- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.441
kızçem olur tabi öyle adet olanan kadar sonra geçermesela benim 1 ay göbeğim 1 ayda göğüslerim şişerdi
Daha yeni isten ciktm kizlarcm tekrar kan vercem.dr.u bekliyorum.valla daha yeni yorumlarinizi okudum braz rahatladm.ins oyledir umudum hayalotum oylemi dersiniz hamilemiyim gercektn ay ins :26: karamim napti acaba yaa
slmmm kızlarrr herkese kucak dolusu öpücüklerr
nasılsınız bakalımmm karamdan haber yok mu kan tahlili verecekti ...gülbisin beta hcg si yukurıda çıkmış hamilesinn canım inşallah yükselirrr ama bence sık sık kan tahlili yaptırma daha çok yeni olan gebeliklerde düşüğe sebeb olabiliyormuş belki döllenmiştir ama tutunma olmamıştır onun için sabırlı bir iki gün bekle adetin daha geçmemiş galiba bir geçsin ondan sonra yaparsın tahlillerini....
hayalotum nasılsınnnnnn
sernesimmm benim de adete yakın şişerdi ama adetim geçerdi bende hep hamileyim zannederdim madem ki proklatin yükselmiş ama onun yükselmesini adet gecikmesinden anlarsın eğer adetlerin düzenliyse
yavrukuşlarım ben geldimmmmdün giremedim çok yoruldum 2 hastane gezdim birinde tam 4 saat doktor bekledim. sonunda muayene olup çıktım doktor bişey yok bence hamile değilsin söktürücü kullan dedi. ama önce test yap dedi eşimde zten doktorla kavga etti bizi saatlerce bekletti diye orda test yaptırmadı. ordan başka bi hastaneye gittik doktor muayene etti yine bişey görünmüyo bekle adet olursun dedi ama test yapalım yinede dedi bi hamişlik testi için 150 tl istedi bende yaptırmadım. bugün sağlık ocağında yaptırdım şimdi ldım sonucu 7,49 çıkmış. doktorumu aradım kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin bebek rahme inmemiştir bekle hafta sonuna kadar dedi. ne yapcam bilmiyorum kafayı yiycem ben yaaaa
kuşlarım geçmişe bakamıcam şimdi kusura bakamyın... sizce ben kimyasal gebelik geçirmiş olsam 18 gün önce çıkmazmıydı 18 gün önce benim değeerim 0,1 di şimdi nasıl 7 olsun ki. dua edin olur daha yeni olmuş olsun tutunsun bana. ne yapıcam bilemiyorum. bu arada gülbişim inşallah hamişsindir değerin yükselmiştir...
karam canım bekle biraz belki döllenmiştir ama inmemiştir rahme yerleşmemiştir bırak yükselir inşallah bol dua et güzel beslen başka kan tahlili yaptırma da çoğu dinledeğim doktorlar döllenme aşamasında kan vermeyin yada yerleşme aşamasında düşüğe bir sebebtir diyorr...
yok canım adetim hiç geçmiyo bilmiyorum senindemi oyle oluyodu yuksekmıydı prolaktin_?slmmm kızlarrr herkese kucak dolusu öpücüklerr
nasılsınız bakalımmm karamdan haber yok mu kan tahlili verecekti ...gülbisin beta hcg si yukurıda çıkmış hamilesinn canım inşallah yükselirrr ama bence sık sık kan tahlili yaptırma daha çok yeni olan gebeliklerde düşüğe sebeb olabiliyormuş belki döllenmiştir ama tutunma olmamıştır onun için sabırlı bir iki gün bekle adetin daha geçmemiş galiba bir geçsin ondan sonra yaparsın tahlillerini....
hayalotum nasılsınnnnnn
sernesimmm benim de adete yakın şişerdi ama adetim geçerdi bende hep hamileyim zannederdim madem ki proklatin yükselmiş ama onun yükselmesini adet gecikmesinden anlarsın eğer adetlerin düzenliyse
yavrukuşlarım ben geldimmmmdün giremedim çok yoruldum 2 hastane gezdim birinde tam 4 saat doktor bekledim. sonunda muayene olup çıktım doktor bişey yok bence hamile değilsin söktürücü kullan dedi. ama önce test yap dedi eşimde zten doktorla kavga etti bizi saatlerce bekletti diye orda test yaptırmadı. ordan başka bi hastaneye gittik doktor muayene etti yine bişey görünmüyo bekle adet olursun dedi ama test yapalım yinede dedi bi hamişlik testi için 150 tl istedi bende yaptırmadım. bugün sağlık ocağında yaptırdım şimdi ldım sonucu 7,49 çıkmış. doktorumu aradım kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin bebek rahme inmemiştir bekle hafta sonuna kadar dedi. ne yapcam bilmiyorum kafayı yiycem ben yaaaa
hoşgeldinnn kızçemmmiyiyim canbonum çok şükür sen nasılsın
karamım dur anlamadımkuzum değerin kaç şimdi:26:7mi çıktı :44:kimyasal geçirsen adet olman lazımdı değerin önce yükselip sonra azalması lazım değilmiydi ozaman 18 gün önce çıkardı kızçemm.ayy anlamadım ben şimdik yaaa:44:
yok canım adetim hiç geçmiyo bilmiyorum senindemi oyle oluyodu yuksekmıydı prolaktin_?
kıyamam yaa boyle doktorları varya
inşallah vardır bebşin tutunur sana
evet hayalotum değerim 7, 49.... valla bende anlamadım ayın 5de 0 çıkıyo aradan zaman geçiyo ki biz o zaman zarfında eşimle beraber olduk. nasıl oluyo anlamadım içim içimi yiyoo napıcağımı bilmiyorum dua edip beklicem artıkkk.... sernesim dua edin ne olur inşallah daha yenidir gitmez benden ya da gitmemiştir
hoşbuldukkk kızçemmm biraz uyudum kalktım daha doğrusu uyuyamadım sıcaktan çok sıcak var burada birde ev güneş alıyor sormayın gitsin ...dün bir ara akıntımın rengi değişti açık kahve geldi korktum bir an ama sonra tekrar baktığımda normaldi neden oldu anlamadımm senin minik nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?