendini ....bu kimyasal gebelik olamaz kimsayal gebelik için değerinin yükselmesi lazım ve o değer yoğun bir kanama ile düşmesi lazım seninki böyle bir şey değil canımm daha yeni yükseliyorrr ....1000 i geçmedende karında gözükmüyor alttan bile baksalar pazartesiye kadar bekle canım bir idrar testi yap inşallahh çift çizgin bu sefer koyu çıkacak ...

akıntını takip et kızçem benimkide bazen koyu oluyo rengi değil ama korkuyorum yinede :26:kkda okumuştum erken su boşalma falan diye ödüm patlıyor.bide bazen ani hareket yapabılıyorum belki kendilerini hissettirseler daha dikkatli olucaz bizlerde..:26:iyidir herhalde benim minikte teyzesi bugün daha bişeyini hissetmedim daha erken sanırım

evet benimm de ilk hamileyim diye doktora gittiğimde proklatinim yükselmişti adetim 7 gün geçmişti ve gögüslerim çok şişti uçlarında ağrı vardı aynı hamilelik belirtisi gibi maalesef beta hcg negatif proklatin 50 deydi ilaç içtim düştü sonra yine adetim gecikmeye başlamıştı gittim yine çıkmıştı 27 lere falan düşsün diye o ilacı içerken hamile kaldımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…