Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım hep dua dua edıyorum hakkımızdan hayırlısı olsun dıyebekle bakalım agır ıs yapma yat dınlen

biran korktum düşecek zannettim ya ama şükür normale döndü belki yerleşiyorlardır iyice rahimde büyüyor ya ondan da olabilir ...doktorun sana calsiyum ilaclarından ver di mi kızçemm ya hem kan ilacı hem calsiyum ikisi ağır geliyorr

idrar testi yaptım canım sabah ama bişey çıkmadı. olur yada olmaz Allaha bıraktım. hep dua ettim edicem de. bu ramazan boyunca hep ya varis okudum meryem suresini okudum devam da etcem ki olmazsa da artık nasibimde yokmuş dicem. üzülmicem mi üzülcem artma yapacak bişeyim yok biliyorum. inşallah artıcak değer bu sabah bile eşim uğraşma yine 0 çıkcak dedi sarıl beni teselli etmek için ama rabbim büyük 7 çıktı

kızçem dur hemen üzme kendini ..ramazan ayındayız rabbine sığın..daha hiç bişeyi bilmiyoruz hem..tüp transfer sonrası yada aşılama olunca sol tarafınıza yatın diye duymuştum tutunmayı saglıyormus.o şkil yat uzan ani hareketlerden uzak dur kızçem..gerisi rabbime kalmışşolcak inşallahhh

Son düzenleme:

inşallah yükselecek canım bendede bol bol dua edeceğim içerde bir şeyler varsa tutnsun anneciğine

ondandır kızçem o yerleşemediler bi türlü zaten
benim doktorla konuşmam lazım bana kan ilacı ve elevit verdi ama ben ikisinide içemiyorum .aç karnına ve elevit çok pis kokuyor içtiğim gibi hap geri geliyorçoğu zamanda unutuyorumyemek yedikten sonra aklıma geliyor napcamı bilmiyorum:26:

Karamimm kuzumnm belirsizlik çok kötü bisey ama suan iyi düşünmemiz için bir sürü sebebimiz var. Kimyasal oldugunu zannetmiyorum bitanem öyle olsaydi daha önceki testinde cikar ve her gecen gün duserdi degerin.. bence seninki geç döllenme bitanem, asetonumuzun ki de 20 gün sonra çıkmıştı.. sen bol bol dinlen kuzum bol bol dua et. Cok sık da kan verme, bebisin icin lazım kuzum... ha bi de sakın dr.lara aldanipta söktürücü falan içeyim deme olur mu.. 1 hafta daha sabredelim kuzum ondan sonra belli olur zaten. . Hakkında hayırlısı olsun bitanem, dualarım seninle
sağol meddim ruh ikizimmmbende seni çok seviyommm

canım hep dua dua edıyorum hakkımızdan hayırlısı olsun dıyebekle bakalım agır ıs yapma yat dınlen
Allah razı olsun canım bakalım 1 hafta daha sabretcem inş. kırmızlar glmezde umutlarım artar. yatarım zaten rtık canım iş falan yapmam
inşallah hayalottum zaten benim 1 haftadır hep sol kasığım ağrıyo ki şu anda ağrıyo. yatarım yatmam mı yeter ki bebişim olsun. bugün sağlık ocağında 3 tane hamiş gördüm. allah biliyo iç geçirdim kıskanmadım ama imrendim Rabbim banada nasip et dedim. biri 90 kilo olmuş dert yanıyodu içimden gerekirse 100 kg olayımda yeter ki hamiş olayım dedim
inşallah yükselecek canım bendede bol bol dua edeceğim içerde bir şeyler varsa tutnsun anneciğine

inşallah canım Allah razı olsun dualarınız içinn inşallah varsa tutunsun yoksa bi an önce kırmızılar gelsin psikolojim bozuldu artık

meddimmm iyi düşünmeye çalışıyorum ama içim içimi yiyoo. inşallah asetonun gibi olur canlanır kanlanır. kan falan vermicem daha zaten canım dilim yandı diğerinde bekliycem artık. almadım söktürücü içmem zaten bu saatten sonra kuzumm

İnsallah canm benim ikimzde anne adayi oluruz bu aziz mubarek ayda.yani hepimiz ins

ahh kızçemmm ahh bilmezmiyim sende olcan inşalah tutuncak annecine
kızçem hiç öyle deme valla bende çok gülüyodum öyle dert yananlara ahanda başıma geldi çok zormuşş:26:canları sağ olsun öyle kalım sağlıklı olsun ama insan herşeyi takıyormuş gerçektenbende çok diyodum bende olsamda keşke okadar kilo alsam diye bak 4 ay dolmadan 5-6 kilo almışımdarısı başına diyemmiiii

de hayalotum darısı başıma olsun kiloya razıyım yeter ki bebeğim olsun. şimdi başka bi doktorla konuştum o değerde ne ona gebelik denmez dedi. en az 30-40 olmalı dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…