- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #53.481
koku falan yokta şimdi aradığım moralimi bozdu umudum kalmadı
Kizlar sonucumu aldm 7.5 cikti ama dr gitmisti iki gun daa beklim bakalm hayirlisi.ama gerileme olmamis deger az da olsa yukselmis vardir demii :)))
kuzum hadi inşallah vardır 2 sonra tekrarlattır
Gülbişim kuzum vardir ins bitanem değerin düşmemiş bu iyiye habeeeerrKizlar sonucumu aldm 7.5 cikti ama dr gitmisti iki gun daa beklim bakalm hayirlisi.ama gerileme olmamis deger az da olsa yukselmis vardir demii :)))
Kuzum benim nolur uzak durma burdan bizi ancak aynı duyguları paylasanlar anlar kuzum ... burdaki bütün kizcelerle seni coook iyi anliyoruz.. yanındayız bitanem geçecek bu günler inşslm kızlar nasılsınız yaa ben bu aralar pek iyi değilm oyzden fazla girmiyrm karam canını sıkma inşallah bebişin senledir üzme kendini...gülbişim sonuç ne oldu kzum?
İns canimm.sen neden iyi deilsin :26: uzulme canm yaa
İnsallah canm benim ikimzde anne adayi oluruz bu aziz mubarek ayda.yani hepimiz ins
Bitanem çoook heyecanlıyımYoldayimm meddiimm almaya gidiyorum kalbim duracak heycandan
koku falan yokta şimdi aradığım moralimi bozdu umudum kalmadı
kuzummmmmmm... hadi hayırlısı olsun inşallahh bitanemmmmm
çok heyecanlııııı
Gülbişim kuzum vardir ins bitanem değerin düşmemiş bu iyiye habeeeerrsen dikkat et kendine kuzum bence çok sık da kan verme. . Bebisine lazım kuzum, 1 hafta bekle sonra testi yenile ayyy çook heyecanlandımm
Bitanem çoook heyecanlıyım
Kuzum rabbim ol dedikten sonra herşey bos nolur takilma sen onlara bol bol dua et[/QUOTE
ayy bebisinmi dedintmm kuzum vermem kanimi Rabbim hpimize versn ins :)
Dattlim nerelerdesinosledim senii ..evt cok heyecanlii ins kuzun hepimiz icn hayirlisi
bu arada ben geçen ay 16-17.gün de çift çizgi gördüm ovu testte... bu ay 20. günde gördüm...biz 18.ve 20. gün çalışma yaptık.. bi dahakini yarın yani 22.gün mü yapsak bugünmü biledim.. spoşlar kendini bi toparlasa mı....gecikmiş olur muyuz ki.... :44::44::44::44::44:
beybimmmm... stress sıkıntı yapmaa yafruukuşummm benimmmm...
iyi düşünelim bebiş sana tutunsunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?